רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. Arsenal fan Member

מה אתה רוצה מבקהאם בדיוק.?
    נקודת האור השנה של ריאל,מלך הבישולים של הליגה הספרדית,אחד היחידים שנלחם ומראה יכולת טובה בקישור,במשחק אם בארסה כולם היו חושך(כולל דיוויד).
    דיוויד העונה אולי בכושר הטוב ביותר מאז 99,גם בנבחרת אנגליה+כושר מנהיגות מצוין.

2. אלי מתחן Member

מבחינה אישית הוא משחק טוב מאוד, הבעיה שהסגנון משחק שלו לא מתאים למה שריאל מחפשים

3. שייזלר סטף Member

ריאל לא משחק בעידן לושמבורגו באגפים, לכן לבקהאם לא נותר מה לעשות חוץ מלרדת לקישור ולהגביהה כדורים לרחבה.
    לא משה שריאל צריכה בלי ספק, אבל בהחלט שחקן טוב מאוד, לא מת עליו אבל עדיין מנהיג.

4. Raulito Madridista

בקהאם לדעתי שחקן בינוני + ולא יותר. הוא אומנם בועט טוב בעיטות חופשיות ומגביהה טוב ונלחם, אך לא ראיתי אותו עובר שחקן כבר הרבה זמן. איך להגיד גם, הוא אחד שקוף כזה, תמיד שהוא נוגע בכדור זה ידוע שהוא יגביהה או יישלח כדור ארוך. ריאל קבוצה שצריכה 2 קיצוניים עם שליטה טובה בכדור, שיוכלו לעשות עוד אופציות לקבלת הכדור. בקהאם לא יכול לעבור בריצה לדוגמא, הוא אינו מהיר. אולי הוא מבשל הרבה שערים, אבל נגד הקבוצות הגדולות שיש להן הגנות טובות, הוא לא יכול לתרום הרבה. מסירה של זיזו לרחבה או של כל שחקן, עדיפה מאשר הגבהה של בקהאם-נגד קבוצות גדולות. זה שריאל לא זכתה בתואר מאז שבקהאם הגיע זה דיי במקרה, זה לא באשמתו. על כך שבקהאם משקיע כל משחק ונלחם אין שום עוררין או סטירה, אבל בעניין הטכניקה...

ריאל מדריד צריכה לרכוש שחקן כמו חואקין, שיכול להיות אופצייה יותר טובה לקבלת הכדור, שיוכל לעבור בכידרור, או עם הנחישות. ריאל חייבת שחקנים יצירתיים והרבה יותר מבקהאם.

כל עוד בקהאם משחק בהרכב, שיהיה בהצלחה ושייספק את הסחורה.

מה שהרגיז אותי, זה שלושה התעלם מפיגו ושלח אותו לאיטליה. פיגו עושה כל פעולה יותר טוב מבקהאם(על הטכניקה אין בכלל מקום להשוואה-פיגו הקיצוני הטוב בעולם בשנות ה-90 ואחד הקשרים הטובים בכל הזמנים). הוא מגביהה יותר טוב מבקהאם, והוא לא מגביהה מ30 מטר אלא עובר שחקן על הקו ואז עושה זאת. פיגו בועט פנדלים יותר טוב, והוא כובש באחוזים גבוהים, בבעיטות חופשיות. פיגו נתן עונה לא רעה ב2005, ולושמבורגו לא נתן לו לשחק למרות שהוא לא היה צריך לרדת לספסל. חבל.

5. eman Member

צודק,למרות שגם זמנו של פיגו ללכת הגיע...
    לדעתי בקהאם שחקן טוב,והוא מקצוען מרמה הכי גבוהה שיש.הוא אוהב את הקבוצה ונלחם במגרש,ומשקיע את כל מה שיש לו.
    הבעיה שהוא לא מתאים לריאל,ובכלל לליגה הספרדית.לסגנון האנגלי של צ'לסי ומנצ'סטר הוא התאים.
    בריאל מנסים לשחק בעיקר דרכו,וזה פשוט לא עובד.
    ריאל צריכה לבנות את המשחק שלה על שחקנים אחרים לא על בקהאם.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם מסכים איתכם..
    אבל אני לא רואה את פרז מוכר את בקהאם בתקופה הקרובה,הבחור מכניס לריאל הרבה מאוד כסף רק ממכירת חולצות..אני לא מדבר על כל הדברים הקטנים שמסביב.
    פרז כבר אמר "שהוא ימכור את הרנבאו ליפני הוא ימכור את בקהאם"..תבינו לבד שהוא לא הולך לעזוב בקרוב,ואני גם לא רואה אותו יושב על הספסל,שחקן שמקבל כ"כ הרבה כסף עדיף שכבר ישחק,וגם אין מאמן שמסוגל להוריד שחקן כמו בקהאם לספסל..

7. Raulito Madridista

אני מסכים איתך. באנגליה משחקים על הגבהות ולפעמים על מסירות של 50 מטר(גם באיטליה), אבל בספרד זה אחרת. משחקים על 2 האגפים. אני לא יגיד שההגנות הספרדיות יותר טובות, אבל בספרד זה לא הולך הכדורים האלה. בספרד משחקים טכני, על 2 קיצוניים שיכולים לעשות הכל ולא רק להגביהה. בקהאם שחקן דיי שקוף.

אבל, אם מדברים על מקצוענות, הוא פרפקט. הוא נראה מאוכזב שאנחנו מפסידים, אכפת לו מהקבוצה והוא נלחם. להרבה שחקנים בריאל הייתי מוריד מהשכר לאור יכולתם וחוסר הלחימה, אבל לבקהאם לא.

בריאל בימים הטובים שיחקו על 2 הקשרים בצד, וגם היום עושים את זה למרות שכמעט ואין אגפים אצל ריאל. בקהאם צריך לקבל את הכדור במרכז השדה ואז לרוץ לאגף וזה קשה. הנעת הכדור צולעת, ואין הרבה שחקנים שפורחים בריאל של העונה. בנוסף, אני חייב להגיד, שאין תנועה של השחקנים, והאופציות של בקהאם למסירה לא רבות.

בקשר למה שאמרת על פיגו בתחילת ההודעה, הוא ירד ביכולת, אבל באינטר דווקא הוא נותן עונה טובה. פיגו שחקן שבדריבל אחד יכול לעשות הרבה דברים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/05
  8. Waters Member

דווקא לדעתי התקופה הרעה הזאת של ריאל הייתה חזויה להפליא, שימו לב, לפני כמה שנים ברסה הייתה בדיוק באותו מצב, שחקנים כבר זקנים, הקבוצה לא פוגעת (למרות שאצל ריאל זה עוד פחות רע...) ואז, בא נשיא חדש, חילופי משמרות, שחקנים חדשים, קבוצה חדשה, מאמן חדש והכל פורח, ככה, אני מאמין לפחות, יהיה עם ריאל, אבל זה יגיע רק כשפרז יעזוב או לחלופין ישנה את דרכי פעולותיו מה שנראה לי פחות סביר.
    או שאולי, אנחנו סתם מדברים כאן והתקופה הקשה של ריאל זה סתם תקופה רעה כמו שיש לכל קבוצה (כמעט לכל קבוצה).

ודרך אגב, דיברו כאן בקשר לבלאק, לדעתי, אסור להביא את בלאק, צריך סוף סוף מישהו קצת יותר צעיר.
    בלאק כבר בן 29 אם אני לא טועה אז בעצם מה עשינו בזה?
    אם צריך שינוי בריאל צריך שינוי בכך שיביאו שחקנים צעירים, צריך לבנות קבוצה עם שחקנים צעירים, כמובן שצריך כמה "זקנים" כדי שיחזיקו את הקבוצה מבחינת ניסיון, אבל חייבים מישהו צעיר כי גם אותם "זקנים" ייפרשו עוד כמה שנים...

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/05
  9. Gaizka Mendieta Member

קשר אחורי! לא באלאק ולא שמאלק...באלאק הוא קשר התקפי מקסימום קשר על קו האמצע..ריאל צריכה מישו מאוחרי כל הקישור שיעשה סדר..גרסיה לא מספיק מנוסה ואי אפשר להסתמך עליו..

10. EL Capitan Member

מנדי, קל להגיד, אבל נדיר למצוא היום קשרים כאלה כמו שאמרת- קשרים אחוריים שגם עושים עבודה שחורה, גם מנהלים את המשחק וגם מנהיגים שעושים סדר בקבוצה. יש מעטים מאד כאלה בעולם, ובטח שיהיה לריאל מאד קשה להביא אחד כזה.

לושה מנסה לשדר בטחון: "אני יודע מה צריך לעשות כדי לצאת מהסיטואציה הזאת". :/

הוייה, המאמן של הקבוצה שמשחקת את הכדורגל היפה ביותר בעולם אולי אחרי בארסה: "להסתגר זאת הדרך הטובה ביותר להפסיד". כאמור, למרות שההתרכזות היום במשחק תהיה בזה שריאל תנסה לצאת מהמצב הגרוע שאליו נקלעה אחרי ההפסד המשפיל 3-0 בברנבאו לבארסה, משם בארסה יצאה במחיאות כפיים, בעיקר בזכות רונאלדיניו, הסיפור הגדול יהיה דווקא עם ליון. אחרי שהצטייר כלוזר ענק, הוייה מאמן כרגע את ליון, שמועמדת לזכות בליגת האלופות. קבוצה ענקית, שעומדת לשבור העונה שיא אליפויות ברצף בליגה הצרפתית אי פעם.

אבל ריאל חייבת ניצחון בברנבאו, ואתמול ראיתי באולפן ליגת האלופות נתון שאמר: כל קבוצה שסיימה את שלב הבתים במאזן מושלם לא זכתה בליגת האלופות. אני לא אומר שליון תזכה, כן, אבל יש לה סיכוי טוב. לדעתי, אחרי בארסה וצ'לסי, ליון המועמדת הבכירה לזכות העונה בצ'מפיונסליג. למרות שבמשחקי נוק אווט היא צריכה טקטיקן טוב על הקווים, היא פשוט קבוצה מעולה וזה יכול בהחלט להפסיק לזכייה בליגת האלופות, אם המזל יעמוד לצידה.

בריאל רונאלדו לא ישחק. ראמוס ישחק כפיבוט, כאשר פאבון והלגרה במרכז ההגנה. דיוגו ישחק כמגן ימני במקומו של סלגדו המאכזב. כאמור, יש להזכיר כי במשחק הקודם בין הקבוצות ליון ניצחה 3-0 מצוין את ריאל מדריד (ואני לא ראיתי את המשחק!). בינתיים, המשחק הזה מסתמן כמשחק המרכזי היום. עוד דבר שמוסיף לעניין הוא שג'אן מישל אולאס, נשיא ליון, דיבר על האפשרות שפול לה גוון, מי שהוליך את ליון לאליפויות בצרפת וריספקט גדול באירופה: "ללה גוון יש את ריאל מדריד בראש".

אין ספק, משחק ענק הולך להיות. מי שירצה לראות את המשחק בטלויזיה, למיטב ידיעתי משדרים אותו בערוץ הספרדי הממלכתי TVE.

11. Mourinho Member

ה'אס' מפרסם, שריאל מדריד רוצה את קסאנו האיטלקי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    שחקן שלא הוכיח עצמו, אומנם שחקן מצויין, אבל בלי קבלות, מה גם שאני נגד איטלקים בפריימרה,
    הם כושלים שמה.

בשביל מה עוד חלוץ? שיש לך 4 חלוצים בסגל, באפטיסטה, רונאלדו, ראול(פצוע), רובניו (סולדאדו).

12. EL Capitan Member

אל תתייחס, בטח שמועה. או שאולי יש משו בנוגע לקפיטן של ריאל שאנחנו לא יודעים עליו?

13. Engel Del Madrid Member

לעולם אל תסמוך על ה"אס".
    ריאל רוצה כמעט כל שחקן בגלקסיה, אז?!?!
    כוסעמק כבר עם הריאל הזאת כל הטעויות האפשרויות הם עושים נימאס לי מהקבוצה המסריחה הזאת! אני אוהד אותה בלב ובנשמה אבל לי אישית נמאס כבר מהדרך שבה מתנהלים שם הדברים..
    את זיזו דבר ראשון צריך להטיס לכל הרוחות, את הלגרה לשים כבלם אחורי ואת פאבלו גרסיה מחליף, יש לנו את הספסל הגרוע ביותר שראיתי מזה המון זמן!!
    אין שום שחקן שיכול לעשות את השינוי , אולי אולי ביום טוב אז גוטי.
    כל מה שגרוע אצלנו הולך פרפקט בברסה ולי אישית נמאס כבר לראות את הפרצופים של הקטלונים האלה!!! הגיע הזמן להכניס בהם ולהכניס חזק, לא צריך להביא שמות צריך להביא שחקנים טובים ולהוציא מהם את המיטב, להביא מאמן טוב עם קבלות שאין לו העדפה מסוימת לעם מסוים, שברור שיש לו משהו נגד ארגנטינאים, שאין לנו בכלל בקבוצה!!

14. EL Capitan Member

אי אפשר לצפות מקבוצה לעשות שינויים כאלה קיצוניים באמצע העונה, כי זה פשוט לא אפשרי. ריאל לא תוותר על האליפות בכזאת קלות. היא צריכה לנסות עם מה שיש לה לעשות את המיטב מול בארסה המצוינת בקרב על האליפות.

15. Engel Del Madrid Member

אי אפשר! זה העניין, אין חיבור ועכשיו גם אין לב לקבוצה! אנחנו מפורקים, הספרדים מרגישים נחותים ליד הכוכבים הברזילאים, הלגרה אמר משהו שמסמל בהחלט את העניין : "אני זכיתי בליגת האלופות בלעדי רונאלדו, האם הוא זכה באחד בלעדיי?".
    גם קסיאס הוסיף ואמר: "זה שאני משחק עם RC ביחד לא אומר שאני צריך לבלות איתו 24 שעות ביממה".
    תהיה בטוח שבברסה אין שום תחושה כזו, יש להם ספסל שלבדו יוכל לנצח אותנו, ואת מי לנו יש על הספסל?! גראבסן ?! גוטי ?! סולדאדו ?! מחייה ועוד כמה קאנטרנוס שלא הבשילו.
    הלגרה הוא בלם אחורי בין הטובים בעולם, למה לעזאזל הוא לא משחק שם?!?!