רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. EL Capitan Member

אני לא יודע מה אתם ראיתם בסולדאדו. מהמעט שראיתי ממנו לא נראה שחקן מוכשר בכלל. אם הוא היה כזה, כבר מזמן הוא היה מקבל יותר דקות. ככה שלדעתי, מדובר בשחקן טוב רק לקסטילייה, לא יותר.

ספיד, את מילאן של קאפלו, ריאל של קאפלו ורומא של קאפלו ראית פעם? אני בטוח שלא. אחרת לא היית אומר שאם קאפלו יהיה בריאל, תהיה לה קבוצה שיכולה רק לחלום על כדורגל התקפי. וכנראה שאתה לא מבין, אבל קסיאס רוצה להשאר בריאל, זה לא שהוא רוצה לעזוב. אם קסיאס לא יחתום על חוזה חדש, זה יהיה רק באשמת ריאל.

2. Mourinho Member

קים, אתה מעביר ביקורת על שחקן שראית בדיוק 5 דקות משחק, לא לעיניין.
    סולדאדו חלוץ מוכשר, לא עשו ממנו כזה רעש כמו שאתה אומר, והוא עוד צעיר, ריאל צריכה להשתמש גם בצעירים שלה, ועובדה שהוא נכנס, הוא כבש.

3. daniel_haifa Member

אגב, בנוסף לראול, ריאל תחסר מחר גם את רונאלדו, שסובב את הקרסול.
    הפציעה לא חמורה, אך הוא יעדר מהמשחק.
    ראול, שרופאיה של ריאל מדריד קבעו שהוא לא ינותח, יעדר בין 3 ל-4 חודשים.
    הוא מנסה להוציא את העוקץ מהמכה, בטענה שזוהי עוד חוויה מחזקת מבחינתו, ושהוא אופטימי.
    הוא אומר שהוא מודע שעליו לעבוד קשה כדי לחזור לכושר, ושהוא מקווה לחזור בזמן בכדי להיות בכושר טוב למונדיאל.
    אגב, רק בכדי לחזק את דבריו של קים, קיסאס אומר בראיונות השונים שהוא מחכה למו"מ על חוזהו, ושלריאל יש עדיפות, אבל אם לא יקבל הצעה, הוא יבין מכך שדרכו החוצה סלולה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/05
  4. eman Member

אני חייב לדעת מאיפה השמועות על קאפלו(רק אל תגיד לי וואלה)
    אם קאפלו יחזור לריאל,היא תחזור להיות אימפריה!אין ספק שהוא אחד המאמנים הטובים בעולם.

5. Arsenal fan Member

דווקא מדברים על אוטמאר היצפלד.
    שיכול להיות פתרון.

6. EL Capitan Member

עמי, גם מהמעט שראיתי מסולדאדו, לא ראיתי ממנו ניצוץ אחד, משו. לדעתי, אם הוא היה באמת חלוץ מוכשר, הוא היה כבר אמור לקבל יותר דקות (במיוחד בתקופת הפציעות...).

וגם אני לא שמעתי על כך שקאפלו יעזוב לריאל. הוא אמר שהחלום שלו זה לאמן בפרמרליג נראה לי. אבל אם משתמש אחד אומר ככה, סביר להניח שהוא שמע על זה מאיפשהו, הוא לא סתם ימציא...

7. eman Member

האמת שכשאני חושב על זה למאמן גדול כמו קאפלו יכולות להיות הרבה סיבות לאמן בריאל.
    ריאל כבר שנתיים רודפת אחרי בארסה ולא מגיעה להישגים למרות שיש לה מלא כסף וכח והיא יכולה להשיג כמעט כל שחקן בעולם,ויש לה סגל כשרוני מאוד.
    ריאל יכולה להיות אתגר מעניין בשביל מאמן כזה.

8. Mourinho Member

אני לא בטוח שקאפלו יעזוב כל כך מהר את האימפריה שבנה בטורינו.
    אני חושב שפולה גוהן, מאמנה לשעבר של ליון, יכול להביא משהו חדש למועדון,
    ריאל צריכה מאמן צעיר, בעל יכולות טובות, כמו שבארסה הימרה על רייקארד, ריאל מדריד צריכה לבנות את עצמה מחדש, ולדעתי מאמן צעיר ומוכשר כמו פולה גואן, יכול לעזור.

אגב, הוא גם מוזכר במארקה כמועמד, ואם לא אז איצפלד.

9. EL Capitan Member

גם ב'אס' מדברים על לה גוון, אבל לדעתי האס והמארקה המדרידאים העלו את השם שלו כמועמד, בגלל שריאל תשחק מחר נגד ליון והם רואים בו מאמן ראוי לריאל, ולכן חושבים שאחרי שיעלו את השם שלו, יש סיכוי שהוא יהפוך להיות מועמד לאימון ריאל, אם וכאשר לושה יפוטר\יתפטר.

בריאל החליטו שראול לא ינותח. מה שאומר, שהכל תלוי בקצב ההחלמה שלו. הוא יכול להעדר קצת יותר מחודש, אבל גם עד ארבעה חודשיים.

עריכה: עכשיו ראיתי במארקה ידיעה על כך שיש מגעים עם קאפלו. וגם על כך שבקטאר מעוניינים ברוברטו קרלוס, וששוב יש עניין באשלי קול (אייי שמועות...).

10. Ampelmann Member

קפאלו יכול הכל.

הוא לא נזרק מריאל מדריד לפני כמה שנים?!?

11. Igi Member

די עם השמועות בגרוש האלה...בשביל מה לקאפלו לעזוב למועדון פחות טוב מאיפה שהוא נמצא עכשיו?
    מכל השמות שהועלו, אני מאמין שיביאו את פול לה גוון. כי אני די בטוח שהיצפלד ילך בסוף למנצ'סטר...

12. אלי מתחן Member

טון קאנן עומד להיות פנוי.

13. Mourinho Member

סליחה?
    ריאל מדריד המועדון המפואר ביותר בעולם, התכוות שיובה כרגע קבוצה טובה יותר, ואני מדגייש קבוצה.

מאיפה אתה בטוח כל כך? יש לך קשרים איתו?
    לדעתי ריאל הרבה יותר מענינת אותו ממנצ'סטר.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מעלים פה כ"כ הרבה שלמות של מאמנים (אין ספק כל מאמן תותח אחד אחד)...אבל דבר אחד לא ברור לי...
    איך קבעתם שלושמבורגו עוזב ?! או מועמד לעזוב ?!
    אז הוא הפסיד לבארסה...זהו כבר כולם פיטרו אותו ! לפי מה שאני הבנתי הנהלה נותנת לו גב,ככה שחבל על הזמן פה של כולנו אם כל הספקולציות !
    כרגע הוא נישאר,וזה מה שחשוב.
    אני בטוח שכול מי שפה אוהד ריאל,או לפחות מחבב את הקבוצה הזאת לא רוצה ליראות שוב את אותו תסריט של העונה שעברה אם הרכבת מאמנים,דבר שלא הביא יציבות בדיוק.

15. eman Member

אבל לא קובעים שהוא מועמד לעזוב בגלל ההפסד לבארסה.
    מתחילת העונה ריאל לא פוגעת.אפילו משחק טוב אחד שלה לא ראיתי.
    ההספד לבארסה זה היה השיא פשוט.
    אני אישית בעד להעיף את לושה,כי הוא אחראי לדעתי על החוסר צורה של הקבוצה.אם הוא ובקהאם ילכו, אולי נתחיל את השינוי המיוחל.