רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by E-tam-R, Aug 14, 2004.

1. רובסון דה סוזה Member

קים, יש הבדל בין לדעת בלב מה תיהיה התוצאה לבין מה שאני מקווה שייקרה. ה3-2 היה רק תיקווה שזה מה שיהיה.

ברצלונה מבחינת איכות השחקנים לא יותר טובה, מבחינת המשחק הקבוצתי והמערך היא בהחלט יותר טובה. ברצלונה באה גם מוכנה יותר למשחק.

2. אלי מתחן Member

השחקנים של ריאל לא טובים יותר משל ברצלונה, רונאלדו בכושר כנראה שיותר טוב מאטו, וזידאן לפני כמה שנים היה ברמה של רונאלדיניו היום. אבל שניהם לא בכושר.

3. Barcik Member

שוב, אתה פשוט מתעלם מאתמול. ריאל מדריד בנוייה על דינזאורים, בעוד בארסה על שחקנים עדיפים מהם ששיאם לפניהם. היחידים בריאל מדריד עם משהו להציע מול שחקני בארסה הם רוביניו, ראמוס וקסיאס.

4. רובסון דה סוזה Member

בוריס אתה פשוט מסונוור מהמשחק. המשחק לא אומר שברצלונה יותר טובה או לחלופין שהשחקנים של טובים יותר. כמו שאמרתי מקודם ריאל לא נופלת מבחינת האיכות של השחקנים מברצלונה.

זה נכון שכרגע ריאל חייבת לימצוא מחליפים לזידאן וקרלוס. חוץ משני אלה מי עוד מעבר לשיאו, להתחשב בכך שבחורף סלגאדו עוזב?

5. eman Member

דווקא רוברטו קרלוס לא מהווה בעיה לפי דעתי.את השנה הזאת הוא יכול לגמור בכיף וגם אם הוא יהיה גם בעונה הבאה זה לא יהיה נורא בכלל,בניגוד מוחלט למיצ'ל סלגאדו העגלה.
    ושוב,בקהאם חייב ללכת.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הוא לא זה שבחר..אני בטוח שאריגו סאקי היה מעורב בהחלטות ואני לא יתפלא אם ללושמבורגו הייתה היכלל אפשרות לסרב..
    ויודע מה נניח שאני טועה בעיניין הזה..
    מה עוד הפעם יחפליפו מאמן ?! ותהיה עוד רכבת של מאמנים במדריד,ומה גם שאין מאמינים בשוק..
    אני בטוח שאם יגיעו השחקנים הנכונים כולם ישכחו את הדיבורים על הפיטורים של לושמבורגו.
    אני מסכים איתך ב100% שיש לו חלק גדול מאוד בהפסד,רואים שהוא לא הכין את הקבוצה נכון למשחק.
    אבל לא מפטרים אותו כ"כ מהר,ריאל לא איבדה שום סיכוי לאבד את אחד התארים.

7. Barcik Member

עם כל הכבוד לפועלם בעבר הקרוב והרחוק, ראול, רונאלדו, ובקהאם נופלים מהכוכבים של בארסה.

אני? מסתנוור? בארסה דפקה אתמול שלישייה בקלילות בברנבאו ואתה טוען שריאל מדריד קבוצה טובה יותר?

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלופ ?!
    לא הייתי אומר את זה ביכלל !
    טוטי הוא מנהיג וזה דבר שמאוד חסר לריאל,לא היה שחקן אתמול שיעודד את השחקנים סביבו וינסה ליגרום להם לשחק יותר טוב(אפילו לא ראול).הוא גורם לשחקנים שמשקים איתו לשחק יותר טוב.
    הוא לבד סוחב את רומא על הגב,הבעיה שהוא לבד לגמרי אף שחקן לא יכול לקחת לבד את הקבוצה שלו על הגב וכשסביבו יש רק שחקנים בינונים.
    חוץ מהתכונה הזאת הוא שחקן כדורגל ענק,הניבחרת נישענת עליו,אפילו ליפי אמר שטוטי זה שחקן לא ניתן להחליף..(וליפי חסיד לא קטן של דל פיירו שיכול לשחק בתפקיד שלו)
    להבדיל מרומא ששם באמת אין לו אם מי לשחק העונה,בריאל יש והרבה..אני בטוח שאם הוא היה מגיע לריאל הוא היה סוחב אותם להרבה תארים ותצוגות כדורגל מרשימות.

ככה שמה שאתה אומר לא רלוונטי ולא לעיניין.

9. EL Capitan Member

רועי, אם בוריס דיבר על זה שאתה עיוור, אז "הגרוע מעיוור הוא זה שמסרב לראות" (משו כזה, לא?).

10. רובסון דה סוזה Member

לא טענתי שריאל טובה יותר. אמרתי שהקבוצתיות של ברצלונה עושה את ההבדל, לא הפוטנציאל של השחקנים.

מבקהאם אף פעם לא החזקתי, לא בעבר הקרוב ולא הרחוק. הוא חייב ללכת.

רונאלדו וראול ( ראול בספק) לא נופלים מהכוכבים של ברצלונה. רונאלדו בכושר, אפילו טוב מכולם ( כמובן חוץ מרונאלדיניו).

וקים, אני לא מסרב ליראות שום דבר, ואני למזלי גם לא עיוור. אני יחזור ויגיד שמבחינת הפוטנציאל שיש בשחקנים והיכולת ריאל לא נופלת מברצלונה נקודה.

Last edited: Nov 20, 2005
  11. Mourinho Member

רועי, אתה האוהדי הכי לא אובקיטיבי שיש, חבל.
    וכן טוטי הוא פלופ, למה הוא סחב את רומא? רק כשלונות, גם בנבחרת איטליה הוא אכזבה מהלכת, במונדיאל ב2002 קיבל אדום ובגלל האדום שלו איטליה הפסידה,
    ביורו 2004 פשוט במעשה מבייש ובזיוני ירק על שחקן מדנמרק, שחקן אם פוטנצאיל, אבל בן אדם חרא, אגויאסט שלא מעווה דוגמא.

פלופ, כן זה מה שהוא. לא עשה כלום בקרירה שלו חלוץ מאליפות בודדת אם רומא שגם יותר של בטיסטוטה מאשר שלו.

Last edited: Nov 20, 2005
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.realmadrid.co.il/images/matches0506/barca5.Xxx

רק מחר בערב (שני) תתברר חומרת הפציעה של ראול , הערכות ראשונית היא שהוא סובב את הברך , אבל העובדה שהוא חזר לשחק לפחות ניסה מנחמות קצת את הצוות הרפואי במדריד שמקווים לטוב .

13. רובסון דה סוזה Member

מה בידיוק לא אובייקטיבי במה שאמרתי? ריאל לא נופלת מברצלונה באיכות השחקנים.

אבל כדי שהיא לא רק תיהיה שווה לה, אלה גם יותר טובה ומחוברת היא חייבת שחקן בסיגנון של באלאק, וקשר ימני במקומו של המרים הכפייתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

14. Riki Member

אני באמת לא מבינה מה לא בסדר במה שהוא אמר. יש לנו סגל מצוין, הבעיה שלנו שבריאל אין את התיאום שיש בברצלונה.
    יש לנו כמה שחקנים שהיו צריכים לשבת על הספסל והבעיה הכי גדולה אצלנו, הקישור.
    ההגנה שלנו ואני ממש לא מדמיינת היא בין הטובות שהיו לנו מזה שנים, ההתקפה שלנו דיי מוגבלת כי כל הזמן השחקנים יורדים לנסות לחזק את הקישור הרעוע והאנמי שלנו.
    צריך שחקן אחר בעמדה של זידאן מחליף לבקס ויהיה טוב.
    ואני שוב חוזרת ואומרת אל תספידו אותנו ,העונה באמת לא גמורה מבחינתנו.

ואני לא יודעת מה לחשוב, באמת פיטורים של לושה זה מה שאנחנו צריכים כרגע ?

Last edited: Nov 21, 2005
  15. EL Capitan Member

תקראו טוב. בראש שלכם ובתודעה שלכם שחקנים כמו זידאן, בקהאם, סלגדו, רוברטו קרלוס, ראול ואחרים נוספים שחקנים גדולים. לכן, אתם חושבים שיש פוטנציאל בקבוצה של ריאל להיות לפחות טובים כמו בארסה, אבל זה פשוט לא נכון. חלקם כבר לא מספקים את הסחורה פשוט ולא כמו פעם. ובקשר ליכולת הקבוצתית החלשה של ריאל- זה לא שהכל יתחבר עוד מעט, ככה הם משחקים וזאת היכולת הקבוצתית של אוסף השחקנים הקיים בריאל. ובמצב הזה ואיך שנראת בארסה, אין ספק בכלל שבארסה קבוצה יותר טובה מריאל.