לא משנה מה היה, רוביניו היו משחקים שנראה פשוט אומלל, וכאחד שלא יודע מה הוא צריך לעשות. באמת שאני לא מאשים את רוביניו, כי יש לו עוד הרבה זמן להוכיח אחרת, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא איכזב עד עכשיו. ועכשיו, עם הפציעה של גוטי, רוביניו מקבל עוד צ'אנס לפתוח בהרכב של ריאל. אם הוא לא יעשה משו רציני, אף אחד לא יוכל להאשים אותו, אבל עדיין הוא צריך להראות משו קטן ממה שיש בו.
הנה עוד צירוף מקרים מפליא.. ב2001 נולד בנו הראשון של ראול, 3 שעות לפני הסופרקלאסיקו וריאל ניצחה 2-0. בנובמבר 2002 נולד בנו השני, ימים ספורים לפני הסופרקאלסיקו ויצא תיקו 0-0. ועכשיו, נולדו לו תאומים בדיוק יום לפני הסופרקלאסיקו.
קים, תבין שלרוביניו קשה לשחק כימעט ללא עזרה מצד החלק ההתקפי של ריאל. הוא חייב לבוא מאחורי כל הכוכבים, ורק אז הוא יכול להראות את הכישרון שלו. אני מבטיח לך שכשרונאלדו וראול יהיו טובים רוביניו יהיה טוב כמוהם ואולי אף טוב מהם. בידיוק כמו מסי. מסי מראה את הניצוצות שלו מאחורי רונאלדיניו ואטו, כמו שמישהו אמר פה, אם אטו ורונאלדיניו לא יישחקו לצידו משחק אחד, מסי לא ייצליח להראות את הכישרון שלו, ביגלל אותו לחץ שרוביניו עמד בו, הלחץ של סחיבת קבוצה לבד.
אל תגיד סתם, כי עוד לא ראית את מסי בלי רונאלדיניו ואטו, בניגוד לרוביניו. וחוץ מזה גם אם חס וחלילה רונאלדיניו ואטו ייפצעו גם תחת ג'יולי ולארסון מסי ירגיש ככה...
מה?! לא הבנתי את מה שאמרת! אמרתי רק שבניגוד לרוביניו, למסי עוד לא יצא לשחק בלי רונאלדיניו ואטו לצידו... ואמרת גם שעם ג'יולי ולארסון לצידו מסי ישחק אותו דבר...
אני חושב... שריאל במשבר עצום!! כמה ניצחונות פה ושם לא יוציאו אותנו משם.. הסדנו לקבוצה הטובה בעולם כרגע, אבל היכולת, היכולת היא שהרגה אותי! עוד כמה אפשר להביא שמות גדולים? תחזירו את דל בוסקה!!!!!!!
מה שאתה אומר ומה שאני חושב זה להעיף את לושמבורגו כי קבוצה עם כוכבים כמו ריאל עם כ''כ הרבה כסף לא יכולה ליהות למטה כמו היום במשחק נגד בארסה
אם ריאל מדריד רוצה לזכות העונה באליפות, או בליגת האלופות, פלורנטינו פרז היום צריך לצאת בהודעה רישמית- ונדרלי לושמברוגו מפוטר ! לא יתכן שדון פרז השקיע העונה יותר מ80 מיליון יורו, והוא מקבל קבוצה כבוייה, עצובה, בלי שום שיטה על המגרש, השחקנים לא פרוסים נכון על המגרש, והאשם העיקרי הוא המאמן הפחדן\משעמם סניור לושה. אם סגל כמו של ריאל מדריד, לא יתן שככה תראה הקבוצה, שתסמוך רק על הברקות של הכוכבים שלה, ותנצח בעזרת שופט עת אספניול או בעזרת המזל. ברור שגם השחקנים אשמיים, שלא נלחמו אתמול וגם שלא הולך הם היו צריכים להלחם, וזה פשוט לא קרה, אבל האשם באיך שהקבוצה נראת הוא לושה, לושה כנראה לא יותר להסתדר אם כוכבים, גם בנבחרת בראזיל הוא נכשל טוטאלית.
אני גם חושב שלושמבורגו צריך ללכת. הקבוצה משחקת בלי אופי,בלי מלחמה,בלי שיטה,כאילו זה הפועל עכו ולא ריאל מדריד.אין להם שום כבוד לסמל אם ככה הם משחקים. חוץ מזה מה שאני עוד לא אוהב בלושמבורגו,זה שהוא רוצה בקבוצה שלו רק ברזילאים וזה מעצבן.שחקן כמו איימר היה מתאים עכשיו למערך של ריאל כמו כפפה ליד אבל לושמבורגו בחיים לא ירצה אותו כי הוא ארגנטינאי.גם שחקנים כמו ד'אלסנדרו ומסצ'ראנו שמשחקים בקבוצות קטנות יחסית וזה ממש ממש לא בשמיים להביא אותם. אם היה לנו מאמן תותח כמו קאפלו בחיים לא היינו נראים ככה.חבל שצ'לסי רצה כל כך חזק,הייתי מת לראות את מוריניו בריאל. אני גם לא מבין אותו שהוא אומר גם אחרי המשחק הזה שריאל יקחו אליפות.הבנאדם חי בסרט.קודם שהקבוצה שלך תצליח לייצר 5 פסים ברציפות אחרי זה בכלל תתחיל לדמיין על אליפות.
תחשבו קצת אבל, את מי הוא יביא במקום לושה? אין לפרז אופציות בשוק נראה לי, לפחות אני לא רואה שום אופציה. לושה מאמן טוב, שאני מעריך אותו בניגוד לשאר שמזלזלים בו. גם על רייקארד רבים אומרים שהוא לא מאמן כזה טוב וזה נכון, אבל אחרי המשחק ראיתי באשכול על הקלאסיקו שאומרים שהוא בנה את הקבוצה, משבחים אותו וכו'. הדעות על מאמנים משתנים לפי תוצאות והישגים. לפי המשחק אתמול ריאל באמת נראתה גרוע, אבל לפטר את לושה זה לא יהיה מהלך נכון. לושה הוא לא זה שאשם, ומה שירעיד את המערכת יהיה רק חילוף שחקנים, כי ראינו כבר כמה מאמנים ריאל החליפה בעונה שעברה, ושזה לא עזר לה בכלל. לכן, לדעתי לא צריך להחליף את לושה. לנסות לעשות כמה שינויים בינואר אם המצב עד אז לא ישתפר ולא רק התוצאות יקבעו הפעם, אלא גם הדרך, כי ריאל בתקופה של לושה משיגה לרוב תוצאות, אבל הדרך עדיין לא מספיק טובה.
אני דווקא חושב בניגוד אליך ש"לושה" אחראי על החוסר סדר של ריאל. מילא היית אומר שלקבוצה יש שיטת משחק וסגנון ושהם "רק" צריכים להתחבר וכו'(כל הדברים שאמרו בהתחלה) אבל אתה פשוט לא רואה כלום מהקבוצה.השחקנים לא יודעים את התפקיד שלהם על המגרש,המשחק לא מאורגן,אין שיטה(לא אגפים\שליטה במרכז המגרש\מתפרצות) המשחק של ריאל אקראי לגמרי וזה דבר שהמאמן אחראי עליו בצורה מלאה. בקשר למאמין במקום לושה,ריאל אפשר להגיד הקבוצה עם הכי הרבה כוח בעולם.אפשר להביא כל כך הרבה מאמנים ראויים(אני משער,אל תתפוס אותי במילה כי חוץ מהמאמנים שאני מזכיר פה אני לא יודע כל כך מי ברמה הגבוהה ביותר).כמובן שלא את קאפלו מיובה מוריניו מצ'לסי או וונגר מארסנל ,אבל היצפלד אולי זאת אופציה טובה? מאמני נבחרת אני מאמין שאי אפשר כל כך להביא בגלל המונדיאל הקרב ובא. מה עם סקולארי?הוא מאמן עדיין את נבחרת פורטוגל?
אם אני פרז, האופציות הן די ברורות. לפטר את לושה, וכרגע, בשוק יש לך מאמנים כמו לה גוואן, כריסטוף דאום (שיעזוב את פנר במידה ויקבל הצעה), דל בוסקה ואפילו יופ היינקיס. לא חסרים מאמנים, אבל פרז רוצה שם על הקווים, והאפשרויות שלו שם מאוד מצומצמות, ולא ריאליות.
ועוד משהו. לפני לא הרבה זמן ארסנל הביאו איזה שחקן מהנבחרת הצעירה של מקסיקו,שאומרים שהיא הטובה בעולם ביחד עם ברזיל. לבארסה כבר יש הבטחה ענקית מאחת הנבחרות האלה(לא סגור מי זה,נראה לי ההוא שדומה לרונאלדיניו) למה בריאל לא מטפחים שחקנים כאלה?לא שמעתי על אף כוכב עולה בן 16-17 שמשחק בנוער של ריאל. שילמדו מבארסה,ממה שעשו עם מסי,ויביאו גם שחקנים כאלה. אני לא יודע אם יש בסיס למה שכתבתי פה כרגע,סתם עוד משהו שחשבתי עליו... ואם מישהו שמבין בעיניין יוכל לשפוך על זה קצת אור...