עזיבת אימון לא אומר שהוא ייעדר. סביר להניח שזאת פציעה קלה שלא תמנע ממנו לשחק בקלאסיקו. רועי, אתה פירטת בדיוק למה רוביניו קרס תחת הלחץ. אם כל מה שרשמת, בכך שהוא נכשל לסחוב את ריאל על הכתפיים שלו בתקופת הפציעות, זה לא אומר שהוא קרס תחת הלחץ, אני לא יודע מה זה אומר. ואם רייקארד יעשה שוב את המהלך הזה, זה יכול להצליח. איך בדיוק בפטיסטה יכול למנוע את זה? תסביר את עצמך... כי הדרך היחידה שריאל תוכל לעצור את זה, היא לגרום להגנה של בארסה לסגת אחורה.
קים, אני מקווה באמת שזו פציעה קלה ולא יותר, בקהאם הוא דמות חשובה במשחק כזה. במשחקים אחרים יכולתי קצת ליהיות מרוצה ולחכות וליראות איך רוביניו ייתפקד באגף הימני. רוביניו לא היה אמור להתמודד עם לחצים כאלה, אף אחד לא ציפה ממנו להתמודד עם סחיבת קבוצה שלמה על הגב, לכן, הוא לא קרס, הוא לא היה אמור להתמודד עם הלחץ הזה. עם הלחץ שאיתו הוא היה צריך להתמודד הוא יתמודד בצורה מצויינת. ביטחון יש לו. הכוונה שלי שבאפטיסטה יימנע ( כמובן שלא לבד) את המהלך הזה היא שאז כשרייקארד עשה את המהלך הזה, הוא הצליח אך ורק כי לא היה קשר אחורי ראוי, ושזיזאן היה צריך להתמודד עם הלחץ של הקו האחורי. כעת, יש לריאל את באפטיסטה שחקן מאוד פיזי ומהיר שמסוגל לעמוד יותר טוב מזיזו בהתקפות כאלה, חוץ מזה שגם במרכז המיגרש הוא מאיים על ההגנה של ברצלונה, כך שהיא לא יכולה להרשות לעצמה לצאת יותר מידי קדימה.
ריאל גנבה לבארסה את ראמוס ורוביניו?? מתי ואיך??? רוביניו זר, לברצלונה אין מקום לעוד זר, מתמטיקה פשוטה. עלה המון כסף, וברצלונה על שחקן כזה לא הייתה מוציאה כ"כ הרבה כסף, הוא אמנם פוטנציאל גדול עד לאין שיעור, אבל לא מניה בטוחה. בראמוס הייתה התעניינות, אכן, אבל גם רכישה שלו לא הייתה ריאלית, מפאת העובדה שגם האו עלה סכום נכבד של מרשרשים לריאל.
רועי, זה שהוא לא היה אמור להיות שחקן מפתח בהגנה של ריאל כבר עכשיו, זה נכון, אבל לאור הפציעות הוא כן היה צריך לעשות הרבה יותר ממה שהוא עשה, עם החטאת הפנדל, הדריבלים שאפילו לא הלכו לו, הוא קרס בלחץ.
אתם ממש נסחפים, כולנו יודעים שרף הצפיות מרוביניו הוא עצום וזה בדיוק מתכון להרס עצמי. במקום לתת לו להשתלב בקבוצה ולהוכיח את עצמו ,דיברו עליו מההתחלה כאילו הוא פאקינג מושיע שלנו. הוא רק ילד, שיש לו פוטניצאל עצום וצריך להבין שאי אפשר להניח על הכתפיים הקטנות שלו קבוצה כמו ריאל.
ברור שדיברו עליו מושיע ובצדק אחרי כל הדיבורים על רוביניו, אבל לושה לא בנה עליו כבר בעונה הראשונה שלו להרכב, כי זה פשוט לא ריאלי: ראול, רונאלדו וזידאן, כולם אם יכולים לעמוד לרשותו של לושה- בהרכב.
טוב אתה רוצה אוביקטיביות ? הנה קבל, רונאלדו, חוזר אחרי פציעה ואלוהים יודע באיזה כושר הוא נמצא. זידאן, אפשר לקוות לכמה ניצוצות של קסם, אבל בתכלס כולנו יודעים שכל ציר הקישור שלנו תלוי בו וזה מלחיץ. ראול, נו מה אפשר לומר, מהשחקנים היחידים שנלחמים כל שניה שהם על המגרש, אבל מה בדבר שערים ?
רוביניו לא יכל ולא היה צריך לעשות יותר ממה שעשה, כי אף אחד לא ציפה שייעשה יותר. אני לא ציפיתי שייסחוב את ריאל לתצוגות מדהימות ולניצחונות קלילים. חוץ מזה שהחטאת הפנדל לא אומרת מאומה על יכולתיו ועל ביטחונו, כמו גם הדריבלים שלפי מה שאני ראיתי דווקא די הלכו לא ( אם לא הפילו אותו כאשר ראו את הגב שלו) והיו גם יעילים.
רועי, אתה מתעקש לא להבין. מרוביניו באופן הגיוני מצפים להרבה מאד. בעונה הראשונה שלו בריאל לא ציפו ליותר מדי, אבל כאשר ניתנה לו ההזדמנות עם מכת הפציעות שפקדה את ריאל, הוא היה צריך לעשות יותר ממה שהוא עשה. בינתיים, הוא מאכזב, נקודה.
תגיד אתה רציני ?מה הוא יכל לעשות ? כל המשחק שלנו היה כזה מבולגן והילד לא ידע באיזה תפקיד הוא אמור לשחק. החוסר אונים שלו במגרש היה פשוט פתטי, צריך זמן אי אפשר לצפות ממנו להנהיג את ריאל ולהחזיק תקישור. חלוץ, אגפים, קישור מה לכל הרוחות רוצים ממנו ? לא להספיד אותו כבר עכשיו יש לנו דרך ארוכה וימים יגידו.
בסגל של לושמבורגו למשחק מחר יעדר רק גוטי עקב פציעה באימון הבוקר היום . גוטי לא היה בתוכניות של לושה להרכב אבל כמחליף ראשון בטוח שכן.. http://www.realmadrid.com/addon/img/f5d985288baptistap.Xxx איזה רגל !
תכלס היה ברור שהוא לא יפתח, למרות שזאת אבדה גדולה מבחינתנו כי בדקה שישים שזיזו כבר יתנשף כמו סומלית אחרי מרתון כבשים, נהיה בבעיה. אבל אתם יודעים מה זה אומר ? רוביניו יכבוש את העמדה של זיזו מחר, יש לו צ'אנס ענק להוכיח את עצמו. שבת שלום לכולם, גם לכם קטלונים......לפחות עד מחר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אני מבטיח לכם שאם רונאלדיניו ואטו לא ישחקו משחק אחד, גם ללאו מסי "האגדי" יהיה קשה. זה פשוט לא נתפס כמה שטח מסי מקבל בגלל העובדה שרונאלדיניו ואטו משחקים לידו.