בוריס, אני לא " מביא את הדברים האלה". לא הייתי צריך לדבר עם בקנבאור כדי לדעת שהוא בכבודו ובעצמו המליץ לבאלאק להגיע לריאל [ לפי דבריו מועדון עם שאיפות להצלחה ולזכייה בתארים, מועדון שאליו מגיעים הגדולים מכולם. (במילים אחרות למה שהוא אמר) ] . כולם יודעים, אומנם זה לא חד משמעי, שבאלאק ייבחר בריאל על פני שאר הקבוצות שייבקשו את שירותיו. באנדי, אדריאנו וקאקא הם רק פנטזיות שלי. אצל פרז גם פנטזיות כאלה יכולות מתישהו להתממש...
בפטיסטה ורונאלדו התאמנו היום עם כל הקבוצה ביחד, באותו קצב ובלי לקבל הנחות. מה שמוכיח סופית, שניהם יעמדו לרשותו של לושה בסופר קלאסיקו ולפי ההערכות, גם יפתחו בהרכב. ההתלבטות של לושה היא בין זידאן, שנמצא בתקופה לא טובה, לרוביניו.
כמובן ההעדפה היא לזיזו. למרות הכושר לא הכי טוב שהוא נימצא בו כרגע, הוא יועדף כניראה ע"י לושה, אני בטוח שרובי יישתלב בהמשך המשחק.
אני במקום לושמבורגו, הייתי מעדיף את זידאן. זידאן הוא שחקן שבנוי למשחקים גדולים , והכי חשוב גם מתעלה על עצמו במשחקים גדולים. אם המצב לא יהיה טוב מבחינתה של ריאל, רוביניו בהחלט יכול להביא את השינוי. אך כל זה תלוי בכושרו של זיזו.
אני חושבת שזהו צעד טיפשי להניח על הכתפיים של ילד בן 19 את המשחק הענק הזה. זיזו שחקן שיש לו כל כך הרבה נסיון במשחקים ברמות האלה, לדעתי זה אחד המרכביים החשובים במשחק שלנו. אני לא חושבת שיש בכלל מקום לוותר עליו, מספר הברקות שלו וזאת התרומה הכי גדולה שהוא יכול לתת לריאל יותר מכל שחקן אחר. רוני וראול ידאגו לשערים וזיזו לקישור, לא רואה את רוביניו פותח, אולי כרוטציה אבל באמת נו, ברור שזיזו.
לא משנה מה יקרה, לדעתי גם רוביניו וגם זידאן לא ישפיעו יותר מדי על המשחק. זידאן בתקופה גרועה, וממש רואים עליו שהוא חייב לפרוש אחרי המונדיאל הזה. רוביניו אחרי שכל הלחץ עליו, קורס במשחקים רגילים בליגה. אז שדווקא בקלאסיקו עם האווירה המלחיצה בברנבאו, שהוא יעשה משו? ככה שלדעתי, להחלטה הזאת של לושה לא תהווה משקל רציני על מה שיקרה במשחק. סיסיניו, שקיבל את האזרחות האיטלקית סוף סוף, חשף היום, כי הוא חתם על חוזה של 5 שנים בריאל מדריד. סיסיניו יעבור לריאל עם תום חוזהו, בחלון ההעברות של החורף, בינואר. מיצ'ל, תתכונן לארוז את המזוודות.
ריקי, לבנות השנה על ראול, זה לא בדיוק ........מציאה, הוא מצוי בירידה חדה!!! ( רק מחמם את האווירה, לא לקחת קשה....).
בטח שתהיה. אם לא לזה, אז למה? הוא צריך לבחור בין פליימייקר שניידותו מוגבלת, אבל עם מסירות סרגל, דריבלים במקום וראיית משחק שלא מביישת אף שחקן, לבין שחקן מהיר, זריז עם דריבלים מהירים, שרובם מיותרים, אבל כוח פיזי לוקה מעט. רוביניו יכול לשחק מהר יותר מזידאן במשחק המעבר, אם על כאלה מהלכים תתבסס ריאל, וזריזותו תשחק פקטור חשוב, אבל זידאן, שאמנם יתקע פה ושם התקפה בגלל המהירות שלו, יודע לשחחר פסים מהירים ומדויקים, ויש לו החלטות כ"כ נכונות+נסיון.
אם רייקארד יעשה את מה שהוא עשה בעונה שעברה במה שהלך לו כל כך טוב בקאמפ נאו- דחיפה קדיהמ של הקו האחורי, זידאן שנמצא בתקופה גרועה וחוזר אחרי פציעה, לא יצליח לתפקד. כנ"ל לגבי רוביניו, שאני פשוט רואה עליו, שהבחור קורס בלחץ בריאל. לכן, לדעתי שניהם לא יועילו לריאל וההחלטה של לושה בעניין הזה לא תהווה יותר מדי משקל על מה שהולך לקרות במגרש. למרות שמזידאן, אפשר לצפות ליותר, מכיוון שהוא הראה לנו כבר איזה שחקן גדול הוא. וגם בתקופה גרועה, במשחק כזה ענק, הוא יכול להתעלות על עצמו, ובמהלך אחד או שניים טוב שלו, לעשות משו רציני מאד במשחק.
מה שרייקארד עשה בשנה שעברה בקאמפ, עבד לו מצויין. השנה זה לא יהיה אותו דבר, בעיקר בזכותו של שחקן אחד, שרק בימים האחרונים נודע שהוא יישחק. בפטיסטה. זה השחקן שבעיקר בזכותו, רייקארד לא יוכל לשחזר את מה שעשה בקאמפ נואו בעונה שעברה. כאשר הקו האחורי יידחוף קדימה, מי שייעצור את הדחיפה יהיה בפטיסטה. הוא בניגוד לזידאן שלא יהיה צריך להתמודד עם זה, שחקן פיזי וחזק מאוד, בנוסף הוא שחקן שיודע לעשות במהירות ובחדות את המעבר שמההגנה להתקפה, והוא ירתיע הרבה יותר מאשר זידאן את מרקז ושאר חבריו בקו האחורי.. רוביניו לא שחקן שקורס בלחץ. זה שהוא לא הצליח ליסחוב קבוצה שלמה על כתפיו הצנומות, לא אומר שהוא "קרס" תחת הלחץ,הוא הוכיח להיפך, כשאחרי שהחטיא את הפנדל רצה לבעוט שוב ( רוברטו קרלוס כמובן לא נתן לו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ). אבל כמובן שהבחירה של לושה תיהיה בזידאן. כפי שכבר אמרו פה, הניסיון שלו והיכולת להכריע משחק בשניים שלושה מהלכים ייתנו לו את העדיפות על פני רוביניו, שבכל זאת לדעתי יישותף בהמשך המשחק. לגבי סיסיניו, רכש מצויין, מחליף ראוי + למיצ'ל שכמו שקים אמר יכול לארוז כבר מזוודות. אבל בכל זאת אוהדי ריאל לא יישכחו את התרומה והלחימה שלו לקבוצה. מגן ושחקן ענק. אני לא מקנא בלאפורטה ברגעים אלו, אחרי שלקחו לו גם את רוביניו ואת ראמוס, הוא יישאר עם בלטי ואולגר הבינוניים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אל תשקר לעצמך. או שאתה לא יודע, או ששכחת שלאפורטה ניסה לעצור את מהלך העברתו של סרחיו ראמוס לריאל, ואת ההתבטאויות לגבי חתימתו של רוביניו בריאל, התבטאויות קינאה. ניראה מה הוא יגיד על הרכישה של סיסיניו..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx עריכה: לאא, לא לאאאא!! בקהאם פרש מהאימון! אין לי מילים...... אני מקווה שזה משהו שטותי ( למרות שעזיבת אימון זה לא משהו שטותי..). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx