שבועיים זה המון זמן, תמיד במשחקים כאלה בדרך נס שחקן כזה או אחר שבים במפציעות וכשירים באורח פלא. ולמה להרוס לי את האשליות ? הלגרה, יש !!
כפי שאני הבנתי גם רוני, גראבסן, באטי והלגרה יהיו כשירים למשחק מול בארסה. תוסיף לזה את גארסייה שישחק אחרי שמילא את העונש שלו על ''עודף צהובים'' ואנחנו אפשר לומר בהרכב מלא. שני שחקנים שיצטרכו לנוח כי גם נגד סרגוסה היו בספק הם סלגאדו וזיזו.
חמודי יש שבועיים, זה דיי והותר. וחאלס ספאם על פצוע כזה או אחר, שתהיה הודעה רשמית בדבר ההרכב נוכל לדבר, כרגע יותר מידי ספקולציות בנושא.
חמודה, שום ספקולציות שום כלום. גוטי ומחיה גם נכנסו לרשימת הפצועים של ריאל. הרופאים של ריאל אומרים שזידאן הכי קרוב לכשירות, אני לא ממציא ולא מחדש כלום.
באפטי (ולא באטי), שאגב לדעתי הוא מוסיף מימד אחר לריאל, לא ישחק. הלגרה יוכשר לפני המשחק וככל הנראה ישחק. אבל השאלה ששאלתי זה לא מי כן ישחק, אלא מי לא ישחק? וודי אני יודע שייעדר חודש, אז הוא לא ישחק וגם באפטיסטה לא ישחק. ואגב, גם ראול סוחב פציעה קלה, ממה שהתגלה היום באימון הנבחרת. בקשר לבאלאק, אני לא מבין איך אפשר להגיד שהוא סגור בריאל. נכון, הוא יהפך לשחקן חופשי בסוף העונה ויש סיכוי שהוא כבר בחר בריאל, אבל אף קבוצה לא יכולה לנהל מו"מ עם באלאק, כי זה לא חוקי. רק מהראשון לינואר, יהיה ניתן לריאל, אינטר, או כל מי שתרצה את שירותיו של באלאק, לפתוח איתו במו"מ. כך שלדעתי עכשיו הכל שמועות. באלאק בחר כנראה לאיזו קבוצה הוא יעבור, אבל לא אינטר, לא ריאל ולא שום קבוצה אחרת פתחה איתו במו"מ, ולא אכפת לי מה כל העיתונים, האנשים בבאירן, רומינגה ואחרים, אומרים.
תשכחי מפאבון ומבראבו ומחייה ריקוש, לא צריכים אותם.. אנחנו נעלה בדיוק בהרכב שהביס את אתלטיקו 3-0 , ואת מאיורקה 4-0.
חאלס כבר עם באלאק, יבוא או לא יבוא נראה כבר. כפי שמסתמן מהתשקורת, שריאל כבר פתחה במו''ם איתו. זה ידוע לכולנו שיריאל חושקת בו כבר דיי הרבה זמן, ריאל תשיג אותו במידה וירצו אותו באמת. אז דיי לחפור בנושא, עד ינואר אלוהים גדול ויש משהו יותר חשוב ויותר מענין מהגרמני הכוסון, פאקינג קלאסיקו. קראתי באתר הרשמי, '' פציעה קלה יהיו כשירים עד ל19'' אז אין מה לדאוג. מה שכן לא גוטי ולא מחייה יפתחו בהרכב, ככה שאני לא בהיסטריה בגלל זה. ראול יהיה בסדר, הודעה רשמית ''הכול עייפות, ראול צריך מנוחה''. ''הפצוע האנגלי'' לצערי ולצערם הרב של כל אוהדי ריאל ,לא ישחק. ''באטי'' לפי כל מה שאומרים, יהיה כשיר במאת האחוזים לקלאסיקו והכי חשוב רוני חוזר...הללויה. וכמה פעמים הפסדנו עם ההרכב הזה ? אוקי מחייה ובארבו אאוט, אבל פאבון ? קסיאס קרלוס--ראמוס---הלגרה---דיגו גארסייה עכשיו פה הדילמה, בטי ישחק מאחורי רוני וראול וזיזו שמאלה ? או שכרגיל איך שהוא פתח מההתחלה שמאלה וזיזו באמצע ?
גם כשזיזו היה כשיר הוא לא פתח. אני שם כסף שגוטי יפתח וזיזו יחליפו בהתאם ליכולת. אגב, ריקי, משנה הבאה ולמשך 5 השנים הבאות BENQ תהיה הספונסרית הנוספת של ריאל מדריד, ונחשי כמה הם שילמו.. 100 מיליון יורו. לא פחות, זה מכסה כמעט בדיוק את הרכישות של דיוגו,פליפה,גרסיה,בפטסיטה ורוביניו, ואני בטוח שנשארו לפרז עוד כמה מיליונים להוסיף לבאלאק.
דווקא השחקן שכמעט בטוח שלא ישחק בקלאסיקו הוא באפטיסטה. כי הוא לא יספיק להתאמן עם הקבוצה. בכל מקרה, ריאל בזמן האחרון לא מרשימה, על זה יש קונצנזוס, אבל את הנקודות היא משיגה. מה גם, שבכל קלאסיקו ריאל מרגישה מחויבת, לא משנה מה ההבדל בינה לבין בארסה. האווירה תהיה מחשמלת, הקהל יתן לריאל יתרון, שאכן יכול לתת דחיפה במידה שחלק מהפצועים המשמעותיים יחזרו, כמו רונאלדו, זידאן והלגרה. אני מקווה שיהיה משחק פתוח, כי אם הבנו משהו מהמשחקים האחרונים זה שריאל מסוגלת להוציא נקודות גם ממשחקים חלשים, וניצול המצבים בזמן האחרון הוא די טוב, מה שמבחינתי מפחיד, עם ההגנה השברירית שלנו(אולגר, ו-ויקי חסר הבטחון), כך שאם המשחק יהיה פתוח, בארסה תנסה למצוא את הפרצות, ואולי תצליח לפרוץ את ההגנה של ריאל.
וואלה ? על זה עדיין לא שמעתי, תודה על הידיעה. אבל רק פרט חשוב שכחת באלאק יהיה שחקן חופשי..... :aaa021: daniel_haifa אולי זה ישמע נדוש, אבל במשחק שכזה אני לא חושבת שאפשר להסתכל על רמת המשחקים שהיו עד עכשיו. יתרון הביתיות כפי שציינת יתן לנו פוש אדיר שממנו באמת אי אפשר להתעלם, לצינים שביננו שיזכירו את ולנסיה תבינו, ריאל באמת לא שיחקה טוב אין פה ויכוח, היא לא מרשימה בתקופה האחרונה אבל מה שטוב בריאל ,שמשחק כזה יכול פשוט להוציא אותנו מכל החרא שהיה עד עכשיו. עוד פרט חשוב שיש לנו שחקנים מקצוענים, שכל אחד ואחד מהם כוכב ענק, כשיש מפגש חשוב כזה מלא היסטוריה ואמוציות, כל אחד ואחד מהם עולה למגרש בצורה שונה, כולם מתעלים על עצמם. ריאל תבוא בלי ספק בפחות בטחון מברצלונה ,שכרגע יש לה את הכדורגל היפה והאטרקטיבי ביותר, אבל ריאל עדיין לא הרימה ידיים. כולנו יודעים את החשיבות העצומה של ניצחון מבחינת ריאל, גם בגלל שזה ברצלונה וגם בגלל שניצחון יביא איזה שהוא שינוי ופתיחת דף חדש, בעונה המגמגמת שלנו עד עכשיו.
בגלל זה המשחק כ"כ מעניין, לא משנה באיזה מצב מגיעה בארסה או ריאל, במשחק כזה, רק האווירה נותנת לריאל דחיפה מוראלית, והשחקנים מתעלים על עצמם. כ"כ הרבה כוכבים על מגרש אחד. 2 הקבוצות יכולות להתעודד ממה שקורה בזמן האחרון: ריאל שמשיגה נקודות גם מבלי להרשים. וברצלונה, שחיזקה במעט את ההגנה שלה, ואת העמידה על המגרש. אני מאמין שכשיסתיימו 2 המשחקים של ספרד ואורוגוואי בפלייאוף, נוכל בערך לדעת את ההרכבים של הקבוצות. בתקווה שפויול יקבל צהוב במשחק הראשון(למרות שהוא לא יקבל, לא חושב שהוא עשה עבירה אחת ב-5 משחקים האחרונים שלו).