רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויש גם נבחרות בשבוע הבא ויכולים לצוץ פתאום פצועים.

לדעתי בשביל שיהיה לנו סופר קלאסיקו אמיתי , ברצלונה וריאל מדריד היו צריכים לבקש מהנבחרות של שחקניהם שלא יזמינו אותם למשחק . זה נשמע דבילי אבל זה יעשה לנו אחלה קלאסיקו למרות שאפשר להפצע באימונים , אבל הסיכוים פה פחותים יותר מאשר משחק .

2. daniel_haifa Member

אני מקווה שפויול יקבל צהוב במשחק הראשון של ספרד, כך שיוכל להגיע בראש שקט לקלאסיקו.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני משער ש 99.9999 ממכם, על מי אני בא לעבוד ש 100 אחוז ממכם לא נכנסים לת'רד הגרמני, אז הנה ההתפתחויות האחרונות בנוגע לבאלאק:
    אם כן, היום הודה אולי הונס המנג'ר של באיירן שבאלאק יעזוב את באיירן, בנוסף ה"קיקר" הגרמני פירסם שריאל הגבירה את מאמציה להנחית את הגרמני במדריד.
    לפי הונס: אמיליו בוטריגניו יצר קשר עם ראשי באיירן, והודיע להם שריאל מתעניינת בשירותיו של השחקן, וכי בכוונתם לנהל משא ומתן עם באלאק וסוכנו.

4. daniel_haifa Member

אני נכנס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    כל ההתרחשויות מסביב לבאלאק כבר מוגזמות.
    השחקן חופשי בסוף העונה הזו, אז שכבר יפסיקו עם כל השמועות, בסוף העונה הוא יגיד לאן הוא עובר.

5. -=(VODKA)=- Member

בנתיים המובילה בעיניים באלאק היא אינטר...רומינגה שהיה שחקן באירנט וכעט הוא המנהל של באריין נפגש עם ראשי אינטר ואירנט רוצה להחתים את באלק ל4 שנים והוא ירוויח שם 6 מיליון דולר לעונה....

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע מאיפה אתם צצים עם הידיעות הללו, אבל אני סומך על התקושרת הגרמנית......
    ומה קשורה באיירן לעניין, עם אינטר רוצה את באלאק , היא צריכה לשבת עם באלאק, מאחר והוא שחקן חופשי, אני חוזר על עצמי לטובת קשיי ההבנה , ש-ח-ק-ן ח-ו-פ-ש-י!!!

7. Gaizka Mendieta Member

לא יודע מה איתכם אבל בתור אוהד ריאל אני יותר מודאג מהפציעה של וודגיט...הבנאדם מושבט לחודש ואתם מדברים לי אם באלאק יבוא או לא יבוא בסוף עונה!? הביטחון העצמי שלו שוב בקרקע ולכו תדעו איך הוא יחזור מהפציעה

8. -=(VODKA)=- Member

רומינגה סתם מתווך כי הוא לא רק מנהל הוא גם חברו של באלאק....

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

על מה אתה מדבר תגיד לי, רומינגה הוא הבוס של באיירן, האינטרס היחידי של רומינגה זה באיירן, באלאק זה עובד שלו!
    ידוע שבאיירן עושה הכל מה שביכולתיה שבאלאק לא יילך למנצ'סטר בגלל השנאה שלהם כלפיהם, זה לא אומר אבל כלום כי באלאק מחליט ולא הם!

10. Engel Del Madrid Member

בסוף, הוא לא יגיע.. המזל של ריאל הוא לא עד כדי כך טוב בשביל שיגיע אלינו שחקן ברמה כזו בהעברה חופשית.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הולך בהפוך על הפוך אחי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    בכל אופן הגבתי לך כבר בגרמני, אבל אני לא כ"כ בטוח, הידיעות על אינטר - באלאק באות בעיקר מאיטליה!

12. Mourinho Member

אני מאמין שהאופציה הכי מועדפת על באלאק היא- ריאל מדריד.
    אינטר לא צריכה את באלאק, ובאלאק לא צריך את אינטר. אינטר רכשה הקיץ' את דוויד פיזארו הקשר הצ'יליאני המצויין, יש לה את ורון שמשחק בדיוק באותו תפקיד של באלאק ומציג העונה יכולת נהדרת, כך שאינטר לא צריכה את באלאק.
    באלאק מצידו רוצה לזכות בתארים, והתואר שהוא אמר שהוא הכי רוצה לזכות הוא בליגת האלופות, אחרי שהגיע לגמר את לברקוזן והתואר חמק מידייו אחרי ההפסד לריאל מדריד. הוא יודע שאם ריאל הוא יכול לזכות בכל תואר אפשרי, וזה יהיה בשבילו אתגר חדש.

לדעתי, באלאק יבוא כמחליף לזידאן, ריאל מדריד מחפשים את המאסטרו ואם כל הכבוד לתרגילים הלא יעיליים של רובניו, באלאק הוא שחקן אם עוצמה וחזון שיכול לסחוף את ריאל לתארים.
    ריאל מדריד חייבת להלחם עליו.

13. Riki Member

פאק !! לא נורמאלי העניין הזה. עד שהבחור עולה למגרש ומתחיל להראות מה הוא יודע (לצינים מביננו, לא קל לחזור מפציעה כזאת ארוכה. לוסיו הוא עדיין לא, אבל הוא נותן הכול).
    אני מנסה לחשוב חיובי אוקיי,
    ראמוס....יש
    הלגרה......יש
    פאבון.......נניח
    בראבו.........לאאאאאאאאא
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היית מיסתכל כמה עמודים אחרוה היית רואה שכבר דנו בנושא הזה..
    ועד כמה שאני זוכר הייתה הסכמה שבאלאק לא ממש מתאים לשיטה של ריאל...

15. daniel_haifa Member

הלגרה אין ריקי.
    הוא פצוע, ובספק גדול לקלאסיקו.