לא יודעת עם המציאו, אבל אי אפשר לסמוך יותר מידי על כותרות שלהם. בכל אופן חאלס לדבר על המשכורת של בלונדי, אותי יותר מדאיגה העובדה שאיימר חוזר להרכב של ולנסיה היום.
על כל חמש מיליון שבקהאם מרוויח ריאל רוויחה 15 מיליון. לא שאני מאמין לYnet בעצמי. מי שכן אמור לחתום על חוזה חדש הוא איקר קסיאס, הפנומן שכבש את עמדת השוער כבר בגיל 17, וזכה לאהבת האוהדים. מקורות בספרד אומרים שבפגישה בין פרז לקסיאס שבסופה השניים התחבקו, סוכם בע"פ על הארכת חוזהו של השוער במדריד עד 2011. השכר שלו יעמוד על כ7 מיליון יורו בשנה. בשעה טובה. רק נשאר לחדש להלגרה את החוזה, שלא יברח לקולוניה הספרדית באנגליה, ויהיה בסדר.
השאיפה שלו היא להיות השחקן שמשתכר הכי הרבה בעולם. ככל שאתה נותן לבנאדם ככה הוא רוצה יותר. מעניין מה בקהאם עונה כששואלים אותו למה הוא רוצה שיגדילו לו את השכר. שהוא בחרפת רעב? זאת סחיטה (לא שבריאל לא יכולים להרשות לעצמם ושאני מרחם עליהם חס וחלילה).
אוי כמה מטופש להגיב כל כך הרבה הודעות על פרשה שיקרית ולא מעניינת. כמו שזיזו אמר יותר מעניין הארכת חוזהו של קסיאס. יאללה חמודים להפסיק לחפור ולכו תראו המשחק מתחיל !! אגב במידה וזה נכון אני מצדיקה את בקס, יש לכם מושג כמה עולה מיי חימצון ?????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
איזו מילה מגעילה, למה חזירים ? יש כזה דבר חמוד, שלמרות שאתה לא אוהב את הקבוצה קוראים לזה קצת טאקט, מה קשור מחט לתחת ? אולי זה נכון אולי זה לא נכון, אבל זה ענין של בקס והמועדון בלבד. בזמנו היה דרישות שכר של רוברטו שאני האמת מצדיקה, הוא שחקן ענק אבל שוב אני אומרת זה בינו לבין המועדון. יש לנו כאן פורום נהדר ודיון מרתק, למה להרוס אותו בשביל זה ?
ראיון עם פבלו גארסיה: איך עבר היום אחרי איבוד המקום ראשון? עד שלא ננצח ביום ברביעי נמשיך להיות לא יציבים. אנחנו צריכים לעבוד ולחשוב על המשחק, הדבר הטוב הוא שלא נצטרך לחכות לסוף השבוע, הנקמה קרבה. (הא?) האם השופט היה גורם מכריע במשחק? אני מעדיף שלא להתבכיין, ולא אוהב לדבר על זה. השופט ניסה לאכוף את החוק בעזרת כרטיסים צהובים. שברתי שיא (הכוונה לצהוב שהוא קיבל עם תחילת המשחק), אח"כ היה קשה להמשיך לשחק מכיוון שבכל רגע יכלתי לקבל את הצהוב השני. הלגרה אמר לפני מספר ימים שהשיפוט באיטליה טוב יותר. אתה מסכים? השיפוט פה שונה. במשחק באנגליה, למשל, גראבסן לא היה מקבל אדום. פה נותנים כרטיס על כל דבר, וכמעט ואי אפשר לגעת באף שחקן. בליגות אחרות נותנים לך לשחק יותר בחופשיות. צריך לדבר עם השחקנים, ולא לבחור בדרך הקלה של כרטיסים. על רונאלדו הוא אמר שהוא סקורר גדול, אבל צריך לחשוב על השחקנים שיש לנו עכשיו - ראול שכובש הרבה, ורוביניו שמשתפר ממשחק למשחק. כשנשאל אם השבוע הזה הוא הקשה ביותר העונה, הוא אמר שיש עוד הרבה משחקים וצריך להיות חזקים מנטלית, שלא הייתה נפילה ביכולת וניצחון יתקן את המצב.
ההתאחדות ביטלה לבקהאם את הכרטיס האדום, וכעת הוא יוכל לשחק ברביעי מול דפורטיבו. גם זידאן ייעדר מהמשחק! הוא נכלל ברשימה הארוכה של הפצועים, ביחד עם מיצ'ל, רונאלדו ובפטיסטה.
הם קיבלו צהוב שני לאחר שקיבלו צהוב על עבירה. בקהאם לא עשה עבירה. הוא קיבל צהוב אחד על משהו שהוא אמר לשופט וצהוב שני על הכפיים. צהוב אחד על שניהם היה מספיק.
הסגל למשחק מחר נגד דפורטיבו : http://www.realmadrid.com/addon/img/17f06b5288convocatoriap.Xxx 4 קאנטרנו שלנו בסגל : חוראדו, סולדאדו, באלבוה ודה לה רד.
אני מניח שמחייה לא יראה דשא, סולדאדו יפתח במקום וודגייט, דיוגו לא יוסט כיון שבקס משחק, כל שהשינוי היחיד יהיה שסולדאדו יפתח ואולי עקב יכולת גרועה של גוטי כפי שאני צופה , דה לה רד יחליפו.