רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by E-tam-R, Aug 14, 2004.

1. Zizou10 Member

היו מצבים מאוד טובים לשערים לא ממצבים נייחים שלא נכנסו, הבולט שבהם היה הבעיטה של באפטיסטה לקורה/משקוף אחרי הגבהה של רוברטו קרלוס, סומבררו של רוביניו שבעט ליד הקורה, בעיטה של גוטי שהשוער הדף לקרן כמדומני ועוד, לא היו חסרים מצבים טובים לשערים ממצבים לא נייחים ואני מאמין שיגיעו גם כאלה גולים בעתיד והרבה.

2. Riki Member

אוי תפסיקו !! ריאל יזמה ותקפה ללא הפסקה, הגענו לאין ספור הזמנויות אי הניצול של המצבים האלה זאת הבעיה. אתם נכנסים לפורום ומגיבים פה אחרי שריאל מדריד משחקת יפה, מביסה 4-1 את רוזנבורג ואומרים שלריאל אין כדורגל יפה ? ראיתם בכלל את המשחק ? ראיתם כמה תקפנו ? תעשו לי טובה כל פאקינג ראייה שלכם לא בסדר. עכשיו לילה טוב לכם ותעשו לי טובה תריצו את הקלטת של המשחק אחורה וקדימה ותראו איך פאקינג קבוצה טובה משחקת !! אולי לא משחק ענק אבל להגיד
    איזה רמה ? אני יגיד לך איזה רמה, רמה טובה מאוד של קבוצה טובה מאוד. וצלסי לא משחקת יפה ? טוב פה קצת נסחפנו.

עכשיו בוא נעשה סוויץ לדיון הזה, במקום לדבר שטויות נדבר על העובדה שוודי מבקיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx זה בדיוק מה שהחמוד האנגלי הזה היה צריך קצת בטחון. מה אתם אומרים לושה יפתח איתו במשחקים הבאים ?
    סולדאדו, האם צפוי לו מקום בהרכב אחרי שגם רוני וגם באטי לא ישחקו ? או שרוביניו יכנס ?
    עוד אופציה שיש לנו היא כמובן גוטי, האם המחומצן ימשיךבאותה רמת משחק שהוא מפגין עד עכשיו ויקבל מקום לצד זידאן ? או שבכלל זיזו יסופסל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    יאללה חבר'ה תנו חיים לדיון הזה מלבד טענות חסרות בסיס על מצבה הרעוע של הכדורגל.

3. Legolas Member

כנראה שוודג'ט יעלה תמחליף או שיעשו רוטציה בינהם או כי הלגרה לפי הדיווחים רוצה ללכת, אז יהיה יותר טוב לעבוד על התיאום בין שני הבלמים הצעירים והמכושרים ראמוס וודג'ט.

והיכולת של גוטי מפתיעה אותי מאוד תמיד חשבתי שהוא שחקן של קבוצת אמצע טבלה ואת זה הוא הראה ביכולת שלו במשחק נגד ליון, אבל במשחקים האחרונים הוא ממש פורח מבשל נלחם ולא מאבד יותר מידי כדורים, אבל זה משהו חולף נראה לי. וריקי אל תשכחי זידאן אמר שחצי מהמשחקים העונה הוא רק ישחק גם שהוא ישחק בכולם טוב וגם שיהיה לו כוח למונידאל האחרון של אז יעשו רוטציה של רובינו/גוטי ובכלל עכשיו עם הפציעות של רונאלדו ובאטיפסיטה אז שניהם יפתחו ביחד.

4. Riki Member

כן אני יודעת שזיזו התראין ואמר '' אני מעדיף לשחק שלושים משחקים ולתת את כולי מאשר שבעים משחקים ולהיות בינוני'' השאלה הגדולה היא האם לושה יספסל אותו עכשיו ? כי תסכים איתי שיש ממש משחקים קשים לפנינו, גוטי משחק טוב אבל בכל זאת האם אפשר לתת לו את האחריות הגדולה באמצע ? עם כל הכבוד למחומצן, תסכים איתי שהבעיה שלו שהוא לא מתמיד ברמת המשחק שהוא נותן.
    ורוביניו ? כרגע עם כל הכבוד לילד הוא ממש לא ברמה של להחליף את זיזו ולפתוח במקומו, יש מצב שהוא ישחק מאחורי ראול וסולדאדו וגוטי בשמאל, אבל לי יותר נראה שבמשחקים הבאים לושה פותח עם זיזו וגוטי ורוביניו על תקן מחליף בדקה שישים או שבעים.
    בכל אופן לא רוצה לראות את זיזו על הספסל במיוחד לא עכשיו שגם רוני וגם באטי פצועים, צריכים את הבטחון והנסיון שהוא מביא למשחק.
    זה לא דיון של ''שחקו אותה מאמן ריאל'' אבל נחמד להעלות השערות לגבי ההרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

5. Legolas Member

אני מסכים איתך שיש לריאל משחקים גדולים בזמן הקרוב במיוחד עוד חודש נגד בארסה,אני אמרתי בהודעה הקודמת אי אפשר לסמוך על גוטי שימשיך לתת תצוגות גדולות הוא שחקן מאוד הפכפך אבל לושה לפי דעתי וגם דעתך יפתח איתו ועם זיזו באמצע ויתן לגראסיה להיות קשר אחורי דרך אגב לא דיברנו על גארסיה שבמשחקים האחרונים פשוט שולט באמצע ולא נותן לאף אחד לעבור איתו כי בתחילת העונה הוא הציג יכולת חלשה ואני פקפקתי בו אבל הוא מביא תיכולת שלו מקבוצות הקודמת.
    בקשר לרוביניו לושה צריך להכניס אותו לאט לאט לעניינים ראינו שאחרי שזיזו נפצע והוא נתן לרוביניו ישר מקום בהרכב הילד לא יכל להשתלט על זה ישר וכן הוא יהיה בנתיים העונה על תקן מחליף של דקות 60/70.
    אבל בוא נשחק אותה רגע מאמ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ן יכול להיות שריאל תפתח בשיטה של 4-5-1 עם גארסיה וגראבסון באמצע וראול יהיה חלוץ חוד מה שנראה שיותר טוב לו לתפקד ככה והוא מציג תיכולת הטובה של ראול שאנחנו זוכרים.

6. Riki Member

לא ממש מסכימה. ראול לא שחקן שהוא טוב כאשר הוא לבד, לצד מורו הוא היה ענק. לעומת זאת אנחנו רואים שהשיתוף פעולה בינו לבין רוני לא כזה מוצלח, מה לעשות שרוני מספק את השערים וראול יורד קצת אחורה.

עכשיו בקשר לגארסייה, אני ממש מתביישת בצורה שבה דיברתי עליו, גראבסן היה טוב מאוד אבל זה היה ברור שהוא ממש לא התחליף למקללה. גארסיה לעומת זאת נהפך לבעל בית של ריאל, ממש מדהים היכולת שלו השליטה שלו במרכז העובדה שהוא מכסח את כולם זה ממש פאקינג גורם הרתעה, במידה ואני הייתי בסיטואציה שאני מולו במגרש אני פשוט הייתי תופסת את הישבן שלי ונסה על נפשי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx באמת שחקן טכני מבריק, סוגר שטחים במגרש נלחם על כל כדור אין מה לומר רכישה מאוד מאוד מאוד מוצלחת ונכס לריאל.

7. RMCF Member

מן הסתם אם בפטיסטה נפצע צריכים לפתוח גוטי ורוביניו. ראול יקבל את הגיבוי מהקישור, לא מסולדאדו.

וחלאס להתבכיין על המצבים הנייחים ועל זה שריאל משחקת כדורגל לא יפה, זו קביעה של אנשים שלא רואים את כל המשחק, אלא רק את השערים (לא שהם לא יפים).
    הבעיה הרצינית היא במשחקים הגדולים, עם כל הכבוד לבקהאם אי אפשר להסתמך עליו ועל הכדורים שלו במשחקים כאלה.

וודי כבש שער ומתחיל לצבור ביטחון עצמי, גם משחק ההגנה שלו לא רע בכלל, אני מאמין שאפשר לפתוח איתו.

אגב, העובדה שהלגרה עוזב בסוף העונה, איך להגיד את זה, בושה.

8. אלי מתחן Member

יצא לי לראות מספיק משחקים של ריאל השנה ושלא תחשבו שאני לא אובייקטיבי (טוב בתור אוהד ריאל אולי אני באמת לא אובייקטיבי), ריאל מבקיעה 90% מהשערים שלה ממצבים נייחים, מול מאיורקה 3 מתוך 4, אתמול 3 מתוך 4, יכול להיות שריאל מגיעה להרבה מצבים ופשוט לא מבקיעה, אבל לא ברור לי איך רוב הגולים באים ממצבים נייחים. ואל תגידו לי שתוצאה תמיד משקפת, צ'לסי משחקת חרא משחק שלם ומפרקת קבוצות ב3 מצבים בגלל 3 טעויות מינימליות ומנצחת 3-0. ככה זה, ריאל מאוד מזכירה את צ'לסי, רק שהיא לא יעילה כמוהה.

9. Engel Del Madrid Member

יש לי חבר שהמון פעמים יצא לי לשמוע ממנו, " כוס זה כוס " .
    מה זה קשור אתה אומר?!
    ובכן,חמוד, בפעם האחרונה שבדקתי גול ממצד נייח וגול שהובקע במסגרת מתקפה מסודרת,מתפרצת, הוא שווה ערך בדיוק לאחיו.
    אני לא מבין למה אתה מזיין את השכל כשאתה אומר שרוב הגולים שלנו באים ממצב נייח.
    אתה יודע מה אני אומר? זה מעניין לי תתחת, גול זה גול.
    אתה כל כך מקנא אה, שיש ברשותנו את אחד הבועטים החופשיים ובועטים בכלל אחד הטובים בעולם אם לא הכי טוב.

10. אלי מתחן Member

במי אני מקנא בדיוק? בעצמי? אני אוהד ריאל בדיוק כמוך.
    וכן הגול שווה אותו דבר, וזה בדיוק מה שבונקריסטים למיניהם אומרים. ריאל חרטה על דגלה את הכדורגל ההתקפי והאטרקטיבי וקבוצה שיש בה את רוביניו, זידאן, ראול, רונאלדו, בפטיסטה וגוטי צריכה להיות מסוגלת להבקיע שערים גם בהתקפות מתוכננות ומסודרות ובמשחק יפה, ולא לחכות כל משחק לכדור חופשי או לקרן בשביל הרמה של בקהאם.

11. Gaizka Mendieta Member

12. Jose Mourinho Member

:aaarofl:

איזו חזירות!! מה קרה הוא רק התחיל לשחק טוב אז הוא חושב שמגיע לו 5 מיליון דולר בחודש?(!)

זה יוצא 60 מיליון דולר בשנה...

כאילו שאין לו מספיק....

13. M_T_A Member

חזיר מסריח. כאילו חסר לו כסף. גועל נפש

14. RMCF Member

כן, Ynet זה כמובן המקור הטוב ביותר לחדשות מספרד.

15. Jose Mourinho Member

אתה אומר שהם המציאו את זה?