את האמת, אני רוצה שוודי יפתח, ולא רק יכנס כמחליף(אם בכלל...). סלטה היא לא קבוצה ברמה גבוהה, ולא אמורים לנו להיות בעיות נגדה, אני כל-כולי רוצה שוודי יפתח, ויראה הרבה דקות משחק
ההרכב שאני רוצה לראות העונה: -----ראול------רונאלדו-------- ----------רוביניו-------------- בקהאם-------------------זידאן ---------גראבסן-------------- סלגאדו--וודי---ראמוס---קרלוס ----------קאסיאס------------ מחליפים: לופז, דיוגו, פאבון, בראבו, הלגארה, גארסיה, גוטי, באפטיסטה, סולדאדו. * וודגייט צריך לקבל דקות ולחזור לכושר, הוא לא יכול לחזור לכושר רק מהאימונים, ועכשיו שעדיין אין משחקים קשים כדאי מאוד לפתוח איתו, ולהכיון אותו לאלופות ולבארסה. אם רואים שהוא לא נכנס לכושר טוב, שהלגארה יפתח במקומו, אבל צאנס ראשוני חייבים לתת@ * אחרי מכירתו של אואן והשאלתו של פורטיו כדאי מאוד להעלות את סולדאדו מקסטליה, אין לנו חלוץ של ממש בחילופים. גוטי או באפטיסטה אולי יודעים לשחק כחלוצים, אבל שתיהם לא חלוצים אמיתיים. כדאי מאוד להעלות את סולדאדו, כולם יודעים את האיכויות שלו. * אם שמתם לב בכל משחקי ההכנה שהיה לנו זידאן לא הראה שהוא מי יודע מה יותר טוב במיקום ששמו אותו- מאחורי החלוצים. לכן לפי דעתי כדאי מאוד להחזירו לשחק כקשר שמאלי, כי גם שם הוא עושה את עבודתו נאמנה, ויודע לתת יופי של פאסים, ואז רוביניו/באפטיסטה יוכלו לשחק מאחורי החלוצים, שזה הרבה יותר טוב בשבילם מאשר קשרים שמאלי. * רוביניו חייב לפתוח! למרות שגם באפטיסטה הראה יכולת יחסית גבוהה במשחקי האימון, אני מאוד בעד לפתוח עם רוביניו, הוא עדיין יותר טוב. ככה גם נוכל להכין את רוביניו לרמות הגבוהות יותר, לא כמו קאדיז. כדאי שכשנגיע למשחקים נגד, יובה, מילאן וכדומה, רוביניו יהיה רגיל לרמות האלה, ולא יפתח באלופות נגד ליון על הספסל, אלא ישחק בהרכב. וכן בליגה, שגם שם יש את בטיס, ויאריאל, ובארסה. זהו בערך... נ.ב תגובות!
דבר ראשון, שכחת את סרחיו ראמוס בהרכב. דבר שני לפי דעתי עדיף לשחק עם הלגרה בקישור האחורי וראמוס וודגייט\פאבון בלמים
כי יש את וודי וראמוס. כבר אמרתי, אם יסתבר אחרי מספר מחזורים(ולא פחות! חייבים לתת צאנס) שוודי עושה שטויות ושהוא גמור ולא יחזור יותר לכושר, אז להחזיר את הלגארה, אבל בתאכלס וודי וראמוס יותר טובים ממנו(אם הם בכושר...), וגם גראבסן עדיף בקישור האחורי.
ניחייה וניראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx העיקר שוודגייט יכנס לכושר כבר...
זה לא קשור, בתכלס התפקיד שלא זה לא חלוץ. אין לנו חלוץ של ממש בחילוף, וזאת בעיה. כדאי מאוד להביא את סולדאדו
ולחשוב שהיה לנו את פורטיו ואואן זרקנו אותם ואנחנו נביא עכשיו את סולדאדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ותפסיקו להגיד שג'וליו לא חלוץ הוא מתפקד מצוין בעמדה הזאת יש לו את כל הנתונים אבל אני מעדיפה אותו מאחורי ראול ורוני העמדה האידיאלית מבחינתי בשבילו
לא יודע מה קורה פה, אני מאוד מאוכזב מסאן איקר. הוא שיחק אתמול בלי ביטחון, יצא להרבה כדורי גובה גרוע, ובסוף זה גם הוביל לשוויון של סרביה. הוא ממש הזכיר לי את אוואט, חוסר השקט בשער, מיקום לא הכי במקום, ויציאה גרועה לכדורי גובה, אני מפחד, ואני מאוד מקווה שזה היה חד פעמי. כי גם נגד קאדיז היה לו פיפוס בכדור גובה שבמזל לא נגמר בשער. ואם זה קורה שתי משחקים רצוף אני חושש. אתם חושבים שזה בגלל שהוא ראה שלופז שוער מצוין?? כי כשלופז היה שוער הוא היה נהדר בשער של ריאל, וראינו את זה במשחקי ההכנה. אני רק מקווה שסאן איקר יבין שאין לו מלחמה בשום מקום, כי זה ברור לכולם שהוא השוער הטוב בעולם. רק כך הוא יחזור להיות הקאסיאס עם הקור רוח הידוע שלו, ועם הביטחון המלא שלו. כדאי מאוד שמישהו במדריד יסביר לו טוב שאין לו שום מלחמה בהרכב, ואני מתפלא שהוא לא מבין את זה לבד, כי לא מתאים לו להיות אוואט ספרדי, לא מתאים לשוער הטוב בעולם. שוב יכול להיות שאני טועה וזה היה רק משהו חד פעמי. אבל משום מה לא נראה לי.
איקר הוא השוער הטוב בעולם ואין על זה עוררין. אבל אתה שוכח שלמרות שהוא תותח-על , הוא עדיין בנאדם.. אי אפשר לצפות ממנו להיות מושלם. וזה הכול. ריאל, היא קבוצה מפגרת. היא האהבה שלי ואני לא יחליף אותה בעד שום הון שבעולם אבל, למה היא לוקחת שחקנים שהיתפרסו בזכות העמדה שלהם ומעבירה אותם לעמדה אחרת לגמרי? בינהם בקס, ז'וליו,ראול והרשימה עוד ארוכה.. בשביל מה היינו צריכים את בפטיסטה? הוא חלוץ מטרה, לא קשר אחורי..