תגידו ריאל לא הביאה את בפטיסטה על סמך היכולות שהוא הציג בסביליה בתור חלוץ? אז למה שישימו אותו בתור קשר?
לדעתי ההרכב הכי טוב: -------------Casillas-------------------------- Salgado/diogo---Helguera-Woodgate--RC ------------------------------------------------ -------------Gravesen/garcia----------------- Robinho--------------------Baptista--------- -------------Zidane--------------------------- -------Raul---------Ronaldo-----------------
גראבסן חייב לפתוח אחרת יופר האיזון העדין שגם ככה תלוי על בלימה-כולם חלוצים בהרכב הזה, כולל הבלמים והמגינים
אתם מספידים את בקאהם אבל במשחקים האחרונים של העונה שהוא שיחק בצד ימין הוא שיחק מציון מהשנתיים שהוא שיחק באמצע המגרש בקאהם הוא לא קשר קדמי ובחיים לא יהיה צד ימין שם יוכל להרים ולספק כדורים לחלוצים וראול מסתמנת לו גם הדרך החוצה הוא לא פוגע כבר שנתיים שלוש ואפילו שהוא הילד של ריאל תמיד יהיה מי שלא משחק טוב ימצא את עצמו על הספסל.
בקשר לבקס אז בלונדי ספייס האריך את החוזה עד 2009 פיגו סגור ב-99 אחוז באינטר אז מין הסתם בקהאם ישחק בצד ימין ראול אכן חלש ולא פוגע אבל לספסל אותו אין מצב אואן עוזב אז ככה שבקשר לראול אין בכלל מה לדבר העונה אנחנו חייבים אותו גם בגלל מה שיש לו לתרום לנו כשחקן ענק וגם אנחנו צריכים את המנהיגות שלו על המגרש מה שכן זידאן ישב הרבה על הספסל העונה (לא קשור סתם מבאס אותי אז רשמתי) ובקשר לגראבסן וגארסייה אני חושבת שגארסייה יפתח וגראבסן יתייבש על הספסל בתאכלס אין מה לדבר עוד מאט יש לנו משחק ראשון נראה מה לושה יעלה על הדשא נראה את המשחק וננסה להבין איפה אנחנו עומדים העונה אגב מחר יש משחק נוסף של ריאל למעוניינים
עם הסגל שעומד ללושמבורגו, הדבר הטוב ביותר שהוא יכול לעשות הוא לוותר על שחקן הגנה אחד עבור קשר או חלוץ נוסף. באופן אישי, אני רואה במשחק עם 3 שחקני הגנה הורדת הכדורגל לזנות, אבל אין ללושמבורגו מצב בו הוא לא מספסל שחקני התקפה מצויינים עבור מגנים בינוניים ומטה.
באפטיסטה הובא לעמדת החלוץ, נקודה. כולם מנסים לתפור לו תפקידים אבל הוא בא כחלוץ. לעומתו רוביניו יכול לשחק במספר תפקידים(וגם לעשות אותם טוב בניגוד לבאפטיסטה שאם יוסט לעמדה אחרת לא ישימו לב אליו...), גם בשתי הכנפיים, גם כחלוץ, וגם מאחורי החלוצים למרות שזאת העמדה הפחות טובה שלו.
לדעתי בפטיסטה יכול לשלב בין התפקידים שהוא יכול לשחק, מעין ליברו קידמי כזה. הוא יכול לשחק בקישור האחורי ליד גראבסן ולהיכנס למגרש הרחבה כשצריך כשגרבסן ובקהאם מחפים עליו.
עזבו אנשים, אני התייאשתי ממכם, כשתיקנו קצת היגיון ישר ויכולת הבנה בסיסית, תחזרו אליי. אני מביא לכם ציטוטים של פרז שמצהיר ישירות למה הובא באפטיסטה, אבל אתם בשלכם. אז סבבה, באפטיסטה הובא כחלוץ, סמואל נמכר כי חשבו שראול בראבו עדיף עליו, רוביניו הובא בשביל להיות המחליף של סלגאדו ופיגו עזב כי הוא רודף בצע, תמשיכו עם התאוריות המושתנות שלכם, נמאס לי, הייתי אומר שאני מרגיש שאני מדבר אל קיר, אבל נראה לי לקיר יש הבנה טובה יותר מאשר לחלק מהאנשים. אל תיקחו את זה אישית, אבל זה פשוט מעפן ברמות לראות את כולם יוצאים בהצהרות כאילו הם מדברים על בסיס יומי על לושמברגו, יודעים את התוכניות שלו, וכאשר מביאים להם עובדות סותרות, הם בוחרים להתעלם מהן.
קסיאס - לא ראיתי שחקן שמשחק עשור באותו קבוצה (למעט מעטים שאני יכול לספור על יד אחת...) התארים שפיגו השיג בריאל ב5 שנים האלו פרעו כל שטר, שני אליפויות וצ'מפיונס ליג, איימת המגנים השמאליים הרבה בישולים, הגבהות וגולים. נשאר רק להגיד יפה תודה ולהתראות ובהצלחה בהמשך הדרך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx בקשר למה שמקס טוען - אכן באפטיסטה לא הובא על מנת לשחק כחלוץ, אבל אתם בשלכם... איך אומרים נחיה ונראה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מקס. באפטיסטה הוכיח את עצמו בספרד אך ורק כחלוץ מהדרג הראשון. לא כקשר, ולא כשוער. אם ריאל מדריד שילמו עליו כסף גדול, כאשר ידוע שהוא שחקן זר, כדי להיות קשר, זה מטופש. אם הם שילמו על הזר הזה כסף גדול כדי שהוא יהיה חלוץ שלישי, זה גם מטופש.