לא רק שזה סוס מנצח , זה גם סוס צעיר מאוד שימשיך לבעוט כמה שנים טובות , הוא לא מבוסס על שחקנים מבוגרים בני 30 ומעלה
לצערי, אתה צודק. עם חלוץ אחד, הם עשו לנו כל כך הרבה בעיות.. מה יקרה כשיצרפו אליו עוד 1 ? ולעזאזל, למה תמיד ברסה מקבלת שחקנים בהעברות חופשיות?! כמה שזה יישמע מוזר, אם לפרז לא היה כל כך הרבה כסף, הקבוצה הייתה הרבה יותר טובה.
תקשיבו יש איזו שהיא שמועה שגיגס הבא בתור לחתום בריאל יש מישהו שיכול להרחיב על זה כי אני כבר מפנטזת על גיגס ליד זידאן עד עכשיו היה לנו רק את גוטי בעמדה הזאת אלוהים הולך להיות ענק השנה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
הנה הרחבה: זה לא יקרה. ליונייטד אין שום סיבה למכור את גיגס לפאשיסטים. חוץ מזה, גיגס זה כבר לא אותו שחקן שהוא היה פעם. -------------------------- ההודעה ה-2000 שלי!
למה אנחנו צריכים את גיגס המזדקן? אח''כ אומרים גלקטיקו ובצדק, יש את גוטי לא צריך את גיגס. מה גם שגיגס לא יסכים לעבור, הלב שלו ביונייטד למזלנו. אם כבר להביא קיצוני שמאלי, אני הכי רוצה את ויסנטה אבל אני מניח שזה יסלול את דרכו של גוטי מחוץ לקבוצה.
גיגס?? מה יש לנו מסוסים מזדקנים?! למה תמיד אנחנו קונים שחקנים רק אחרי השיא?! אלוהים! למה הכול כל כך דפוק אצל המיליונר הזה?! אולי בכסף הוא מבין, אבל בכדורגל באמת שלא..
שמעתי את השמועה על אואן וגיגס, אני רק מקווה שעסקה כל כך טפשית לא תצא אל הפועל. לגבי רוביניו, עדיין מוקדם לצהול. קודם צריך שיוכיח את עצמו בספרד. אני עוד לא מבין איך הוא משתלב במערך...
כנראה שלוושמברגו ידבוק במערך שעבד יפה בסיום העונה שעברה 4-3-3 שבמקום אואן רוביניו יפתח להערכתי זה יראה ככה : -------------קסיאס------------ --קרלוס-הלגרה-וודגייט-סלגאדו-- ---זידאן--גראבסן--בקהאם------- -----רוביניו---ראול----רונאלדו--- על הספסל יחכו דיוגו וגרסיה להזדמניות ונחכה לסוף חלון ההעברות לראות איך הסגל יראה.
אלוהים, בבקשה, תניח לנו! מה עשינו לך? תן לנו, תן לנו את רוביניו! אפילו שכבר חשבנו שהפנומן האמיתי בהישג יד, שוב אתה מוסיך עוד מכשול לכרע הדרך? תן לנו את רוביניו!!!!! אנא!
הגדולה של רוביניו שהוא יכול לשחק במספר עמדות כקשר ליד זידאן מאחוריי החלוצים כחלוץ וגפ באגפים בטח שהוא ישתלב במידה וגיגס יבוא אז התפקיד ליד זידאן כבר יהיה תפוס בכל אופן הוא וראול יכולים להחליף עמדות לשחק גם כחלוצים וגם מאחור אין סוף לעמדות שאפשר להציב אותו אתה מבין ? ----רונאלדו----רוביניו----- ראול ----רונאלדו----ראול------- רוביניו ככה שגוטי על הספסל מתפנה לנו מקום הבעיה היחידה היא שלפי החוקים החדשים מותר שלוש שחקנים זרים בסגל ושניים על המגרש כרגע יש לנו את רוברטו קרלוס רונאלדו ורוביניו(שחקנים זרים מחוץ לאיחוד האירופי) אם רוברטו קרלוס לא יקבל את האזרחות השנה אנחנו נהיה בבעיה זה תמיד תהיה הדילמה רונאלדו---או רוביניו אם אואון ישאר תהיה לנו את האופציה להכניס גם אותו למערך וככה לחזק את ההתקפה
ממש לא ככה המערך מהקישור יראה ככה : ------------גרבאסן/גארסיה----------------- ראול/רוביניו-----------------------------זידאן----------------------בקהאם ----------ראול/רוביניו------------------------רונאלדו מערך יהלום קלאסי.
כשדיזאן הוא הקשר מאחורי החלוצים? פחות או יותר דומה למה שחשבתי היה ברור לי שרוביניו\ראול ישחקו יותר כקיצונים ולא כחלוץ אמיתי אבל לדעתי קיצוני עם כזו יכולות התקפיות זה כמו חלוץ לכן אמרתי 4-3-3.
רוביניו יגיע\הגיע לריאל למעשה כמחליף של אואן,כך שברור שלושמבורגו ימשיך באותו מערך שהחל מאותו 4-2 על בארסה בברנבאו. ריאל תשחק עם שלושה שחקני התקפה -רוביניו,ראול ורונלדו ,מאחור בקאהם ,זיזו וגרבסן\גרסיה. לא כזה מסובך..
לפני כמה ימים לושה לקח את זידאן לשיחה ואמר לו שהוא רוצה באותו באמצע וזידאן אמר בעצמו שהוא מעדיף לשחק באמצע מאשר בשמאל מכיוון שהוא צריך לעשות פחות עבודת הגנה.