רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. beks23 Member

לא ניראה לי שקאפלו יבנה על קסאנו כחלוץ להרכב ראשון , קשה לי מאוד לראות את זה קורה .

2. Waters Member

מזה בדיוק אני חושש.
    כזכור קאפלו אימן את קסאנו וסביר להניח שהיחסים ביניהם טובים.
    חסר לקאפלו ונראה את קסאנו הגרוע שנה הבאה ב-11 הפותחים.
    לדעתי קניית קסאנו הייתה שטות שאין כמותה. סתם שחקן שיודע להתעצבן יותר מלהבקיע שערים.

3. Raulito Madridista

ראול וואן ניסטלרוי זה שני דברים הפוכים. ראול חלוץ טכני בצורה בלתי רגילה עם טכניקה מסחררת וסיומת לא פחות טובה של רוד(נכון עד לאמצע עונת 04\2003). ואן ניסטלרוי לא שיחק בקבוצה חלשה שזאת ריאל מדריד של השנתיים וחצי האחרונות. ואן ניסטלרוי מקבל מצבים מעולים מהקישור המאוזן של יונייטד, גם ראול היה גומר עונה ביונייטד עם מספר לא רע של כיבושים. ההיפך, ריאל השתפרה בהבקעת מצבים. לבאנטה בחוץ לדוגמא שניצחנו אשתקד 2-0 משני מצבים, אתלטיקו בברנבאו שמשני מצבים גנבו שני שערים, הקאמפ נואו... הבעייה שזה לא מספיק, שרונאלדו אנוכי מדיי ונפצע ללא הפסקה וראול לא פוגע. לא צריך את רוד, הוא לא היה עושה שום דבר מעל מה שראול עושה היום.

בקשר לקאסנו: הוא נקנה בגלל הפציעות של ראול ורונאלדו. אחרת הוא לא היה מגיע לריאל מדריד בכלל, לא יכולנו להישאר עם סולאדו בלבד בשפיץ ואולי בפטיסטה\רוביניו, אי אפשר ככה.
    ב04\2003, קאסנו היה נפלא ברומא. אתם החמצתם שחקן ענק כל מי שטוען שהוא אפס. קאסנו גמר עונה ברומא עם קרוב ל15 שערים, המשחק הגדול ביותר שלו זה צמד נגד יובה באולימפיקו שהם ניצחו 4-0 וצמד נגד אינטר ב5-1 ב04\2003. קאסנו גם בעל טכניקה, נניח נשחק 4-3-3(לא ייקרה בחיים סתם דוגמא), הוא יכול להיות בעמדה בשמאל ובימין. הוא בא לריאל אחרי פציעה ארוכה, השמין, לא קיבל מספיק הזדמנויות.

4. beks23 Member

אני די מסכים איתך , אבל אי אפשר לדעת כי בפעם האחרונה שקאפלו אימן את קאסאנו ברומא קאסאנו היה פשוט מעולה ונתן הצגות גדולות .
    אבל ימים יגידו .

5. Robin Member

מה יוצא ממה שרונאלדו עושה לעומת מה יוצא ממה שלנון עושה (ולהזכירך הוא משחק רק עונה אחת בפרמייר וכבר הוזמן לנבחרת אנגליה).

6. תונל Member

נגד אינטר היה 4-1 ואני חושב שצמד שם היה למנסיני ולא לקסאנו, אבל כן, הוא נתן עונה ענקית והוא יכול לתרום לריאל הרבה, יותר מראול הנוכחי לפחות.
    ואן-ניסטלרוי יעזור לכם הרבה, ובאופן כללי קאפלו הוא לא איזה בניטז שצריך לפקפק ברכישות שלו.
    לדעתי יש מצב טוב שריאל תתקרב העונה לרמה של בארסה, עדיין לא יספיק לאליפות אולי אבל זה לא שיש מאמן שאיתו יהיה לה סיכוי יותר טוב (מאשר עם קאפלו), וזה צעד חשוב לקראת העונה שאחרי הבאה.

7. ASROMA Member

אני יכול להעיד בתור אוהד ג'יאלורוסי שקסאנו הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים שצמחו באיטליה בשנים האחרונות , ולהבדיל מהמון איטלקים דווקא הוא מתאים לסגנון המשחק הספרדי בזכות הטכניקה הגבוהה שלו ומהירות לא רעה , הבעיה היא שהוא עונה שלמה לא שיחק כמו שצריך והבעיה היותר הגדולה הטמפרמנט של השחקן הזה עם בעיות משמעת רבות ועצבנות על המגרש כמו כל רומאי מצוי.
    אני לא רציתי אותו ברומא רק בגלל המרקם הקבוצתי שנפגע שקסאנו היה שם , אצל קאפלו הוא רוסן כמו שצריך ונתן עונה גדולה ב03/04 אולי שוב הוא יפרח אצלכם , ריאל רק ירוויחו מה שגם הוא הגיע במחיר מציאה וגם אחרי עונה יחסית לא טובה כל כך תקבלו עליו לפחות כפול ממה ששמתם.

8. Sir Alex Las' Killa

אתה רציני? תזכיר לי מה יוצא ממה שלנון עושה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

וד''א, זה שלנון בעונה הראשונה בפריימרליג לא אומר כלום, הוא גדל באנגליה ושיחק קבוע בלידס. שזה נותן לו לפחות 3 שנים יתרון על ילד כמו רונאלדו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/06
  9. Bensh Member

אותה נבחרת אנגליה אליה זומן ת'יאו וולקוט?

10. beks23 Member

כבר לא היו אמורים להציג את קאפלו ?

11. EL Capitan Member

קאפלו הוצג. מידע בהמשך.

12. Raulito Madridista

פאביו קאפלו חתם בריאל לשלוש שנים והוצג כמאמן

שלושה ימים בדיוק לאחר שנבחר כנשיא המועדון, ראמון קאלדרון החתים לשלוש עונות את פאביו קאפלו, שאימן את הקבוצה לפני תשע שנים, ומאמן כבר מעל 30 שנה במקצוע. קאפלו חתם והוצג אולם הקבוע שבו נערכות מסיבות העיתונאים. קאפלו קיבל עט של ריאל מדריד ואיתו חתם על החוזה "שנעשה איתך עוד הרבה חוזים" אמר קאלדרון בדרכו של פרז בעבר. גם די סטאפנו השתתף בהצגת קאפלו.

http://www.realmadrid.co.il/spaw/images/topic362.Xxx

קאפלו זכה באליפות האיטלקית עם יובנטוס שנתיים ברציפות, מאז הגיע אלייה בקיץ אחרי 04\2003, עונה בה יובנטוס גמרה שלישית והובסה בכל המפעלים. קאפלו הוליך את רומא קבוצתו לפני יובה, לאליפות ב01\2000, שיכנע את טוטי להישאר במועדון, ובעונה האחרונה שלו ברומא ניצח 4-0 את יובנטוס באולימפיקו. קאפלו הפך את יובה מקבוצה מפורקת לקבוצה שהיא כמו מכונה. קנבארו הגדול הגיע לחזק את ההגנה וזלאטן את ההתקפה, אמרסון את הקישור שהיה נראה שבור. הוא לקח עם יובנטוס אליפות ועבר את ריאל באלופות בשמינית הגמר, והודח לאחר מכן על ידי ליברפול ברבע הגמר.

בעונה הנוכחית החתים קאפלו את ווירה לחיזוק הקישור של יובה. גם זבינה הוחתם בתור חיזוק להגנה. המטרה של יובנטוס הייתה ליגת האלופות. היא עברה במזל את ברמן אבל כשלה נגד ארסנל של וונגר שניצחה אותה 2-0 באנגליה והגיעה עד הגמר. יובה לקחה את אליפות איטליה עם כדורגל משמים, אבל היה לה מספר נקודות בלתי רגיל עד לחריקה בישורת האחרונה.

נראה היה שקאפלו מעדיף לברוח מיובה לריאל בגלל פרשת השחיתות, ובגלל שהוא מאמין שהוא מסוגל לבנות משהו מריאל, אותה הוליך לאליפות לפני תשע שנים.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נקווה שהוא סוף סוף יוליך את ריאל גם לתואר.
    ומצפה לו לא מעט עבודה לעשות..

14. EL Capitan Member

http://www.marca.com/elementosHome/fotosPortada/07/06/calderon_capello.Xxx

"אנחנו צריכים לחזור לזכות בתארים"

"אני בא לעבוד כבר מעכשיו. אני מאד שמח לחזור לריאל מדריד, אני מרגיש מאד מאושר להיות כאן".

"יש לי הרבה רצון להתחיל לעבוד עם הסגל, שאנחנו בונים. ריאל מדריד הוא המועדון הכי חשוב בעולם, ואנחנו צריכים לחזור לזכות בתארים. צריך להחזיר את המנטאליות, שמסמלת החולצה של ריאל מדריד, מנטאליות של להיות המועדון של ספרד (אזהרה לעבר בארסה), כי בשנים האחרונות היא אבדה. אם נחזיר את המנטאליות הזאת, התארים יגיעו במהרה".

קאפלו מבהיר אילו שחקנים הוא רוצה לראות בריאל: "הרכש שנעשה יהיה שחקנים, עם איכות גדולה ומנטאליות של לוצ'אדור (לוחמים). שחקנים שישימו את הלב למועדון, שלא יחשבו אישית, אלא על הקבוצה".

על ראול: "אני מאמין מאד בריאל. אני אשווה אותו למלדיני. האיטלקי התחיל לשחק בגיל 17, והעונה האחרונה שלו (כלומר, בגיל 36 או 7) הייתה פנטסטית. אני חושב, שנוכל להשיב אותו (את ראול)".

על רונאלדו: "המספרים מדברים בשבילו". על קסיאס, במקרה שיובה תרד ליגה, ובופון יהיה אחד המלפפונים החמים בקיץ: "אין בעיות" (כלומר, בעמדה הזאת).

על קאקא: "הכל יגיע בזמנו".

עוד תמונות:

http://www.marca.com/06/07/06/presentacion_capello/02.Xxx
    החתימה הרשמית.

http://www.marca.com/06/07/06/presentacion_capello/03.Xxx
    קאפלו ודי סטפאנו.

http://www.marca.com/06/07/06/presentacion_capello/04.Xxx
    המארקה תפסו את קאפלו בפוזה קשוחה, שאמורה לסמל את המשמעת שיביא לריאל.

חואקין, אגב, ככל הנראה שלח מסר למארקה, שרשמה על כך שהוא מחכה להצעה מריאל, ויעדיף אותה על פני ליברפול וגם צ'לסי, שנכנסה ככל הנראה שוב לתמונה בעניין שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/06
  15. פלג Member

סוף סוף התחדשות בעניין!. אני מקווה שהמארקה צודקים. לדעתי בריאל הוא ישתלב הכי טוב. בצ'לסי הוא לא יקבל מספיק דקות, יש שם סגל רחב ובליברפול הציפיות יותר נמוכות. בריאל הוא יכול לעשות הרבה יותר לדעתי.