קלדרון אומר: "נצטרך להיות זהירים בנוגע לקאקה" הוא לא כל כך בטוח שהוא יצליח להביא את קאקה אחרי הכל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271001,00.html אומנם זה רק YNET אבל בכל זאת.
אני שמח שקלדרון הוא לא עוד נשיא שאוהב לדבר ועושה מעשים. איזו הקלה היתה לי היום כשרק לפניי שעתיים בערך הודיעו רשמית שקאפלו יהיה המאמן. הדבר כבר היה באוויר כמה חודשים, אבל ההיתי בטוח שזאת שמועה, כרגע אין ספק בכך. צריך להודות שכל זה קרה בגלל הבלגאן ביובה, אבל זה כבר לא משנה. קאפלו הוא מאמן עם אופי, לא כמו הליצנים שהיו בשנתיים האחרונות- החל מקיירוש. בקשר לקאקא זה באמת יהיה קשה, אבל יזה אפשרי. אם צ'לסי יכולים להביא שמות עולמיים כמו באלאק ושבצ'נקו, גם ריאל יכולה. אני רציתי את חואקין כבר משנה שעברה. הוא שחקן צעיר עם כישרון מבטיח! ההיתי בטוח ששנה שעברה הוא יבוא, אולי בכל זאת השנה. אני מת על השחקן הזה. אני לא מבין, למה הוא נשאר בבטיס(!) כשהוא יכל להתקדם כבר מלפניי שנתיים.
בקשר לקאפלו, זה לא רק בגלל כל הבלאגן ביובה. עוד לפני שכל זה התגלה, קאפלו רצה אתגר חדש, קצת שעמם אותו כל מה שקרה ביובה. הוא זרק רמזים לליגה האנגלית, ודיברו כבר מתחילת העונה שחלפה על כך, שבסיומה יש לו אופציה להשתחרר מחוזהו, במקרה ויובה תזכה בליגת האלופות, אם אני זוכר נכון. בקשר לחואקין, הוא כבר לא כל כך צעיר, אוטו-טו 25. וזה לא היה כל כך תלוי בו.
תצפו לראות מחר תמונות של קאפלו בשדה התעופה של מדריד. ואני לא רוצה להגיד אמרתי לכם. הסוכן של ססק אישר את המגעים עם ריאל לפני הבחירות (מעכשיו- מגעים ישירים עם השחקן אסורים), ואמר: "אם הכדורגלן רוצה לעזוב לריאל, אני לא חושב שהמו"מ יהיה ארוך. זה מצב, שהוא לא קל, אבל בחיים אין דבר בלתי אפשרי". כמובן, שסוכנו של ססק מבהיר, שהכל יצריך את ההסכמה של ארסנל, ושהדבר האחרון שהם רוצים הוא לתקוע לארסנל סכין בגב. אבל ססק לא שולל שום אפשרות, גם לא לעבור לריאל, יריבת קבוצתו האהודה, בה הוא גדל וקיבל את יסודות הכדורגל. עוד מהסוכן: "זה קשה מאד להגיד לא לקבוצה הטובה ביותר בעולם. תמיד אמרתי, שהוא ישמח לחזור לספרד. אם זה לא יקרה בעונה הבאה, זה יכול לקרות בעוד שנה, שנתיים, לא יודע". הסוכן אומר בפירוש, שהוא לא רוצה להגיד מה רצונו של ססק, כי אם הוא יצהיר על רצונו לשחק בריאל, ואחרי זה הוא יצטרך להמשיך בארסנל, זה יצור מצב בעיתי. אבל אוהדי ריאל, ממש לא לשמוח יותר מדי. אני מביא לכם רק את הדברים המעניינים (כלומר, אם הייתם רואים את כל התמונה- הייתם חושבים קצת אחרת. אבל סורי, אני לא יתרגם לכם את הכל). כדי לא להשאיר, כביכול, רמז, או אולי מסיבות של נאמנות והתלבטויות של ססק, הוא אומר בדיוק גם את ההפך. הסוכן אומר, שצריך להיות חכמים, וזה ברור לססק. הוא יודע, שזה מצב מסובך. יהיה לו קשה להשתחרר מארסנל, ולכן הוא בטוח לא ילחם על האפשרות שלו לעזוב לריאל, אלא יעשה זאת, רק בתנאי שארסנל תסכים לשחררו, ותגיע להסכמה עם ריאל. חוץ מזה, גם ממש לא רע לו בארסנל, שרק עושה רושם תתחזק בעונה הבאה. מיאטוביץ': "הרכש שהובטח במהלך הקמפיין יתבצע".
אהה בהחלט לא כזה צעיר,אבל יש לו עוד עתיד. לדעתי זה כן תלוי בו ועוד משנה שעברה. אולי הוא לא הכי מתעקש על זה. אם הוא ממש ירצה, למה שבטיס יעמדו בדרכו, הוא רוצה להתקדם.
היה קשה לו להתעקש, כשהמצב של בטיס היה נראה ממש לא רע, והיא הייתה לפני עונה היסטורית מבחינתה. עכשיו הוא מתעקש, וגם זה לא כל כך קל. בכל מקרה, לריאל זה משחק ילדים. 28 מליון יורו על השולחן, וחואקין תוך שעה נוחת במדריד. ושלא תחשבו, שבריאל שכחו שצריך גם לשחרר מס' לא מועט של שחקנים. מיאטוביץ': "כשיסתיים המונדיאל, יגיע הרגע להודיע על העוזבים".
השחקנים שאני מניח שיעזבו זה: פאבון, פאבלו גרסיה, דיוגו, סלגאדו, מחייה, מינאמברס, הלגרה , רוברטו קרלוס (יעזוב לצ'לסי כנראה)..
עם סלגדו לא יעוף זו תיהיה מבוכה למועדון. לא פחות. מה קורה בצ'לסי? למה לכל הרוחות הם רוצים את רוברטו קרלוס? יש להם את דל הורנו ואת ברידג'...
בקשר לדל הורנו היו שמועות שריאל מתעניינת לא יודע אם זה רציני , ובקשר לסלגאדו ניראה לי שישאירו אותו כמחליף לסיסיניו שבטח יתפוס מקום קבע בהרכב הראשון בעונה הבאה . והעניין של צ'לסי עם רוברטו קרלוס גם לי בכלל לא מובן , הבנאדם גמר את הסוס לפני שנתיים כבר וראו את זה גם במונדיאל , לא חושב שאחרי מונדיאל כזה גרוע שלו הם עדיין ינסו להביא אותו . נ.ב. צ'לסי הציעה היום לארסנל 20 מיליון ליש"ט על אשלי קול אז כניראה שאופציית קרלוס ירדה מהפרק .
יופי, עכשיו ניתקענו עם הסוס מת הזה, נקווה שקאפלו לא יירצה אותו (סביר להניח) ובכל זאת לא נראה אותו בעונה הבאה.