רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by E-tam-R, Aug 14, 2004.

1. GUTE Member

תזכיר לי בדיוק איזה סגנון משחק יש כרגע לריאל מדריד שריקלמה צריך להסתגל אליו???

Last edited: Jul 3, 2006
  2. EL Capitan Member

בשעה 14:00 שעון ישראל, התאספה החונטה של ריאל, עדיין זאת של מונטחאנו, הנשיא הזמני, והחליטה- אין סיפרה חוזרת וספירת הקולות, שהגיעו דרך הדואר (סוסיוס, שלא הגיעו לברנבאו על מנת להצביע מסיבות שונות)- לדבריו של וייאר מיר, כ8 אלף קולות. לכן, היא הכריזה גם באופן רשמי וסופי בהחלט על רמון קלדרון כנשיאה החדש של ריאל מדריד. פלאסיוס הסכים להחלטה, אך לא נענה בחיוב להצעה לשמש כסגנו של קלדרון, שהבטיח עכשיו גם את ססק. בכל מקרה, קלדרון אמר, שיפגש עם פלאסיוס ביום שני הבא כדי לשכנע אותו לשמש כסגנו, שהרי המטרה שלו היא: "לאחד את המדרידיסמו".

3. Raulito Madridista

אני מאוד מרוצה. אפשר כבר מחר להתחיל במו"מ עם קאפו שאמור לחתום ביומיים הקרובים, וגם עם שאר השחקנים. אמרסון ודיארה כבר לא במונדיאל למרות שהשני בכלל לא היה, אני מאוד רוצה לראות את אחד מהם חותם אוטוטו(עדיפות לדיארה בגלל שאמרסון בן 30 ויחזיק מעמד ברמה הגבוהה פחות שנים). אם כי, נראה לי שעל דיארה ליון לא תקבל הצעה של פחות מ30 מליון. איך כל שחקן שיוצא משם הבוס של ליון עושה עליו בוחטות.

קאלדרון לא צריך להביא את רובן למועדון, מה שחשוב זה חיזוק הקישור. מקווה שדיארה\אמרסון, ססק(פנטזייה) ועוד קשר מרכז שדה יבואו, לא מספיק רק שניים(אחד לא טוב או פצוע....). אולי קאפלו ישטיר את הלגרה וישים אותו ברוטציה.

הרכב ההנהלה של ריאל מדריד:

כאמור, היום ב20:00 שעון ישראל - התפקיד יועבר באופן רישמי לראמון קלדרון. כמו כן, הנשיא הטרי טוען שכבר מחר פאביו קאפלו יחתום במועדון ויהפוך למאמנה הרישמי של ריאל מדריד; מיצ'ל, אקס מדרידיסטה, יהיה מאמנה של קסטיליה והאחראי על מחלקות הנוער; ולאדה דיבאץ יתפוס את תפקיד האחראי על אגף הכדורסל; פרנקו באלדיני, מנהלה הספורטיבי של רומא במהלך 6 העונות האחרונות, יהיה המזכיר הטכני.
    (קרדיט לאתר Realmadrid על הפרטים).

---------------------------------------

מה לא מובן שריקלמה לא מתאים לריאל מדריד? כבר הסברתי אני למה הוא מתאים לויאריאל וגם המנהלים פה. שיישאר בויאריאל ויהיה כוכב. גם ככה נבנית שם קבוצה רצינית לפי מה שהבנתי.

4. Sir Alex Las' Killa

Raulito, פרז בא לנהל שוק הון, לא מועדון כדורגל. כל מועדון יכול לזרוק כספים על שחקנים ולזכות בשני אליפויות ואז להיכנס לטראומה. ברצלונה גם עשתה את זה ולקח לה שניםםם להתאושש. למה זה היה טוב? הרי ריאל הייתה קבוצה מספיק טובה לזכות בכל התארים לפני עידן הגאלקטיקוס, ועכשיו היא לא מסוגלת אפילו להציג כדורגל נורמלי.
    נחמד מאוד שאתה חושב שהשחקנים שריאל הביאה בשנים האחרונות מחזקים אותה כי צר לי לומר לך: הם מחלישים אותה. ובניגוד לקבוצה שלך שממזמן הפכה לבדיחה של הליגה הספרדית - למנצ'סטר יוניטד יש בעל בית ומה שהוא מחליט זה מה שיש. ריו פרדיננד, ווין רוני, רוד וניסטלרוי ועוד כמה מהשמות הגדולים בעולם הגיעו כדי לשפר את הקבוצה ובגלל שרצו, בניגוד מוחלט לריאל. באקהם, אואן, סמואל, דיוגו וכו'. הגיעו בלי שום סיבה מוגדרת {מה לעזאזל באקהם עשה בקבוצה שבה משחק פיגו!?!?}. פרז מנסה לייפות את הכישלון המקצועי שלו דרך החתמת כוכבים כושלים, בזמן שכל השמות הללו לא שווים לחצי מהשם של השחקן שהוא מכר ברשלנות {סמואל אטו!}.

אה,אם כבר קונים שמות מפוצצים עדיף לעשות את זה בשיטה של צ'לסי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

EL Capitan, צריך לזכור שאתה מבסס את דברך על צהובן. מהדיווחים שהגיעו אלי קלדרון התראיין אתמול לרדיו וציין את עשרת השמות הבאים:

קאקא
    קייבו
    אבידל
    רובן
    ססק
    דיארה
    וניסטלרוי
    זאמברוטה
    בלם מסויים.
    אמרסון

זו הרשימה המלאה של כל השחקנים שקלדרון רוצה {גם על פי ה'אס'}, את כולם בעת ובעונה אחת בלתי אפשרי להחתים מן הסתם. הרשימה ככל הנראה תעבור קיזוז, או סינון עם הזמן ואני מאמין שלפחות 2-3 שחקנים ממנה אכן יגיעו.

בכל מקרה - זה רשמי - קלדרון הוא הנשיא החדש...

5. EL Capitan Member

סר אלכס, ה'אס' לא צהובון והמארקה כן? המארקה יותר אמין ויותר נגיש ומהיר מה'אס'. ואני דיברתי אך ורק על השחקנים, שקלדרון הבטיח- כלומר, אלה שלדבריו בטוח ישחקו בריאל מדריד בעונה הבאה. עכשיו, מה לא ברור?

6. Waters Member

אני לא דיברתי על שיטה מסוימת.

אני דיברתי על כך ששחקן צריך להסתגל לשיטה קיימת, לא פירטתי את השיטה של ריאל במקרה הזה.

7. Sir Alex Las' Killa

EL Capitan, שניהם צהובים במידה זהה. אני ציינתי דברים שנאמרו בתוכנית רדיו פופלרית בספרד.

כל השחקנים להוציא קאקא היו בגדר שמועות, ואתמול קלדרון גילה שהוא במשא ומתן עם רוד ודיארה. קשה להאמין שהוא באמת יביא את רוד, אבל את דיארה בהחלט הוא יכול להביא.

איפה אנחנו לא מסכימים בדיוק? עודף ראפ גורם לך להיות לפרנויד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

8. GUTE Member

לריאל לא הייתה שום שיטה במהלך העונה, וגם אם הייתה , היא הייתה על הפנים. ריאל חייבת להתחדש לחלוטין.
    היא צריכה להביא שחקנים ולבנות סביבם שיטה חדשה לגמרי, גם אם זה אומר לבנות קבוצה סביב שחקן או שניים. זה קורה בכל אירופה. גם אם רונלדיניו פתאום יפקשש בארסה תראה רע וכנ"ל בעוד הרבה קבוצות.

9. פלג Member

אני גם דיי מרוצה מכך שקלדרון נבחר, אני רק מקווה שהמילים והדיבורים שלו יהיו גם מעשים. והאמת, גם אני ההיתי רוצה את קאפלו. בהתחלה חשבתי שהוא לא מתאים לסגנון המשחק של ריאל, עכשיו הבנתי שבמצב של ריאל הוא יכול לעזור מאוד והוא יכול להיות מאמן יציב סוף סוף... דבר שלא היה בקבוצה כבר יותר משנתיים.

10. Raulito Madridista

עידכונים:

פאביו קאפלו יוצג לכל היותר בעוד ה-48 שעות (במילים אחרות: לכל המאוחר - ביום רביעי), כך נמסר מראמון קלדרון בנאומו לאחר שמונה רישמית לנשיא הקבוצה.

"הוא חזר לטורינו על מנת לפתור את בעיית החוזה שלו עם יובנטוס. בימים הקרובים (יומיים) הוא יחזור לכאן על מנת להתחיל לעבוד. לא תהיה לו בעיה לעזוב את יובה, כיוון שיש לו סעיף שחרור שנותן לו זכות לעזוב בסיום העונה הזו (05/06)".
    (יובנטוס לא תקבל שקל מהעיסקה).

-------------------------------------------------------------------

אלפרדו די סטפאנו, גדול שחקני ריאל מדריד, חוגג היום יומולדת 80.

האגדה, שהיה קרוב למוות במהלך השנה, נמצא כרגע במצב בריאותי כשורה למעט מקל הליכה שתומך בהליכתו. כל המדרידיסטאס מאחלים לו המון המון המון אושר, בריאות ונחת, שיחזור לראות את מועדונינו זוכה בתארים, וכמובן, המון תודות על היותר מדי גולים שכבש במדים הלבנים.

http://www.marca.com/elementosHome/fotosPortada/07/03/calderon_distefano.Xxx

* קרדיט לאתר Realmadrid.co.il

11. EL Capitan Member

ממש לא. קאקא ורובן היו עוד לפני כמה ימים שתי שחקנים, אותם קלדרון הבטיח להביא לריאל, משום שלדבריו, הם כבר חתומים וסגורים בריאל. מאתמול גם ססק הצטרף לחבורה הזאת, למרות שלא ראיתי את הציטוט המדויק של קלדרון, כמו שראיתי עם קאקא ורובן.

טוב, חכו שניה- אני יעשה סדר, אז אדווח על התפתחות, שאני מאד אוהב, אם אכן מדובר בידיעה נכונה.

12. EL Capitan Member

http://www.marca.com/primeras/06/07/g0704.Xxx

הכותרת הראשית של המארקה כרגע היא על "הילד המועדף והאהוב" של קאפלו, חואקין. כידוע, קאפלו רצה את חואקין, כשעוד אימן ברומא וביובנטוס.

בינתיים, מילאן ממשיכה להגיד נחרצות, שלא תתן לקאקא ללכת, גם אם תגיע הצעה גבוהה, וגם אם קאקא רוצה לעזוב. בכל מקרה, אם ריאל תציע את סעיף השיחרור שלו- למילאן לא יהיה מה לעשות בנידון.

13. Waters Member

לדעתי אם סעיף השיחרור של קאקא הוא 60 מיליון ומילאן לא ייתפשרו על משהו נמוך מזה
    כמה שזה חבל כדאי לריאל להוציא את הכסף הזה.
    כמו שכבר כמה אמרו, קאקא הוא אולי האחד שאפשר להגיד עליו שהוא יהיה כמו זידאן. וריאל
    צריכה כזה שחקן שהוא כמו שהרבה אומרים "היורש של זידאן".

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאפלו התפטר מאימון יובה. מן הסתם ברור לאן הוא הולך.

15. Barcik Member

וגם במרומי הר קטלוניה מתחילים רשמית לחשוש. אף אחד לא יודה בכך, אבל כבר מתחילים להגניב מבטים מאחורי הגב.