רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. EL Capitan Member

ארתורו בלדאסנו, המועמד הכי שקט מבין החמישה (סאנז- שרוצה את דל בוסקה כמאמן ועם השמות של הרכש יחכה עד יום שני-, קלדרון, פלאסיוס ו-וייאר מיר), הצהיר על הפרויקט המקצועי שלו- חואקין ורייס, שיהוו את תחילת התהליך האמיתי של הספרדיזציה, עידן בו הספרדים יובילו ויהיו הכוכבים הגדולים של הקבוצה. כמנהל מקצועי בלדסאנו רוצה את ויסנטה דל בוסקה, אבל כמאמן את אריקסון.

רייס הסכים להתייחס לעניין של ריאל בו היום בשדה התעופה במדריד, ואמר שזהו "כבוד" שריאל מעוניינים בו, אבל לא הסכים לרמוז לרצון שלו או לעתידו, בתירוץ של "עכשיו אני חושב רק על הסלקסיון".

גם חואקין הגיב להכרזה על הפרויקט של בלדאסנו: "כן, ארתורו דיבר איתי, אבל לא יותר מזה". חואקין ממשיך להבהיר על רצונו לעזוב את בטיס: "אני רוצה לדעת עד לאן אני יכול להגיעף ולנסיה דברים ואתגרים חדשים. במקרה הזה, ריאל היא קבוצה שכולם רוצים לשחק בה ואפשרות מצוינת עבורי".

קרלוס סאינס, השני לוייאר מיר והאיש השנוא ע"י פלורנטינו ואנשיו, ממשיך להתייחס ולהתעסק ביותר מה לא טוב אצל האחר, כפי שדל בוסקה אמר בעבר. הפעם סאינס יוצא נגד קלדרון ומיאטוביץ': "מיאטוביץ' הוא בדיוק מי שלא צריך להיות מנהל מקצועי".

הייתי עכשיו בלחץ עם HOT, אז אני לא מצליח להבין וגם אין לי זמן, אבל "דל בוסקה רוצה, שכל המועמדים יתאחדו כנגד וייאר מיר", כך צועקת הכותרת של מארקה בעניין. למה? לא הצלחתי להבין.

2. Raulito Madridista

אני מחכה בקוצר רוח שייגמרו הבחירות האלה כבר ושלא ייבחר נשיא שפרז תומך בו, שנצא מרוצים סוף סוף ונתנהל כמו קבוצת כדורגל גדולה כמו שאנחנו אמורים להיות.

כמאמן ברור שצריך את פאביו קאפלו אני משונכע שהוא יביא אלינו כמה שחקנים טובים מיובנטוס, שהוא ייחזק את הקבוצה במקומות הנכונים ויעשה איתה דברים יפים. ריאל הנוכחית טובה יותר מיובה של 2004. קאפלו מאמן שיודע לבנות קבוצה.

חואקין ורייס הם פנטזייה ושטויות, לא רוצה את רייס בריאל, שחקן מלוכלך ואני אומר את זה בשיא הכנות, הגילגולים שלו בברנבאו ועוד, ויש את רוביניו באגף לא צריך אותו. חואקין לעומת זאת זה פנטזייה אישית הלוואי ויהיה בריאל במקום בקהאם. פבראגס זה גם שטות.

בעמדת השוער אין צורך בשינוי.

בעמדת המגן הימני ישנו סיסיניו. בעמדת המגן השמאלי מקווה שקרלוס יישאר ואם לו אני רוצה את גאלאס בתמורה אליו, מצ'לסי, שחקן ענק, אני מקווה בכל מקרה שקרלוס יישאר בריאל.

כבלמים יש לנו את סרחיו ראמוס ווודגייט שבייחד הם צמד נחמד אבל זה לא מספיק, וודגייט נפצע גם הרבה הייתי רוצה לראות בלם ברמה הגבוהה ביותר.

בעמדת הקישור הכל ברור, חייבים שלושה קשרים אחוריים שאחד מהם הוא 50\50. דיארה ואמרסון הם פנטזייה אישית שלי אפשר להגיד גם דה רוסי. אחד מהשמות האלה לא יספיקו.

באגף ימין תקוע בקהאם ואני ציינתי שהלוואי שחואקין יגיע ולא קשקוש כל עונה שהוא בא ובסוף לא.
    באגף שמאל יש לנו את רוביניו וכמחליף אפשר לתקוע שם את קאסנו או גוטי.

כחלוצים יש את ראול שאני מקווה מאוד שיחזור לעצמו בשנה הבאה עם קישור חזק, את רונאלדו אחד הסקוררים הגדולים ביותר, ואת רוברטו סולדאדו וקאסנו מחליפים. גם בפטיסטה יכול להיות במקרה הכי גרוע.

להעיף: פאבלו גארסיה, הלגרה(לצערי), סאלגדו(היה שחקן שתמיד מתראיין באתר הרשמי ומזוהה עם ריאל למרות שהוא לא גלקטיקו), וודגייט(אם בא בלם ברמה גבוהה), גראבסן(אם בא בלם ברמה גבוהה).

להביא: דיארה\מסרצ'אנו, אמרסון, קיבו, חואקין.

3. Barcik Member

או לחילופין, להביא מאמן שמבין שהלגרה הוא הקשר האחורי הטוב ביותר של ריאל מדריד.

4. Legolas Member

גאלאס שונא לשחק בתור מגן שמאלי בצל'סי,אתה חושב שהוא יעבור לריאל כדי לתפקד ככה גם שם?
    גם רוב הסיכוים שהוא יעבור למילאן שאחרי עזיבת סתאם צריכים מגן שמאלי.

5. Jose Mourinho Member

בלם/מגן ימני

6. eman Member

בטח בגלל שלדעתו של דל בוסקה מיר לא שונה מפלורנטינו...

אני מקווה מאוד שקלדרון יקח את הבחירות האלה...ההבטחות שלו נראות הכי טוב משל כל שאר המועמדים והוא גם תומך בשילובם של שחקני עבר במועדון.

מצד שני מיר נראה כאילו הוא סתם רוצה להביא שחקנים עם שם בלי התחשבות בצרכים של הקבוצה..וגם הוא רוצה שני מאמנים שאני לא רוצה לראות בקבוצה:אריקסון ואנצ'לוטי.
    רק משהו אחד לא הצלחתי להבין:מיר ואנשיו שנואים ע"י פלורנטינו? חשבתי שהם נהנים מהתמיכה של אנשי פלורנטינו לשעבר..

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/06
  7. Legolas Member

טעות שלי כנראה לא הייתי פיכח באותו רגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx .
    מילאן אחרי עזיבת סתאם צריכים בלם וגאלאס מעוניין לעזוב את צ'לסי ויש סיכוי טוב שהוא ינחת במילאן.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כניראה שנקבל חיזוק מצ'לסי..
    ריקארדו קראבליו כניראה יגיע,הוא מאוד מעוניין לעזוב וריאל מאד תישמח ליקלוט אותו (אני חושב שהוא יהיה רכש מצויין,בלם מהטובים בעולם. חזק,יציב מנהיג-מה שאנחנו צרכים דחוף בהגנה !) או שוויליאם גאלטס יגיע,אבל זה סיכוי קטן מאוד,רוב הסיכויים שהוא יגיע למילאן.

אם כל הכבוד וודגיט זה לא שחקן כדורגל,הוא נימצא יותר בבית חולים מאשר על המיגרש,צריך לשחרר אותו.

דיארה ואמרסון ומסצ'רנו משחקים על אותה עמדה,של קשר אחורי.

אני הייתי מעדיך ליראות את דיארה,שמנצ'סטר גם מאוד רוצה אותו ולא יהיה קל וזול להביא אותו. או מסצ'רנו,אחד הקשרים הצעירים והמבטיחים שיש.

מסכים,את כל אלה להטיס ולהוסיף את בהקהאם הדוגמנית (שלצערי זה לא יקרה).

9. פלג Member

AS: ויאר מיר ובאלדסאנו רוצים את אריקסון

העיתון הספרדי חושף היום(רביעי) כי שני המתמודדים לנשיאות הקבוצה מעונינים במאמן נבחרת אנגליה.

http://www.as.com/articulo/futbol/Villar/M...sdaiftb_30/Tes/

לי כבר נמאס מהתקשורת. מיר אמר בהתחלה שהוא רוצה את לאודרופ, אחר כך את קאפלו, עכשיו את אריקסון. לדעתי אלו סתם דיבורים. משום מה יש לי תחושה שגם עונה הבאה לא יהיה לנו מאמן יציב כמו השמות האלו שמציגים.

10. Engel Del Madrid Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    המארקה באמת הגזימו.....
    פורסם שויאר מיר רוצה לשלם את סעיף השיחרור של מסי!!!! 150 מיליון !!!!
    חחחחחחחחחחחחחח איי לאן התקשורת הספרדית מידרדרת..

11. EL Capitan Member

פלאסיוס האחרון שהיה צריך להכריז על הפרויקט המקצועי שלו, והיום הוא עשה זאת. קמאצ'ו מיועד להיות המנהל המקצועי, ביחד עם פירי. פרננדס טאפיאס, מי שהיה סגנו של פלורנטינו, יהיה גם השני לחואן פלאסיוס. אל גאטו (החתול), מריאנו גרסיה ראמון, שאימן בעבר את ריאל מדריד לתקופה קצרה, יהיה האחראי על מחלקת הנוער. מאמן... עדיין אין, אבל סביר להניח שהוא יהיה בין השמות שכבר הועלו.

12. Barcik Member

פולטיקה למתחילים, שיעור מספר 3: אל תבטיח לבוחרים להביא איש שפעמיים לא גמר חודש בקבוצה.

13. XabiAlonso Member

אני מקווה שקלדרון יבחר וככה יחזור לריאל, פאביו קאפלו- המאמן מס' 1 בעולם!

14. פלג Member

היום נערך סקר בעיתון הספרדי ה"אס" לגבי הבחירות בקבוצה. כ24 אלף איש(!) הצביעו לסקר. הרי התוצאות:

קלדרון מוביל עם 34 אחוז.

פאלסיוס עם 22 אחוז.

ויאר מיר אחרון עם 13 אחוז בלבד.

יש סיכוים לא רעים שהסקר אכן משקף את התוצאות שהיו מאחר והצביעו 24 אלף, לא כמה אלפים בודדים.

15. ManUtd Fan Member

כן, בטח. על חוס הידינק שמעת? על מוריניו שמעת? אני לא אומר שהוא מאמן לא טוב, אבל הוא ממש לא מספר 1 בעולם.