עקב האופצייה שרוברטו קרלוס יעזוב את ריאל מדריד לטובת צ'לסי האנגלית שכרגע במצב הרבה יותר טוב מאיתנו ומציע לו חוזה שמן, הייתי רוצה לשמוע דעתכם בהרחבה על המגן הברזילאי. האם הוא צריך לעזוב, האם הייתם רוצים שיישאר או שיעזוב.... לדעתי רוברטו קרלוס יכול לסחוב עוד שנתיים רצוף, עמדת המגן השמאלי היא אחת העמדות האחרונות, שהייתי מחליף בקבוצה שלנו. קרלוס נתן עונה טובה לדעתי, תמיד הוא היה עושה חורים אבל התרומה הייתה בפן ההתקפי, חייבים לחזק את הקישור האחורי וכך קרלוס יוכל לבלות יותר בהתקפה ולתרום, הסילונים נשארו. השכר שלו בסדר גמור, לא צריך להתחיל להביא מליונים נוספים בגלל ההצעה של צ'לסי, לדעתי קרלוס צריך לפרוש כשחקן ריאל בעוד שנתיים, אבל אין ספק שאם קרלוס יעזוב אני יהיה עצוב, אחד הסמלים הגדולים של ריאל בעשור האחרון.
לדעתי הוא כבר מעבר לשיא,ואם ריאל רוצה תארים היא צריכה שחקנים שהם בשיא הכושר,למרות שהוא לא הבעיה של ריאל אבל הוא כבר לא ילד ולדעתי היגיע הזמן להחליף אותו. לדתעי ריאל יעשו בשכל אם יעשו עיסקה עם צ'לסי קארלוס לצ'לסי,ודל הורנו לריאל. אבל כמו שאמרתי זו לא הבעיה של ריאל,צריך קודם לחזק את מרכז ההגנה ואת הקישור.
רוברטו קרלוס: "לא אחליט לפני שיסתיים המונדיאל". ב'אס' אומרים, שקמאצ'ו מתכנן לתת יותר דקות לדה לה רד, חוארדו וסולדאדו, כמובן במידה ופלאסיוס יבחר.
טוב לקראת המונדיאל המגיע אלינו אוטוטו, הנה סיכום העונה של ריאל מדריד במספרים: ליגה ספרדית: ריאל מדריד - מקום שני. משחקים: 38 נצחונות: 20(קאדיז[2],סלטה ויגו, אספניול, בילבאו[2], אלאבס[2], מאיורקה, אתלטיקו מדריד[2], בטיס, סראגוסה, לה קורוניה, חטאפה, מאלגה[2], אוססונה, סנטנאדר, סביליה. תיקו: 10( ריאל סוסיאדד[2], בטיס, ולנסיה, סראגוסה, ברצלונה, חטאפה, אוססונה, ויאריאל[2]). הפסדים: 8 (סלטה ויגו, אספניול, ולנסיה, לה קורוניה, סנטנאדר ברצלונה, מאיורקה, סביליה.). הבקעות: 70 שערים(ההתקפה השנייה בטיבה בליגה) ספיגות: 40 שערים(ההגנה השביעית בטיבה בליגה). ליגת האלופות: ריאל מדריד - הדחה בשמינית הגמר על ידי ארסנל האנגלית. משחקים: 8 נצחונות: 3( אולימפיאקוס, רוזנבורג[2]). תיקו: 2 (ליון, ארסנל) הפסדים: 3(ליון, אולימפיאקוס, ארסנל). הבקעות: 10 שערים ספיגות: 9 שערים גביע המלך: ריאל מדריד - הדחה בחצי הגמר. משחקים: 6 נצחונות: 5(אתלטיק בילבאו[2], בטיס[2], סראגוסה) תיקו: 0 הפסדים: 1 (סראגוסה). הבקעות: 12 שערים ספיגות: 6 שערים מספרים בכלליות: משחקים: 52 נצחונות: 28 תיקו: 12 הפסדים: 12 הבקעות: 92(1.77 שערים במשחק) ספיגות: 55(1.06 שערי חובה במשחק). נתוני שחקנים: מלך השערים: רונאלדו - 15 שערים בכל המסגרות. 2)רוביניו - 12 שערים 3)זידאן - 9 שערים 4)בפטיסטה- 9 שערים 5)ראול - 7 שערים 6)ראמוס - 6 שערים 7)קרלוס- 6 שערים 8)גוטי - 5 שערים 9)בקהאם - 5 שערים 10)סולדאדו - 4 שערים 11)סיסיניו - 3 שערים 12)קאסנו - 2 שערים 13)בראבו - 2 שערים *וודגייט, מח'ייה והלגרה כבשו שער אחד כל אחד. מלך הבישולים: 1)בקהאם - 21 בישולים בכל המסגרות. 2)רוביניו - 7 בישולים 3)זידאן - 7 בישולים 4)קרלוס - 6 בישולים 5)גוטי - 6 בישולים 6)סיסיני - 3 בישולים 7)רונאלדו - 2 בישולים 8)הלגרה - 2 בישולים 9)ראול - 2 בישולים 10)בפטיסטה - 2 בישולים 11)בראבו - 2 בישולים 12)ראמוס - 2 בישולים 13)קאסנו - בישול 1 מלך האדומים: סרחיו ראמוס - 4 הרחקות בכל המסגרות(אספניול, אולימפיאקוס, ולנסיה, ויאריאל). * דיויד בקהאם, ג'ונתן וודגייט, חוזה מארייה גוטי, תומאס גראבסן, ג'וליו בפטיסטה ורוברטו קרלוס, הורחקו פעם אחת העונה.
AS: אדריאנו ממשיך לחשוב על מעבר אפשרי לקבוצה לפי האס היום(שישי) אדריאנו שיחרר אימרה שממחישה את הנדון:""באינטר אני לא נהנה. עם רונאלדו אני מסתדר בחוד, אני מקווה להגשים את החלום שלי ושל פרז". בעקבות היחסים הלקוים של אדריאנו עם המאמן מאנצ'יני, אדריאנו יעזוב בוודאות את אינטר אם המאמן ישאר. החלוץ המשיך להגיד כמה הוא לא מרוצה באינטר כשאמר:""חזר לי החיוך שלא היה לי באינטר. אני וחבריי לנבחרת מסתדרים מצוין. אני ורונאלדו מבינים טוב אחד את השני בהתקפה ונהנים לשחק ביחד. זה עבד מצוין במוקדמות ואני מקווה שגם במונדיאל".
ללא ספק, ידיעה מרעישה, אבל לא בטוח שהיא טובה מדי בשביל ריאל. אדריאנו חלוץ של תקופות ממה שזה נראה עד עכשיו- לכמה חודשים הוא פשוט בלתי ניתן לעצירה וקורע רשתות, ולתקופה מסוימת הוא נראה כמו ענק בתרדמת. חוץ מזה, אם הוא יגיע לריאל, ראול או רונאלדו ימצאו את עצמם מחוץ לקבוצה. פרננדו מרטין לא יתמודד בבחירות הקרובות, בגלל שאין לו סיכוי לנצח בהם. לעומתו, חואן פלאסיוס בטוח בעצמו: "ננצח בבחירות". אמנם פלאסיוס לא דיבר על הפרויקט שלו מבחינה מקצועית, אבל הוא אמר: "כבר חתמתי עם מי שהייתי צריך לחתום". מדברים על אפשרות, שקמאצ'ו יהיה המנהל המקצועי ודל בוסקה המאמן. גם לורנסו סאנס, מי שכבר היה נשיא ריאל מדריד בעבר, יתמודד בבחירות האלה, לאחר שהגיש היום את מועמדותו.
אני לא חושב שאדריאנו כל כך מתאים לריאל,אחרי שבחודשים האחרונים הוא עבר תקופה כל כך קשה ולא הצליח לשחזר את היכולת האדירה של החצי עונה הראשונה והעונה הקודמת קשה לי לראות אותו מתאושש ומצליח במועדון לחוץ ושואף לתארים במהירות כמו ריאל. לדעתי אם הוא עוזב את אינטר הוא צריך ללכת למועדון שמנוהל בצורה יותר חכמה ולמצוא מקום שבו הוא יוכל לחזור להיות האדריאנו הקודם ולא ללכת לריאל.
היום נערך סקר לגביי הבחירות מטעם המטה של קלדרון: ויאר מיר זכה ל45.2% מהקולות, קלדרון עצמו עם 35.3%, ופלאסיוס עם 16.1%.
וייאר מיר מתכנן במרץ את העתיד. לפי ה'קרויאו דלו ספורט' האיטלקי (בעברית- יומן הספורט), וייאר מיר בונה על.. לא לאודרופ, אלא קאפלו. כן, שם שנשמע בלתי אפשרי בעבר, אבל כבר לא יותר. יש בלאגן ביובה, וקאפלו ישמח לברוח ממנו. החלוץ הסרבי, פדייה מיאטוביץ', ששיחק תחת קאפלו והביא לריאל מס' תארים, סעד עם קאפלו לפי מס' ימים והוא המתווך בין שתי הצדדים. בנוסף, ריאל תחשוב על אפשרות להחתים אולי חצי מהשחקנים של יובה, אם זאת תרד לליגה השנייה. 5 המועמדים הסופיים עליהם דובר עד עכשיו- ראמון קלדרון, וייאר מיר, חואן פלאסיוס, לורנסו סאנס וארתורו בלדאסנו. המאבק יהיה בין שלושת המועמדים הראשונים.
דבר ראשון, רציתי להגיד בעניין אדריאנו, לא תודה, לא מתאים לי עוד שחקן שנהיה כמו רונאלדו של השנתיים האחרונות, שחקן של תקופות. ראול מראה סימנים של חזרה להיות שחקן כדורגל וזה כבר התקדמות כי חצי מהמשחקים שלו אחרי הפציעה הוא היה פשוט עלוב. אני מקווה שעם קישור יציב ראול ורונאלדו יתפקדו כראוי, שמעתי שפורטיו רוצה לחזור לריאל ואין בעייה, הוא וסולדאדו יהיו המחליפים, את קאסנו צריך למכור או לשחרר אפילו, לא רוצה שהקריירה של האיטלקי תהרס ושהוא יהפוך לגוטי. מתאים לי מאוד הבאלגן ביובה, לא סובל את הקבוצה הזו, אני גם אמרתי שאני מאוד רוצה שכמה שחקנים משם יגיעו לריאל מדריד, בעיקר הייתי רוצה את קנבארו שיש לו עוד שנתיים בטופ העולמי וגם את אמרסון, שניים שקאפלו שאני מאוד רוצה שיבוא לאמן כמו לפני תשע שנים, הביא ליובנטוס איך שנכנס תפקיד. את איברהימוביץ אני לא רוצה סתם יעשה בלאגן. את ווירה הייתי רוצה אבל הוא פנטזייה שלי מ04\2003 אבל הוא כבר ירד בכושרו לא צריך אותו. דיברתם על מחליף לרוברטו קרלוס, המגן שהמתקיף ומגן כמעט הכי טוב בעולם הוא זאמברוטה, בן ה-29, אפשר לבנות עליו לשלוש או ארבע שנים.
איפה בדיוק ראית את הסימנים האלה? אני רואה סימנים שלו בדרך להיות באמת סוס גמור. ומה אמרתי לך בקשר לקסאנו איך שהוא הגיע? זה היה ברור.
מסכים בהחלט. דור אתה חייב להפסיק עם התקוות שלך לגביי ראול או לפחות לא להראות אותם כי זה כבר פתטי. אתה אופטימי מדי. איזה סימני חזרה ראול מראה? בכל הנוגע לראול אתה בכלל בעולם אחר. אתמול במשחק הידידות מול רוסיה שום כלום לא השתנה. שוב הוא היה אנמי לחלוטין בחלק ההתקפי ולצערי כנראה גם הדבר לא ישתנה(מקווה כמוך שאני טועה כמובן). אתה כנראה עדיין לא הבנת שראול לא יחזור וגם אם כן לא ברמה של פעם. רונאלדו שחקן של תקופות?? על מה אתה מדבר בדיוק. אם לא הפציעות הוא היה עושה עונה לפחות כמו אשתקד שמבחינתו האישית היתה טובה. העונה היו לו שני פציעות גדולות שהפריעו לכך. מלבד זה אני שוב לא מסכים איתך שרונאלדו שחקן של תקופות.. אין שחקן מושלם אבל בערך 80% מהמשחקים שרונאלדו משחק בהם כשיר הוא משחק טוב ומספק את הסחורה, לעומת ראול. בנוגע לאדריאנו אני גם חושב שהוא לא מתאים לריאל- הוא באמת חלוץ של תקופות. רונאלדו לדעתי לא.
עצם זה שהוא מייצר לעצמו מצבים זה כבר התקדמות, אני בטוח שהשער הערור ייכנס גם האחרים יגיעו. קים, ראול פתח את העונה מעולה עם 7 גולים ב16 משחקים בעיקר עם קישור מקרטע, ללא הפציעה הזו הוא היה גומר את העונה עם מספר דו ספרתי, הוא פשוט היה טוב שהוא שיחק, יש שחקנים שמהפציעה שלו, כמעט ולא היו משחקים עוד עד תום העונה. ראול אתמול שינה לספרד את המשחק, נגד ויאריאל היה לו חוסר מזל אבל הוא נתן משחק טוב כולל בישול, זה לא משנה מה אני יגיד אתם תפסלו את ראול, מה שבא לכם. שחקן שמייצר לעצמו מצבים הוא לא אנמי לפחות הוא עשה משהו, זה לא שטורס עשה יותר ממנו. בתחילת העונה ראול הראה סימני חזרה, בשני המשחקים האחרונים של ריאל העונה הוא היה בסדר גמור זה פשוט חסור מזל משבע. קים, רציתי להגיד לך שמוזר שעל הדבר הלא נכון הזה של פלג לא הגבת, אתה מחפש אותי, סבבה. עכשיו פלג, בשנתיים האחרונות רונאלדו הוא חלוץ של תקופות, הוא כבש שמונה שערים בתום העונה שהכל היה סגור מבחינת ריאל, בתקופת לושמבורגו שהיו עוד תקוות מינימליות לאליפות, ושהיה המשחקים נגד יובה בצ'מפיונס ליג, רונאלדו פשוט לא היה שם. מתי הוא נזכר להתעורר. שנה שעברה לרונאלדו לא הייתה אף פציעה, הוא שיחק 34 משחקים. לפחות הוא נזכר להתעורר בשונה מראול. אף שחקן בריאל מדריד לא ביזיון כמו רונאלדו של העונה האחרונה, בגלל שהוא שמן כל דבר פוצע ומפיל אותו, הלכה הזריזות, עם כל האהבה שלי אליו הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לריאל מדריד, לא זז במגרש, נפצע כל פעם שמתקלים אותו, אי אפשר ששחקן ברמה שלו יחמיץ שליש מהעונה.