רועי, מאיפה אתה יודע שהם קרובים לריאל, או שהם סגורים בריאל? קשה להסתמך רק על הידיעות בתקשורת, ככה שאי אפשר לדעת. רק ניתן כמה דוגמאות.. רק בקיץ האחרון כריסטיאנו רונאלדו וג'רארד כבר היו חתומים בריאל לפי ה'אס' וה'מארקה', אז אי אפשר לדעת. גם ה'אס' וגם המארקה, שידועים כעיתונים שמזוהים עם ריאל מדריד, אצלהם תמיד יש הייפ תיקשורתי סביב הקבוצה והם פשוט נהנים להמציא דברים.
אני מתייחס אל הדברים כפי שהם לפי המארקה. למרות שלא תמיד הם צודקים, עדיין אני לא מאמין שהם ימציאו שדיארה מעדיף לשחק בריאל ושסגרו פרטים עם השחקן. לרמה כזאת של המצאות המארקה עוד לא הגיעו.
אני בטוח שאם המארקה והאס יצאו בהצהרות כאלה עמד משהו מאחורי הדברים, אולי לא בדיוק כפי שהם תיארו את זה אבל יכול ליהיות שהייתה התעניינות בשחקנים מצד ריאל. בכל מקרה, אתה צודק ששני העיתונים האלה הם עיתונים מאוד לא אמינים אבל הם לא טועים בכל מה שהם כותבים, יש גם לפעמים אמת מאחורי הדברים.
אני מנוי לעיתון שם המשחק, ויש שם ראיון ארוך עם רוביניו, הנה כמה נקודות מעניינות מתוך הראיון:: רוביניו נשאל לגבי המונדיאל הראשון שלו וענה:"אני מאוד מתרגש, לא נשאר הרבה זמן, אני ממש סופר את הדקות כמו כל הנבחרת, אנחנו יודעים שברזיל פייבוריטית, יש קצת לחץ, אבל אנחנו נעשה הכל כדי לשכוח שאנחנו פייבוריטים. לא נזלזל באף נבחרת, לנבחרות שנגדינו אין מה להפסיד, כולם רוצים לנצח את ברזיל הגדולה". רוביניו נשאל על החטיפה של אימו, האם זה עשה אותו יותר בוגר, וענה:"אני הייתי בוגר יותר לפני זה, בברזיל היו הרבה דברים כאלה, לאבא של רומריו זה קרה, אני לא ישנתי בלילה, זו טראומה לכל החיים, אני לא מאחל לאוייב הגדול שלי ביותר את הדבר הזה. היה קשה מאוד לשחק במאבק האליפות כאשר אי אפשר לא לחשוב על אמא שלך. אני מודה לכל מי שהיה בעדי". רוביניו נשאל בקשר לשיחה עם פלה ואמר:"זה דבר שלא אשכח כל חיי, הוא קרא לי באימון שצפה בנו באולמות, אני זוכר שלא רחצתי ידיים יומיים אחרי שלחצנו את היד. פלה נתן לי כמה טיפים עם הכדור, אמר לי לא לפחד לעשות טעויות זה חלק מהמשחק, להיות שמח וחכם, ולא ליפול לתקשורת". שנשאל על המגרשים הדלים ששיחק בהם שהיה קטן למרות היום הוא אמר:"ברור שיש הבדל, למרות שאני משחק במגרשים הטובים בעולם אני לא שוכח מאיפה באתי, המגרשים הקטנים שיפרו את הקורדינציה, טכניקה, ואינסטינקטים. אני זוכר שהיה לנו מגרש עפר בסאנטוס, שאמא שלי הייתה שולחת אותי לקנות בשר דרך הסופר, הייתי עוצר שם ונכנס למשחק, את הבשר הנחתי ליד הקורה. הרבה פעמים הכלבים המשוטטים גנבו את הבשר". רוביניו נשאל על מה הוא הכי אוהב בריאל מדריד, מה ההתרשמות שלו עד עכשיו... ואמר:"אני מאוד אוהב את הנקניקים פה, החאמון הזה כל-כך טעים!!!. בקשר לכדורגל: מדהים אותי כמה שהכל בריאל מדריד מארוגן, שכל דבר ניתן לשחקנים ושהכל יפה ומסודר, מדריד יפהפיה, והאוהדים יפים והשחקנים יפים. הכל יפה פה". רוביניו נשאל לגבי הרגשתו אחרי ההדחה מליגת האלופות, וענה:"הייתי שבור, איקר קסיאס, רוברטו קרלוס ורונאלדו עודדו אותי ועזרו לי. זה היה הרגע הכי קשה שלי בריאל מדריד, לא הצלחנו לכבוש למרות ששיחקנו לא רע, זה לימד אותי שהמפגש הראשון באלופות הכי חשוב, מהטעות הכי קטנה אתה נופל. אנחנו נצא חזקים מזה ושנה הבאה נתמודד ברצינות". רוביניו נשאל מי לדעתו השחקן הטוב ביותר בריאל מדריד ואמר:" זידאן. הוא שחקן מדהים, מופע של איש אחד. הוא באמת ראוי לתואר השחקן הטוב בעולם, גם שהכדור אצלו וגם שלא, הוא עדיין גאון, שהוא בריא, רק להסתכל עליו זה פשוט תענוג. פעם לושמבורגו צעק עלי באמצע אחד המשחקים, שעמדתי מהופנו והסתכלתי על זידאן. שכחתי לשחק בעצמי!" רוביניו נשאל לגבי חלומו.... והשיב: "חוץ מלהיות אלוף עולם עם ברזיל, ולזכות באליפות ספרד עם ריאל? אני רוצה שמונה ילדים וכמה שיותר מהר, ככה אוכל להקים קבוצת כדורגל אולמות משלי, בתוך המשפחה". http://img145.imageshack.us/img145/5499/15qw2.Xxx
אגב, רועי, עכשיו במארקה אומרים, שלריאל אין עוד הרבה זמן בעניין של דיארה, בגלל כל שאר הקבוצות שדולקות אחריו. פאביו אורליו, שהוזכר כבר כמועמד לבארסה, נמצא ברשימה של ריאל מדריד כאופציה לעמדת המגן השמאלי במקומו של רוברטו קרלוס. קארו סיפר היום, שיש לו הצעה מריאל מדריד להמשיך לעבוד במועדון, אבל לא כמאמן ראשי בקבוצה הראשונה.
זה גם נכתב בכתבה שהבאתי עליו. הלחץ בזמן הוא יותר מכיונה של מנצ'סטר שכבר סגרה עם ראשי המועדון לגבי דיארה וריאל תצטרך להזדרז ולהחתים את השחקן כדי שמנצ'סטר לא יחתימו אותו. בכל מקרה, דיארה עפ"י המארקה מעדיף לשחק בריאל.
אפשר לדעת מאיפה המקורות שלך, שריאל סגרה עם השחקן והוא הביע רצונות לשחק בריאל? חוץ מאותו עיתון ספרדי שעל פי אל קפטין(מה השם?) מזוהים עם ריאל מדריד ולרוב מה שהם אומרים בגדר שמועות(מקרה ג'ראאד,כריסטאנו רונאלדו ועוד הרבה שחקנים) ולרוב זיוני שכל של פנטזיות שיתנו לאוהדים. אני רק חייב להגיד, שאני מקווה שהוא לא יסגור אצלכם אלא אצלנו כי דיארה הוא אחד מהקשרים האחורים הטובים בעולם כיום והציפיות שלי שיהיה אצלנו(אם לא יש את גאטוסו,זקורה(סנט אייטין) ומסצ'רנו שגם הם במעקב אחרינו) אבל עדין שחקן שמשחק כמו מקללה חלום של כל אוהד שיהיה שחקן כזה בקבוצה שהוא אוהד.
עד שאין הודעה רישמית הכול בגדר ספקולציות, כבר הינו עדים להחתמות שנשמעו לנו אבסורדים ובסוף ריאל מדריד החתימה, כמו ששמענו על שחקניןם שיגיעו והכול היה בלוף. במקום לעקוב אחרי הצהבונים האלה, אני עוקבת אחרי האתר הרשמי, בנתיים אין שום דבר בנוגע אלהם.
המקור כמו שאמרת מהמארקה, אבל יכול ליהיות שיש אמת מאחורי הדברים ולפי המארקה דיארה הביע רצון לשחק בריאל.
את זה נדע רק בקיץ,מה שבטוח שדיארה יעזוב את ליון השנה וגם קייבו יעזוב את רומא ורק נשאר לדעת מי הקבוצות שיזכו בהם.
לאחר שנודענו לשמוע על הפציעה הארורה של רונאלדו, כעת בריאל מנסים להתכונן למשחק החשוב מול חטאפה בראשון כדי להמשיך להיאבק על המקום השני בלה ליגה. "הדרבי הקטן" יערך בראשון הקרוב ב20:00. מצב הפצועים:: וודגייט- עדיין סובל ממתיחה חמורה בגב. עובר טיפולים פיזוטרפים. רונאלדו- קרע קטן בשריר ברגל ימין, רוב הזמן נח ופחות מתאמן. באימון היום ריאל עבדה בעיקר על טקטיקה ומשחק מסודר, הנעת כדור ויצירת לחץ על היריב. לפי האתר הרשמי זידאן היה המצטיין באימון ואף כבש שערים מרהיבים. אולי יהיה לו משחק טוב מול חטאפה. במהלך האימון קארו החדיר לשחקנים כי הלחימה היא מילת המפתח. האם משהו משלל הדברים הללו יקבל תפנית מול חטאפה?; נקווה... הקבוצה תערוך שני אימונים עד המשחק בראשון, מחר(שישי) ומחרתיים. http://www.realmadrid.com/addon/img/c70156288xentrenogrupop.Xxx
דל בוסקה יצא היום נגד ההנהלה של ריאל: "המדרידיסמו מעריך אותי, אבל אני מוחרם ע"י החונטה דירקטיבה הקודמת והחונטה דירקטיבה הנוכחית, שהיא בעצם אותו דבר". בנוסף, מוסיף דל בוסקה, שלדבריו, "ריאל מדריד איבדה את האנושיות". עוד שם שמוזכר כמועמד להחליף את רוברטו קרלוס הוא אבידל, שהיום ה'אס' אומר לגביו, שליון דורשת עליו 18 מליון יורו.
היום ראיתי שוב את המשחק של ליון נגד מילאן וכל המשחק הסתכלתי על אבידאל. לפי מה שראיתי מדובר במגן שמאלי מצויין, פיזי מאוד, טכני, אוהב לתמוך ולעלות להתקפה ולא מפקיר יחד עם זאת את ההגנה. 12 מיליון יורו יכול ליהיות סכום טוב עבורו. 18 מיליון זה סכום קצת יקר. אם יירד המחיר כדאי מאוד לרכוש את המגן הזה, הוא יוכל להחליף את רוברטו קרלוס על הצד הטוב ביותר.
עצוב לי מאד לשמוע (או יותר נכון לקרוא) את דל-בוסקה אומר דברים כאלה, כרגע הוא האיש שריאל זקוקה לו יותר מכל בן אדם אחר ביקום, מה גם שהוא בעצם אומר שבריאל לא השתנה כלום גם אחרי שפרז התפטר. לגבי אבידל- קודם כל ריאל צריכה לראות מה עם רוברטו קרלוס, אם הוא רוצה לפרוש או שהוא רוצה להישאר. בגלל שכרגע רוברטו הוא מגן שמאלי מצויין שלמרות גילו המתקדם עושה עבודה נפלאה. אם ויקרה מצב שבסיום העונה רוברטו קרלוס יחליט לעזוב אז אבידל הוא בהחלט מועמד להחליף אותו. עוד שחקן שיכול לעזור מאד לריאל הוא דיארה, שהרשים אותי מאד במשחקים מול מילאן. קשר אחורי נהדר שמנהל את המשחק מאחור ושיודע גם לתמוך בהתקפה כשצריך. ללא ספק האיש המתאים להגיע לברנבאו ואולי (הלוואי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) לשמש כיורשו של מקאללה.