להביא: קיבו,ועוד מחליף טוב לעמדת הבלפ. דיארה(חשוב מאוד),ואם לא הוא אז גאגו\דה רוסי. חואקין!!,ואם לא הוא אז כריסטיאנו רונאלדו. מחליף לזידאן ברמה הכי גבוהה שיש,שחקן כמו קאקה. להעיף:בקהאם,גארסיה,פאבון,וודגייט!,סלגאדו וזהו. בגדול אפשר להביא את כל השחקנים האלה,אני מקווה שבאמת יעשו שינוי משמעותי שנה הבאה וריאל תחזור למקומה הטבעי ולא תהיה עוד פעם כזה פלופ כמו השנה. ד"א,מישהו יכול להזכיר לי איזה שחקנים בעמדה של זיזו קושרו חזק לריאל לשנה הבאה?
לא סתם רונאלדו הוחלף במוצ"A במשחק מול סוסידאד. החלוץ הברזילאי הרגיש מתיחה ברגלו הימנית ומיד ביקש להתחלף (גם בגלל שהוא יודע שהמונדיאל אוטוטו מתקרב והוא לא מוכן להסתכן יותר מדי עבור ריאל כשהליגה כבר גמורה,כי ריאל בטוח תיהיה בליגת האלופות שנה הבאה,גם אם זה יקרה ממקןום רביעי) . http://www.marca.com/fotos_primera/realmadrid/ronaldo_lesion_caro.Xxx עקב מתיחה זו רונאלדו יעדר בשלושה השבועות הקרובים ויחסר בחוד של מדריד . מה שנראה לפני שבועיים וחצי שהנה נפתרה הבעייה בחוד של ריאל ויש סקורר צצה לה הפציעה הזו שתפגע בריאל במאבק על מקום 2.
חבל מאוד. עד שהוא התחיל לחזור לעצמו הוא נפצע, חבל מאוד. עכשיו המאבק על המקום השני יהיה קשה מאוד בלעדיו, אבל אני מאמין שריאל יכולה לעשות זאת, למרות שהיא נמצאת בכושר חרא. יהיה להם קשה, אבל אני מאמין שהם יצליחו לעשות את זה גם בלעדיו.
דבר ראשון, הסיכויים שלנון לגמור במקום השני ירדו לפחות ב50%, בפעם הקודמת שראול נפצע נגד אתלטיקו אולי ראול היה בתקופה בסדר ונתן כמה גולים, אבל הפעם כל השחקנים בקבוצה שלנו לא מסוגלים לשים גול, מי שהבקיע במקום רונאלדו שהוא היה פצוע זה היה רוביניו. ריאל עכשיו חייבת להתעלות על עצמה בתור קבוצה ולנצח את כל ששת המשחקים האחרונים שהעונה הזבל הזאת לא תיגמר במהפך נפש. יהיה קשה מאוד לראות צ'מפיונס ליגה בלי ריאל מדריד, אבל האמת שזה כבר שנתיים ככה. דבר שני, מזה שווה כל החרא הזה, עד שהוא חוזר לכושר הוא נפצע, מבאס, אם היה לו את הזריזות של פעם הוא היה מתחמק יותר מפעולים ועוד, שיוריד במשקל הוא גם ייפצע פחות. בכל מקרה מקווה שזה לא יהרוס לו את המונדיאל שייקחו לו הרבה מדיי זמן לחזור. עכשיו זה זמן האמת של הקפיטן.
פחחחחחחחח..... מפתיע שיש מונדיאל בפתע, לא? ראוליטו, אחלה דיון העלת על עתיד הסגל, אני אגיב בהמשך היום.
מאוד מאכזב ומדאיג. אתמול ששמעתי על זה מאוד הופתעתי. ראיתי שהוא הוחלף במשחק, אבל לא חשבתי שזה יהיה משהו רציני. בד"כ ששחקן סובל ממתיחה, הוא עובר טיפולים פיזוטרפים קלים וכבר מוכן למשחק הבא, כנראה המתיחה הזאת ממש רצינית. מאז הפציעות שהיו לרונאלדו באינטר בריאל הוא לא היה שחקן שהרבה להיפצע.. כמה חבל. כל העונה הזאת לדעתי התפוצצה לו בפנים בגלל הפציעה הראשונה שהיתה לפניי חודשיים וכנראה בגלל הפציעה הזאת. יש לו 14 שערים בליגה, הוא יכל להבקיע יותר אילמלא לא היה נפצע. בקשר למאבק על המקום השני זה בהחלט מדאיג... גם ככה ההתקפה של ריאל מקרטעת בחודש האחרון... שנה שעברה ידעתי שלא תיהיה אליפות אבל המקום השני יובטח.. השנה גם זה לא בטוח. בכל אופן יהיה קשה מאוד להסתדר בלעדיו, נקווה שעד סיום העונה ריאל יאספו כמה פעמים שלוש נקודות ולא ימישכו במסורת התיקו..
ריקלמה נקשר אל ריאל בצורה הכי גדולה שיש בעיתונים הספרדיים. ותגידו שמתם לב שבהרכבים של כולכם,רשמתם תשמות שחוזרים על עצמם דיארה,קיבו וחואקין שהם יהיו המלופפנים הכי חמים בקיץ הזה ואלה שכל אירופה עוקבת אחריהם,לריאל תיהיה תחרות קשה עליהם ובכלל לא בטוח שחלקם ירצו לבוא לקרקס שיש בריאל. אבל מותר לכם לחלום. קודם כל לפני שאתם חושבים על שחקנים תחשבו על מאמן ולא לנשיא שלכם שהוא יודע מי יהיה המאמן בעונה הבאה ותקוו שזה יהיה מאמן טוב אחרי שהיידניק נפסל שכן הוא כבר בדרך לנבחרת רוסיה.
דיארה וקיבו הם שחקנים שמאוד קרובים לריאל, ולריאל יש סיכויים גבוהים יותר משאר הקבוצות ששני השחקנים האלה יינחתו אצלה. לגבי קיבו כרגע נמצאים באיטליה שני נציגים של ריאל מדריד כדי לסגור את כל הפרטים עם רומא שהסכום ינוע בסבביבות ה20 מיליון. לגבי דיארה, היום נכתב ב'מארקה' שהוא מתקרב לריאל, ושכל הפרטים עימו סוכמו והוא הביע רצון לשחק בריאל וכל מה שנותר זה לסגור את כל הפרטים עם רומא, שהסכום יהיה ככל הניראה 30 מיליון יורו. למרות שזהו סכום עצום אני בטוח שדיארה שווה סכום שכזה גם בעייני ריאל. בעניין חואקין הכל תלוי בדייויד בקהאם. אם בריאל ביחד עם האמאמן החדש יחליטו שהוא לא מתאים מקצועית לקבוצה גם התרומה הכלכלית האדירה לא תשכנע אותם להשאירו. במקרה שבקהאם יעזוב, חואקין יהיה האופצייה הראשונה והעדיפה ותסמוך עליי שהוא גם יגיע. הוא מדרידיסטה ואם ריאל תילך עליו חזק הוא יגיע. לגבי הידינק תיהיה בטוח שהוא היה האופצייה האחרונה של מרטין ושהוא לא היה בין חמשת המאמנים שהוא מעדיף. ככה שהחתימה בניבחרת רוסיה לא שנתה הרבה. שום דבר עוד לא סגור עם קאפלו ואנצ'לוטי וקיימים עדיין סיכויים שבשנה הבאה ניראה אותם בברנבאו. ועוד ידיעה שהתפרסמה ב'מארקה', היא שסטיבן ג'רארד שהאפשרות שיעזוב את ליברפול גדלה בעקבות ההדחה מליגת האלופות יגיע לריאל מדריד. ליברפול זקוקה לכסף ויכול ליהיות שמכירה של הקשר תכניס כסף רב למועדון.
לא הייתי ממהר לסגור את העסקאות עם שני השחקנים האלה,כי כמו שידוע בכדורגל הכל יכול להיות ויש דבר אחד לא מובן לי. איך ריאל שמתיימרת לצאת מהקרקס שהולך אצלה בשנים האחרונות, קונה שחקנים חדשים לסגל לפני שיש לכם מאמן שירצה להחליט על השחקנים שיגיעו לקבוצה? אז לא הייתי ממהר ולצאת בהצהרות שכל שחקן שני סגור אצלכם לפני שיהיה מאמן שיגיד איזה שחקנים הוא רוצה וזה בכלל הייתה אחת הבעיות בקבוצה בשנים האחרונות שהמאמן לא החליט על השחקנים שיבואו אלא הנשיא. דיארה דבר ראשון משחק בליון. ושוב לא הייתי ממהר בהצהרות שהוא ישחק אצלכם, כי כל אירופה עוקבת אחריו ובמיוחד גם צ'לסי שמחפשת מחליף למקללה שכבר לא ילד(בן 33) ויש סיכוי רב שצ'לסי תכנס למאבק עליו כמו הרבה קבוצות באירופה.
זה די מצחיק אם חושבים על זה. מצד אחד יש את מוריניו שרואה רק טובות שמדובר בברצלונה, ומצד שני יש את רובסון זה סוזה שהוא אותו דבר רק עם ריאל.
ריאל בבעיה גדולה כרגע רונלדו השחקן הכי טוב שלהם בתקופה האחרונה בחוץ ל-3 שבועות ויהיה להם קשה לקחת תמקום השני שגם אוססונה במרוץ. בקשר לקיבו ודיארה כלום לא סגור זה סתם בולשיט,יש מלא קבוצות שמתענינות בשני השחקנים האלו ואיך שריאל נראת בשנים האחרונות לא בטוח שהם יעדיפו אותם.
תיראה העיסקאות עדיין רחוקות מלהיסגר אבל הסיכויים לגבי דיארה וקיבו די גבוהים שהשניים ינחתו בריאל בעונה הבאה. ריאל לא מחכה למאמן בינתיים כדי שלא ייברחו לה אותם שחקנים שהיא רוצה. אבל זה ידוע לכל שקשר אחורי ובלם הם שני בעיות של ריאל וכל מאמן שיגיע כדי ליצור קבוצה תחרותית יהיה חייב להתחזק בבלם ובקש"א. דיארה משחק כמובן בליון טעות שלי. זה נכון שכל אירופה עוקבת אחריו, אבל ריאל כבר סגרה עם השחקן והוא הביע רצון לשחק בריאל. כל מה שנותר כפי שאמרתי זה לסגור פרטים עם ליון. שמתי לב שאתה אוהד מאוד פסימי בכל מה שקשור לריאל. אני ההפך ממך, אני אופטימי אבל בכל זאת אני ריאלי.