לאחר הסופר קלאסיקו של אתמול התראיינו מספר שחקנים לאתר הרשמי. כמובן שהיו תלונות קשות על השיפוט. רונאלדו היה מרוצה מהגול ואמר שקרלוס לא קילל את השופט. תגובות השחקנים לאחר הקלאסיקו:: רונאלדו::"לא זייפתי את הנפילה". "אנחנו אומרים כבר כמה זמן שהשופטים מחמירים איתנו; שהם שורקים לדברים מוזרים ופאולים שלא קיימים. היום הם פגעו בנו יותר מבדרך כלל. זו בושה כי זה היה 'קלאסיקו' יפה. רוברטו נשבע לי שהוא לא קילל את השופט. אני מאוד מרוצה מהגול שלי. שיחקנו עם שחקן פחות במשך 70 דקות. זו הייתה תוצאה סופית הוגנת." "נלחמנו קשה. זה מגרש ענק ועם 10 שחקנים זה נהיה הרבה יותר קשה. לא זייפתי את הנפילה שלי ברחבה. הרגשתי אחיזה ויד שתופסת אותי. לא היו שום כוונות לזייף פנדל. זו הייתה אמורה להיות שריקה קלה. רוברטו נשבע לי שהוא לא קילל את השופט ושאלתי את קאנטלחו איך זה אפשרי לשמוע איזושהי קללה כשיש 100,000 אוהדים שצועקים. חייבת להיות לו שמיעה מצוינת." http://www.realmadrid.com/addon/img/fe656288xalegriaronaldop.Xxx סרחיו ראמוס::"אנחנו רואים קבוצה אחרת לגמרי". "פגעתי די קשה בפויול, אבל למזלי החתך שלי לא נפתח והייתי מסוגל לסיים את המשחק.שיחקנו עם אומץ אבל נשארו עם 10 שחקנים כל כך מוקדם. אי אפשר לבקש יותר. נלחמנו קשה, יצרנו מצבים, והבקענו גול. אנחנו מאוכזבים כי יכלנו לקחת להפיק תועלת מהמצבי הבקעה שלנו. אני לא מתכוון להתלונן על הפנדל כי לא הייתי קרוב למקרה. הם גם הכשילו את רונאלדו ברחבה וזו הייתה הזדמנות הבקעה ברורה שהייתה אמורה לתת לנו את ההובלה." "אני לא יכול להתלונן גם על הכרטיס האדום בגלל שלא הייתי באיזור. האוהדים בטח נהנו מהמשחק הזה. לא נשאר לנו כלום כי ויתרנו על הכל רק בשביל נקודה אחת שלא מפצה. אנחנו צריכים להיות מציאותיים, יש מרחק עצום בינינו לבין מוליכת הטבלה. עלינו לנצח את כל המשחקים שנותרו. יש עוד 7 משחקים ועלינו לקחת את כל הנקודות האלה. אנחנו רואים קבוצה אחרת לחלוטין. אנחנו נלחמים בשביל עצמנו." ז'וליו באפטיסטה::"השופטים קבעו את התוצאה של המשחק." "זה נהיה קרב מייגע אחרי הכרטיס האדום. ברצלונה שלטה במשחק. השופט אמר שרוברטו קילל אותו, אבל לא שמעתי את זה. החלטות שמשפיעות על משחק כזה לא יכולות להלקח כל כך מהר. ואן בומל זרק את עצמו על רוברטו. השופט הסתכל על הקוון, שלא אמר כלום, ואז החליט לשרוק לפנדל. היו כמה שריקות שממש הקשנו את המשחק בשבילנו. ישנם מצבים שהופטים לא עושים עבודה טובה ואנחנו צריכים ליידע אותם על זה." "הגול היה יפה, כתוצאה מפס שלי. אני שמח שבישלתי את הגול ואני מרוצה. זה טוב לראות את רוני חוזר לכבוש וזה באמת חשוב בשבילנו. אם המגרש כבר היה ענקי עם 11 שחקנים, תדמיין את זה שנשארו עם 10. אבל אם היינו משחקים כמו תמיד, לא היינו מתעייפים כל כך בקלות. עכשיו עלינו להשיג את המקום השני ולהמשיך לשחק כמו עד עכשיו. אנחנו משחקים הרבה יותר טוב במשחקים האחרונים כך שאנחנו צריכים להמשיך ביכולת הזו." איקר קסיאס::"זה ברור שלא היה פנדל." "זה מאכזב כי 11 הנק' שמפרידות בינינו והתוצאה הזו שמים סוף לתקוות שלנו לתואר, למרות שנשארו הרבה משחקים. אני מאוכזב כי הפנדל לא היה פנדל. ראיתי את זה. זה קרה בדיוק מולי. אני לא בטוח בקשר לפאול על רונאלדו בגלל שזה קרה בצד השני של המגרש, היה ברור שהשופט לא התכוון לשרוק על זה." "אנחנו לא יכולים להיות כל כך מוטרדים כשהשופט שורק לפנדל שלא היה. אני לא מבין למה רוברטו קיבל את האדום...כשנשרק פנדל מזויף, ברור שתהיה מתיחות. נאמר לי שהאדום נבע מחוסר כבוד, אבל אני לא חושב שמגיע על זה כרטיס אדום. השופט עוד ידע. זה ממש מטריד אותי." "זה 11 נק' הפרש, משחק אחד פחות, ויש להם יתרון שערים. זכייה בתואר ממש מסובכת. הכל לטובת ברצלונה. אני מקווה שהם יצליחו ביום רביעי נגד בנפיקה. זה לא היה המשחק הכי טוב שלי העונה. שיחקתי יותר טוב במשחקים אחרים." "עדיין לא דיברתי עם רוברטו, אבל אני יודע שהוא מתבייש על כך שעזב אותנו ב-10 שחקנים בגלל משהוא כל כך אבסורדי. ניסינו לעזור לו שבכך שהצדקנו את הטענה שלו. אני לא חושב שהשופט היה מאוכזב מכך שנשאר מחוץ למונדיאל." דיוויד בקהאם::"זו דחיפה מוראלית." הנשיא פרננדו מרטין::"התיקו לא מספק אותי." "התיקו לא מספק אותי. כל העולם צפה במשחק. אני לא הולך לשפוט אף אחד, אבל היה עלינו להתגבר על כמה מכשולים. אני צריך לברך את כל השחקנים כי הם נתנו את כל הלב." "רונאלדו זרע פאניקה בבצלונה, אבל עליי להכיר במאמץ של כל השחקנים. אנחנו משתפרים משבוע לשבוע. זה רע שהליגה כמעט נגמרה. הקבוצה בהחלט נקטה עמדה עם 10 שחקנים. כל הקבוצה בלטה. ניצחון מגיע עם מאמץ." *קרדיט לאתר Realmadrid.co.il
לאחר הקלאסיקו ולאחר ההרחקה השנויה במחלוקת של קרלוס, לופז קארו הודיע היום שהוא אף מתכוון להעניש את הברזילאי לפי המארקה קארו מאוד כעס על קרלוס באותו משחק, וכעת הוא אף רוצה להעניש אותו. מידיעות שהגיעו לעיתון המארקה, קארו כנראה מתכוון להוציא את קרלוס מהסגל ביום שבת מול סוסיאדד.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אחי.. ראסמי רק עכשיו זה מכה בי מה הם מזיינים ת'שכל בתקשורת עאלק להושיב אותו בצד כעונש.. הוא ממילא לא ישחק בגלל האדום.. אגב יש לכם טעות הכוונה היא למשחק נגד חטאפה ..
מה שיותר חשוב מהרחקה של קארלוס,זה שרונאלדו חוזר להפציץ ! שער יפיפה שלו נגד בארסה,עוד שער נגד דפור ותצוגה שמזכירה את הימים הגדולים שלו,בקיצור טוב שהוא חוזר לעצמו.
ריאל מדריד סימנה את הנרי לעונה הבאה חודש לאחר הפרסומים כי אוהדי ריאל מעוניינים מאוד לראות את חלוצה של ארסנל, תיירי הנרי, לובש את המדים הלבנים, מפרסם היום (שלישי) עיתון ה"אס" הספרדי כי ייתכן והחלום יהפוך למציאות. השער של הנרי נגד הגלאקטיקוס בשמינית-גמר ליגת האלופות בהייבורי כנראה עשה את שלו והוא ככל הנראה מסומן להיות הגלאקטיקו המרכזי לעונת 2006/2007 שיינחת בבירה הספרדית. החיזורים אחרי החלוץ החלו ככל הנראה כבר בתחילת השנה, אך לפי הפרסומים מספרד החלוץ סירב לתת תשובה למועדון העשיר בתבל עד לסיום מסעה של קבוצתו בליגת האלופות. עיקר הגישושים של המועדון הספרדי היה דווקא מצדו של נשיא המועדון הקודם, פלורנטינו פרז, שייצר קשר עם דייויד ביין, סגן הנשיא והאיש החזק בארסנל. הנרי, שמחוזר גם על ידי היריבה הנצחית מקאטלוניה, אמור לרשת את מעמדו של זינדין זידאן במערך ההתקפי של הגלאקטיקוס, שיפרוש כמעט בוודאות לאחר המונדיאל בגרמניה. החלוץ התייחס לאפשרות עזיבתו את התותחנים: "כשהעונה תסתיים אקח החלטה. מכל מקום, זה יהיה לפני המונדיאל בגרמניה". הנרי מכחיש כי יקבל החלטה שתנבע משיקולים כספיים: "אני לא בן-אדם שחושב על כסף לפני כדורגל. בגלל זה שאני מדבר על אמביציה לכדורגל אני מתכוון למשחק עצמו ולא לשום דבר אחר". גורם במדריד התייחס לאפשרות המעבר של חלוצה של ארסנל: "הוא יוכל להיות 'האריה' בקבוצה. הנרי יוביל את הפרוייקט החדש שלנו".
והמארקה מקשקשים על כריסטיאן קייבו תמורת 20 מיליון יורו. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/chivu_roma040406_ES.Xxx
סביר להניח שהבאת את זה מאתר ישראלי, אני ראיתי את הכתבה אבל שכחתי מאיפה. את השחקן הענק הזה רוצים להביא לריאל מ2003, ואני חושב שארסנל הולכת רחוק באירופה השנה, הם עם רגל בשלב הבא אחרי יובנטוס, העתיד של ארסנל נראה טוב עם כל הצעירים, וונגר מאמן שהצליח להחליף דורות בארסנל או לפחות חצי בעונה, שלא תיחשב ככישלון טוטאלי כי הוא כנראה יעפיל לליגת האלופות, והוא כנראה בחצי גמר האלופות. הלוואי והיה מגיע לריאל מדריד ומשחק עם ראול בהתקפה הנרי שחקן שמוסר יותר מרונאלדו, אם הוא יגיע אז אני לא רוצה שרונאלדו יישאר. לדעתי הבעייה של ריאל מדריד היא לא חלוץ ואין צורך בתיירי הנרי, יש את קאסנו מחליף, ראול שיחזור לעצמו לקראת המונדיאל אני מקווה, גם בפטיסטה יכול לשחק חלוץ, מה שצריך זה קשר התקפי על אגף ימין(חואקין), קשר 50\50(מסרצ'אנו), והייתי רוצה לראות עוד קשר בריאל מדריד(באלאק). כמובן ששלושת השמות האלה הם פנטזייה. ריאל מדריד רצתה את השחקן הזה בקיץ שאחרי גביע אירופה, היא הציעה עליו סכום של כמעט 40 מליון ואייקס סירבה ובסוף היא מכרה אותו לרומא בגרושים יחסית או שהוא סיים חוזה אני לא זוכר. אני מאוד אוהב את השחקן הרומני הזה אחלה בלם, הלוואי שהוא וראמוס יהיו אלה ששומרים על הקו האחורי שלנו מלפני איקר. *לא היה לי כוח לחפש את דיון המולטימדיה של האשכול הספרדי, אבל רציתי לבקש ממכם את הגול של רונאלדו נגד ברצלונה, בקובץ מדייה פלייר בלבד. יש לי את הגול בקובץ וינזיפ, אבל אני עושה קליפ על העונה של ריאל מדריד על הרגעים היפים, ואני עושה את זה במובי מייקר ואי אפשר להכניס קבצים אחרים שהם לא ממדיה פלייר. למי שיש גם את הסלאלומים של רונאלדו ובפטיסטה נגד לה קורוניה - מוזמן להביא לי בבקשה.
בקיצור ולעניין: הנרי לא יעזוב את ארסנל. הוא ישאר במדי ארסנל ואף לדעתי יסיים את הקריירה שלו שם. הלב שלו נמצא בארסנל ולא נראה לי שבמקומות אחרים יעריכו אותו כמו שבארסנל.
אבל תסכים איתי שלשחקן כמו הנרי מגיע לפחות לזכות באיזה גביע אירופה אחד . ואם ארסנל בוא נגיד ככה זה לא יקרה , גם כשהם יעברו את יובנטוס(ויאריאל לא יעשו להם חיים קלים) , ארסנל עדיןי לא קבוצה שכזו. אז בגלל זה הנרי גם לא ממהר לחדש את החוזה שלו בהיבורי ומנסה לבחון קבוצות אחרות שיש להם את היכולת לקחת את הצ'מפיונס ליג.
אתם לא מבינים, שאם לא ארסנל, זה בארסה. חוץ מזה, שלבארסה יש זכות ראשונים על הנרי, גם מבחינה מקצועית, הרבה יותר סיכוי יהיה להנרי לזכות בתארים (אליפות וליגת האלופות), אם הוא יעבור לבארסה, במקום בגיל 29 ללכת לריאל, במטרה שיבנו סביבו קבוצה ולקוות למהפכה בקבוצה. ככה שאם הנרי עוזב את ארסנל בסופו של דבר, זה רק לבארסה. ולא, אני לא אומר את זה, בגלל שאני אוהד בארסה.
למה לא? למה זה רע? בארסה קיבלה זכות ראשונים על תיירי הנרי. תיירי הנרי מתלבט אם להמשיך בארסנל או לא, ואם לא- הוא ישחק בבארסה.