מבחינת ריאל, אם הידינק יגיע? זה יעשה רק טוב לקבוצה. הוא יודע לבנות קבוצה, הוא יודע להעמיד אותה על הרגליים ולנצח נגד כל הסיכויים (אל תסתכלו על העונה הנוכחית שעוברת על פ.ס.וו. הראש שלו לא בהולנד כבר), הוא גם זללן תארים לא קטן. הוא אימן אצלכם כבר, והיה הצלחה לא קטנה. איתו, אולי אתם תהוו יריב ראוי יותר לבארסה ממה שאתם מהווים כרגע.
מה שמוזר, שהעיתונים בספרד נשארים עדישים, לבינתיים לא ראיתי שום דבר שמדברים על הידיניק בהקשר לריאל מדריד. בואו נחכה.
טוב או לא טוב? מה זה השאלה הזו? בטח שזה טוב, הידינק מאמן מצוין, אחד שהוביל את אוסטרליה למונדיאל, איך זה לא יהיה טוב מצד ריאל. הידינק המאמן הכי טוב בעולם יחד עם מוריניו, אפילו יותר טוב ממוריניו, אבל לא בהרבה. במידה והידיניק אכן יגיע, הוא יוביל את ריאל למאבק על האליפות יחד עם ברצלונה, ונראה קרב משמיים, ת'אמת, הלוואי שיגיע לריאל.
לכו תדעו איך תראה ריאל עם הידינק כמאמנה את ההצלחות הגדולות ביותר שלו הוא רשם כאנדרדוג, עם קבוצות חלשות יחסית
זה הידינק של השנים האחרונות, אחרי שהוא אימן בעבר בקבוצות גדולות ובין השאר גם את נבחרת הולנד. גוברים הקולות לבחירות. ובינתיים, אומרים שהיירו דחה הצעה להצטרף לריאל בזמן הזה. קרלוס אלברטו פאריירה על רונאלדו ורוברטו קרלוס: "הם שומרים כוחות (למונדיאל)". עוד אמירה שמראה עד כמה המצב בריאל גרוע. סרחיו ראמוס: "אנחנו לא יודעים מה קורה לנו". לא שזה משנה יותר מדי, אבל אוסקר מינמבראס, שנפצע לא מזמן והיה חשש כי פציעתו חמורה, ייעדר שוב לתקופה ארוכה של 6 חודשים.
ועכשיו זה גם רשמי-נשיא פ.ס.וו אינדהובן,ווסטאראוף, אישר בתוכנית ראיונות- חוס הידינק יעזוב את הקבוצה בסיום העונה. אני לא מאמין שהכל צירוף מקרים אחד גדול. הידינק צריך להיות בריאל...אבל נמשיך להתעדכן.
כמו שאמרתי בעמוד הקודם שיש לי הרגשה שהיידניק יאמן את ריאל,נראה שלפי ההתפחיות של העניינים זה אכן מה שיקרה ושזה יקרה ריאל תרוויח מאמן מעולה ואולי סוף סוף תוכל להתחרות על אליפות ספרד עם בארסה בעונה הבאה.
האס: פרננדו מרטין הציב לעצמו מטרה - להשאיר את רונאלדו בריאל אתר האס מפרסם כי נשיא ריאל מדריד פרננדו מרטין המחליף של פלורנטינו פרז, רוצה מאוד להשאיר את הפנומן בקבוצה והיה מרוצה מהשער שלו שהביא לריאל נקודה וחליץ אותה מהפסד לסראגוסה בחוץ. אחרי שלופז קארו דיבר עם רונאלדו ואמר לו כמה הוא מעריך אותו לפני המשחק נגד סראגוסה, אחרי המשחק הלך פרננדו מרטין והודה לרונאלדו ושיבח אותו. מרטין לפי האס העביר מסר ברור לוועדה הספורטיבית ולצוות הטכני במועדון, שהוא לא יסכים בשום פנים ואופן שרונאלדו יעזוב את ריאל בקיץ וחייבים להשאירו. *אני מקווה מאוד שזה לא סוג של חרטוט של האס. *הבעייה ברונאלדו בשנתיים האחרונות זה שהוא מתחיל להבקיע כמו שהוא רגיל רק כאשר העונה כבר גמורה. בעונה שעברה הוא התחיל להבקיע בצרורות אחרי שהאליפות הוכרעה, ריאל עפה מהצ'מפיונס והגביע. *לדעתי צריכים להשאיר אותו בקבוצה בכל מקרה, אם הקישור יהיה כמו שצריך רונאלדו ייתן עוד הרבה גולים. ואני לא רואה שראול כרגע יותר טוב ממנו, מבחינת שערים. *** ממש לא קשור לרונאלדו אבל: פרננדו היירו הגדול חגג אתמול יום הולדת 38! מזל טוב ל"קפטן של הקפטנים"!
הייתה לי הרגשה שהוא בסופו של דבר לא יעזוב את ריאל, ואני לא חושב שזה חרטוט של האס, זה דווקא יכול להיות נכון. בכל אופן, הייתה לי הרגשה כזאת שהוא בסופו של דבר לא יעזוב, ועכשיו אני בטוח, בשנה הבאה רונאלדו ישאר בריאל. אבל אותי מעניין לדעת, מה היה קורה אילו רונאלדו לא היה כובש את השער בדקות הסיום, אלא בדקות פחות קריטיות מדקות ה90.
פרננדו מרטין אמר, שקארו ימשיך עד לסיום העונה. הידינק אחרי המונדיאל בריאל? ב'אס' אומרים, שברלוסקוני נתן אור ירוק ליציאה של אנ'צלוטי.
נו באמת , מה נסגר איתכם אנשים. אף אחד לא יודע חוץ מפרננדו מרטין וכל הספוקלציות האלה שוות לתחת כל עוד פרננדו מרטין לא יחשוף. הקטע שבמקרים אחרים יש אנשים שמדליפים את השמות אבל הפעם רק אדם אחד יודע.