יכולות ליהיות הרבה סיבות, צריך לחכות וליראות מה באמת ייקרה. בינתיים מרטין ושאר חברי החונטה החליטו וסגרו על מאמן לעונה הבאה. בינתיים אין שום הודעה על זה, אבל כניראה בימים הקרובים נדע מיהו המאמן.
הידינק לעולם אבל לעולם לא יהיה המאמן של ריאל. אתה יודע למה? כי זה טוב מדי. כי הוא המאמן הטוב ביותר בעולם מבחינתי. ולאוהדי ריאל כרגע אין שום דבר טוב מבחינתם בקשר לקבוצה ואני לא צוחק בכלל. דל בוסקה יגיע לריאל אבל בתור מאמן מקצועי או עוזר מאמן תהא סמוך ובטוח שהוא לא יאמן.
מוזר, גם לי יש את ההרגשה הזאת בקשר לדל בוסקה... אכלת במקדונלס במקרה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
דל בוסקה הוא לא מי שיוציא את ריאל מהבוץ, סתם מאמן בינוני. ריאל תעשה את הבחירה הכי טובה במידה ותצרף את קאפלו או אנצ'לוטי, אלו מאמנים שכבר בנו קבוצות ושיקמו אותם.
אנצ'לוטי כבר לא יבו לראיל מפני שהוא האריך את החוזה שלו במילאן עד 2008. קאפלו יש עוד סיכויים, בייחוד לאחר שאמר שהוא לא עובר לאמן קבוצה באנגליה, אבל אני לא חושב בכלל שהוא יעזוב את יובה, לדעתי הוא ישאר בה. כנראה שדל בוסקה יהיה המאמן הבא של ריאל. מי יודע, אולי גם סוון גוראן אריקסון יכול להיות המאמן הבא. נשיא ריאל מדריד: "הוחלט מי המאמן הבא"
הבן אדם קיבל את הקבוצה עם הסגל הכי טוב בעולם, זידאן, פיגו, רונאלדו, היו בשיא שלהם. גם אני אתה היינו מצליחים להביא תארים עם אותו קבוצה, כרגע ריאל מדריד צריכה לבנות את עצמה מחדש, דל בוסקה לעולם לא הוכיח את עצמו כמאמן שיודע לבנות קבוצה, ות'אמת הוא מאמן די בינוני. אם ריאל מדריד רוצה לבנות קבוצה שתזכה בתארים כבר מהעונה הבאה, היא צריכה מאמן שיודע לעשות אתזה: מאמנים כמו, מוריניו, קאפלו, רפא בניטז, דל בוסקה הוא לא האיש שיבנה קבוצה.
מה שההוא מלמעלה אמר+ מה דל בוסקה עשה בבשיקטאש+איזה מאמנים היו אחריו בריאל?+איזה שחקנים הגיעו בכדי להחליף את אלו שהלכו?
חוס הידינק הסיר את מועמדותו ממשרת מאמן אנגליה בטענה ש"כבר בחרתי לי קבוצה לאמן בעתיד".. אולי ההערכות הפסימיות שלי נכשלו ב"ה ?????????
הידינק כבר לפני כמה ימים אמר שכבר הוא יודע איפה הוא יאמן בעונה הבאה. ועם ההכרזה הזאת של נשיא ריאל... צירוף מקרים?.
טוב או לא טוב? הידינק הוא המאמן הטוב בעולם נקודה! אם הוא הוביל את אוסטרליה למונדיאל אני בטוח שהוא יוביל אותנו לתואר כלשהוא.. מצידי גביע ברנבאו חח..