רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. רובסון דה סוזה Member

התכוונת מה שהמארקה אומר. אני לא המצאתי את הדבר הזה. תשאל את המארקה.

יכול ליהיות שיש מאחורי זה משהו ויכול ליהיות שלא.

אם הבנת את זה ככה, שיבושם לך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/06
  2. Robin Member

אתה אמרת שהמארקה "יודע מה הוא כותב" לכן גם אתה אומר את זה, אלא אם כן אתה לא מסכים עם המארקה?

3. רובסון דה סוזה Member

כן, אני חושב שיכול ליהיות מצב שהמארקה צודק כמו שיש מצב שהוא טועה. אני לא שולל את שני הצדדים.

4. Robin Member

בקיצור, אתה לא אומר כלום.

5. רובסון דה סוזה Member

בקיצור, אני אומר שיכול ליהיות שיש משהו מאחורי הצהרת ה'מארקה' כמו שלא עומד כלום וזאת הצהרה של שיעמום וריקנות. זה הקיצור.

6. Robin Member

"כן, אני חושב שיכול ליהיות מצב שהמארקה צודק כמו שיש מצב שהוא טועה. אני לא שולל את שני הצדדים."

לפי דעתי יש מצב שברצלונה לא תזכה בליגת האלופות השנה כמו שיש מצב שהם כן יזכו בליגת האלופות השנה.

מה אמרתי במשפט הזה? כלום, בדיוק כמו שאתה לא אמרת כלום. מצד אחד אתה רוצה להגיד שצריך לסמוך על המארקה מכיוון שהם היו הראשונים שקישרו את אנצ'לוטי לריאל ומצד שני אתה אומר שהמארקה לא אמין ולכן אסור לסמוך עליו. אתה פשוט לא רוצה לצאת טועה בסופו של דבר אז אתה אומר שיכול להיות ככה וככה כך שבסוף תוכל להגיד שצדקת לא חשוב מה קרה...

7. רובסון דה סוזה Member

זה בידיוק המסר שרציתי להעביר לך. שאי אפשר לדעת אם המארקה צודקים או משועממים.

אני לא רוצה להגיד ש"צדקתי", אני רוצה להגיד בידיוק את מה שהבנת.

8. Robin Member

אף פעם אי-אפשר לדעת, אבל אין שום היגיון במה שהמארקה אומרים, ולכן המסקנה שהם סתם מזיינים ת'שכל.

9. רובסון דה סוזה Member

לפעמים הם מזיינים את השכל וליפעמים הם צודקים. עד שאתה לא יודע מה קורה באמת אתה לא יכול להגיע למסקנה אם הם צודקים או טועים.

70% שהם טועים ו30%שהם צודקים.

10. EL Capitan Member

רועי, זאת לא הייתה הצגה חידוש החוזה של אנצ'לוטי במילאן, אלא אומרים במארקה, שלמרות חידוש החוזה הוא עדיין מקווה לאמן את ריאל בעונה הבאה. למה לו לחדש את החוזה שלו במילאן, אם הוא רוצה לאמן את ריאל בעונה הבאה ועוד נתנו לו את ההזדמנות לבחור? ואיזה חפירות אתם עושים באלוהים....

דל בוסקה דיבר ודיבר היום, ובין השאר הבהיר: "אני כאן בשביל כל מה שירצו".

התפרסם, שנערכה פגישה בין מרטין, דל בוסקה, קמאצ'ו, גרסיה ראמון, פירי ופרננדו היירו, בו ככל הנראה כל אלה דיברו ודיסקסו על המצב הקבוצה.

באלאק, אגב, אמר שהוא מעדיף את הליגה האנגלית על הליגה הספרדית. במילים אחרות, הוא יילך לצ'לסי ולא לריאל.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/06
  11. Robin Member

תן לי לחזור על זה כך שתבין:

12. רובסון דה סוזה Member

זה נשמע יותר הגיוני. יכול ליהיותהמארקה צודק4ים והוא באמת מקווה למרות החוזה החדש לאמן את ריאל,, ניראה אם זה באמת נכון איך הוא ישתחרר מהחוזה..

לגבי באלאק, למרות הכול אני מעדיף שחקן צעיר יותר לעמדה שלו שייתן יותר משנתיים שלוש. לבאלאק נישארו שנתיים בטופ, ולמרות שבטווח הקצר הוא יכול לשפר את ריאל הייתי מעדיף שחקן בשיאו או לפני השיא.

13. EL Capitan Member

מה נשמע יותר הגיוני בזה? זאת המצאה אחת גדולה. סגרו את הסיפור וזהו.

14. רובסון דה סוזה Member

זה בטוח יותר הגיוני ממה שרשמתי מקודם, אבל עדיין זה באמת נישמע לא כל כך הגיוני, כך שעד שלא ייקרה משהו בוודאות זה עדיין בגדר המצאה של כתבי ה'מארקה'.

15. Robin Member

הדרך היחידה שזה יכול להישמע הגיוני זה רק אם הוא לא בטוח שריאל ירצו אותו אז הוא רוצה להבטיח שתהיה לו עבודה עד 2008 בכל מקרה (גם לא כל-כך הגיוני כי החוזה שלו נגמר ב-2007 לפני ההארכה נראה לי).