רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. MUFC - 1878 Member

בקשר לבולשיט על העברות אני לא יגיב כי רואים שהבאת את זה מהסאן או מהראש.

בקשר לזה שריארל כובים מעפנים ולא יוצלחים אני כן יגיב לך, כשפולרנטינו פרג הגיע ריאל היו בחובות המטרה הייתה לכסות תחובות בעזרת זכייה באלופות מיספר פעמים ובניית קבוצה להווה שתרוץ ותיקח תארים לא בנייה להמשך.
    המטרה הזאת הושלמה, ריאל הביאו כוכבים בהרבה כסף נכון אבל מניות בטוחות לרוב כדי למכור חולצות לקבל עוד פירסום שזה יתן כסף לכסות את התשלום על השחקנים שהם קנו כדי לכסות תחובות של המועדון היו צריכים תארים, והרבה זה בא הם לקחו כמה פמים פעמיים או שלוש ניראה לי את ליגת האלופות זכו גם בכמה אליפויות כיסו תחובות עכשיו המועדון במצב כלכלי מצויין שמבטיח להם ראש שקט בקשר לנפילה כלכלית ועכשיו המטרה להצעיר תסגל כניראה נכון העונה הייתה לא מוצלחת בסטנדרטים של ריאל הם הרי סיימו "רק" מקום שני באחת מ3 הליגות הטובות בעולם (לא ניכנס לדיון איזה הכי טובה עכשיו) הם הגיעו "רק" לשמינית גמר האלופות ועפו לאלופת איטליה החדשה כניראה ככה שלדעתי אנשים צריכים להיסתכל על הצד הזה בכוס או בגביע יותר נכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    הקבוצה הזאת של ריאל עשתה את שלה, עכשיו פרז יודע שהינה הייתה תקופה מצויינת זה היה מובן שתיהיה נפילה רצינית כי כשמגיעים לטופ אפשר רק לרדת ועכשיו בונים שם משהו חדש.

כמה שאני שונא את ריאל הניהול שם מצויין כול התלונות שפרז מביא רק כוכבים וזה- בולשיט. הכוכבים עשו את שלהם. ריאל זכתה בכמות תארים לא קטנה עם הסגל הזה, ייצבה את המעמד הכלכלי שלה, ניפטרה מהחובות ויש להם עכשיו הרבה כסף לרכש. אים העונה ריאל לא תעשה רכש משמעותי זה רק כי קשה להחליף קבוצה שלמה תוך עונה עונה הבאה הם יסיימו את בניית הסגל וגג עוד עונה יקח להם להיתגבש ואז לצערי אני רואה את ריאל חוזרת לטופ ובגדול.

מיכאל, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אים למדתי משהו מבוריס וחבריו הקטלונים זה Madrid, Cabron

2. Raulmadrid Member

את החובות פרז סגר אחרי שמכר את מגרש האימונים בכמה מאות מיליונים, לא בעזרת התארים.
    שורה תחתונה המדיניות שלו באמת הוכיחה את עצמה. שתי אליפויות ואליפות אירופה בשלוש שנים זו הצלחה, הבעיה היא שאחר כך הוא עשה כמה טעויות קריטיות(אתם יודעים...מקללה, בקהאם, קיירוש וכו').

הסגל הנוכחי באמת עשה את שלו, אבל זה היה ידוע כבר בקיץ שעבר, וכבר אז היה צריך להיעשות שינוי גדול יותר מבחינת סגל השחקנים. קשר אחורי היה צריך להגיע כבר קיץ(היו צריכים לפנות לשחקן אחר אחרי שלא הצליחו להביא את ויירה), הבאת ריענון צעיר בהתקפה, הרחבת הסגל ובקיצור כל הדברים שהולכים להיעשות בקיץ הקרוב היו צריכים להיעשות כבר לפני שנה. פרז ניסה לעשות מהפכה בלי להפוך כלום, ובסופו של דבר הוא לא הצליח לעבוד אפילו על עצמו.

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אין טעם להגיד מה היה צריך להיעשות לפני שנה. זה כבר לא יעזור והחלב נשפך.
    השאלה האם הקיץ הזה המדיניות תהיה הגיונית או שיהיה איזה משהו סטייל אדריאנו שלמעשה לא יפתור לנו את הבעיות (עם כל הכבוד לטנק).
    שמעתי בזמנו על איזה קשר מהליגה הבלגית (?!) שמועמד לריאל (לא בלגי, אפריקאי). שמעתם משהו כזה?

4. Raulmadrid Member

השחקן היחיד מבלגיה ששמו נקשר לריאל(ולכל העולם) הוא קומפני, אבל הוא לא קשר ולא אפריקאי(במקור בעצם כן).

ואתה יכול להוריד את רונאלדו מהכותרת של הדיון דרך אגב. אין ממש סימן שאלה לגביו.

5. Bensh Member

לקומפאני דווקא יש יכולות לא רעות כקשר אחורי הורס.

6. bensror Member

ריאל הציעה לסאנטוס 16 מיליון על רוביניו
    http://www.marca.com/edicion/noticia/0,2458,641473,00.html

לפי דעתי אם ריאל תקנה אותו במחיר הזה זה יהיה מחיר מציאה לפי דעתי הוא שווה אפילו פי 2 הוא פשוט ענק מי שראה אותו משחק יודע על מה אני מדבר .

7. Bensh Member

ספר את זה לרונאלדו, ראול ואוון.

8. Waters Member

בהחלט, איך בדיוק אמורה ריאל לשחק עם 4 חלוצים מנופחי אגו שכל אחד מהם באמת שווה את מה שהוא אומר?

היא תיהיה חייבת להיפטר מאחד

ומה גם שעכשיו בקבוצה יש יותר מדי זרים ממה שהבנתי...

9. אלעד89 Member

צודק,ריאל עשתה טעות שמכרה את מקללה

10. Waters Member

בנאדם, איחרת בשלוש שנים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל אופן, קולוצ'יני בכלל בדפורטיבו כבר..., לא?

11. bensror Member

כן , הוא בדפור , הוא גם מכיר את בניון טוב מאוד , במיוחד אחרי השלושער שבניון חגג עליו .
    ומה קשור מנופחי אגו ? טוב שלא הגזמת רונאלדו אולי כן , אבל ראול ? אואן? רוביניו?? מה קשור? תעשה לי טובה .

12. Waters Member

הכוונה היא שאלה שחקנים שלא אוהבים לשבת על בספסל... עכשיו אתה מבין?

13. Raulmadrid Member

אף שחקן לא אוהב לשבת על הספסל.

כל הדיבורים על האגו מצחיקים אותי, אלה סתם קלישאות של התקשורת.
    ראול סופסל כמה פעמים ושתק, אואן סופסל רוב העונה ושתק. אפילו רונאלדו ורוברטו קרלוס סופסלו ושתקו.
    המצב החברתי בריאל מדריד הוא אחד הטובים שאני מכיר, שחקנים מתאקלמים במהירות מדהימה, אין שום ריבים באימונים וגם אין יותר מידיי דיבורים בתקשורת על סיפסול כזה או אחר. אפילו פיגו לא אמר דברים לא שיגרתיים.

אגב, רוביניו הוא לא חלוץ חוד כמו רונאלדו ואואן. הוא יכול לשחק גם בעמדות יותר אחוריות(כמו קיצוני ימני לדוגמה).

14. bensror Member

לא רק שהם לא אמרו כלום על זה שהם סופסלו גם כמה פעמים הם הצדיקו את המאמן .
    ראול בעצמו אמר שהוא אמר ללושה שיספסל אותו בגלל שהוא לא משחק מספיק טוב ולושה נתן לו את הקרדיט ושהוא סיפסל אותו אז ראול אמר שזה בצדק ושהוא באחת התקופות הגרועות ביותר בקריירה שלו .
    אואן תמיד היו מדברים איתו על זה שלא נותנים לו לשחק הרבה זמן והוא היה אומר שהוא מאושר במדריד ושהוא נלחם באימונים על המקום בהרכב והיה ניראה שהוא נהנה מהתחרות הזאת .

15. Barcik Member

חשבתי על אירוניה משעשעת. גאבי מיליטו לא עבר מבחן כשירות בריאל מדריד, ולכן לא נרכש עבור 6 מיליון יורו. ג'ונתן וודגייט עבר מבחן כשירות בריאל מדריד, ונרכש עבור 20 מיליון יורו.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx