רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. Raulito Madridista

ריאל מדריד לא תספק בקשר ימני" לא רע". סיסיניו קשר סביר, אבל צריך אחד כמו חואקין שיודע בוודאות מה עושים עם הכדורים. סיסיניו לא ברמה של פיגו או קשר אחר. מיצ'ל גמר את הסוס הוא כבר בן 31. אתה רוצה אותו לעוד שנתיים?(האמת אתה אוהד ברצלונה מה אכפת לך ממדריד.. "שיירקבו..."). העונה הוא כבר הראה שהוא לא מסוגל להתמודד ברמות הגבוהות ביותר, המהירות שלא הייתה אף פעם באופן מיוחד, ירדה בדרסטיות, כבר מנצחים אותו הרבה במאבקים פיזים. אין מצב. סיסיניו לא הגיע כדי לשמש כקשר.

טוב אף אחד לא ציפה ליותר מדי. כמו שהוא הפסיד לדוגמא בליגת האלופות כמו תירון לוונגר, הפסיד גם לושמבורגו לקאפלו בעונה שעברה שלא הכניס את פאבון או בלם נוסף אחרי שהגאון האיטלקי הכניס את טרזגה בדלה אלפי והוסיף מחץ.

לדעתי היה אפשר להימנע מההפסד הביתי לסנטנאדר והיה חובה לנצח, כל הכבוד לקארו על המוטיבציה שהייתה לשחקנים ב4-0 על סראגוסה, אבל באמת 6-1 במשחק הקודם זה יותר מדי. וזה לא שהגיע לריאל לחטוף רק 6, הגיע לה יותר. קארו שיפר קצת את ריאל בנוגע להחזקת הכדור אבל זה לא מספיק שאין יעילות.

אני לא אוהב בקארו שהוא מתחכם וחושב שבראבו הוא איזה לוסיו. בלם בינוני מה הוא תוקע אותו עכשיו. רוביניו וקאסנו הם אחת הנקודות האור הבולטות בייחד עם איקר, גם בקשר לעונה הבאה, למה הם על הספסל כל הזמן?

*סתם רציתי להגיד משהו בקשר לרונאלדו::

מה קרה כל אחד התחיל לשפוך את הזבל שלו על רונאלדו. פתאום פלה מדבר, פלאטיני, יאללה תיהיו בשקט. מחפשים בכוח. מאיפה כל השינאה הזו לרונאלדו? פלה, רונאלדו הביא לעם שלך גביע במו ידיוי ב2002. איפה הפירגון ההערכה? מה קרה רונאלדו זה שק איגרוף שכל פעם שבא לכם נותנים בוקס? נכון הוא חלש גרוע ואולי גם אפס בזמן האחרון אבל באמת תיהיו בני אדם כמה אפשר לסחוב...

זלאטן נותן עונה חלשה מאוד מאוד מאוד ביובנטוס. יש לו 9 גולים בכל העונה, רונאלדו היה פצוע חודשיים ויש לו 11. מה אתם אומרים על זה? סביב זלאטן אין רעש.

ורונאלדו, אני רוצה שתשתיק את כולם לפני המונדיאל.. תגמור את העונה בריאל כמו שגמרת את הקודמת. מי שאני מצפה ממנו להרבה במונדיאל הזה הוא ראול דווקא.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/06
  2. Riki Member

ובכסף הזה קנינו שחקנים כמו ראמוס ססיניו וכו', לא לזלז.
    בקס לא שחקן נורא כמו העובדה שהוא לא מתאים לריאל.
    הלחימה שלו במגרש לא קיבלנו מרוב השחקנים, קסיאס וראול בלבד אפשר לומר.
    לא מזלזלת בו, הוא פשוט לא מתאים לנו, זה לא עובד ויש שחקנים שהייתי יותר משמחה לראות במקומו.

3. Spanish Weapon Member

לא, את ראמוס , סיסיניו ובאפטיסטה קניתם בכסף של פרז ושל הממלכה בספרד.

4. Riki Member

אוי נו לא נמאס לך לטחון את זה ?
    במידה ופרז הצליח במשהו זה החזון הכלכלי שלו שהוא יישם בקבוצה.
    ולשם שינוי זה התור שלנו להיות ממורמרים, אל תיקח לנו גם את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

5. Engel Del Madrid Member

את ראמוס קנינו ממכירת אואן, מכרנו אותו ב29 מיליון יורו לניוקאסל, מה שבדיוק היה סעיף השיחרור של ראמוס בסביליה.

את בפטיסטה, קנינו בין השאר ממכירת החולצות של בקהאם אך תהא סמוך ובטוח שרוב הכסף הגיע מהסוסיוס, וממכירת אביזרים של ריאל. משו רע בזה?!
    ולא רק של בקהאם .

6. EL Capitan Member

פרננדו מרטין: "יהיה לנו מאמן בעוד שבועיים או שלוש שבועות".

ב'אס' ממשיכים עם השטויות שלהם- קאפלו יבוא אם יציעו לו חוזה ארוף טווח של 3 שנים. גם ממשיכים עם שאר השמות הרגילים- ונגר, בתקווה שהוא יביא את ססק והנרי לריאל; ראפא בניטז, שרוצה יותר כסף לרכישות בליברפול אחרי ההדחה המוקדמת בליגת האלופות; אנצ'לוטי, שברלוסקוני כבר מזמן מתלבט לגביו; אריקסון, שיעזוב את משרת מאמן נבחרת אנגליה לאחר המונדיאל בשל השערוריות שהיו סביבו, ואי שביעות הרצון מעבודתו כמאמן; ומוריניו, ש"איבד מניות", לטענת ה'אס', בצ'לסי לאחר ההדחה מול בארסה, והוא ישמח לבוא לאמן בריאל בשל ה"אנטי ברצלוניסמו" שלו.

משעמם להם, או מה? בכל מקרה, במארקה היום הביאו תמונת שער של קרלו אנצ'לוטי, שלפחות לפי המארקה, הוא האופציה הכי ריאלית לאימון ריאל, יותר מראפא בניטז וקאפלו, והוא נכנס חזק לתמונה לטענתם.

עוד במארקה טוענים, שבקהאם הוא המועמד המוביל מבין כל הגלאקטיקוס לעזוב. וגם סרחיו אגוורו, עוד ילפא הפלא מהתוצרת של ארגנטינה, נמצא על הכוונת של ריאל.

באלאק, שככל הנראה בדרך לצ'לסי, הכחיש מגעים עם ריאל.

וחאבייר פורטיו, שנדחק בעבר לצידי הספסל בברנבאו, עשוי להמשיך בקלאב ברוז' גם בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/06
  7. Raulito Madridista

כל חדשות היום מריאל מדריד:

המארקה פירסם היום שבמידה וייתקיימו בחירות לנשיאות ריאל מדריד(במקרה זה פרננדו מרטין לא יהיה הנשיא), הם יתקיימו בסוף יוני או תחילת יולי. המארקה מפרסם בנוסף, שההנהלה תסמן את המאמן לעונה הבאה תוך שבועיים שלוש. קארו לא ימשיך, אומנם לא יצאה הודעה רשמית אבל זה ברור, ההדחה מליגת האלופות חרצה את גורלו.

האס החרטטן לעומת זאת מפרסם שקאפלו מוכן להגיע לריאל מדריד במידה ותציע לו חוזה תלת שנתי כמו מנצ'סטר יונייטד. פרננדו מרטין הנשיא משוכנע שקאפלו יהיה זה שיחזיר את ריאל לזכות בתארים, כי עובדה, כל קבוצה שהוא הגיע אליה- לקחה אליפות בעונה הראשונה שלו.
    למרות זאת, האס טוען שיש שני דברים שמפרידים בין העיסקה הזו:
    1. אומנם ריאל זכתה באליפות בעונת 97\1996, אבל סגנון הכדורגל הלא משוחרר לא היה יפה ורצוי על מרטין. מרטין בקיצור לא רוצה שנהפוך להיות מגעילים כמו יובנטוס(לא שעכשיו אנחנו יותר טובים מהם...)
    2. הסכום שדורש קאפלו זהה להצעה שקיבל ממנצ'סטר יונייטד: 20 מליון יורו לשלוש שנים. קאפלו לא יגיע לריאל במידה והיא לא תשווה את ההצעה.
    השלישי והאחרון, הרכש שרוצה להביא קאפלו. מדובר על זלאטן, אדריאנו, ג'רראד\ווירה\אמרסון\צ'אבי אלונסו, ודבר זה יעלה למועדון הרבה כסף. מרטין הבהיר שהוא לא יוציא מליונים כמו פרז על רכש, ולא ישקיע אגורה במקום בו לא צריך חיזוק.
    בעוד באס מדברים על קאפלו, המארקה משוכנע שאנצ'לוטי מאמנה של מילאן הוא המועמד להוביל את ריאל בעונה הבאה.

http://www.as.com/portada/imgs/portadas/capello1403.Xxx

המארקה מפרסם שבארסנל הכחישו את הידיעות לפיהם היא מעוניינת להביא את דיויד בקהאם. בשבוע האחרון פורסמו במספר מגזינים ועיתונים באנגליה על כח שוונגר רוצה להביא את בקהאם. בארסנל הגיבו:"בטוח שאנחנו נתחזק ורוצים להביא שחקנים, אבל וונגר רוצה צעירים ולא כוכבי על".
    מיכאל באלאק, במו"מ עם צ'לסי, כך טוען המארקה. המליונים של אברמוביץ מפתים את הגרמני שייקבל שכר יותר גבוה בכמה דרגות מאשר במינכן, שאותה הוא בטוח עוזב. מוריניו אמר לאחרונה שהוא מעוניין בקשר.

http://www.4thegame.com/media/00/02/65/ballack.Xxx

ריאל מדריד מעוניינת בקשר סרחיו אגוארו הארגנטינאי. באינדיפיינטה קבוצתו הנוכחית, דורשים כ20 מליון דולר. בריאל שעוקבת כבר שנתיים אחרי הכישרון ותראה אותו במונדיאל הנוער, לא מוכנים לשלם את הסכום.

זינדין זידאן התראיין היום לאתר הרשמי של הקבוצה ואמר כמה דברים מעניינים. כנשאל על עתידו במועדון והאם נזכה לראותו בעונה הבאה, אמר זיזו שהוא עוד לא החליט "אני רוצה קודם לראות איך אני גומר את העונה ומה יהיה במונדיאל. מה שחשוב לי כרגע זה לגמור יפה את העונה עם ריאל. אני לא יודע אני רוצה להישאר, יש לי חוזה לעוד עונה, אבל ההחלטה הסופית תיהיה בתום העונה הנוכחית", אמר זיזו. זיזו נשאל על שינוי השיטה ותפקודו במגרש והוא אמר:"קארו עושה עבודה טובה. אני משחק יותר טוב במרכז מתחת לחלוצים מאשר באגף. הוא שינה את כל המערך ולא רק את עמדתי. גם ללושמבורגו היו רעיונות יפים אבל לא ביצענו את המשימות ולצערינו המאמן(הוא), שילם את המחיר".
    זיזו נשאל על משחק הגומלין הפנטסטי בברנבאו והוא אמר:"אני משחק בריאל מדריד כבר 5 שנים ואף פעם לא ראיתי את הברנבאו כל כך אנרגטי. האוהדים החלו להשתגע ולשרוק בוז כל פעם שהכדור היה בשליטה של סראגוסה. זה הספיק כדי לגרום לי לכאב אוזניים".
    זידאן נשאל גם על העובדה שריאל צריכה לזכות בתארים בכלל האיכות שלה בסגל, אמר זיזו נחרצות"זה נכון אבל לא ריאלי. ברור שהקבוצה שתרצה יותר ותיהיה בעלת מוטיבציה, תנצח. אם הקבוצה השנייה תזלזל היא תפסיד. לא הקבוצה הטובה תמיד מנצחת.

http://www.realmadrid.com/addon/img/6b25b6288zidanep.Xxx

גם ג'וליו בפטיסטה התראיין לאתר הרשמי. בפטיסטה נשאל על משחקו הטוב נגד ולנסיה ועל כך שיכל להיבחר לאיש המשחק. "אני מרוצה מאוד מההופעה שלי, אבל יכלתי לתת יותר. אני שאפתני" אמר בפטיסטה. המראיין שאל שאלה קצת מרגיזה את בפטיסטה, על כך שהוא לא מצליח לכבוש למרות שהוא מנסה מאוד. פעם זה הצלה גדולה של קניזארס, פעם זה משקוף במספרת. "אני לא חושב שזה בלתי אפשרי, או שיש לי מזל רע, או משהו שקשור לזה. קניזארס נתן הצלה גדולה ביום שבת וזה פשוט סירב לקרות.
    אני מאמין בעבודה קשה, ואני בטוח שהשערים יגיעו אם אני אמשיך להתאמץ.
    אני בטוח שאבקיע הרבה שערים בשביל ריאל מדריד". בפטיסטה נשאל על שיתופו עם ראול ואמר:"אני נהנה לשחק איתו הוא שחקן מצויין. הבנו אחד את השני".
    בפטיסטה לא פתח במשחק בהייבורי, למרות שכבש שער כמה ימים לפני בניצחון בדרבי על אתלטיקו מדריד. שנשאל האם הוא התאכזב שלא שיחק, ונגד ולנסיה פתח בהרכב, הוא אמר:" כולם רוצים לשחק כמובן, אבל קארו זה שמחליט. הוא בוחר ב11 הכי טובים ולפעמים זו התלבטות קשה. אני אעשה את כל מה שאני יכול כדי להישאר בהרכב.
    השאלה האחרונה שנשאל בפטיסטה, זה האם ריאל"נישקה" את האליפות אחרי התיקו נגד ולנסיה. "אנחנו יודעים שהחמצנו הזמנות נהדרת לעזוב את ולנסיה עם שלוש הנקודות, אבל יש עדיין הרבה משחקים לשחק ואנחנו לא הולכים לעשות חיים קלים לאף אחד. אנחנו ריאל מדריד ואנחנו צריכים להילחם עד סוף העונה. זה יהיה קשה, אבל אנחנו לא הולכים להיכנע. אנחנו ניתן הכי טוב שאנחנו יכולים".

http://www.realmadrid.com/addon/img/16e8bf6288baptista02p.Xxx

המארקה מפרסם היום שדיויד בקהאם צפוי לפתוח על הספסל נגד בטיס גם אם יהיה כשיר. לופז קארו אהב את שיתוף הפעולה בין מיצ'ל סאלגדו לסיסיניו, וגם אם בקהאם יחזור מהפציעה שלו ויישחק(פציעה שהשביתה אותו נגד ולנסיה), לא בטוח שהוא ייפתח. בקהאם ערך אימון אישי היום. רונאלדו שנמצא בתקופה רעה מאוד עבד על בעיטות לשער ועל דיוק.
    פאבלו גארסיה ווודגייט קרובים לחזור להתאמן עם הקבוצה, היום הם ערכו אימון אישי.
    במשחק האימון היום הובקע רק שער אחד, אותו כבש אוסקר מינאמברס.

http://www.realmadrid.com/addon/img/d61c86288entrenopablogarciabecksp.Xxx

*קרדיט ענק לאתר Realmadrid.co.il.

*לא העתקתי בדיוק אבל את המידע לקחתי משם.

8. EL Capitan Member

דור, יש חדשות שאני כבר הקדמתי אותך בהן (כמעט כולם), ככה שאין צורך שתתאמץ סתם להבא לדווח לנו על ידיעות שכבר דיווחו עליהן.

ובריאל לא עוצרים לרגע: היום השם שזוכה לככב בשער של המארקה הוא חוסה אנטוניו קמאצ'ו, מאמן נבחרת ספרד וריאל לשעבר. כזכור, קאמצ'ו, שאימן את ריאל אשתקד והחליט להתפטר אחרי 3 מחזורים בלבד, מועמד עכשיו לחזור והוא אומר היום: "אני אחזור, אבל לא כמאמן", כשמשרת המנהל המקצועי היא המשרה המיועדת לו. בניטו פלורו, שמונה לתפקיד אחרי עזיבתו של סאקי והצהיר שוב על "ספרדיזציה", צפוי לעזוב.

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...llo/628648.html

גם ויסנטה דל בוסקה התייחס היום לשמועות שעלו, כי בריאל חושבים עליו לא רק כאופציה למאמן, אלא אולי למשרת המנהל המקצועי. דל בוסקה רואה את עצמו עדיין כמאמן, אבל לא פוסל אפשרות אחרות. אבל אם השמות שעולים עכשיו בריאל כמועמדים לקבוצה יגיעו (ודל בוסקה אומר, שיש לו את הקשרים שלו לדעת אילו שמות עולים בריאל), הוא מבטיח שהוא ירצה לחזור לקבוצה כמאמן.

עוד מהמארקה- על הכוונת של ריאל נמצא עוד קשר ספרדי אחר מצוין, שנמצא בגלות באנגליה, צ'אבי אלונסו, הקשר הספרדי המצוין של ליברפול.

ולאור סקר שערכו במארקה, בו ראפא בניטז זכה למירב הקולות כמאמן המועדף על הגולשים, המארקה: "המערכת רוצה את ראפא בניטז, והוא מתקרב לקבוצה".

וכאן מסתיימת לה המנה היומית של ריאל.... מהמארקה. ב'אס' מצטטים את קאפלו אומר: "במדריד הייתי מאושר", כשגם בעיתונים באיטליה לא מפסיקים לדבר על חזרה אפשרית של קאפלו לריאל. בנוסף, איקר קסיאס מצוטט כמאמין שעדיין האליפות אפשרית, ולדבריו "הכל יכול לקרות". וגם סוכנו של דיארה, הקשר האחורי הבינלאומי (מאלי) של ליון, מגלה, שריאל מעוניינת בשחקן, וגם מפרגן ללקוח שלו באותה הזדמנות, וחושב שריאל "צריכה שחקן כמוהו".

ועכשיו באמת מתסיימת לה המנה היומית של החדשות מריאל.

9. Engel Del Madrid Member

עם כל חדשה שמגיעה אני מרגיש שהלב מתפוצץ מרוב אהבה לריאל, תאמינו לי..

אגב חשבתי על זה למטה די הרבה בזמן האחרון...

זידאן- הגיע מיובה.
    איקר-אצלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    גוטי- אצלנו
    ראול: מאתלטיקו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    רונאלדו-אינטר
    קסאנו-רומא
    RC- אינטר
    סרחיו ראמוס-סביליה
    בפסטיטה-סביליה
    סיסיניו-סאו פאולו
    רוביניו-סנטוס
    מחיה- אצלנו
    ראול בראבו- לא אצלנו לא אצלנו

לא יודע למה חשבתי על זה אם טעיתי אנא אימרו לי..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/06
  10. Riki Member

יש מצב לסדר את זה, אני מכירה אנשים שמכירים אנשים שהם מקושרים לאנשים שיגרמו לזה להיראות טיבעי לגמרי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

למען השם מאיפה נדחק לנו עכשיו ''קמאצ'ו אין לי דאודורנט'' לתמונה ?
    מה שכן זה באמת בן אדם שנושם את ריאל, אבל לא יודעת אם הוא עדיף על קאפלו או דל בוסקה שרצים חזק כאופציה ריאלית להגיע לריאל.

11. Engel Del Madrid Member

קצאמ'ו כוס אימו????? מה אנחנו צריכים אותו בכללל??????
    כשיש מאמנים עם רזומה אדירה כמו אנצ'לוטי, בניטז קאפלו מה לעזאזל הוא נדחף?

12. Arsenal fan Member

שכח מזה, בניטז סקאוזר עד 2010.
    כמה צפוי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Engel Del Madrid Member

ובאלאק עדין בשיחות עם באירן ובכל זאת כולנו יודעים איפה הוא ינחת..
    אז עד שאני לא יראה חתימה אני לא ינוח.

14. Spanish Weapon Member

צוין כבר על אנצ'לוטי ?
    כלי התקשורת באירופה מדווחים שקרלו אנצ'לוטי , מאמנה של מילאן , בדרך לריאל מדריד בעונה הבאה.
    סילביו ברלוסקוני צוטט כאומר שיש לאנצ'לוטי בחירה בין מילאן לריאל.

15. Riki Member

נו ברור שבצ'לסי, החלום הרטוב של מורניו.