אתה יודע, להיות העונה מלך השערים של ריאל העונה זה לא משו שאפשר להתגאות בו ממש. מה גם, שרונאלדו גם בעונות לא טובות שלו יכול לסיים עם 15 שערים, זה לא אומר כלום. לדעתי, רונאלדו צריך לעזוב, ואולי גם יש משו בדברים של חלק כאן, גם כדי לרענן את השורות.
או שאנחנו ברצף ניצחונות, או ברצף הפסדים..... כוסעמק ערס אפילו בני יהודה הייתה מנצחת אותנו כוס אמאמאמ של הגראבסן הבן אלף הזה אמן יתלו אותו וראול בראבו הג'אחס זה בלם זה ליצן בבריכת הכדורים של מקדולנלדס בכביש הערבה היתי מתלבט איתו חתיכת זבלה למה כל התותחים מהקנטרנה לא עולים ואנחנו צריכים ליסבול קוקסינלים כמו מחייה או ראול בראבו... לפחות שהיה שם את הלגרה או מחייה!!!! אבל למה את המגן שמאלי הכי גרוע בעולם ולא רק זה הוא גם שם אותו בתור בלם.. נו.. טוב שלא יצאנו משם עם 7:1....
כהמשך למה שמירן אמר...רבותי לפי ואן אנחנו במשבר, בעיתונם הספרדים צולבים אותנו. הפסד מביש לא בגלל שזאת מיורקה אלא בגלל הדרך שבה הפסדנו. ביזיון - disgrace - Blamage - desgracia לכל הרוחות עם כל החילופים הלא הגיוניים הללו, שאלוהים ישמור את קארו מכל אותם קללות שהצפתי אותו אתמול, למען השם בראבו ? כבלם עוד ? מול ארסנל היה מובן, ונגר עשה לנו בית ספר והראה לכולם כמה שקארו מביש בחיתוליו. אבל הפעם זה רוטציה שגרמה לנו לאבד מקום שני. ניהול משחק איום, טקטיקה איומה, חילופים נוראים, כל מה שהיה אתמול בוער על ראשו של קארו, אתמול הוא נכשל כמאמן בכל פרמטר, על תגידו לי שהוא בוסר וכו' כל ילד בן שלוש יגיד לך איפה אפשר לדחוף את בראבו (רמז השמש לא זורחת באותו מקום). כל השחקנים היו גרועים אתמול, ניצוצות לרגע אבל אתמול היה מחזה איום שהמחיש כמה שהקבוצה שלנו בעלת קישור איום, הגנה רכה והתקפה אנמית....ראמוס הבקיע למען השם. כשלון חרוץ במשחק אתמול, נקווה שיפיק לקחים. שוב אני אומרת....בראבו ? תגידו אין חוק בעולם נגד אנשים כאלה ? שחקן גרועעעע !! אבל עדיין אני בדעה שלי, ריאל נבנית... למרות המשחק אתמול לא מרימים ידיים, נצא מזה והתקופה הטובה שהינו בה תמשיך. לא ליפול מוראלית הכי חשוב.
קסאנו אתמול אחרי שנכנס היחיד שיזם התקפות. הוא צריך לפתוח בהרכב. בכלל ריאל לא צריכה מאמן כי הבן אדם הזה שעומד על הקוים לא יכול לנצח את האגו שעל המגרש. צריך מאמן שיגרום לזידאן, רונלדו, בקהאם ושאר השחקנים-כוכבים להתחיל לרוץ ולהזיע על המגרש. וכדאי מאוד שזה יקרה לפני ארסנל. לפני שהעונה תרשם כביזיון גדול
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
תאמיני לי ריקי שמקום שני לא היה מספק את האוהדים כאשר ברצלונה מובילה עלינו בהפרש גדול. לא לומדים מטעויות במועדון שלנו. אחרי ההשפלה של סוף עונת 04\2003, היו צריכים להביא מאמן רציני ובשבילי קמאצ'ו הוא לא רציני. מאמן שמחליט אחרי 4 משחקים להתפטר הוא בובה ויותר גרוע. מתי יבינו בריאל שצריך מאמן חשוב. לא מובן איך לא הגיע קשר אחורי ברמה הגבוהה ביותר. אם באלאק לא יגיע שנה הבאה אנחנו יכולים לשכוח מתארים. אני כועס על עצמי שאני בכלל ציפיתי או חשבתי שניקח תארים. אחרי הניצחונות על הקבוצות הקטנות של ספרד, אני תמיד"יוצא מגדרי". לא יודע למה זה קורה לנו, קבוצה שלא ניצחה 4 חודשים בבית שלא קבוצות תחתית מסכנות מנצחת אותנו. נכון, זה קשר אחורי, אבל גם בעונת קיירוש לא היה קשר אחורי וההתקפה עבדה מצויין בחצי העונה הראשון. זיזו לא יכול לשמור על רצף של יכולת טובה למעלה משבועיים, גוטי היה חסר לי אתמול. רוביניו חושב שכל יום זה אלאבס, הוא לא מצליח לעשות את ההבדל. רק בקבוצה כמו ריאל מדריד זה יכול לקרות ש70% מהסגל בכושר חלש. גם אני לאה הפסקתי לקלל אתמול ריקי, האמת בושה להיות שחקן של ריאל מדריד בעונה הזאת. והאמת, אם קודם כעסתי על רונאלדו אז עכשיו שיניתי את דעתי. זה לא הוא. חלוץ לא יכול לנצח משחקים לבד. גם שרונאלדו סחב את ריאל והבקיע, זה מתי שהיו לו כדורים ומצבים, למרות הקישור הגרוע. קארו חושב שהוא מגלה כשרונות, למה לעזאזל הזלזול בהלגרה. בשבוע הבא יש דרבי, ללא ראמוס ווודגייט אתלטיקו יתקעו לנו חמשייה... חודש מרץ קשה מאוד.... אני לא אתפלא אם מהמשחקים הבאים: אתלטיקו בבית, ולנסיה בחוץ, בטיס בבית, לה קורוניה בבית, והגומלין נגד ארסנל, אנחנו נצא עם 3 הפסדים.
תראו, המצב יכול להיות מאד לא נעים עבור ריאל מדריד. במחזור הבא דרבי, אחרי זה הגומלין בליגת האלופות, שאחריו מגיע משחק חוץ קשה במסטאייה. ולמרות הכל, קשה לי להאשים את לופז קארו.
ברור שקשה להאשים. כי הרי הוא לא התחיל עם הקבוצה. אבל אם מתאמצים יכולים. יש לו חלק באשמה ואין מה לעשות: למה לעזאזל הוא לא משחק עם הלגרה? ראינו אתמול את גרבסן, הוא ממש בדיחה וההגנה של ריאל- מחייה ובראבו שני ליצנים, הלגרה בלם עם ניסיון ,משחק חכם שרק יכול לעזור. בקטע ההתקפי אולי קצת קשה להאשים אותו, סה"כ הוא מתעסק עם שחקנים שכמות האגו שלהם שווה בערך לכמות הג'ל של אסף קינן. אבל שלא ישכח שאם התוצאות שמגיעות ימשיכו להיות כאלה מאכזבות, אף אחד לא יחזיק אותו בברנבאו. ושישאל את קיירוש ושות'..
לדעתי זה שצריך לשחק כקשר אחורי בריאל זה לא גראבסן, לא פ. גארסייה ולא ראמוס, אלא איבן הלגרה. הוא היה כל כך טוב בעבר כששיחק בתפקיד הזה, ועכשיו שריאל במצוקה בעמדה הזאת, אני חושב שצריך להחזיר אותו לשם.
מצוין!!! השאלה היא למה הוא בחר להתפטר בעיתוי גרוע כ"כ??? :aaa021: עכשיו נקווה יבוא איזה אחד כמו לאפורטה ויביא את ריאל מדריד לעידן חדש ללא גלקטיקוס!!
http://www.marca.com/fotos_primera/realmadrid/florentinoperez_dimision270206.Xxx מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין עניין ההתפטרות של פרז בתקופה הזו שריאל נמצאת בשלבים מכריעים לגבי העונה , דרבי בסוף השבוע שיכול עדיין להוות תיגר על האליפות , גומלין שמינית גמר צ'מפיונס בהייבורי ומי יכול לדעת מה יבוא בהמשך . אבל מה שבטוח , שבשנה הבאה נראה ריאל שונה לגמרי , ריאל שלא תחזור על הטעויות של פרז , ריאל שעל הקווים שלה כנראה יהיה 'נהג האוטובוס' ויסנטה דל בוסקה , ריאל יותר רצינית .
אני לא מבין למה אתה שמח... הרי אתה אחד שלא כל כך מחבב את ריאל מדריד אז אתה אמור להתבאס מהמהלך הזה, כי כולם יודעים שלטובת ריאל עדיף שפרז יילך.