לפחות עפ"י פלורנטינו פרז, רונאלדו ישאר בריאל: "רונאלדו יהיה בספטמבר (כלומר, הוא מתכוון להגיד אחרי תום מועד ההעברות של הקיץ) בריאל מדריד".
זה ברור שהוא יגיד את זה , רק להרגיע את כולם , להרגיע את השמועות , שרואנלדו יהיה עסוק בלהתרכז בכדורגל בסוף עונה הזו , בגומלין מול ארסנל .
הייתי שמח לשמוע האם אתם רוצים לראות את רונאלדו בעונה הבאה בריאל מדריד(ולכל מי שלא אוהד ריאל, תנסו להיות אובייקטיבים ולהגיד האם ריאל צריכה להשאיר את רונאלדו). לדעתי ריאל חייבת להשאיר את המבקיע מספר אחד שלה. רונאלדו ידוע בהיותו אחד החלוצים הטובים ביותר בעולם(שני אחרי הנרי), ולא צריך לספר איזה שחקן הוא. במידה וקארו יוריד אותו לספסל לאיזה שני משחקים, רונאלדו יחזור כמו חדש וישקיע ויהיה מלא מוטיבציה. ריאל צריכה לבדוק מה הבעיות שלו, המאמן צריך לקחת אותו לשיחה ולדבר איתו. לא הכל כזה קשה. רונאלדו צריך לחשוב לעצמו למה הקהל לא מחבב אותו בזמן האחרון, אולי גם בו יש בעייה? הקהל של ריאל כמה שהוא קהל תומך, הוא קהל ששורק בוז לא פחות מ2000 פעמים בעונה. האוהדים היו רגילים במשך השנים 2000-2004, לטוב ביותר, והם לא מקבלים את זה בזמן האחרון. אני אוהב את רונאלדו ומאוד רוצה לראות אותו כובש איזה צמד נגד מאיורקה ביום ראשון. אני חושב שהוא ראול וקאסנו יכולים לשתף פעולה כמו שצריך ולהיות מצויינים. רונאלדו היה פצוע בסיכום כל הפציעות, כחודשיים. למרות זאת יש לו 11 שערים שזה מספר לא רע, בהתחשב בעובדה שרונאלדו היה שם כאשר הקישור קירטע וכדומה. נגד ארסנל רונאלדו לא קיבל מספיק כדורים ואין להאשים אותו, חוץ מחוסר המוטיבציה שאני דיברתי על זה כבר. מה שמחליש גם את ריאל וגם את רונאלדו זה בקהאם. הוא מגביהה כלכך הרבה כדורים, למרות שהוא יודע שריאל לא כבשה הרבה בנגיחות, ושרונאלדו לא מהטובים בעולם שנוגחים. מילא שירים שיש הרבה ברחבה, או שראול נמצא שם ויש סיכוי למשהו, אבל בקהאם תמיד מגביהה...ככמות הדולרים שהוא מרוויח הוא מגביהה. רונאלדו חלוץ שצריך את הכדור לרגל. אני מכין קליפ עליו, וכל הגולים מעונת 2004 היו פשוט מדהימים. הוא קיבל את הכדור לרגל וסיים כמו כדור. *בקשר לפלורנטינו: הוא חרטטן גדול. אני תמיד נהנה לקרוא את הראיונות שלו, אבל שאני קורא שנית אני רואה שהוא מצוי באיזה חלום.
הוא היה אחד מהחלוצים הטובים בעולם, כרגע הוא לא. ראול אמר במהלך התייחסות לרונאלדו: "רונאלדו חושב יותר על על עצמו מאשר על הקבוצה".
לא ידעתי איפה לרשום את זה.. אז עדיף פה מישהו יכול להזכיר לי מי היו הכובשים במשחק של סוסיאדד - ריאל ב4-2? בעונה שסוסיאדד כמעט לקחה אליפות..
זה לא אם ריאל צריכה אותו, זה אם הוא צריך להשאר. לדעתי מבחינה אישית הוא חייב לעזוב ,להגיע למועדון אחר ולהצליח שם כי בריאל אין לו כבר מה להשיג . חוצמזה, שאם נסתכל על הדברים כמו שהם,סטטיסטיקה וכו', עדיף לריאל להביא חלוץ אחר במקומו, צעיר יותר ורעב להצלחה.. בקשר לבקהאם, הוא בא מהכדורגל האנגלי, להגביה זה בערך הדבר היחיד שהוא יודע
אין לו מה להשיג בריאל?! אולי תואר? כי אם אני לא טועה, מאז שהוא בריאל , הם לא ראו שום תואר. הוא חייב להם כל כך הרבה , על כל ההשקעה שלהם בו.
אמרתי מבחינה אישית, לא מה הקהל צריך לקבל. מבחינתו האישית, אין לו מה להשיג שם. בריאל הוא לא יכול להשיג שום תואר.ולכן הוא מתבזבז, כי ריאל היא לא קבוצה שהוא יכול לקחת על הגב שלו. הוא צריך לעבור לקבוצה אחרת, ששם הוא יוכל להוכיח מי הוא באמת ולבוא לידי ביטוי יותר.
אין תארים בריאל מדריד מאז רוני בא? בטוח? 1.אליפות ספרד ב2003 שהוא כובש צמד במשחק המכריע נגד בילבאו בברנבאו במחזור ה-28? 2.גביע בן יבשתי שהוא כובש בגמר.... 3.סופר קאפ ספרדי בתחילת עונת קירוש המקוללת, שהוא, ראול ובקהאם כובשים בגומלין נגד מאיורקה.... 4.אליפות העולם לקבוצות אחרי שריאל לא מפסידה ל"נבחרת העולם" במשחק חגיגי אחרי אליפות ספרד ב2003.... 5. זה לא נחשב, בוודאי שלא, אבל כמעט הוא השיג טרבל ב2004. ורונאלדו לא הבעייה של ריאל מדריד. הבעיות הם: אין קשר אחורי, אין הנעת כדור, מרכז מגרש פרוץ, אין מאמן שמסוגל לתקוע את האנגלי בספסל, אין הגנה יציבה. והכי חשוב: קבוצות קטנות באות ולוקחות נקודות בברנבאו. כבר לא קשה לנצח בברנבאו, אותנו.
יודע מה ? אוקיי. את התואר של האליפות אני מקבל ,טעות שלי , אבל סופר קאפ ? אליפות העולם לקבוצות ? איזה בולשיט , מי בכלל משתין לכיוון של התארים האלו?!?! ומה שאתה אומר זה רק מחזק את הטענה שלי נגד הטענה של מישהו כאן ש"לרונאלדו אין כבר מה להשיג עם ריאל" ליגת האלופות הוא לקח איתה? את הגביע הספרדי הוא לקח איתה?
תודה רבה באמת שאישרת את האליפות שלנו. מה היה קורה אם לא היית מאשר? אז היו מורידים לריאל? ריאל הייתה רק עם 28? עאלק אליפות העולם לקבוצות זה סתם תואר. אתה יודע איזה כבוד זה. אולי בגלל שברצלונה לא זכתה בתואר הזה מעולם אתה לא מחשיב את זה. גביע ספרדי ריאל לא לקחה כבר 14 שנים נדמה לי, מה רונאלדו קשור. וגביע ספרדי יותר חשוב מאליפות העולם לקבוצות? מה רע בתואר סופרקאפ? עובדה שברצלונה העונה שיחקה עם הרכב מלא נגד בטיס בשני המשחקים, גם אחריש בראשון היא ניצחה 4-1 היא עלתה עם כולם ושיחקה בהרכב מלא. ליגת האלופות ... הוא היה מאוד קרוב לקחת אותה... ב2003 ריאל הגיעה לחצי הגמר, ובברנבאו היא הייתה צריכה לגמור את הסיפור נגד יובנטוס ולנצח 5-1. מוריינטס החמיץ כל מצב אפשרי כמו במשחק השני, שמקללה היה חסר ולא היה מרכז מגרש. עונת 2004 הייתה עונה מאוד מאכזבת... אני זוכר שפיגו חייך במחצית למוריינטס חיוך של יהירות. אכלנו אותה בסוף. ומה אם רונאלדיניו ייזכה העונה עם ברצלונה בליגת האלופות אז הוא בעצם השיג איתה הכל. זה אומר שהוא צריך לעזוב?
אז מה אם הוא לא לקח ליגת אלופות, גם ויירה לא לקח עם ארסנל, ובכל זאת עשה מה שטוב לו ועזב. והרי ויירה עשה מעבר נכון לא? יובנטוס, קבוצת פאר שנאבקת על הכל. לא כמו ריאל של השנים האחרונות, שכמו שכבר נאמר מפסידה משחקים לקבוצות כמו ראסינג סנטנדר. אבל ברגע ששחקן ,ושוב אני אפילו לא מדבר על כל ריאל אלא רק מבחינתו של שחקן כדורגל, מגיע למצב שהוא כבר לא יכול לתרום לקבוצה ספציפית, והוא מרגיש מלא, הגיע זמנו לעבור הלאה.
עזבו סתם לנגוע בדברים קטנים ולא חשובים. רונאלדו צריך לעזוב את ריאל, נקודה. למה? כי איך שהוא משחק בכל העונה הזאת כמעט, הוא נראה פשוט מדוכא והוא משחק לא טוב.
לרונאלדו יש תקופות. הוא יכול ליהיות עצלן, מדוכא ולא מרוכז, אבל כשהביטחון מהאוהדים יחזור ואיתו גם הגולים, גם רונאלדו הישן יחזור. אין לדעתי חלוץ יותר טוב מרונאלדו כשרונאלדו נהנה מהמשחק ולא משחק בלחץ. רונאלדו עם רוביניו ובפטיסטה יכול רק ליפרוח. עובדה שאת העונה הזאת הוא התחיל פשוט מצויין ושעדיין הוא מלך השערים של ריאל. לדעתי רונאלדו חייב להישאר. הביטחון מהאוהדים יגיע אחרי כמה גולים. מה שגם פרז לא ייתן לרונאלדו ללכת בכל מחיר. רונאלדו יישאר והגולים עוד יגיעו, סבלנות.