רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by E-tam-R, Aug 14, 2004.

1. XabiAlonso Member

ריאל כדי לחזור לעצמה, חייבת בנייה מחדש בקיץ
    בקהאם ורונאלדו חייבים לעזוב את הקבוצה (במיוחד בקהאם, מה שלצערי לא יקרה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx )
    להחתים חלוץ מהרבה הגבוהה ביותר (הנרי/זלאטן/אדריאנו) וקשר ימני (בעדיפות לחואקין), קשר 50/50 כמו באלאק או צ'אבי אלונסו וגם בלם ברמה גבוהה (כתחליף לוודגייט השברירי שנפצע כל 2 וחצי משחקים) וכמובן מחליף לזידאן (ריקלמה)!! ומגן שמאלי תחליף לרוברטו קרלוס (אשלי קול??)......
    ואם לופז קארו לא יצליח להביא שום תואר העונה יש להחליפו במאמן מנוסה כמו קאפלו או היצפלד.

2. EL Capitan Member

צודק, שכחתי... בכל מקרה, יש הבדל בין משחק בשלב הבתים מול אולימפיאקוס למשחק בשלב נוק אווט ומול ארסנל. המשחק אתמול הוכיח, שקארו עדיין לא מאמן מנוסה מספיק, או שבסך הכל מדובר בניצחון טקטי אחד של ונגר ולא יותר מזה.

3. Raulito Madridista

עד כאן

אפשר לומר שיש שיפור בצורת המשחק של ריאל מדריד, שברוב המשחקים בעידן קארו השחקנים יותר נלחמו, שהוא השיג תוצאות יפות אחרי שבועיים של השתפשפות, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם העונה כנראה נישאר בידיים ריקות. קארו הלא מנוסה, לא הכין את הקבוצה בצורה נהוטה למשחק נגד ארסנל בברנבאו, זה היה יכול להיראות אחרת. וונגר עשה לו שיעור. ומה שהיה מרגיז, זה שאין לקארו אומץ להוציא את רונאלדו או זיזו ביום חלש, וכמובן שהוא נותן לבקהאם לשחק למרות שהוא רק הורס ולא תורם למשחק שום דבר חוץ מלחימה. הנעת הכדור נפגעת כאשר האנגלי מנסה להרים מכל מצב. קארו מוציא את השחקנים עם המעמד הנמוך יותר, כמו גראבסן או רוביניו, ומפחד להעמיד את הכוכבים הגדולים במקום ולהוציא אותם על משחק חלש. הדוגמא הטובה לכך היא רונאלדו. הברזילאי מנמם במשך 90 דקות והוא נישאר על המגרש. רוביניו שמשקיע אבל לא כלכך הולך לו, יוצא מהמגרש.

ריאל מדריד השתפרה עם קארו אבל זה לא מספיק. למה משלא יהיה לנו מאמן אחד שיידע להעמיד את השחקנים במקום? שיהיה איזה אחד עם טקטיקה גדולה?. הגיע הזמן שההגנה של ריאל תהפוך לאחת הטובות בעולם ויהיה לה חלק אחורי שאפשר לסמוך עליו. שהדוגמנית תצא מההרכב, שיגיע קשר אחורי שייפטור את הבעיות, ומרכש השדה לא יהיה פתוח לרווחה. צריך מאמן שייבנה את הקבוצה כמו שצריך(אולי קארו היה בונה את ריאל טוב יותר, אי אפשר לדעת), ושלא יהיה הרבה חסרונות. כאשר כל שחקן יעלה עם מוטיבציה במגרש, הקבוצה תטרוף ולא תאפשר להרבה קבוצות יחסית לנצח בברנבאו(והעונה עשו זאת: סלטה ויגו, ולנסיה, ברצלונה וראסינג בליגה, ארסנל באלופות).

תראו איך הולכים העניינים ביריבה ברצלונה. רונאלדיניו הגדול זייף בשני משחקים רצוף וזילזל: הוא ירד לספסל, רייקארד לא עשה חשבון. אותו דבר צריך להיות אצלינו. אם רונאלדו ייראה שהוא מסופסל ושכן מסוגלים לתת לחלוץ אחר לשחק במקומו, אני בטוח שתעלה לו המוטיבציה. למה אי אפשר לבקש מרונאלדו לעשות קצת הגנה? כל החלוצים בעולם עושים לחץ על שחקני ההגנה של היריב. ושלא תבינו אותי לא נכון, רונאלדו לא היה היחיד שהיה חלש אתמול. אבל, היה יכול לעשות יותר והרבה יותר.

אוטמאר היצפלד הוא מאמן שיוכל לקדם מאוד את ריאל מדריד ואני מאמין שגם תוך שנה אם ייתנו לו לבנות את הסגל, הוא יוכל להביא תואר. היצפלד היה קרוב מאוד לבאלאק והוא עדיין בקשר טוב איתו, וזה ישפיע על באלאק במידה והיצפלד ייאמן את ריאל. אסור לריאל מדריד לטעות, ולמנות מאמן חסר ניסיון לעונה שלמה. לחצי עונה קארו היה טוב כי הוא שיפר את הקבוצה כאשר הסיכוי לזכות בתארים לא הכי גבוה, אבל שהכל פתוח חייבים לזכות. 4 שנים ללא תואר זה באמת יהיה עלוב לריאל מדריד. ואצל היצפלד, שחקנים יהיו ממושמעים יותר. מעניין יהיה לראות את רונאלדו תחת מאמן בעל שם ועם סמכות.

זהו טור קצר שלי עקב המשחק אתמול ובכללי על ריאל מדריד. אשמח לתגובותיכם.

4. eman Member

דבר ראשון, אני לא חושב שאפשר להאשים את קארו במשהו חוץ מבהכנה הלקויה למשחק,וגם אם אתה עושה את זה אתה צריך לזכור שלוונגר יש נסיון של יותר מ10 שנים בליגת האלופות לעומת קארו שזה רק משחק שני שלו...

צריך להבין שכמה שבקהאם חסר כדורגל הוא הדבר הכי טוב שאפשר לשים בצד ימין של הקישור של ריאל כרגע...אני ממש לא סובל את צורת המשחק שלו אבל אין מה לעשות,עד שלא יחליפו אותו בשחקן נורמלי(מתי יבינו שצריך שם את חואקין?) נראה אותו בכל משחק....
    קארו עלה עם ההרכב הנכון,ההרכב שהביא את כל התוצאות והשבחים בליגה.בקשר לחילופים,יש משהו במה שאתה אומר אבל אתה צריך לחשוב שרונאלדו וזידאן הם שחקנים שיכולים להציא יש מאין ולהביא פתאום איזה מהלך שיכול להכריע משחק,גם שכל הקבוצה לא מגיעה אליו...מה שלא ברור לי זה,למה גוטי לא יצא.הוא גם יכול לעצור את הגול אם הוא לא היה נופל כמו גפרור כשהנרי רץ לידו,ובכלל הוא לא הראה אפילו עשירית מהאגרסיביות שהוא היה צריך.

לדעתי קארו עושה דברים טובים בריאל,אבל אני לא בטוח שצריך לתת לו להמשיך גם בשנה הבאה...מצד שני אני גם לא בטוח שלא.

Last edited: Feb 22, 2006
  5. Engel Del Madrid Member

גם גראבסן הזבל הזה האנטי כדורגל המסריח הזה שישים את דיוגו שלפחות היה נלחם!!

6. RMCF Member

אני אישית ידעתי שזה לא יגמר בטוב. ממש לא כמו שציפו כולם. אני לא מבין למה כולם הציגו את ריאל כפייבוריטית. עם כל הכבוד לנצחונות האחרונים, לא הרבה השתנה.
    המשחק הזה הזכיר לי את המשחק מול ברצלונה. חוסר תיאום מוחלט בין השחקנים, לא מצליחים להגיע למצב אחד, ארסנל נראית הרבה יותר בטוחה מריאל בביתה.
    רוביניו נראה כה חלש מול שחקני ארסנל, זידאן ניסה להתחיל משהו מדי פעם אך לא הרבה לנוע, ובקהאם, אוי בקהאם... איזה שחקן מוגבל, פשוט להסתכל ולא להאמין שהאפס הזה בהרכב. וכמובן, קסיאס מציל מהפסד מחפיר בהרבה.

שונא את ההפסדים האלה, שאחריהם יש הרגשה שכבר אין חשק לראות כדורגל. שוב הפסד שמחזיר את ריאל לקרקע ומציג אותה ביכולתה האמיתית.
    פשוט עצוב.

7. Riki Member

תקשיבו זה מובן שזה מאכזב בגלל שהינו בתנופה, אבל בסופו של דבר אנחנו הבאנו את זה על עצמו.
    אף אחד מהשחקנים מלבד בקס (שבאמת נלחם תגידו מה שתרצו) לא נתן את הנשמה במשחק, ממש פתטית ההצגה אתמול.
    ריאל שיחקה כאילו היא באה להעביר 90 דקות בתקווה לא לספוג ולהסתפק במתפרצת אחת שתביא ניצחון.
    טעות, ונגר עשה לנו בית ספר והעלה למגרש שחקנים עם רעב שנלחמו, רצו וניצחו.
    לנו לא היה את זה אתמול, פה ההבדל.
    קארו, הוא אומנם עשה חילופים נכונים רק שהיו 20 דקות מאוחר מידי, פשוט כל ההכנה למשחק לא היתה טובה, לא באנו מפוקסים ומוכנים מספיק טוב להתמודד במשחק ברמה כזאת.
    למרות זאת ועם זאת לא חושבת בכלל שאבדה התיקווה, אנחנו יכולים לעשות את זה ובגדול, השאלה כמה רעבים נבוא למשחק.

8. Barcik Member

ראוליטו, אמרתי את זה פעם ואומר זאת שוב: ריאל מדריד צריכה חזון. של מאמן, לא נשיא. אתם צריכים מאמן שיבוא ויקבע מדיניות ארוכת טווח לגבי מטרות המועדון, והאמצעים בהם הוא יגיע אליהן. עד אז, הכל סתם שכונה.

9. zivmay Member

קנה את כל העולם וזהו.... ולא ניראה לי ש7/8 מהשחקנים האלה בכל ירצו לבוא לריאל..

10. zivmay Member

תאמת אני לא מבין איך אתם מציגים את ארסנל, כאילו קבוצה גרועה עלובה..

ארסנל לא רואה את ריאל היא פשוט פירקהה אותה , (אפילו שזה לא יתבטא בהרבה גולים) הכדור טס בהתקפות של ארסנל, סיסניו אולי נדהניו אכל הרבה קש ובגלל זה חבט כמה פעמים ברייס ואפילו היגיע לו אדום...
    הנרי עבר את כל ההגנה של ריאל כאילו הם ידלים בני 9 שרק מתחילים לשחק כדורגל..

ואחרי כל זה (וזה אפילו לא הסוף) מחזיקים מריאל כאילו היא קבוצה גדולה (יותר מגעילה מצלסי אפילו)..

Last edited: Feb 23, 2006
  11. EL Capitan Member

זה שבמשחק אחד ארסנל "פירקה" את ריאל, זה לא אומר שהיא "לא רואה את ריאל". ממתי משחק אחד קובע איזה קבוצה טובה יותר?

12. eman Member

כמו שזה נראה בנתיים,אם ארסנל לא תיקח את הצ'מפיונס ליג(מה שרוב הסיכויים שיקרה),היא לא תהיה שם בשנה הבאה,בעוד שלריאל יש איזה סיכוי עוד להתמודד על האליפות(קלוש אבל יש).מה שבטוח היא לא בסכנה.אז אין מה לצאת מפרופורציות,גם צ'לסי הפסידה בבית וזה לא אומר שהיא לא קבוצה גדולה.

אני לא רוצה להמעיט משחקני ארסנל אבל הניצחון הזה היה נוק אווט בעמדת המאמן.וונגר ניקנק את קארו בכל מה שקשור לעבודת המאמן במשחק הזה.אבל אין לי תלונות אל קארו,יש בניהם הבדלים עצומים בניסיון..

חוץ מזה,השמועות על עזיבתו של רונאלדו בסוף השנה נהיות חזקות יותר ויותר.ה"אס" פרסם שההנהלה החליטה שרונאלדו יעזוב בסוף השנה,למרות שהקבוצה מכחישה...אם הוא יעזוב שתי המילאנזיות מוכנות כבר לקלוט אותו אצלהן.

13. zivmay Member

אפילו בתקופה גרועה של ארסנל, אין ספק שהיא יותר טובה מריאל..

בריאל יש שחקנים מצויינים, אבל החשק החיבור וכו' בחיים לא יעבוד אם יעשו שינוי קיצוני.

14. XabiAlonso Member

בארסנל המאמן הרבה-הרבה יותר מנוסה מאשר המאמן של ריאל....
    גאונות טקטית של ונגר היא שהכריעה את המשחק לטובת ארסנל וכמובן חוסר-מוטיבציה, וזלזול/שאננות מצד ריאל .
    כל מקרה, יש עוד גומלין אז HALA MADRID !!!!!

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריאל מדריד תפנה לאריקסון

ריאל מדריד תפנה למאמן אנגליה, השבדי סוון גוראן אריקסון, בנוגע לאימון הקבוצה בעונה הבאה. למועדון הפאר הספרדי רשימה קצרה של מאמנים שמועמדים לעונה הבאה, כשמועמדותו של המאמן הנוכחי לופז קארו עדיין לא נפסלה, אך בשביל שזה יקרה ריאל תהיה חייבת לעבור את ארסנל ולנצח בגומלין בהייבורי. אריקסון כבר אמר בעבר כי הוא מעוניין לעבוד במועדון מצמרת הכדורגל, אחרי שנים רבות באימון נבחרת.

היום פרסם המועדון הודעה רשמית שבה הוא מודיע כי רונאלדו לא מועמד למכירה, למרות הפרסומים השונים בתקשורת. "אנחנו רוצים להבהיר, הנהלת הקבוצה כלל לא דנה בעתידו של רונאלדו או של כל שחקן אחר", נכתב בהצהרה.