רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. EL Capitan Member

מול אלאבס גם זה אמור להספיק לניצחון. אתה יכול להסתכל על זה כמין הימור של לופז קארו, אבל הוא גם חושב על לנצח את אלאבס, בדרך שתקל כמה שאפשר את המלאכה נגד ארסנל ביום שלישי.

2. שייזלר סטף Member

עשה את העבודה, מובן לחלוטין הצורך לתת מנוחה לשחקנים החשובים בשלישי.
    רוטציה מעניינת, למרות שבהתחלה הייתי בספק לגביו.
    בראבו היה נחמד, למרות חוסר האהדה שלי אליו נגד אלבס הוא הספיק.
    מחייה תיפקד טוב לצד ראמוס שבחר לעלות מספר פעמים בזמן המשחק, אהבתי את התעוזה.
    גוטי במשחק נהדר אך עדיין יותר מידי איבודי כדור, ברור לי ונראה לי שלכולם, שכרגע הוא המחליף הראשי לזידאן אבל באמת שאין מה להשוות. אני הייתי שמח לראות שחקן אחר במקומו במרכז.
    רוביניו, חמוד הקטן הזה.
    חודש מצוין תפס לו, מסתבר שלמרות כל מה שתקפו ואמרו עליו בתקשורת, זה היה עניין של שמן והשתלבות בקבוצה.
    שריאל משחקת טוב הוא תופס בטחון ומראה את הכשרון הנהדר שלו.
    הייתי מרותק לגמרי בזמן המשחק, כל הטכניקה שלו מרהיבה.
    רכש נהדר, שמחת חיים אדירה שהוא מכניס למשחק.
    רונאלדו במשחק חלש, מפליא אותי שראול או קסאנו לא נכנסו לפניי.

והנה הגולים באדיבות ריקי,
    גוטי
    רוביניו
    ססיניו

שבוע טוב לכולם, בברכה סטף.

3. Engel Del Madrid Member

תסלחו לי, אבל דיוגו עשה לפי דעתי עבודה פשוט פנטסטית בקישור האחורי בתור טבילת אש.
    נלחם, גולש נהדר, לא מכסח כמו שני הקודמים לפניו. אני חושב שעם קצת אימון דיוגו יהפוך לקשר אחורי מצוין..אה ואגב, ראמוס לפי דעתי במשחק המצוין ביותר שלו והשילוב שלו עם מחייה מצוין, וגם הוא השתפר פלאים..

4. THE STRETFORD END Member

וודגייט נחשב היה באנגליה לכישרון עולה,גדל בלידס והיה נראה בדרך הנכונה עד שפציעות ושערוריה מחוץ למגרש(תקיפת פאקיסטני במועדון לילה מה שהוביל למשפט ובלאגן אחד גדול)השפיעו על הקריירה שלו לרעה,ניוקאסל שימשה גלגל הצלה וגם שם כמו בלידס הציג יכולת טובה על המגרש אבל שוב פציעות מנעו ממנו להתקדם הלאה.
    גם דייויד אוליירי וגם בובי רובסון שאימנו אותו שיבחו את היכולת שלו בלי סוף(במיוחד בובי רובסון והוא יודע דבר או 2 על כדורגל)
    כשריאל מדריד רכשו אותו זו היתה הפתעה גמורה גם באנגליה,לא בגלל היכולת שלו אלא בגלל שהיה פצוע!!!
    ועם עבר עשיר בפציעות זו היתה רכישה עם סיכון לא קטן,
    בקשר לסכומים,ממזמן סכומי הכסף שמשלמים על שחקנים בכל אירופה חרגו מהפרופורציות ואינן מעידות על טיבו של שחקן זה או אחר.

ייאמר לזכותו ולזכות האופי החזק שלו שהוא לא נשבר מהפציעה האחרונה הארוכה,המשיך לעבוד קשה ולמרות 2 שערים עצמים(חוסר מזל)הוא גם כבש לזכות מדריד,היכולת שלו טובה,
    העיתונים בספרד מהללים את וודיגייט ונתון מענין מאוד שמתוך 13 הופעות שלו העונה עד כה במדי ריאל מדריד ב 10 משחקים ריאל מדריד שמרה על שער נקי.

לקראת המשחק נגד ארסנל אני שם הרבה כסף על ניצחון של מדריד עם לא מעט שערים לזכותה(ב 2 המשחקים),
    לארסנל הבינוניית העונה,עם הגנה חלשה ובלי עבר מפואר בליגת האלופות בשלבי הנוק-אווט מול ההתקפה של ריאל שנמצאת בכושר טוב אין מה לחפש.

5. EL Capitan Member

חדשות רעות לריאל- מלבד תיירי הנרי, יעמוד לרשותו של ונגר עוד שחקן, שיוכל לעשות לריאל הרבה צרות, מיודענו חוסה אנטוניו רייס, שיוכל בסופו של דבר לשחק ביום שלישי.

6. Riki Member

חדשות ישנות...

7. THE STRETFORD END Member

עוד משהו לגבי וודגייט כן או לא,ב 6-1 שריאל קיבלו בראש לפני שבוע וחצי הוא לא שיחק.

8. EL Capitan Member

ידיעה מרעישה- רונאלדו שוקל לעזוב את ריאל. רונאלדו הפתיע היום את כולם ואמר את כל מה שהוא חושב לתקשורת: "אף פעם לא הרגשתי בבית בברנבאו". רונאלדו מבהיר למה הוא לא מאושר בריאל, ומטיח ביקורת על אוהדי ריאל והיחס שלהם אליו. עוד מוסיף רונאלדו: "אף פעם לא התייחסו (הקהל בברנבאו) אליי עם חיבה\אהבה". על העתיד: "עכשיו אני חושב רק על לזכות באליפות ובליגת האלופות, ובקיץ, כשתגמר העונה, אחשוב. מה שבטוח, היחס של הברנבאו יהיה פאקטור מאד משמעותי בנוגע להחלטה על העתיד שלי, כי אני אף פעם לא הייתי מרוצה במקום שלא רוצים אותי. זאת סיבה חשובה מאד לחשוב על העתיד".

מה שבטוח, טוב זה לא יעשה לריאל לקראת המשחק מחר מול ארסנל.

עריכה: ועוד ידיעה- הלגרה מחוץ לסגל למשחק מחר! אחרי שהיה ברור, שלופז קארו לא ממש מאמין ביכולתיו של הלגרה, שרק העונה האריך את חוזהו בקבוצה, קארו החליט לא להכליל את הלגרה מהחלטה מקצועית. דיוגו לופז ופאבלו גארסיה ימשיכו להעדר בגלל הפציעות.

הסגל המלא-

קסיאס, קובניו: מיצ'ל סלגדו, רוברטו קרלוס, סרחיו ראמוס, מחייה, דיוגו, וודגייט, סיסיניו, גראבסן, זידאן, בפטיסטה, רוביניו, גוטי, בקהאם, ראול ורונאלדו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/06
  9. eman Member

התבטאות מאוד תמוהה של רונאלדו.פעם אחר פעם פלורנטינו פרז נותן לו כבוד של מלכים בתקשורת בלי קשר ליכולת או לפציעות.

אני לא חושב שלהלגרה כבר מה לתרום בריאל.כולם ראו שבתור בלם הוא גרוע,ובתור קשר אחורי הוא כבר לא יהיה מה שהיה פעם,למרות שבנתיים הוא לא מקבל את הזדמנויות בעמדה הזו.הגיע הזמן להפרד ממנו או להבהיר לו שהוא לא יכול להיות כבר שחקן הרכב ראשון בריאל.

10. Barcik Member

האם רונאלדו אי-פעם עשה משהו (פרט לכיבוש שערים אינסופי) שיגרום למדרדיסטאס לאהוב אותו? אולי כדי לו לשקול 'להפצע' פחות.

בפעם האחרונה בה ראינו את הלגרה כקשר אחורי, הוא היה טוב הרבה יותר מאשר ראמוס/דיוגו/בקהאם/גראבסן/גרסיה/באפטיסטה היום. יתכן מאוד שזה כבר לא יחזור, אבל אפילו לא לבדוק זאת, זה פשוט פיגור.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/06
  11. Riki Member

אוי נו באמת אוהדי ריאל לא ממש התחברו אליו ובלי קשר לזה, יום לפני שריאל מגיעה לאחד מהמשחקים החשובים ביותר שלה העונה אתם חושבים שככה צריך לדבר בתקשורת שחקן של ריאל ?
    לא מכובד, לא יאה והאמת דוחה. שישב על הספסל משחק אחד ונדבר אחרי זה...

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל מי שידבר פה על וודגייט , בבקשה, 8 דקות בלבד מספיקות לו מול ארסנל.

העיקר ויתרו על מיליטו

13. Mourinho Member

דיוויד בקאהם- פשוט עלוב.

אוהדי ריאל, איפה אתם, הקבוצה שלכם הפסידה, ככה נוטשים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/06
  14. אלי מתחן Member

מה יש לקארו נגד קסאנו?
    אני לא חושב שיש איזשהו שחקן בריאל מדריד שהיה יכול להביא יותר ממנו את השינוי. במיוחד שכל השחקנים היו ביום רע, להוציא את רוביניו, השחקן הטוב ביותר של ריאל בחודש האחרון לא הפיתרון.

15. THE STRETFORD END Member

Mourinho
    זידאן היום היה חושך,רוברטו קארלוס אפילו עוד יותר,רונאלדו היה כבד,כל ההגנה של ריאל מסננת,
    גוטי,גראבסן כולם חלשים ורק אתה...בקהאם...עלוב,למרות שהוא היחיד כמעט שיצר מצבים,כרגיל שרף שטחים,אגב לא משחק טוב במיוחד אבל...עלוב,שמלוב,חלוב,לא נמאס לך?השינאה אוכלת אותך מבפנים,
    מסכן,ממש לרחם עליך,ליצן.