רועי, וודגייט הגיע לריאל אחרי שהוא לא שיחק במשך... כמה זמן? שנה? ברור שהפציעות פגעו בו, אבל מהמעט שראיתי ממנו, הוא נראה כבלם טוב, אבל בוא נגיד שהוא לא נראה בלם טוב בהרבה מפאבון, שלמשל אצלו, ההקשר של השם שלו ל"זידאנס והפאבונס", ללא ספק פגע בו וגרם להרבה אנשים לא להעריך אותו כראוי. אבל נחזור לוודגייט, לא נראה לי, שהוא יגיע בחיים לדרג של הבלמים הכי טובים בעולם, שאליהם משתייכים בלמים כמו פויול וקנבארו שהזכרת. במילים אחרות, לא ראינו ממנו מספיק כדי שנוכל להגיד דבר כזה, וכמובן אסור לשכוח, שעל "וודי" ריאל לא יכולה לבנות ממש, מכיוון שהוא עבר כבר הרבה מאד פציעות קשות במהלך הקריירה שלו.
קים, עוד לא ראינו עד כמה וודגייט טוב מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא שיחק הרבה כדי שנוכל להיתרשם ממנו. אבל אתה חייב להסכים איתי שממה שראינו וודגייט בלם מצויין. אי אפשר להשוות את וודגייט לפאבון, כמו שאי אפשר להשוות את פויול לאולגר פשוט רמות שונות. ריאל לא יכולה לבנות על בלם לא יציב, אבל אם וודי יפסיק להיפצע כל כך הרבה ריאל יחכולה לבנות על הבלם הענק הזה שיש בו כל כך הרבה פוטנציאל. ראול, בלמים מראים את הפוטנציאל הטמון בהם רק לאחר זמן רב שבו הם מתאימים את עצמם לבלם שלצידם ומשתלבים לגמרי בקבוצה מה שעוד לא קרה לוודגייט. אני בטוח שוודגייט וראמוס ייצרו בעוד שנה שנתיים הגנה אימתנית. וממשחק למשחק וודגייט יילך וישתפר ויהפוך לשחקן מהדרג הראשון.
שהרופאים של ריאל ילכו לקורס לרפואה מחדש. שמיליטו הוחתם הוא נכשל בבדיקות הרפואיות , כשוודגייט הוחתם הוא עבר את הבדיקות אבל באימון נפצע ונעדר לשנה. היום מיליטו חוגג בסארגוסה , לפני שנתיים לקח לריאל את הגביע בגמר , השנה הדיח אותם יחד עם אחיו בחצ י הגמר
הוא הגיע על תקן שחקן בינוני עם כמה הופעות בנבחרות אנגליה, עבר עשיר בפציעות וכמה הופעות יפות בניקאסל ולידס. בקשר לסכום ששולם עליו, אין שום הצדקה, לא אז והיום הרבה פחות. בזמן ההעברה, אף אחד מהאנגלופים בפורום לא הרעיפו רבע מהשבחים שאתה עושה עכשיו. אז זה טוב ויפה שהיית רוצה שוודגייט יהיה בלם-על. אבל האמת היא שזו סתם עוד רכישה בזבזנית ותמוהה של ריאל מדריד.
לא הבנתי כל כך מה זה קשור למיליטו, אבל אם אתה שואל אותי מי עדיף מבין מיליטו וודגייט, אני עונה לך שחד וחלק וודגייט... עריכה: סליחה על הדאבל.. פשוט רק עכשיו ראיתי את ההודעה של בוריס...
על היותו שחקן בינוני או מצויין כבר עניתי לך. וודגייט שחקן עם יכולות עצומות ששדיכות לבלמים הבכירים הביותר, אבל רק הזמן יעשה את שלו וניראה אם וודגייט יכול לשמור על יציבות לאורך זמן ולממש את היכולות שלו כדי להפוך ליהיות בלם מהדרג הראשון. עד עכשיו בגלל הפציעות הרבות הסכום אינו מוצדק. בעתיד ועוד איך. וודגייט נירכש כבלם עתיד. בריאל ראו אך ורק את הכישרון שבו להפוך לבלם מהרמה הגבוהה ביותר ואך ורק ביגלל זה הסכימו לשלם את הסכום הגבוהה ששולם. כמו שאמרתי מקודם, בעתיד הרכישה תישתלם וודגייט יהפוך לאחד מהבלמים הטובים בעולם. ( סאקי לא טועה בעינייני בלמים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).
אוהו איזה חפירות. בוריס צודק (בעעע) וודי עלה יותר מידי כסף. מה שכן בורה החביב לא רואה ליגה אנגלית, שחקן ענק אולי הוא לא (כרגע) אבל הוא גם לא נפל, פוטניצאל אדיר שלדעתי מתאושש יפה מאוד מהפציעות הרבות שהשביתו אותו הרבה זמן, דבר כזה יכול לשבור שחקן, אבל הנה לדעתי צמח לנו פה צמד חמד, אני נורא אוהבת את שיתוף הפעולה בין ראמוס ל''פצוע האנגלי''. יגיע לרמה של קנאברו (אליל) זה רק הזמן יגיד, אז חלאס להתנפח ולצאת מפרופורצית, הוא צריך לעבוד קשה כדי להפוך מכשרון בפוטנציה לבלם ענק.
הייתי אומר שהגזמת קצת(רובסון).וודגייט אחלה בלם,הוא לא ברמה של נסטה,קנאברו פויול וטרי,אבל רמה אחת מתחת הוא כן(או לפחות הוא לא רחוק מלהגיע לכזאת רמה.ביחד עם ראמוס שלפי מה שנראה יהפוך לבלם מהדרג הראשון בעתיד,הם יוצרים מרכז הגנה טוב שביחד עם קישור אחורי כמו שצריך אמור להספיק לראיל.כל זה בתנאי שהוא לא יפצע כל שני וחמישי כמובן. בכל מקרה,מה שבטוח זה שהוא לא מצדיק את הסכום ששולם עליו...לפחות בנתיים.
אפילו אוהד ריאל לא מסכים איתו, אני יחזור על בפעם ה100- אובקיטיביות, ועם שוב לא הבנת אז ביותר גדול- א-ו-ב-י-ק-ט-י-ב-י-ו-ת בור ועם הארץ, אין מילה אחרת לתאר אותך רועי. יש לי הרגשה שראול הולך לחזור מהפציעה שחקן שונה לחלוטין.
שום ריב, כפי שאתה רואה ציטטתי אותך ולא אותו. איך אפשר להתווכח עם בן אדם שלא מכיר את המילה - אובקיטיביות וריאליות? ומה שאתה מסביר לו, לא יעזור גם על תעשה שמיניות באוויר.
אני מסכים עם עמי. יש גם לי את התחושה, שראול חוזר בדיוק בזמן הנכון, כשריאל נמצאת עכשיו בתקופה טובה והיא במצב רוח טוב מאד. כמובן שהחזרה שלו רק תוסיף למוראל הקבוצה, ולא יודע, יש לי תחושה, שבגלל המצב רוח המעודד בריאל, ראול יפתיע את כולנו.
אתם אף פעם לא תבינו.....כל פעם שראול על המגרש היא חשובה, מבקיע או לא מבקיע הוא תורם לקבוצה מוראלית ומדרבן אותה יותר מכל פאקינג שחקן אחר. לכן שמחה גדולה שהחתיך הזה חוזר להרכב, מקווה שיקבל קצת יותר מרבע שעה... http://news.bbc.co.uk/olmedia/1975000/images/_1977127_raul150.Xxx
שימו לב לזה: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx קסיאס ראול בראבו, מחייה, ראמוס, מיצ'ל דיוגו רוביניו, גוטי, באפטיסטה, בקהאם רונאלדו מה זה אמור ליהיות קארו?! מה עובר על קארו? דיוגו קשר אחורי?! אם קארו רוצה להפסיד את המשחק הזה אז זאת בידיוק הדרך... זה ניראה כאילו קארו שונא את הלגרה שינאת מוות... למה לא להציב את הלחגרה קשר אחורי? מוזר, פשוט מוזר.