רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. BOSS Member

אחת הבעיות בריאל זה שאין חופש פעולה, למשל ראמון לא יכול להוציא את ראול או זידאן או פיגו גם אם באמת זה ברור שלטובת הקבוצה הם לא צריכים לשחק. קבוצה כזאת זה בושה וחרפה.

2. RMCF Member

בטח, חופש פעולה. חוץ מכמה סעיפים קטנים:

חייבים להיות 2 אנגלים בסגל, מהם אנגלי אחד חייב להיות על הדשא למשך 60 דקות לפחות.

חילופים אך ורק ברשות פרז. אם מכשיר הקשר לא עובד, לא לעשות חילופים (חוץ מלהכניס את מורו ל-5 הדקות האחרונות).

לשחקני רכש חייב להיות ניסיון במסעי פירסום, קמפיין דוגמנות ועוד...

ועכשיו ברצינות, אחרי ההפסד לסביליה, ובכלל אחרי החצי הראשון של העונה, דבר אחד ברור:

מהפכה עכשיו!

חייבים להביא קשר אחורי נורמאלי, ולא דוגמנית וקשר התקפי, חייבים עוד בלם טוב, חייבים תחליף טוב לסלגאדו והשחקנים חייבים להפסיק להיות כ"כ עצלנים!

3. yakirmaimon Member

כן אבל אם תוציא את זידאן אז את מי תכניס? את אחד הילדים המעפנים של ריאל מדריד. יש להם מחלקת נוער גרועה ביותר וכל השחקנים על הספסל הם שחקנים די אפורים ככה שאין מה לעשות, צריך לבנות קבוצה חדשה בריאל מדריד חובה.

4. Yeste Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. BOSS Member

את מי להכניס? לריאל יש את התקציב השני בעולם בגודלו... במקום זידאן הייתי מביא את וואן בומל או מסצ'רנו למשל אבל שום דבר לא יכול לעזור לקבוצה הזאת כל עוד פרז מחייב את המאמן לשחק עם בקהאם משיקולים כלכליים!!! אם הקבוצה הזאת לא תיבנה מהיסוד היא פשוט לא תעפיל לליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/04
  6. נדב Member

אני לא מבין למה בוחרים כל פעם את פרז מחדש...
    הוא הורס את הקבוצה בכך שהוא לא נותן למאמנים חופש פעולה ולא קונה שחקנים שבאמת צריך אלא רק שחקנים שיוסיפו אוהדים ויימכרו חולצות.

7. RMCF Member

תאמין לי שלא היית רוצה לראות את סאנז שוב בקבוצה, כזכור הוא הכניס את ריאל מדריד לחובות של 300 מיליון יורו, גם השני שהיא מועמד (לא זוכר את השם) לא בדיוק רצוי, הוא הכריז שאם הוא יבחר הוא יעיף את פיגו, ראול (אם אני לא טועה) ועוד רשימה שאני לא זוכר ממש...

ככה שבין המועמדים פרז צריך להיבחר.

8. Max Member

השלישי היה בסלאדנו שאמר שהוא יעיף את פיגו, רוברטו קרלוס ורונאלדו נראה לי.
    מכל האופציות הקיימות פרז, בתור נשיא, הוא העדיף מכולם, הוא הפך את ריאל למעצמה כלכלית ולמותג כלל עולמי והעלה את הרווחים פי 2 תוך 4 שנים, אני מאמין שהאוהדים גם חשבו שפרז יתחיל עידן חדש, ועם הבאתו של קמאצ'ו וסמואל תלו תקוות שריאל תהפוך לקבוצת כדורגל.

9. נדב Member

וכרגע זה לא נראה ככה... אולי הוא הפך את ריאל למעצמה כלכלית אבל הוא גם הפך אותה לקבוצה מסכנה בליגה הספרדית (לפחות השנה).

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/04
  10. yakirmaimon Member

אהה נו.. אבל אנחנו מדברים פה על החומר שיש כרגע לריאל מדריד ולא מה שיהיה אם הם יביאו שחקנים חדשים.. כרגע לריאל אין בספסל אופציות טובות מזידאן פיגו וכו'..

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

את מי אתה מעדיף לראות על המגרש, את בעלה של פוש ספייס או את בנו של לורנצו סאנס?

12. ***FoRzA BaRcEloNa*** Member

העיתון האיטלקי "גאזטה דלו ספורט" פרסם כי כוכבה הברזילאי של ריאל מדריד, רונאלדו, עשוי לעבור למילאן. ע"פ העיתון יקבלו הגלאקטיקוס בתמורה גם את חלוץ פארמה, ג'ילארדינו.

האיש שאמור ע"פ הפרסום לעמוד מאחורי עסקת הענק המדהימה, במיוחד בהתחשב בעברו "האינטרי" של הברזילאי, הוא המנהל הטכני החדש של ריאל, אריגו סאקי.

סאקי נחשב למעריץ גדול של ג'ילארדינו, שאותו הביא לפארמה. הרוסונרי כבר החתימו כנראה את החלוץ לעונה הבאה, למרות שאין לידיעה אישור רשמי עד כה.

אם העסקה אכן תתרחש היא צפויה להתקיים ביוני הקרוב.

מנגד הכריז מאמן מילאן, קרלו אנצ'לוטי, כי אין לו שום כוונה לעבור לריאל מדריד. שמועות על מעבר אפשרי של אנצ'לוטי לברנבאו צצו לאחר מינויו של סאקי לתפקידו בקבוצה הספרדית.

הבוס של פארמה ויובנטוס לשעבר אמר כי הוא מחויב לעתיד בסן-סירו: "קראתי את הידיעות בימים האחרונים ורציתי לומר לאוהדי מילאן שאני חושב רק על המועדון. מילאן היא הקבוצה היחידה שיש לי בראש כרגע. זהו המועדון הטוב ביותר בעולם".

"גם ריאל מדריד, מועדון עם מסורת גדולה, לא תוכל להרוס את הקשר המיוחד ביני ובין מילאן ואוהדיה", הוסיף אנצ'לוטי.

ריאל צפויה למנות מאמן חדש בעונה הבאה ומלבד אנצ'לוטי הוזכרו גם אלברטו זקארוני וסזאר פראנדלי כמועמדים לתפקיד.

13. SUPER-INTER Member

לא נראה לי שרונלדו יעבור !
    אם כבר אני חושב שהוא אכן ימכר בתקופה הקרובה אבל לא למילאן

14. נדב Member

גם לי לא נראה שהוא יגיע למילאן... בכל זאת, מה מילאן צריכה את העגלה הזאת...

אבל מי יודע, אולי להתחלה הזאת יהיה סוף טוב...

15. נדב Member

למה לאזעזל ריאל ניתנת בכאלה מועמדים גרועים... (אני מתכוון לנשיאים).

הרי לפרז לא ממש אכפת מריאל. אכפת לו מרווח... הוא לא רואה את האוהדים ממטר וממש לא אכפת לו מה המאמנים שמגיעים לקבוצה אומרים... הוא יחליט בסופו של דבר החלטה להביא עוד שחקן מכניס...
    לדעתי פרז צריך לפתוח חברת דוגמנות חדשה ולעזוב את ריאל בשקט... (אם הוא רוצה שייקח את בקהאם איתו... :aaa021: ).