איזה יום שמח לי היום איזה יום! איך ירדתי עליכם עם פיגוארס, ועכשיו אתם ממשיכים!!!! קבוצה גדולה? אעלק... מה יהיה אם תשחקו בליגה השלישית? מה יהיה? תרדו ליגה שמה? אתם מעוררי רחמים. כשבארסהפאן יתחבר לאיי סי קיו :twisted: :twisted: הוא בורח ממני ומתחבא במצב בלתי נראה, אבל אני אתפוס אותו... "ויבואו נובלדה הארץ הקטנה ברחבי ספרד לקטאלוניה כדי למגר את הרשע, ויראו את ואן חאל הדיקטטור עומד ויקרא אליהם ויאמר כנסו והחריבו את העיר כי זוהי משימתי ויפתח את שערי העיר ויפשטו אנשי נובלדה ויבזזו וירצחו ויגנבו ויאנסו ויעשו תוהו ובוהו ברחבי קטאלוניה ויבוא איש נובלדה ויחתוך למנדייטה הבאסקי את גרונו והעיר קטאלוניה נפלה בידי קומץ קטנטן. ויבוא בארסהפאן וינוס על נפשו ווידוקה רדף אחריו ויחפשהו ולא ימצאהו ויקרא וידוקה לואן חאל ויאמר כל הכבוד תמשיך ככה"
ריאל תעלה למשחק נגד אוביידו עם הרכב משני: סזאר; מינמברס, פאבון, רובן, בראבו; סלאדס, פלאביו; מקמנמן, טוטה, סולארי ופורטיליו. יתר המשחקים: גפטה - וליאדוליד. אוניון - בילבאו. לוזנה - אתלטיקו. אייבר - אוסאסונה. מורקיה - בנצ'וז. סראגוסה - אלאבס. נומנסיה - סלטה. פרול - דפור'. הרקולס - מאיורקה. נובלדה - טרסטה. אלמיירה - הואלבה. חרז - מלאגה. לינרס - סביליה. פאלמוס - בטיס. אליסנטה - ולנסיה. *ראול יעדר גם ממשחק הגביע שבו במילא לא היה אמור לשחק וגם מה"דרבי" בסוף השבוע נגד ראיו.
נובלדה ב20 דקות עפה מהגביע. FT Novelda [0 - 3] Terrassa 70' [0 - 1] Pier 87' [0 - 2] Pier 89' [0 - 3] Dot הרקולס נמצת עכשיו בהארכה מול מאירוקה. Racing Ferrol [0 - 1] Deportivo La Coruna דקה 30 עכשיו 20' [0 - 1] Diego Tristan
ריאל מדריד לוקחת סיכון שהיא עולה עם הרכב שני במשח החוץ מול אוביידו אבל אני מאמין שהיא תעבור אותם דפורטיבו ניצחה בקושי בדקה ה-90 4-3 ומיורקה עולה אחרי דו קרב פנדלים
82' Cultural Leonesa [0 - 1] Atletico Madrid קולוצ'יני הארגנטינאי כבש בדקה ה53 ומקרב את א.מדריד לעלייה לשלב הבא. ET Palamos [3 - 4] Real Betis 16' [1 - 0] Melli (o.g.) 32' [2 - 0] Toסo 39' [2 - 1] Joaquin 49' [3 - 1] Sarabia 50' [3 - 2] Fernando 72' [3 - 3] Rivas 96' [3 - 4] Joaquin חואקין אם אני לא טועה מעלה את בטיס לשלב הבא כי יש שער זהב(לא בטוח). ריאל מדריד ניצחה 4-0.