כן. זה לא אחת מה-החלטות ההזויות שראינו. למשל האדום של ואן פרסי בקאמפ נואו במדי ארסנל זו שערורייה בקנדה מידה עצום. תכל'ס גם האדום שטורס קיבל נגדנו השנה בברידג' הוא בערך באותו קנה מידה של היום. ביזיוני, אבל לא מהו שייזכר עוד המון המון זמן.
כן הא. רק חבל שעם פורטו, כשעלה מול יונייטד בדיוק באותו המגרש בגלל טעות שיפוט, הוא חגג כמו מטורף ולא יצא בהצהרות כאלו לאחר המשחק. או בעונה שעברה, כשבערך פעם בחודש ניצח משחק עם טעויות שיפוט הזויות, לא התנהג ככה. מוריניו הוא קר ומניפולטיבי, אתה אוהב אותו מאד ולכן אני מבין למה אתה לא רואה את זה אצלו. מבחינתי יש הסבר ברור מאד להתנהגות שלו במקרה הזה.
המשפט השני שלך נכון ואני לא מכחיש אותו. (לא הקטע של הקר ומניפולטיבי) אבל תבין את ההבדלים בין הסיטואציות. אז הוא היה בתחילת דרכו בטופ האירופאי, לא ידע מה יהיה בהמשך הקריירה שלו, הוא הגיע לשם עם קבוצה קטנה שעשתה סנסציה. היום אם הוא לא היה עולה היו מורידים לו את הראש במדריד, היום הוא בסך הכל הוריד לעצמו קוף מהגב ויודע שעדיין הדרך ארוכה להצלחה. העניין הוא שהוא לא עשה כלום היום. כי אם הוא עף נגד באיירן מינכן/דורנטמונד/מילאן בשלב הבא... אתה חושב שאת מישהו יעניין הוא עבר את היונייטד? זה לא כמו שבפורטו שהיה אפשר להסתפק בזה והיו זוכרים את העונה של פורטו אז לטובה גם אם לא היו זוכים. עכשיו זה זמן אחר, קבוצה אחרת, סיטואציה שונה לחלוטין. ששוב, המשפט השני שלך נכון (בחלקו השני), אבל תגיד לי איפה אני טועה..
רשמתי כבר מספיק פעמים שאני חושב שמדובר בטעות חמורה, בשורה אחת עם שאר ההחלטות הגרועות שראינו, שבחלק גדול מהן יונייטד הייתה בצד הנהנה. בטוח לא "ההחלטה הגרועה שראינו"
אתם הפטתיים שמנסים להחליט בשביל מוריניו למה הוא אמר את מה שאמר. היה גבר, נשאר גבר וימשיך להיות גבר עד שיפרוש. מעריך גם את רונאלדו. אם להיות מודחים, אז לפחות ע"י הטובים ביותר. לגבי המשחק, בתור אוהד של היונייטד יש לי רגשות מעורבים. המהלך של נאני שווה אדום, אבל השופט יכל גם להפעיל שיקול דעת ולתת פה כרטיס צהוב כי העבירה לא הייתה מכוונת. פשוט מזל רע ומשחק חסר אחריות של נאני. אין לי ספק ששתי הקבוצות האלה שוות גמר וכמו כן גם שמנצ'סטר יונייטד קבוצה יותר טובה מריאל מדריד והיא הוכיחה את זה בשני המפגשים, אבל אנחנו בליגת האלופות וברגע שריאל כובשת משני המצבים היחידים שלה במשחק ומנצלת את האימפוטנטיות של היונייטד, מגיע לה לעלות. אני לא יודע מה פרגי יכל לעשות אחרת ואני לא בטוח שמאמן כלשהו בהיסטוריה היה מסוגל להציל היום את היונייטד. בהצלחה למדריד.
:aaarofl: פחחחחח אתה באמת מאמין לעצמך ולמוריניו? ושוב פעם - אם גוארדיולה מאמן את יונייטד במשחק הזה אתה חושב שמוריניו היה אומר את מה שאומר? אם אתה חושב שכן אתה קצת משובש.
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2013/03/05/futbol/manchester-madrid/1362519351_extras_portada_2.Xxx אין דברים כאלה! בידיוק מה שאמרנו אחרי שפלורנטינו פרז הטיל פצצה והודיע ביוני 09' שהחתמנו את השחקן הטוב ביותר בעולם. תחזרו על זה שוב ותבינו כמה השבוע הזה מטורף. בעטנו את בארסה מהגביע אחרי עליונות מוחלטת וניצחון בקאמפ-נואו(3:1), ניצחנו עוד קלאסיקו בליגה והפעם בהרכב שני, ועכשיו קאמבק מטורף מול מנצ'סטר יונייטד באולד-טראפורד. שבוע מושלם במלוא מובן המילה, 3/3, כיף גדול שלא חווינו הרבה זמן. הפוסט הזה יכול להיות יותר טוב, אני מודיע מראש - אבל אני באפיסת כוחות, מלא מחשבות רצות בראש ופשוט טירוף. צריך להעריך את מוריניו על הכנות שלו לגבי השופט, אבל הטעות אמורה לתסכל ובצדק את הצד המפסיד ולא להמעיט מהשמחה שלנו(ואגב: אני לא זוכר שמישהו בבארסה דיבר אחרי המשחק ההוא בברנבאו על האדום שלא היה ולא נברא לפפה). מצד שני, ברור שיש הרבה מה לשפר, שלולא הטעות של נאני המהפך היה בגדר חלום ואל תתפלאו אם בשלב הבא תתסכל אותנו איזה דורטמונד. המשחק הישיר שלנו נגד הגנה עומדת ולא במתפרצות עדיין טעון שיפור. הקבוצה הזו הייתה כל-כך צריכה את הכרטיס לרבע הגמר, סוף-סוף הדחנו קבוצה גדולה, קרוב לעשור שלא עשינו את זה. הפחד המסוים והשיתוק ייעלמו מעכשיו. זה חשוב יותר מניצחון על 'ההם' בגמר גביע המלך, עוד קלאסיקו מוצלח או אליפות מרשימה ככל שתהיה - כי ריאל מדריד תמיד סימנה ותמיד תתעדף את ליגת האלופות מעל הכל. חלום הלה-דיסימה חיי וקיים. אלונסו ניהל את המשחק בצורה מדהימה, כל-כך סימלי שרונאלדו מבקיע מול האקסית את השער החשוב ושחקן גדול מנצח משחקים גם ביום חלש ואני לא ממעיט בערכן של ההצלות של דייגו לופז. אבל, לוקה מודריץ' הוא הכותרת. הפסיק להיות סביבון וחיפש את המסירות המסוכנות, שלא נדבר על הגול. אוזיל גם עוד מאתיים משחקים לא היה מבקיע שער כזה. אני לא אומר שהקרואטי צריך לפתוח חד-משמעית, אבל אוזיל חייב לשפר אלמנטים במשחקו. ואגב, לדעתי היגואין סתם היום הרבה פיות בהופעה מעולה. עוד לפני הבישול הוא העביר כדור רוחב מסוכן אבל אף-אחד לא דחק אותו. היגואין אף-פעם לא היה אצן אבל הוא הצליח לעשות דברים לא רעים על שטח קטן. כמה פיליטונים מהמשחק: * אני מאוד מקווה שנמצא וידאו של זה ונשים באתר - קונטראו הביא שם שחיל בין הרגליים של שחקן יונייטד, משהו שלא היה מבייש את הגדולים ביותר. * בנזמה הבטט כבר היה ערוך ומוכן להיכנס, ואז הופס 1:1. מוריניו מסמן לו בחזרה לעוף לספסל. החילוף המנצח של הערב הוא החילוף שלא התבצע. * פרגוסון הרים ידיים עוד בתוספת הזמן וניגש למוריניו, שמייד אחר-כך כבר חיכה לשחקנים במנהרה. * הפאב הזה לא יאומן. ארחיב על כך בדיון הקהילה, אבל אחרי 4 משחקים, פעמיים יונייטד ופעמיים בארסה, המאזן הוא כזה: 3 נצחונות ותיקו. ההפסד היחיד? ההפסד של בן בווינר, הבחור אשכרה התחנן לגול של יונייטד שהיה מסדר לו 800 שקל נדמה לי. * מקווה ששברנו את המנחוס עם המדים הירוקים, אנחנו נראים כמו החמאס. * כן, אוף-טופיק מגעיל - זה טוב לסטט', תמיד כיף לנצח באולד-טראפורד והמאזן מול יונייטד הוא 4:1, מרשים. לסיום, כמה מילים על יונייטד - זו קבוצה גדולה ומאומנת, הם דורסים כל מה שזז באנגליה ואנחנו צריכים את הכרטיס לרבע הגמר הרבה יותר מהם. אימפריית כדורגל, גיגס אגדה ולא ידעתי שוולבק כזה מהיר. לדעתי רוני היה צריך לפתוח בהרכב בלי קשר. אבל..מה אכפת לנו. לילה טוב לכולם, Así, así, así gana el Madrid!
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/426434_10151278003716651_772332275_n.Xxx צבי הנינגה הגיעו לאולד טראפורד
1. פרגוסון האשם העיקרי. לקח החלטה מוזרה עם רוני על הספסל, לפעמים זה הולך לו, הפעם ממש לא. גם לא הגיב עם החילופים בזמן. 2. מוריניו ורונאלדו יצאו גברים בהחלט. בלי קשר לאינטרסים. 3. האדום אולי לא מאה אחוז, אבל זאת ממש לא 'החלטה שערורייתית'. היתה כאן עבירה קשה ומסוכנת. אפשר היה להסתפק בצהוב אבל האדום לגיטימי. 4. ריאל מדריד עדין נראים רע. כרגע באירן מינכן נראית כמו הקבוצה הטובה ביותר במפעל.