ריאל מנצחת ב9 שחקנים את ולנסיה 4-2 וזוכה בסטייל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/8/08.

1. Raulito Madridista

לא יאומן!

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/08/24/campeon370x200.Xxx

המשחק הזה יישאר חקוק אצלי בזיכרון לעוד הרבה זמן, דבר כזה אני עוד לא ראיתי. אני עדיין בהלם שהשחקנים הצליחו להפוך את התוצאה ולכבוש שלושה שערים דווקא כאשר הקבוצה בתשעה שחקנים. היו אפילו כמה דקות בודדות שעשינו לוולנסיה משולשים. ככה אני רוצה לראות את הקבוצה שלי – מלאת תשוקה, מהירה וקילרית. תענוג לפתוח את העונה עם תואר, בטח כאשר אנחנו עוקפים את ברצלונה עם הזכייה השמינית שלנו בסופר-קאפ. מה שכן, חבל שהשחקנים לא עולים מההתחלה באטרף ומשום מה מנסים להרגיע את המשחק כל הזמן. בכח אופן, לראות את השחקנים רוקדים בסיום – חימם את הלב.
    השופט הזה היה ליצן וצריך לחפור עמוק בארכיון הכתבות של האתר לראות אם הוא לא דפק אותנו כבר בעבר. זכורים לי כבר משחקים בהם השיפוט היה ממש נגדינו, כמו נגד אספניול ב06\2005 שעדיין לא ברור אם השופט שרק או לא, הקלאסיקו בקאמפ נואו באותה שנה שקרלוס הורחק סתם(זה היה קאנטלחו) וגם שיפוט קטסטרופלי נגד אותה וולנסיה. אבל מה שהיה היום שבר שיאים. לואן דר וארט לא הגיע אדום וגם על הצהוב השני של רוד היה אפשר לוותר, ובנוסף לקח לגונזאלס יותר מדיי זמן לאשר את השער השני שלנו.
    בדר"כ אני בא בטענות לשוסטר על ניהול המשחק, אך הפעם אין לי אף מילה רעה להגיד עליו. החילוף של דרנטה בתור מגן שיוסיף לחלק ההתקפי היה הימור דיי נחמד. הכניסה של דה לה רד(איזה שער נפלא ובוודאי ארתור היה בעולם אחר לכמה דקות) הייתה גם מתבקשת כדי למנוע מוולנסיה להחזיק בכדור, ואת היגואין הייתה מעלה אפילו לפניכן. אני שמח שגם הוא הצליח לכבוש. אם נותנים לך מתנה אתה צריך לדעת לקחת. ראמוס היה היום בינוני אבל מצא את הרשת ואני מבסוט.
    איש המשחק אבל הוא אריאן רובן ללא ספק. ההולנדי עשה הכל היום חוץ מלכבוש. קבלת ההחלטות שלו הייתה לא מדהימה, היו מספר מצבים שבהם הוא היה למסור ובכל זאת הוא בעט, אבל לא נורא. לא ראיתי אותו באף משחק כל-כך הרבה פעמים מאיים על השער. דווקא בצד ימין הוא עשה חיים משוגעים ולמוראטי בוודאי כבר כואב הראש. אני פשוט נדהם מכמות הכישרון שיש להולנדי שלנו ברגליים, רק שימשיך להיות בריא. גם את הדריבל שלו בדקה ה-90 אהבתי מאוד, הוא העביר דקה שלמה מתוספת הזמן אחרי שעבר כל שחקן שוולנסיה שבא מולו.
    הלוואי ונמשיך באותו קצב גם בפתיחת העונה. בכל זאת, תודה לך ריאל מדריד. לילה טוב שיהיה!!!

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/08
  2. Reyes Member

כמה אני אוהב את הקבוצה הזאת. אהבת חיי.
    איזה ווינרים!!!

מחצית ראשונה חושך. מחצית שניה מדהימה. רובן פשוט עושה שמות באגף אבל הוא חייב להיות יותר מדויק. בכל אופן הוא נראה בכושר שיא.

השיפוט בכלל לא מעניין אותי. גם השופטים לא יכולים לעצור את ריאל מדריד.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יכולים לצחוק אוהדי ריאל, אבל כנראה רובן למד משהו ממשחקו האחרון ברוסיה עם נבחרת הולנד. למחרת אותו משחק העבירו עליו ביקורת די קשה שהוא אנוכי ועכשיו אני מבין שהוא מסר כדורים יפים. קיבינימט למה זה לא קורה ההיפך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אתה כן קצת שוכח שוולנסיה פראיירים. הם ספגו שער כשמולם שיחקו 9 שחקני ריאל!?! ניצחון גדול של ריאל, אבל בשביל הטנגו הזה צריכים בהחלט שני אנשים, או יותר נכון שתי קבוצות. אני מניח ששחקני וולנסיה יחזרו בחזרה הביתה ברגל...

5. REAL MADRID Member

ניסיתי לבוא ולכתוב את התגובה הרגילה, הארוכה והמפורטת על המשחק אבל לא. אני לא מצליח לארגן את המילים, כ"כ הרבה מחשבות עוברות בראש אבל אף אחת מהן אני לא מצליח לבטא במילים אמיתיות בעלות משמעות.

אני רק רוצה ללכת לישון ולקום בבוקר עם ראש מסודר.

האלה מדריד.

6. ראול Member

לא עשיתי מספיק טוב בחיים שלי שתגיע לי קבוצה כזאת.

ארתור.

7. Reyes Member

בלי שום ספק ולנסיה יצאו פראיירים, אבל כל פעם מחדש מדהים אותי לראות את הרוח הקבוצתית של ריאל. זה קורה פעם אחר פעם. לפני שנתיים עם קאפלו ואינספור מהפכים מורטי עצבים, שנה שעברה מול אוסאסונה המהפך ב-10 שחקנים שהביא אליפות, והיום המשחק ה*אין לי מילה מספיק טובה כדי לתאר* הזה. לא יודע מה איתכם, אני מעדיף לנצח ככה מאשר לנצח בקלילות 4-0 ו-5-0. יותר קשה-יותר מתוק.

הוא עדיין די אנוכי בלא מעט מקרים. בכל אופן אני אוהב לראות את הנאמנות והמקצוענות שלו ושל כל ההולנדים. רוביניו צריך ללמוד.

גאגו, למרות שלא שותף, עם מדליית זהב שנייה תוך יומיים. :aaa021:

עוד שעה מתחיל השידור החוזר. אני נשאר לחזות בפלא שוב.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/08
  8. גלאקטיקו Member

משחק פנטסטי, ספקטקולרי, מדהים, מהמם, נחשק, הירואי, גדול, ענק, אדיר (יכולתי להמשיך עד הבוקר) של ריאל מדריד !
    מה שהקבוצה הזו נתנה לי במשך ה10 שנים האחרונות, אי אפשר לתאר.. אני חושב שזה אחד מרגעי השיא של המועדון הזה, אני בטוח גם שהם שברו שיא, כי אין 9 שחקני כדורגל שמבקיעים שלושה שערים נגד 11 ברמות הללו, במשחק על תואר.
    המשחק הזה מחק אצלי סופית בראש את המשחק של מילאן - ליברפול או מנצ'סטר - באיירן, שנחשבו בעיניי למהפכים הגדולים והקשים. מול מה שהלך לפני שעות בברנבאו זה כלום, באמת כלום. אני מאמין שגם אם המשחק היה על תואר של ליגת אלופות , עדיין זה היה נראה בדיוק אותו הדבר. כי זו ריאל, ולא משנה מי יריבתה.

כולם נתנו מעצמם, כולם היו מצויינים, אתם יכולים לבוא בטענות לשחקן זה או אחר, אבל ברגע שהקבוצה משחקת ב10 שחקנים מדקה 35 זה גם לא נותן צ'אנס להראות את היכולת האמיתית של השחקנים בעמדות הטבעיות שלהם, וגם לא את שיא יכולתם.
    אני לא אשקר, אני חשבתי שהספינה הולכת לשקוע אחרי הכרטיס האדום, אפילו עלתה במוחי מחשבה זדונית כמו "שיכניס כבר את רוביניו אין מה להפסיד!" שאני מצטער שעלתה במוחי בכלל.
    הראש שלי במחצית היה כבר עם תמונת העיתון של מחר, יציעים מלאים במטפחות לבנות, וקלדרון אחד לחוץ תחת בשביל להחתים כמה שיותר שחקנים בשבוע האחרון שנשאר למועד העברות כדי להשתיק את האוהדים שרק מתים לערוף ראשים.

כל החילופים היו במקומם, כמו שאני לא אתלהב מהגול של דה לה רד יותר מדי כך אני לא אכעס עליו ש"התבונן" בדויד ויאה כשהוא מסר למוריינטס את הכדור בדרך לשער שהלחיץ אותי שוב לדקות האחרונות של המשחק.
    רוביניו יכול ללכת, באמת, אם הוא חושב שצ'לסי יותר טובה מאיתנו שיהיה לו בכיף. אחרי שהוא יפרוש מכדורגל הוא יודה בטעותו, אני בטוח בכך.
    עדיין צריך להביא שחקן אגף או שניים (במקרה שאחד מהם זה קאפל, כי זו פשוט תהיה בדיחה להביא שחקן ברמה שלו ישר להרכב או בעצם להיות מחליף של רובן שזה אותו הדבר).
    הוא בגיל של דרנת'ה, ואני מאמין שלשניהם יש עוד מה ללמוד בחיים על כדורגל, למרות שגם את דרנת'ה הייתי שמח לראות יותר, הוא פשוט נראה לי כמו שחקן שיכול לגדול להיות מדריסימו בכל רמ"ח איבריו.

זהו.. לילה מעולה היה לי, לילה של חלומות מטורפים, לא משנה מה אני אחלום בלילה זה לא יהיה טוב כמו המשחק שראיתי מהקבוצה שהיא אהבת חיי לעולמי עד.

תודה לך ריאל.

9. Pipe Member

great-amazing-spectacular game and all... but what really bothers me are the red cards for the flying dutchmen. will they play at the riazor?

10. REAL MADRID Member

שון, ואן דר וארט לא יוכל לשחק נגד דפור כיוון שהורחק בכרטיס אדום ישיר. רוד יכול.

11. beitar4ever Member

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0809/supercup_vuelta5.Xxx
    לוחמים!
    אני לא זוכר שאי פעם היה דבר כזה, ריאל מדריד מפרקת את ולנסיה עם תשעה שחקנים מול אחת עשרה שחקנים, פשוט UNBELIEVABLE!
    במחצית הראשונה אמרתי לעצמי , איזה באסה עוד גביע הולך לנו והפעם בגלל טעות שיפוט ובגלל חוסר מוטיבציה של השחקנים. ריאל מדריד נראתה פשוט זוועה, כפי שראינו אותה לא מעט בשנים האחרונות. בלי תנועה, בלי לחימה, בלי מצבים ממשיים, פשוט נאדה.
    גוטי היה כ"כ לא מדויק במסירותיו ,כנ"ל לגבי דיארה. היחידים שעשו משהו איכשהו במחצית הראשונה היו VDV(בזמן ששיחק) ורובן ששיגע את ההגנה של ולנסיה.
    ולנסיה שלא באה לשחק כדורגל יכלה לצאת מהמחצית בתוצאה טובה יותר לנוכח המשחק הרע שלנו במחצית הראשונה בנוסף לאדום שקיבלנו בדק' 40.
    במחצית השניה התברר לי שההרחקה כניראה עשתה טוב לשחקנים והם התחילו לשחק כדורגל ולתת את כל מה שהם יכולים. האגף הימני היה פשוט חייתי כשבראשו עומדים צמד השחקנים הטובים ,ראמוס ורובן. סרחיו היה אתמול גדול כשראינו איזה סיוע הוא נתן להתקפה (כשהוא גם התחיל את המהלך של הגול הראשון כשעלה להתקפה והכין לרוד כדור ממש פנטסטי שבעט לידו של אלביול שגרם לפנדל+ שער אישי, ערב גדול לסרחיו).
    אחרי השער הראשון רובן המשיך לעשות מה שהוא רוצה, עשה דריבלים נחמדים על ההגנה הפצועה של ולנסיה וסיכן לא מעט פעמים את שערו של הילדברנד.
    היה כ"כ ברור שהשער באוויר, אבל מה אז ? איטורלדה החליט לשלוף מכיסו עוד אדום והפעם לרוד על גלישה לגיטימית לכדור , עוד החלטה שגויה לשופט המהולל.
    חשבתי שזה יהיה מה שיהרוס לנו את המשחק, אבל מה? טעיתי, זה רק העצים אותנו. תשעת השחקנים שנשארו על המגרש היו ממש שחקנים ששיחקו עבור הסמל ועבור האוהדים. הם נתנו מלחמה בלתי פוסקת על כל כדור. פתאום ראינו איך ההגנה הייתה מסודרת ואיך שחקני ההגנה יודעים מתי לעלות .
    המתפרצות המשיכו לבוא מהאגף של רובן וראמוס שהיה האגף הפעיל ביותר במשחק. רובן המשיך לעשות שמות בהגנה של ולנסיה והשערים לא איחרו לבוא. זה היה ראמוס 77', דה לה רד עם שער גאוני 88' והסיומת הייתה שייכת להיגוואין שניצל טעות איומה בהגנה של ולנסיה לעוד שער . תסלחו לי, הסיומת בעצם הייתה שייכת למורו שהצליח גם להבקיע, מה שעוד יותר שימח אותי בסוף המשחק.
    שוב אני יאמר, היה ערב בלתי נשכח . נקווה שריאל תמשיך ביכולת הזו גם בליגה . VAMOS REAL!

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/08
  12. REAL MADRID Member

טוב, לאחר שינה מתוקה מתמיד ובוקר שכולל צפייה נוספת של המשחק - הגיע הזמן לסכם אותו.

ההרכב לא היה מפתיע, שוסטר פתח עם ההרכב עליו דובר בתקשורת שהאכזבה היחידה שלי הייתה הצבתו של גוטי הבינוני בהרכב והשארתו של דה לה רד בספסל. הבחירה הזאת של שוסטר לא הפתיעה אותי אבל היא ללא ספק איכזבה אותי. לפחות לאחר האדום של ואן דר וארט שימנע ממנו לשחק נגד דפורטיבו, דה לה רד צפוי לפתוח בהרכב (אלא אם כן שוסטר הולך על מערך הגנתי יותר שכולל את דיארה וגאגו ביחד). היה ברור שצריך לנצח, אני לא אוהב את השיטה של "שערי בית-שערי חוץ", השיטה הזאת אף פעם לא עושה חסד לריאל מדריד שלרוב מצליחה במשחק הראש להוציא תוצאה טובה אבל לא מצליחה לנצל אותה בגומלין. גם הפעם הסיפור לא היה שונה במיוחד, ריאל מדריד אמנם ניצחה וזכתה בסופר-קאפ אבל היא לא הצליחה לעשות את מה שדרוש לאחר הפסד 3-2 בחוץ, היא לא הצליחה לשמור על שער נקי ולכבוש.

השער של דויד סילבה הפתיע אותי. ריאל מדריד פתחה את המשחק כשהיא יותר טובה מולנסיה אבל בסה"כ שיחקה כדורגל אפור, ריאל שיחקה את הכדורגל שהתרגלנו (בעצב כמובן) לראות ממנה בעונה שעברה, סוג של בינונית שגורמת לך לחשוב "מה לא בסדר בקבוצה שלי". את המשחק של ריאל אפשר חלק לכמה חלקים, אני לא הצלחתי למצוא חלוקה שאפשר להסביר אותה בכתב ולכן אני אגיד בכלליות "ריאל לפני האדומים וריאל אחרי האדומים".

איקר קסיאס. השוער שלנו לא פתח את העונה טוב וכרגע זה מאוד מדאיג אותי. כבר בשבוע שעבר, לאחר המשחק הראשון נגד ולנסיה אמרתי שעבר עליו משחק בינוני מאוד ושהיכולת שלו לא מזכירה לנו את איקר קסיאס שאנו מכירים. קל להגיד שקסיאס לא נראה טוב כיוון שרביעיית ההגנה מחליפה שחקנים על ימין ועל שמאל, אבל זה לא מסביר את כל הפזיזות עם הכדורים הארוכים, המסירות הלא מדוייקות. מבחינת משחק ההגנה שלו אין לי תלונות, קסיאס במשחק טוב ועצר את כל הכדורים הדרושים, אי אפשר להאשים אותו בשער של סילבה וגם לא בשער של מוריינטס. הדאגה שלי היא מהפזיזות של קסיאס, קסיאס נלהב וזה טוב אבל הוא ממהר יותר מידי להוציא כדורים למעלה. הוא לא מסתכל מי בכלל נמצא בהתקפה ומה התועלת. אני מקווה שנגד דפור הוא יראה טוב יותר.

הציוות של פפה והיינצה הוא ציוות איום נורא. כ"כ הרבה בלבול בין צמד בלמים שמשחק יחד לא ראיתי מאז השיתוף פעולה של תומר בן יוסף ואריק בנאדו נגד קראקוב. אני רק מחכה לחזרתו של קנאברו, ואם לא קנאברו אז לפחות מצלדר. לא ברור לי האם הוא פצוע או לא אבל אנחנו צריכים אותו. פפה במשחק טוב בסה"כ הכל, כמו כל ריאל מדריד - הוא יעדיף לשכוח את המחצית הראשונה ובעיקר את השער של סילבה שהגיע באשמתו. פפה יצא מקו ההגנה וסילבה לא מימץ פעם ובעט פנימה. לאחר ההרחקה של ואן דר וארט ובתחילת המחצית השנייה פפה פשוט נלחם, בניגוד לאדישות שעברה תחילה את יתר שחקני הקבוצה, פפה העיף כדורים והיה אפשר לראות על פניו את העצבנות. אני מרוצה מהמשחק שלו ומקווה לראות אותו ליד בלם אחר במשחק נגד דפור.

היינצה.. קשה לי לאכול אותו בתור מגן שמאלי, אז לאכול אותו בתור בלם זאת משימה יותר מידי קשה עבורי. הוא לא בלט במיוחד, לא עשה טעויות קריטיות אבל גם לא "בלם" ועשה עבודת הגנה מספקת, גם אצלו ראינו עצבנות, בעיקר במחצית הראשונה. אני לא אוהב אותו בתור בלם מקווה שאני לא אצטרך לראות אותו שם בקרוב. קשה לנתח את המשחק שלו, כל המשחק אתמול היה בלאגן אחד גדול ולאחר ההרחקות של צמד הVANים שלנו ההגנה בכלל הייתה מבולגנת. לא יודע, משחק בסדר שלו.

מיגל טורס מגן מצוין. מיגל טורס עשה עבודת הגנה מושלמת אבל הוחלף ע"י דרנתה רק בגלל סיבה אחת, הוא לא יודע להתקיף. ראינו מספר נסיונות שלו במשחקי ההכנה וגם אתמול, נסיונות שבאו לרוב עם הרמת כדור סתמית לרחבה או ריצה עם הכדור לאגף שמייד לאחריה מגיעה עצירה פתאומית וסכום של בלאק-אאוט לגבי מה הוא אמור לעשטת עם הכדור. דרנתה שהחליף אותו הוא הפתעה טובה, כבר מזן השלמתי עם כך שדרנתה הוא לא מגן שמאלי אבל אתמול כשהוא נכנס כמחליף (חילוף מצוין של שוסטר, ח"ח) ראינו ממנו לחימה, עבודה טובה בגהנה וגם הצטרפות למשחק ההתקפה, אני מקווה לראות אותו יותר משחק - בעיקר בהתקפה אבל טוב לדעת שבמקרה הצורך הוא יכול להיות גם מגן. התרומה שלו למשחק לא הייתה גדולה, הוא תרם התלהבות ואנרגיה וגרם לקבוצה להתעורר, אבל תרומה ממשית עם הכדור לא ראינו ממנו חבל.

גם את המשחק של סרחיו ראמוס צריך לחלק לחקים. המחצית הראשונה ומרבית המחצית השנייה היו פשוט עלובים. סרחיו ראמוס כמו יתר השחקנים, היה אדיש ופשוט לא שיחק כדורגל. הוא התעורר עם ההרחקה של רוד והציג את הכדורגל שאני מצפה לראות ממנו. תרם להתקפה עם פריצות מהאגף והיה פעיל מאוד בשערים שנכבשו, מבחינה הגנתית הוא פשוט היה חומה ואף אחד לא הצליח לעבור אותו. ברור שקשה להציג כדורגל כזה למשך 90 דקות אבל בכל זאת, אני מצפה ממנו להראות יותר עקביות במשחק שלנו להיות פעיל בצורה רצינית ליותר מ15-20 דקות.

על המשחק של דיארה אין הרבה מה לכתוב, והאמת אני לא מצליח. דיארה נתן משחק לא רע, עשה פחות או יותר את שלו מבחינה הגנתית אבל עדיין ראינו ממנו חורים, הפקרות וסוג של שינה בחלקים מסויימים. הוא לא היה עירני מספיק. אבל לא נורא, גאגו חזר ועכשיו יהיה קרב באימונים שיוציא גם מדיארה וגם מגאגו יכולת גבוהה יותר. גוטי היה עם משחק חלש נוסף, היו לו מספר הרמות טובות שאחת מהן כאמור הסתיימה עם הכדור ברשת אבל חלוקת המסירות שלו הייתה עלובה, יותר מידי איבודי כדור, חוסר ריכוז ולמעשה יכולת "גוטי" רגילה. רובן דה לה רד שהחליף אותו היה טוב מאוד ולמרות שהוא אחד האשמים בשער של מוריינטס שגרם לנו לעוד מספר דקות של לחץ, השער שלו מ-25 מטר היה פשוט מחזה יפה. אני מקווה לראות אותו פותח בהרכב במקום ואן דר וארט המורחק נגד דפורטיבו ביום ראשון.

רובן, כמה טוב שיש לנו את רובן. עם כל הדיבורים על כך שצריך מחליף לרוביניו, רובן הראה לברזילאי שישב על הספסל איך משתמשים בדריבל בשביל באמת לתרום להתקפה. המחצית הראשונה שלו הייתה רעה כמו של יתר השחקנים, אבל המחצית השנייה הייתה מצויינת. אף אחד מהדריבלים שלו לא הסתיים אמנם ברשת, אבל הם עשו את מה שהם היו צריכים לעשות, הדריבלים שלו לבד גרמו לשחקנים להתעורר. השילוב שלו עם סרחיו ראמוס חלומי בצד ימין וגם בצד שמאל ראינו ממנו כדורגל מצוין.. כל זה רק גורם לי לחשוב כמה גדול הוא יכול להיות אם תהיה לו גם רגל ימין..

רוד וראול. רוד ואן ניסטלרוי הורחק פשוט סתם. הצהוב הראשון שלו מוצדק, אבל השני, צריך להוציא צהוב על התחזות ולא לרוד צהוב על הכניסה הזאת. רוד נכנס ופגע בכדור. שיפוט איום ונורא אבל זה רק גרם לניצחון להיות עוצמתי יותר. רוד כבר עם 3 שערים מ-2 משחקים ולמרות שהוא לא מראה את כדורגל השיא שלו, הוא מספק את השערים וזה מה שחשוב. לגבי ראול, ראול היה השחקן העצבני ביותר על המגרש אתמול, את כמות הצעקות שהוא צעק לרובן וראמוס ואת כמות האגרופים בדשא במשחק אתמול אי אפשר לספור. ראול נראה לחוץ מאוד, הוא מחכה לשער הראשון. אני מאמין שברגע שהשער הראשון שלו יגיע אז כל הלחץ הזה יירד ממנו. החילוף של שוסטר היה חכם, ראול כבר היה עייף ולא יכל להשפיע יותר על המשחק מבחינת שערים והכניסה את היגוואין עשתה רק טוב כאשר השיא הוא כמובן השער של היגוואין שהוריד לי אבן ענקית מהלב. היגוואין ממשיך את היכולת מסוף העונה שעברה ואני מרוצה, אני רוצה לראות אותו משולב מהספסל גם אני דפורטיבו ואולי אפילו פותח בהרכב.

לסיכום, משחק בינוני מאוד שלנו למעשה. ריאל מדריד לא הציגה כדורגל גדול אבל היא הציגה אופי וחסינות מנטלית אדירה - וגם זה חשוב. הזכייה הזאת הוסיפה כ"כ הרבה ביטחון לשחקנים. תואר זה תואר, ולמרות שהכדורגל לא היה מרהיב, המשחק הזה גרם לי לפחות להתרגש. ולפעמים, עדיף לנצח משחקים כאלה שאתה יוצא מהם חי כ"כ ומרגיש שהיית חלק מערב כדורגל דרמטי, סוחף ומרגש מאשר לנצח 4-0 בקלות כאשר השער הרביעי מעלה בך חיוך ולא יותר כי כבר ברור לך שהמשחק גמור.

האלה מדריד!

13. Nederlander Member

I saw yesterday the game. Real did she not show a game of big football. But she showed a big soul and only by right of so she won and the took the goblet home

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/08
  14. Reyes Member

די להיות מושפע מניר לוין. אז הוא הוציא כמה כדורים מהירים, אבל זה כבר תקופה ממשוכת ככה, לא מאתמול. בכל העונה שעברה אני זוכר את קסיאס מוציא את ריאל למתפרצות, והאמת שזה דבר חיובי. עוד לא נגמרת ההתקפה של היריבה וכבר ריאל יוצאת למתפרצת, השחקנים היריבים לא מספיקים לחזור וכך נוצר מצב מסוכן.

קסיאס אף פעם לא היה חף מטעויות. כמו לכל שחקן, גם לו זה קורה. כנראה שהוא אנושי למרות הכל. לא פעם הוא עשה טעויות חמורות, כמו למשל נגד לאציו בליגת האלופות לפני כמה שנים, שהוא השמיט כדור סטייל דוידוביץ' נגד מאלמו... למזלו ריאל בכל זאת ניצחה את המשחק לאחר מכן.

בכל אופן, הוא אחד היחידים שתמיד אפשר לסמוך עליהם. אני מרגיש שהוא כמו "המבוגר האחראי" בהגנה שלנו.

15. REAL MADRID Member

ניר לוין? נו באמת..

היציאה למתפרצות זאת תכונה מצויינת. אבל למה כשנשארו למשחק 3 דקות הוא ממהר להעיף כדור למעלה כשרק רובן נמצא שם בלי סיכוי להגיע לכדור. תאמין לי שאני לא מזלזל בקסיאס ובסה"כ הצבעתי על כמה דברים שלא עבדו איתו כמו שצריך במשחק אתמול. טעויות זה חלק מהמשחק ומותר לו לעשות אותן אבל גם הוא לא חסין מפני ביקורת.

הוא מנהיג בריאל תמיד, ותמיד אפשר לסמוך עליו. אבל גם הוא עושה טעויות וגם הוא יכול וצריך לקבל ביקורת כשיש על מה.