ריאל מנצחת ב9 שחקנים את ולנסיה 4-2 וזוכה בסטייל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Aug 16, 2008.

1. Raulito Madridista

תגובות המאמנים למשחק אמש:

אוני אמארי:"אמרתי לשחקנים שלי שאני מאוד מרוצה מההופעה שלהם אתמול. הם באו להינות ושיחקו כדורגל טוב. הכי חשוב שלא נשברנו למרות שהם הובילו והיו דקות מסויימות שהיינו מחוץ למשחק. אנחנו עובדים בייחד כבר חודש ומשהו ואני רואה קבוצה שמשתפרת מרגע לרגע ואנחנו מסוגלים להרבה יותר. הקהל עודד אותנו נפלא ואני שמח שהוא נהנה. ויסנטה התעקש להיות בסגל למשחק למרות שהיו לו גירויים מטרידים ברגל לפניכן. אני שמח שהוא זה שהבקיע את שער הניצחון, זה ויסנטה שהקהל רוצה לראות ואני מקווה שהוא ייתן לנו הרבה העונה. נגיע לברנבאו כדי לשחק את המשחק הרגיל שלנו. אנחנו יודעים שיהיה הרבה יותר קשה שם, הם ייקבלו אנרגיות מהקהל וירוצו להבקיע, אבל אנחנו נוכל לנצל זאת למטרות שלנו".

ברנד שוסטר:"המשחק היה פחות או יותר חיובי למרות שהקבוצה חייבת להשתפר בדברים שונים. אני בטוח שבברנבאו נעשה את העבודה, אנחנו זקוקים לניצחון מינימלי. המשחק התנהל בידיוק לפי הציפיות שלי. ידעתי שיהיה משחק כדורגל גדול ושוולנסיה תפתח בלחץ חזק מהרגע הראשון. וולנסיה חזרה למה שהיינו רגילים - קבוצה התקפית מהירה עם כדורגל טוב ומשחק תוסס. אף אחד לא הבין מה קרה להם בשנה שעברה. השנה אני בטוח שהם יהיו קבוצה מצויינת. אני חושב שהתמודדנו לא רע עם הלחץ שלהם וידענו להגיב יפה לשער השני שהם כבשו. אני ידעתי שרובן יוכל לעשות שינוי מהספסל ואני שמח שככה היה. זו יכולה להיות השנה של רובן, אני מאוד מרוצה ממנו".
    "בקשר לקו האחורי ששיחק אמש, אז אני בחרתי את אלו שהיו בכושר הטוב ביותר ביחס למשחקי ההכנה והאימונים. זה לא אומר דבר לגבי העתיד. אין טעם לשתף שחקנים בכוח, אין טעם להיות פזיזים. אנחנו רוצים להימנע מפציעות שייפגעו בנו קשות לקראת העונה שבפתח".

2. Pipe Member

- אם היה לי שקל על כל משחק שבו רובן ב10 דקות עשה יותר פעולות טובות מרוביניו בשעה הייתי קונה את הכרטיס של הגמד ושולח אותו לנומאנסיה. הבישול לרוד היה textbook של איך צריך לשחק קיצוני ברמה הגבוהה ביותר.
    - אני מתגעגע לויסנטה של 2004.
    - אני מתגעגע למורו בלבן.
    - למה התלונות באשר להגנה? זה לא ניסויים ולא נעליים - ראמוס ומצלדר לא במצב פיזי אידיאלי ועדין לא בכושר משחק מלא ושוסטר עצמו אמר אחרי המשחק שהשיקול העיקרי בבחירת הרביעייה היה מטעמים פיזיים והעובדה שהם שיחקו בכל משחקי ההכנה. סופרקאפ זה לא סופרקלאסיקו - לא צריך להעלות את ראמוס ומצלדר כשהם לא מוכנים במאת האחוזים.
    - מה הסיפור של קיצוניים שמאליים ופציעות?
    רובן, ויסנטה, קיואל, דאף. העיקר שחמורים כמו אריזמנדי משחקים 35 פעמים בעונה...

Last edited by a moderator: Aug 19, 2008
  3. Raulito Madridista

פורסמו הסגלים לקראת המשחק

למרות הראיון שהעניק לתקשורת ובו הצהיר במפורשות על רצונו לשחק בצ'לסי, רוביניו נמצא ברשימת המוזמנים, אבל ככל הנראה ייפתח על הספסל ובמקומו יעלה רובן. מרסלו ודרנטה חזרו ממשחקי נבחרותיהם באולימפיאדה וזומנו גם הם, בניגוד לגאגו שזכה עם נבחרת ארגנטינה במדליית הזהב אחרי ניצחון על ניגריה. קנבארו שחזר להתאמן עם שאר השחקנים עדיין לא כשיר וייעדר כמו גם סניידר שייקח לו עוד זמן לשוב, ושני פצועים חדשים יחסית הם חאבייר סביולה וכריסטוף מצלדר. פפה וראמוס צפויים לפתוח בהרכב במקומם של חאבי גארסיה ומיצ'ל סאלגדו הפצוע. אפשרות סבירה בהחלט היא שנראה את דה לה רד מפנה את מקומו לגוטי.

ריאל מדריד - הסגל המלא:

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/08/1219489604.Xxx

שוערים: קסיאס, דודק;
    הגנה: ראמוס, פפה, היינצה, טורס, מרסלו;
    קישור: דיארה, חאבי גארסיה, דה לה רד, גוטי, ואן דר וארט, רובן, רוביניו, דרנטה;
    התקפה: ראול, ואן ניסטלרוי, היגואין;

החיסרון העיקרי בשורות וולנסיה הוא קרלוס מרצ'אנה, שימשיך להיעדר עקב פציעה. באנגה וזיגיץ לא ימשיכו בקבוצה והם בחוץ מסיבות מקצועיות, כמו גם אסייר דל-הורנו ואנגולו. בוולנסיה לא צפויים שום שינויים וההרכב יהיה זהה, אותם 11 שניצחו את ריאל מדריד ייקבלו את הקרדיט.

וולנסיה - הסגל המלא:

שוערים: הילדבראנד, גואיטה;
    הגנה: מיגל, מוראטי, אלכסיס, אלביול, הלגרה;
    קישור: אלבלדה, פרננדס, אדו, בראחה, הרננדס, חואקין, ויסנטה, סילבה;
    התקפה: ויאה, מאטה, מוריינטס;

Last edited: Aug 24, 2008
  4. Raulito Madridista

אני לא יודע אם נצליח להפוך את הפיגור, אבל מה שבטוח זה שהקבוצה תשחק הרבה יותר טוב. גם בגלל החילופים הצפויים של שוסטר בהרכב וגם בגלל העובדה שהמשחק בבית. השחקנים התאמצו בשבוע שעבר, אבל עדיין לא מספיק, והפעם עם האנרגיות של הקהל אני מקווה לראות קבוצה שעולה למגרש באטרף.
    לדעתי שוסטר צריך לפתוח בהרכב עם רוביניו ורובן ולהשאיר את ואן דר וארט או גוטי בחוץ, ככה משחק ההתקפה יזרום קצת יותר טוב. במידה ולא, שראול יתופקד באחד האגפים מחוסר ברירה, כדי שנוכל לתקוף משני הצדדים. במשחק נגד וולנסיה דווקא את ואן ניסטלרוי ראיתי הולך הצידה ולא התלהבתי מהרעיון, כי אנחנו צריכים אותו בתוך הרחבה, אבל לצערינו ראול לא יודע לשחק עם הגב אל השער כמו ואן ניסטלרוי. בכלל, במשחק שעבר רוד הזכיר את העונה הראשונה שלו בלבן, כל המסירות הלכו אליו והוא הצליח לשמור על הרבה כדורים ולהבקיע צמד משני מצבים, אני מאוד מרוצה ממנו.
    וולנסיה תצליח לתפוס אותנו לפחות פעם אחת עם חוסר ריכוז בחלק האחורי, למרות שההגנה שודרגה, ואני מאוד מקווה שהקבוצה תצליח להבקיע לפחות שני שערים, ובאמת שהפעם אין תירוצים. אם קצת תוקפים אותה בחוכמה, ההגנה של וולנסיה הופכת למבולבלת מאוד. מוראטי למשל הוא נקודת תורפה.
    הרבה יותר כיף להתחיל את העונה עם תואר.
    אגב, המאזן של שוסטר במשחקי נוק-אווט הוא עצוב. הפסדנו בכולם תחת הדרכו: הפסד כפול לרומא[צ'מפיונס ליג], הפסד כפול למאיורקה[גביע ספרדי], הפסד כפול לסביליה[סופר-קאפ ספרדי] ובינתיים הפסדנו גם לוולנסיה. אני מקווה ששוסטר ייגתמש היום בחילופים שלו. אם ראול למשל ימשיך להיות חלש, לא להסס להכניס את היגואין, צריכים מהירות בהתקפה.
    שיהיה בהצלחה.

5. REAL MADRID Member

אני מצפה לתואר. לא מעניין אותי אם השחקן ההוא או האחר פצוע, אם זה מתנדנד והאם הזה רוצה חוזה חדש. בניגוד לשנה שעברה בה פשוט התפרקנו בברנבאו נגד סביליה, הפעם, עבורי לפחות הפסד של התואר זאת שערוריה שאסור לעבור עליה בשתיקה. אסור.

בשער יעמוד כאמור איקר ואני מקווה שיציג את יכולתו הרגילה ולא ישחזר את הבינוניות מהמשחק הראשון נגד ולנסיה במסטייה. מה שיעזור לו במשימה זה שראמוס ופפה כשירים ל-90 דקות. לפחות ע"פ המסתמן הרביעייה האחרוית תורכב מראמוס ומיגל טורס כמגנים והיינצה ופפה כבלמים. אני לא מת על הקטע שהיינצה משחק כבלם ומוזר לי ששוסטר לא חושב על מצלדר בהרכב במקומו של טורס. מוזר לי שקסיאס, דה לה רד וראמוס כשירים לשחק אבל מצלדר לו. אני רוצה לראות את הענק הגרמני משולב העונה יותר ברוטציה, אין טעם להושיב אותו על הספסל כשהוא כשיר - במיוחד כשהיינצה וחאבי גארסיה הם האופציה לעמדת הבלם המחליף על חשבונו.

יתר ההרכב אני מקווה שיהיה כמו שהיה בשבוע שעבר אך עם השינוי הקל והמתבקש של רובן במקום רוביניו. לא רוצה לראות את רוביניו משולב בכלל במהלך המשחק הזה ואני מקווה מאוד ששוסטר יעלה אותו להתחמם כבר מהדקה הראשונה וישאיר אותו לעשות מתיחות במשך 90 דקות. וברצינות, אני לא מעוניין לראות את דה לה רד מפנה את מקומו לטובת גוטי. עם כל הכבוד לגוטי, דה לה רד היה טוב מאוד במשחק נגד ולנסיה בעוד שגוטי שנכנס כמחליף היה בינוני - כמו בכל משחקי ההכנה. אם דה לה רד שהציג משחק מצוין ירד לספסל לטובת גוטי הישנוני זאת פשוט בושה וחרפה מצידו של שוסטר, מה הוא בעצם מראה לשחקנים הצעירים? שאין מה להילחם על המקום הטוב בהרכב? מה קרה למשפט של "מי שטוב יותר ישחק?". אותו דבר בדיוק לגבי ראול, אני מעוניין שהוא יפתח בהרכב אבל אם הוא יהיה חלש אז שירד לספסל אפילו במחצית לטובתו של היגוואין. ההחלטה להשאיר את היגוואין וסביולה במשך 90 דקות הייתה לא ברורה.

לגבי ואן דר וארט ודיארה - אני מצפה מואן דר וארט לקחת היום יותר מנהיגות ולהיות הרבה יותר פעיל ולסדר את משחק ההתקפה שלנו. בשבוע שעבר הוא היה חלש ואין שום סיבה שהיכולת הזאת תחזור גם היום. לגבי דיארה, האפריקאי נמצא בכושר מצוין והגיע הזמן שהקהל יראה זאת גם בברנבאו. גאגו נתן טורניר טוב באולימפיאדה ואני מצפה למלחמה על המקום בהרכב. נקווה רק ששוסטר יבחר בשחקן ע"פ היכולת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. beitar4ever Member

בקשר למשחק היום, יהיה מאוד קשה לקחת את הגביע אך לא בלתי אפשרי. שוסטר יקבל היום בחזרה את פפה וראמוס ואני מאוד שמח על כך. אולי זה מה שישיב לקאסיאס את הביטחון שטיפ טיפה היה חסר לו במשחק הקודם.
    בקשר להרכב , לא הייתי עושה שינוי בהרכב ששיחק במשחק הקודם מלבד אולי להוצאתו של רוביניו והכנסתו של רובן להרכב.
    אין ספק שרוביניו במשחק הקודם הציג יכולת סתמית והוא צריך לפנות את המקום לרובן שמחכה להזדמנות מהספסל.
    מי שצריך לקחת את היוזמה כפי שאמר ארז, הוא VDV. במשחק הקודם ון דר וארט היה פחות פעיל ולא לקח את הקבוצה על כתפיו בניגוד למה שציפיתי ממנו.
    אני מאוד מקווה שכפי שאמרתי, היום הוא יעשה את המוטל עליו.
    יאללה ריאל.

7. Ohad_Glr Member

הסיכוי גדול מאוד. צריך להסתכל על זה כמו משחק בשלב הנוק-אאוט של הצ'מפיונס ליג. 3-2 עם שני שערי חוץ במשחק הראשון זאת תוצאה טובה. נקווה שהיא תספיק...

לגבי ההרכב. הייתי רוצה כמובן לראות הרכב של שתי אגפים (רובן ורוביניו ביחד) אבל בגלל שמשחקים עם אגף אחד רובן חייב לפתוח. מי יודע? אולי זה שרוביניו לא ישחק יגרום לשרשרת שתנחית אצלנו בסוף את קווארסמה או קאפל...

8. REAL MADRID Member

אתה באמת רוצה לראות את רוביניו פותח היום בהרכב? דווקא היום?

9. Ohad_Glr Member

אולי קצת מאוחר לזה אבל אני יגיב. זה משחק בית על תואר שלא כל כך חשוב. הייתי רוצה לראות מערך עם שני אגפים. באגף אחד רובן ובאגף השני צריך לשחק השחקן הכי טוב שאנחנו יכולים להציב בו. השחקן הזה הוא רוביניו...

10. Pipe Member

gonzales is a fucking idiot
    but nontheless real look like shit. fuck, even iker made a mistake.
    not even a single piece of decent attacking play in an entire half and things arent looking very promosing for the second one, i must say.

Last edited by a moderator: Aug 25, 2008
  11. Raulito Madridista

מגיע לשחקנים לרדת למחצית כשהם מקבלים שריקות בוז מהקהל. גם לפני הכרטיס האדום השערורייתי שספג ואן דר וארט, הקבוצה פשוט הייתה איומה. זה יפה שהשחקנים בועטים מרחוק, אבל לא יכול להיות שזה הדבר היחיד שיהיה לקבוצה שלנו להציע. וולנסיה עושה משתעשעת בנו בברנבאו, היא כבשה את השער שלה בקלות רבה מידי. שוסטר הוא האשם המרכזי, אבל לא היחידי. הוא לא אשם למשל שגוטי ממשיך לנמנם או שראול לא מנצח את השחקן ששומר עליו באף מאבק, אבל שוסטר כן אשם בצורה שבה הוא בנה את הקבוצה. במקום להתעקש להביא קשר אחורי או משהו כזה, אז אנחנו מקבלים את ואן דר וארט. השיטה הזו לא תצליח, היא הורגת אותנו! האמצע שוב פרוץ וההתקפה תקועה, זה פשוט נמאס, בעיקר מהכדורים הארוכים המתסכלים האלו שאין לנו סיכוי לנצח בהם. מהסגל הקיים אולי צריך לנסות את דה לה רד בכל-זאת, הוא לפחות יעשה קצת יותר בהגנה. אין סיכוי שנזכה היום בתואר, השחקנים נראים שבורים, אבל אני מצפה למלחמה וגם שלא ניתן לוולנסיה לעשות מאיתנו צחוק. אין סיבה לעשות שינויים כרגע במערך, אבל אצל שוסטר שעושה הכל הפוך, לכו תדעו. אם כבר שינוי, אז היגואין במקומו של ראול. נקודה אחרונה שרציתי לציין היא ראמוס. יש לו יותר מידי איבודי כדור שטותיים והוא מפגין אדישות, לא יודע מה יש לו. שנה שלמה עברה מאז שקבוצה באה לברנבאו ועשתה לנו משולשים.

Last edited: Aug 25, 2008
  12. riquelme1 Member

בושה וחרפה ולנסיה, כאלה לוזרים, ב9 שחקנים במקום לשחק ולתת את הגול השני ולגמור את המשחק הולכים אחורה, פשוט ביזיון, מגיע להם להפסיד.

וייה נירא פשוט גרוע, לא רק היום גם במשחק של ספרד נגד דנמרק, היום הוא פשטו לא עשה כלום חוץ מלאבד אין ספור כדורים, זה נירא כאילו ולנסיה לא שיחקה עם חלוץ ביכלל.

13. Joaquin Member

איזה חבורה של לוזרים,אני פשוט לא מאמין למה שאני רואה.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxxhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxxhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך הגיע לולנסיה ההפסד הזה , קיבלו 3 מתנות (שתי ההרחוקות של ריאל ואי ההרחקה של אלביול) מהשופט וגם את זה לא ניצלו.
    וראו כשהם רוצים לתת גול הם עשו את זה כצימצמו ל4-2 אבל זה היה מאוחר מדי.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו תמיד כשאני מכבה את הטלוויזיה קורים דברים...ראיתי חצי שעה של הולנד מחוזקת בכמה שחקנים אחרים (עוד מעט גם הנטלאר לבטח יעבור אז בכלל ישחקו במדריד בכתום) וממש לא התרשמתי משום דבר. הלכתי לראות תכנית ארוח שבועי ופתאום אני מגלה שו.ד וארט הורחק (מה הוא עשה?). עכשיו לפני כמה דקות אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה ש'הולנד' בתשעה שחקנים, ועוד מנצחת 4-2!?! איך זה קורה?!?

נ.ב - לא רוצה שמישהו ייפגע מהקטע שלי של ריאל - הולנד (זאת הקנאה שלכם יש את כל הכוכבים ואנחנו, קרי אייאקס, רק את הצרות חחח)

Last edited: Aug 25, 2008