ריאל מנצחת בשיניים את חטאפה ; בארסה מנצחת במדריגאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Dec 2, 2005.

1. Barcik Member

ריאל מדריד חרא של קבוצה.

2. Mourinho Member

התכוות לאתלטיקו מדריד נכון?

אתלטיקו הובילה 1:0 כל המשחק עד שהגיע אורבייז בדקה ה-95 והשווה. מה יהיה אם הקולצ'נרוס?

3. El Conejito Member

ריאל נראית רע, רע מאוד.
    נגד חטאפה זה הלך , מה יהיה נגד הקבוצות הגדולות?!
    פלורנטינו גורם סבל לאוהדים , שינוי אך ורק שינוי!

היום בערב 19:55 בספורט 5 פלוס, בארסה מתארחת ללא צ'אבי ורייקארד אצל הצלוללת הצהובה של בעל בית חואן רומאן ריקלמה.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20051204a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20051204_Y04PORTB2.Xxx.Xxx

לנצח בשביל צ'אבי!
    ה- MD מתייחס בקפדנות מאוד לקרב הגדול בין ברזיל לארגנטינה. או יותר נכון בין רונאלדיניו גאושו לבין חואן רומן ריקלמה.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20051204a/_archivo55_graphic_10_1_2_20051204_YBA01S1.Xxx.Xxx

4. N כמוני Member

יאללה ולנסיה!!
    הם הולכים היום לנצח
    אני מקווה שויאריאל תנצח את ברצלונה ולדעתי זה גם יקרה

5. Waters Member

לא הבנתי מה אתה אומר עד שנזכרתי שאתה אוהד ברסה...

הזכירו פה את בקהאם, בקהאם משחק פשוט גרוע! המשחק שלו פראי ומסוכן וזה לגמרי לא פלא שהוא קיבל כבר שני כרטיסים אדומים העונה.
    אגב, בן כמה הוא כבר?

6. EL Capitan Member

על ריאל, אמרתי את מה שהיה לי להגיד בדיון של ריאל מדריד. אני רק יוסיף, בקהאם זבל של בן אדם. כנראה היה עצבני ורצה להוציא את זה על המגרש. כבר במחצית הראשונה הוא היה צריך לקבל אדום.

בטיס ממשיכים להיות נאיבים והמצב עצוב. לא ראיתי עדיין את הגולים של סלטה, אבל ה'אס' רשם שסלטה ידעה לנצל שתי מתנות שההגנה של בטיס נתנה לה ומזה הגיע ההפסד. פשוט חבל, כמה שזה עצוב- זה המצב. כמו שאמרתי, עד ינואר לנסות לגנוב כמה שיותר נקודות, לשפר את ההרגשה המוראלית של השחקנים ולעשות את הרכש הנכון בעיניי ההנהלה וגם סרה פרר.

סלטה מהצד השני, עם עוד 3 נקודות ועוד מחזור בו היא תשהה בפסגה הגבוהה. לפני המשחקים היום היא מדורגת במקום השלישי, 2 נקודות בלבד מתחת לבארסה. בעוד משחק אתמול, בילבאו משער בתוספת הזמן של אורבאייז השיגה נקודה בבית שלה, בסאן ממש, נגד אתלטיקו מדריד, ששוב סובלת מחוסר מזל.

היום תבוא המנה העיקרית (עלייה כבר פירטתי בתגובה קודמת שלי כאן), וכמובן במוקד- ויאריאל נגד בארסה.

עריכה: ובכל זאת, נתן עוד קצת פרטים והקדמות למשחקים- חואקין קפארוס יחזור היום לאצטדיון בו אימן 5 שנים, למשחק חוץ נגד סביליה בפיחואן. חאבייר אגירה ינסה להמשיך את ההפתעה הענקית ואולי אפילו לחזור למקום הראשון. קיקה עם ולנסיה תנסה להמשיך את ההתאוששות מול אספניול המדרדרת. בנוסף, קיקה ממשיך עם סדרת החנוך שלו. קלייברט, שמתכונן כבר הרבה מאד זמן על שהוא לא נכלל בסגל ובכך לא משחק כמעט, שוב מחוץ לסגל למשחק. ראסינג סאנטאנדר ומאמנה מנואל פרסיאדו, שהציטוט הזה אומר הכל לגבי המשחק היום נגד סוסיאדד: "אנחנו צריכים את הניצחון הזה באל סארדינרו כמו אוכל". ויקטור מוניוז וסארגוסה ירצו לצאת מתקופה רעה במשחק חוץ נגד קאדיז. ואלאבס תארח את מאיורקה לקרב תחתית חשוב לשתי הקבוצות.

Last edited: Dec 4, 2005
  7. Mourinho Member

כמו שאמרתי, בטיס תרד ליגה העונה. אם לא יגיע מהר חיזוק של לפחות 2 חלוצים ועוד קשר ובלם, אין לקבוצה המתוסכלת הזאת שום סיכוי להשאר בליגה.
    וכמה פעמים אפשר להגיד לחואקין לעזוב? אני חושש שזה כבר מאוחר מדי, חואקין היה צריך לעזוב את בטיס מזמן, אבל הוא עקשן, ואני מקווה מאוד בשבילו שקבוצות ירוצו אחריו הקיץ, שלא יבלה את זמנו בסוגונדה.

היום כמה משחקים מעניניים: סביליה בכושר מצויין אם הפנים קדימה תארח את דפור שתגיע אחרי ההפסד לויאריאל, ולנסיה תשחק במונז'ואיק נגד אספניול המתאוששת. אוסטסונה תרצה לעבור את ברצלונה במידה שתפסיד או תסים בתיקו.

8. EL Capitan Member

אתה קצת מגזים, עמי. אני לא כזה פסימי וחושב שבטיס יירדו. לדעתי, הם יצליחו בסופו של דבר להשאר העונה בליגה, וגם אני מקווה שכך, למה אם לא, חבל מאד שכך יהיה. אבל נגעת בנקודה מעניינת- לא משנה מה יקרה בגורלה של בטיס, אם תרד ליגה או לא, חואקין צריך לעזוב. ונכון אני לא מגלה לאף אחד משו כאן, אבל הבעיה שיש סיכוי שהוא לא יעזוב את בטיס.

למה? אולי אף אחת לא תרצה לשלם עבורו את המחיר הכל כך יקר וחואקין יאלץ לבזבז עוד תקופה בבטיס. אני מקווה שזה לא יקרה ונראה את חואקין עוזב את בטיס לקבוצה גדולה באמת (ולא לניוקאסל, פיורנטינה וכאלה), ואם זה יקלע למצב כזה כמו שאמרתי, מצידי שהוא יעבור לריאל כבר.

9. Barcik Member

עזוב את בטיס, אתלטיק צריכה לרדת ליגה. או לקנות את כל נבחרת אאוסקדי (ארץ הבאסקים). ולהחזיר את באקרו מפרישה. שלא לדבר על הקולצ'נרוס.

נראה לי שהמשחק היום יהיה קל יותר לבארסה מאשר מה שכולם חושבים, וגם שנקבל הוכחה שלאבד את שאבי זה ממש לא קריטי.

10. EL Capitan Member

בוריס, גם אם בארסה תנצח היום וחסרונו של צ'אבי לא יורגש על המגרש, זה לא בגלל שצ'אבי לא כזה חשוב לבארסה. בארסה קבוצה מאד חזקה, שהעונה עם כל הפצועים של העונה שעברה בסגל, יש לה סגל רחב, שגם אם שחקן כזה או אחר (במקרה שלנו, צ'אבי) נפצע, יש מי שיחליף אותו, ככה שלא נרגיש ממש בחסרונו (במקרה של רונאלדיניו זה משו אחר כמובן...).

11. Barcik Member

בוא אני אנסח את עצמי מחדש. פציעה של פויול/מארקז/רונאלדיניו/אטו/דקו/ואלדז תפגע בבארסה יותר.

12. EL Capitan Member

צודק, מבין למה אתה מתכוון. ואהבתי את החתימה!

13. George Best Member

תוצאות מחצית

אספניול ולניסה 2-0 אנגולו ודויד וייה(כמובן...)
    ראסינג-סוססיאדד 1-0 שער של נובו
    קאדיז - סארגוסה 0-1 אנריקה
    אלאבס - מאיורקה 1-0 ויקטור בתופסת הזמן של המחצית

Last edited: Dec 4, 2005
  14. Mourinho Member

ולנסיה מובילה 2:0 במונז'ואיק על אספניול, ובדרך לנצחון שלישי ברציפות.
    כמו שאמרתי, ולנסיה העונה מועמדת לאליפות, אחרי רכישות נפלאות שעשתה הקייץ, אם מאמן מצויין כמו פלורס, שממשיך את מעשיו של רפא בניטז.

15. Spanish Weapon Member

מצטער , אומנם אני לא אובייקטיבי , אבל להגיד שולנסיה מועמדת לאליפות ?

בוא נהיה כנים , אם בארסה ממשיכה באופן עקבי בכושר והיכולת שלה עד סיום העונה, אין לה אף יריבה בספרד.

ולנסיה קבוצה נהדרת , שלא יישמעו מזלזלים דבריי , אבל אני לא רואה אותה נשארת קבוצה יציבה לאורך כל העונה.