טוב ככה המחצית הראשונה לדעתי הייתה שקולה ושתי הקבוצות יצרו לחץ והניעו כדור בצורה טובה, בסופו של דבר ריאל שהתבססה יותר על הנעת כדור במחצית ה-1 מובילה 1-0 משער יפהפה של בפטיסטה שלא מפסיק להפציץ(טפו טפו טפו). ראינו במחצית של ריאל שהיא יותר נסוגה לאחור ועוקצת מדי פעם בהתקפות מתפרצות, היא לא ממהרת לצאת להתקפות וכפי שאמרתי היא קודם כל מניעה כדור בשקט בצורה מסודרת, ואז בונה לעצמה מתפרצות. מילה טובה לשני הבלמים שלנו ,פפה וקנאברו , היום יש תיאום טוב ביניהם, וחוץ מכך יש להם יכולת אישית מצויינת לכל אחד מהם, שמתבטא בסגירות טובות, וחטיפות כדורים לשחקנים של רייקרד. לפי מה ששמתי לב כל היום ההזדמנויות של ברסה באו מהאגף של רונאלדיניו שמאוד פעיל היום, הברזילאי עושה בצפר לראמוס , מקווה שהוא לא ימשיך ביכולת כזו גם במחצית ה-2 כי אם כן אנחנו בצרות. יש משהו שממש מפריע לי במשחקה של ברסה, לא הבנתי בדיוק למה רייקארד שם שחקן שהוא בעצם קשר מרכזי יותר, כשחקן כנף, השחקן שאני מדבר עליו זה אינייסטה , באגף ימין הוא פחות מורגש, אני מאמין שרוב אוהדי ברסה היו רוצים לראות אותו משחק יותר באמצע כשהוא מחלק כדורים חכמים לשחקני ההתקפה, זה עדיף על העמדה שבה הוא ממוקם היום, המקרה הזה ממש מזכיר לי את המקרה של ברוכיאן שממוקם בעמדה הקשר הימני כאשר הוא משחק בכלל כקשר מרכזי.
פויול במקום זאמברוטה? על מה ולמה?... פויול הזה רוביניו עושה ממנו צחוק, עם כל הכבוד אליו הוא בלם והוא לא צריך לשחק מגן, זאמברוטה טוב ממנו בכל פרמטר כמגן. הוא צריך להישאר עם ההרכב הזה חוץ מהשינוי שאמרתי (להעביר את פויול במקום מארקס וזאמברוטה כמגן)
מחצית פשוט מטורפתתתת אפשר לסכם את זה כך: ראיל בלי קסיאס לא שווה כלום במשחק הזה. ברסה יכולה לשרוד עוד כמה משחקים בלי רונלדיניו...אבל לא בלי מסי... משחק פשוט...פשוט...ללקק תאצבעות... ההימור שלי הוא שרייקרד יעשה שינוי קטן במחצית וברסה תיקח ובגדול ותנצח בסופו של ענין 1-2!!
נראה לי אתה רואה בטעות את המחצית הראשונה בקמפ נואו שנה שעברה שהסתיימה ב2-2, מחצית טובה אבל קצת הגזמת...
שכחו את מה שמרתי...ברסה משחקת גועל נפש במחצית השניה! עריכה: אויש נו באמתתת מה זאת המחצית הזאת?!?! אינייסטה כזה חלששש הניצוצות היחידים שראיתי היום מבוזן שנכנס ל10 דקות האחרונות... על הפנים!!!! הייתי משוכנע שברסה תאכל את ריאל אחרי המחצית הראשונה... במילה אחת: אכזבה.
אפשר להבין למה ריאל לא מפסידה עם השופט הזה כבר 8 שנים , לא שריקות מכריעות אבל שריקות כאלה קטנות ששורק ולא שורק שגורמות להכריע. אבל זה לא אמור להוות תירוץ , רייקארד נכשל וצריך להתחיל לעשות מהפכה לפני שהמפכה תעיף אותו. ריאל סגרה בצורה ארמטית את המשחק לא נתנה לעשות כלום לברצלונה שגיא כהן ממשיך לזיין ת'מוח על קנאברו . רונאלדיניו צריך אתגר חדש , רעב חדש , הוא כבוי הוא גרוע הוא כבד קח אותו ארהם רק שתתן לנו הרבה כסף לפחות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ועכשיו, תרשו לי: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!
זה היה נראה במחצית השנייה כמו ריאל נגד אלמריה או אלבסטה או לא יודע מי... בארסה במחצית השנייה שיחקה איום ונורא. אמרתי כבר ממזמן שהאליפות בספרד די בכיס של ריאל, אין לה יריבות ראויות בליגה הספרדית, כבר מתחילת העונה ברצלונה לא משכנעת בליגה ואין קבוצות ברמה בספרד שיכולות לאיים על האליפות. זה בכיס של ריאל. ריאל שיחקה פנטסטי בהגנה, פפה אחרי שמתחילת העונה אני יורד עליו עשה עבודה מדהימה, קנבארו שיתק את אטו ועשה לו בית ספר, היה מושלם, היינצה היה מצויין. בקיצור משחק הגנתי מושלם של ריאל שאם תשמור על הרמה הזאת בהגנה תגיע רחוק גם באירופה. בהתקפה ריאל לא עשתה יותר מדי, לא יזמה יותר מדי אבל שער ענק של באטיסטה מספיק נגד ברצלונה עלובה. בברצלונה צריכים לעשות שינויים, תם עידן בברצלונה, הסגל הנוכחי מיצה את עצמו (לפחות בליגה, באירופה אני לא פוסל אותם) אני במקום בארסה נפטר מדקו ורונאלדיניו בקיץ ובונה קבוצה חדשה. בלי מסי ברצלונה היא כלום. ניצחון קליל ביותר לריאל מדריד.
אין ספק-ההגנה של ריאל מדריד ניצחה את המשחק היום. איזה משחק מושלם של פפה וסרחיו ראמוס, שפשוט העלימו את רונאלדיניו ואת אטו שפשוט היו חושך היום.
נתחיל עם השיפוט שהיה בזיוני, הרבה שריקות מעוררות מחלוקת, לא נתן למשחק לזרום, שרק על כל דבר קטן וגם שלא היה שום דבר וממתי שורקים לסיום המשחק במצב כזה דקה לפני הסיום. אבל עדיין, זה לא תירוץ ליכולת הרעה. במשחק היום רואים כמה בארסה סחרה את מסי, איתו כל המשחק הזה היה שונה. בוז'אן פשוט שחקן מצוין, איזה כשרוןן והוא רק בן 17, הבעיטה המצוינת ששחרר וגם ירד לעשות הגנה והצליח לחלץ כדור, איזה כשרון. אטו עדיין לא משופשף, בכלל לא אותו אטו שהכרנו ואהבנו. לבארסה היו היום מלא איבודים שלפי דעתי היו הדבר העיקרי שהפסיד להם את המשחק. עכשיו נדבר על שחקן אחד מרעל מדריד שהרשים אותי, פפה, מתחיל להראות למה בעצם שילמו עליו כ"כ הרבה כסף, פשוט היה מצוין היום, עצר את בארסה, תיקולים, פשוט הכל. נ.ב-אני חולם או שרונאלדיניו ירד שם בסוף לכדור והצליח? ועד שזה קורה אינייסטה נותן מסירה מתחת לכל ביקורת, כל כך חבל.
כמה מילים על הסופר-קלסיקו: - משחק כדורגל טוב, לא מדהים. בטח לא ה3-3 המדהים של העונה שעברה. - ריאל מדריד עשתה בית ספר לכדורגל לברצלונה בקאמפ נאו, ברצלונה לא שיחקה את הכדורגל שלה, איפה ההנעת כדור הבלתי פוסקת, זה לא דומה לברצלונה של לפני שנתיים. - רייקרד\רונאלדיניו הסוף.
אני הייתי מוציא את אינייסטה ורונאלדיניו היום עם אדום, כמה הצגות אפשר לעשות? השופט באמת שהיה מעצבן והשיפוט שלו עזר לריאל, אבל לא באופן מכוון אלא פשוט כי הוא שרק לכל דבר.
מה??? ההפך הגמור, השופט נתן למשחק לזרום ולא שרק על שריקות של 50\50, אני ממש נהניתי כנייטרלי מהשיפוט היום.
ביזיון, אין לי מילה אחרת לתאר את התחושה כרגע. מחצית שנייה של כלום, שום דבר. עוד ניסיון להכנס לרחבה, עוד ניסיון לנסות לעבור שחקן, שום דבר תכליתי. הייתה את התחושה שגם אם השופט יוסיף עוד מחצית שלמה אנחנו נגיע לרחבה של ריאל ולא נעשה עם הכדור כלום. כל המסירות שבלוניות במיוחד, והשיא היה עם החילוף של זמברוטה בפויול. היה כל כך קשה להכניס את הנרי במקום אחד השחקנים האחרים? רונאלדניו גרוע, חלש, כבד, היה צריך לסיים את המשחק על הספסל, הוא בניגוד לאטו, לא מסוגל לסכן כמעט את השער. מילא כשזה היה קאפלו, אבל אם שוסטר מנצח את רייקארד בהאמת שההולנדי כבר לא מתאים לאמן את הקבוצה הזאת.