ריאל מנצחת בקאמפ נואו 1-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/12/07.

1. RubberSoul Member

טעות קטנה,אבידל התחיל את הקריירה שלו בתור בלם,ושיחק מול שטוטגרט כבלם אחרי היציאות של פויול ומארקס.
    ומארקס בלם,אבל לא ישחק כנראה,וזאמברוטה ישחק במקומו.

2. guyholl Member

מקור?

3. beitar4ever Member

קודם כל חבר'ה שיחקתם אותה דיון כזה מושקע לא ראיתי המון זמן, באמת כל הכבוד לכם.

טוב עכשיו למשחק, זה הרגע לו חיכיתי וציפיתי הסופר קלאסיקו הגדול ביותר בעולם כולו, ברצלונה נגד ריאל , רייקארד מול שוסטר, לא משנה איך תקראו לזה,המשחק הזה הוא בכלל מעבר לגבולות הכדורגל זה קרב של שנים רבות בין שתי הקבוצות אולי הגדולות ביותר בעולם.
    המשחק הזה יהיה חם כרגיל, מותח, מורט עצבים, משחק מהיר, משחק שאף קבוצה לא תרצה לצאת מפסידה בעיקר בגלל הכבוד, יהיה מעניין היום בקאמפ נואו.

הקטלונים יגיעו היום למשחק מאוד לחוצים כאשר הם משחקים בבית, והם יודעים שהם יהיו חייבים לצאת מנצחים מהמשחק הזה, תיראו ברסה היא הפייבוריטית בגלל הביתיות, אבל אני טוען כי ההפך הוא הנכון.
    ברסה בנוסף תגיע למשחק הזה כאשר שניים מכוכביה הגדולים לא יפתחו בהרכב, השחקן הראשון שלא ישחק היום בכלל זהו מסי ולכל אלה שציפו כבר לראות את מסי מלהטט בראמוס יצטרכו לחכות לסופר קלאסיקו הבא כי הוא נפצע והוא ייעדר כחודש מהמשחקים.
    השני שלא יפתח בהרכב היום הוא תיירי הנרי שרק חוזר מפציעה ולכן הוא יפתח בספסל.
    מצד שני הם מקבלים בחזרה את אטו כאשר הוא שחקן מאוד מסוכן, ואני חושב שהוא יכול לסכן המון את ההגנה החלשה שלנו , שנקווה שהיום היא תתן יכולת טובה.

אנחנו לעומת הקטלונים נגיע למשחק יותר רגועים כאשר אנו יודעים שהפסד במשחק לא יקנה לברסה את המקום הראשון, ככה שנגיע למגרש יותר שלווים והמשחק שלנו יתבסס יותר על יציאות למתפרצות בלי פחד כאשר השחקנים יגיעו עם ביטחון עצמי גבוה יותר .
    במשחק של ריאל בתקופה האחרונה אפשר לראות בעיקר הרבה משחקני ריאל מניעים את הכדור ,לא יוצאים להרבה התקפות מציגים יכולת בינונית (לפעמים גם גרועה) אך בהחלט יעילה כאשר אנו יודעים לנצח גם ביכולת לא טובה שלנו.

ריאל מציגה העונה משחקים מאוד נאיבים כאשר היא נותנת ליריבה ליזום ולהגיע להמון הזדמנויות, אני מצפה מדיארה שיתרכז במשחק היום וישכח את כל מה שמסביב למשחק, ושיעצור כמה שיותר התקפות של הקטלונים , כי היום יש לו הרבה עבודה לעשות כאשר זה לא משחק רגיל.
    החלק שאותי הכי מפחיד זה ההגנה, אני מקווה מאוד ששני הבלמים שלנו יתנו היום משחק טוב בלי טעויות, בכלל פפה וקנברו בתקופה האחרונה מאוד משתפרים ,ואני חושב שתצוגה טובה שלהם היום(בעיקר של פפה), תאפשר להם לצאת לדרך חדשה .
    אני מרוצה מההחלטה של שוסטר לתת להיינצה לשחק, אומנם מרסלו הוא מגן יותר התקפי , אך הוא עושה המון חורים באגף השמאלי, ואני אישית מעדיף מישהו שיעשה יותר הגנה והיינצה עונה על הדרישות שלי.

אני מקווה מאוד שהיום גוטי ינהיג את הקבוצה , מה שאומר, יצעק על השחקנים כשצריך,יתן הוראות, יעשה את המעבר מהאמצע להתקפה, יאיים לא מעט על השער, בקיצור שייקח על עצמו את הקבוצה.
    השחקן שאני מקווה שירגישו אותו יותר מתמיד הוא רוביניו, כאמור כולם אומרים שהקבוצה מתבססת על מהלכים מבריקים של רוביניו, אכן הם צודקים, ואנו היום צריכים את הברזילאי בשיא המוטיבציה והמוכנות.

http://images.one.co.il/images/d/gg64293.Xxx
    נקווה לראות אותו היום במיטבו.

אני כבר לא יכול לחכות יותר(עוד שניה אני עושה במכנסייים :aaa021: )!

האללה ריאל! : :aaa025:

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/07
  4. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx על ההשקעה.
    כמו כל קלאסיקו הולך להיות מרתק. הכל מצביע על נצחון של ברצלונה, בעיקר בגלל הביתיות, ולדעתי זה גם מה שיקרה, אבל אני מסכים עם שון. כל בנאדם בבצפר שאני מדבר איתו על המשחק אומר לי "ברצלונה הולכים לקרוע את ריאל" ועוד שטויות. הזלזול בריאל מדהים, ועם זאת לא מפתיעה בכלל. אחרי שכל התקשורת מנפחת את השכל עם סופרלטיבים על אטו ומסי, לא ציפיתי למשהו אחר. עדיין, אני חושב שבארסה תנצח. לדעתי המהלך של רייקארד עם הספסול של רונאלדיניו נהדר עבור הקטאלונים. ג'ובאני דוס סאנטוס יכול להיות האס של בארסה, משהו כמו מסי בנצחון הגדול של בארסה 3-0. בנוסף, לרייקארד תהיה האפשרות להכניס את רונאלדיניו, שהוא עדיין ענק, ולשנות המשחק.

איש המשחק מבחינתי אצל ריאל היום הוא גוטי. אני דווקא חושב שאם גוטי יפתח על הספסל יצא לריאל רק טוב. המשחק הכי גדול, שאני לפחות ראיתי מגוטי היה נגד סביליה, כאשר הוא נכנס כמחליף ובמו רגליו ביצע מהפך נגד סביליה, עם כמה מסירות ענקיות. הבעיה של גוטי בשנים האחרונות היא חוסר יציבות, אני מתפלל שהוא סוף סוף יגיע למשחק גדול. אני לא מאמין שאני אומר את זה: Hala Madrid

5. xavi6 Member

לא היתכוונתי שאבידאל לא יכול לשחק בתור בלם, אני לא סנילי אני כולה בן 17 לא בן 71, היתכוונתי שבמשחק הזה אבידאל מגן ולא בלם.
    בכל העיתונים זה ההרכב הרישמי אז...אם אתה עיתון בפני עצמך-שיהיה.

מה? אנחנו מול ריאל מדריד לא מול בילבאו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/07
  6. RubberSoul Member

התכוונתי לזה שההרכב מסתמן,זה לא ההרכב הרשמי.
    החלק הקדמי כבר סגור כמעט,רונאלדיניו אטו ואינייסטה.
    אני לא חושב שאתם רוצים לראות את זאמברוטה בימין מול רוביניו...

7. xavi6 Member

אבל זה אפילו לא ההרכב שמסתמן!

8. RubberSoul Member

סליחה,הלחץ משגע אותי.
    ><
    גודיונסן בקישור במקום דקו שלא כשיר,רוני אטו ואינייסטה,מארקס לא פצוע למזלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/12/07
  9. oFiRzZz Member

אחלה דיון http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/smile.Xxx
    סופסוף הסופר קלאסיקו !
    אני אוהד את בארסה ומקווה לניצחון על הקקבוצה של שוסטר שבמקום הראשון..
    הפציעות של מסי והנרי פוגעות כמובן במשחק אבל אטו שחזר מפציעה אמור לכפות על זה..

יאללה בארסהה :aaarse:

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דקו כן כשיר.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רייקארד נכנע ! אלו ההרכבים הרישמים !!

ברצלונה

ואלד;
    אבידאל, מיליטו, מארקס, פויול;
    טורה, דקו, צ'אבי;
    רונאלדיניו, אטו, אינייסטה;

ראיל

קאסיאס;
    ראמוס, קנבארו, פפה, היינצה;
    דיארה, סניידר, באפטיסטה, רוביניו;
    ראול, ואן ניסטלרוי;

12. RubberSoul Member

יש,קיוותי שיתקנו אותי ואני טועה.
    דקו על חשבון גודי.

13. guyholl Member

בסופו של דבר רונלדיניו ודקו כן בהרכב.כבר חשבתי שעוד פעם אנחנו עומדים ליפול בגלל הראש של ריקארד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/07
  14. RubberSoul Member

השילוב של דקו וצ'אבי יתן מסירות עומק כמו שראינו את צ'אבי מבשל לג'יו מול ולנסיה,וכמו שהם יודעים.דקו הוא המנוע,ואני מקווה שהוא יתן משחק טוב.
    שעה!

15. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבת לציין שהגול היה יפהפה.