ברסה מארחת את ריאל וכמובן שהפייבוריטית הברורה היא ברסה. בבית ברצלונה מועדפת ופייבוריטית על כל קבוצה בעולם גם בלי מסי ואטו, העונה זה אולי לא ממש קורה, אבל ברסה היא גם היחידה שתבוא למשחק חוץ נגד כל קבוצה ותניע את הכדור ותשלוט ובחיים לא תילך לאחור אפילו לא ב10 שחקנים. משחק ענק צפוי, אם נקבל רק חצי ממה שהיה עונה שעברה בקאמפ נואו אני מרוצה.
לבוא ולהגיד שריאל פייבוריטית זה טעות, אבל גם להגיד שברצלונה פייבוריטית זה טעות. המשחק הזה כ"כ צמוד שלא משנה מי תנצח אף אחד לא באמת יהיה מופתע. כל אוהדי ברצלונה יודעים שיש סיכוי טוב שברצלונה תפסיד ולהפך, אנחנו אוהדי ריאל יודעים שיש סיכוי טוב שנפסיד. אני רק יכול להגיד שבניגוד למשחקים קודמים אני מגיע עם הרגשה טובה, הרגשה של 'אנחנו באים לנצח'.
''ריאל מדריד''(המשתמש), ברצלונה בבית פיבורטית נגד כל קבוצה באירופה כיום, היא ניצחה את כל משחקי הבית שלה העונה, הקמאפ נאו נחשב למגרש אולי הקשה ביותר באירופה, בבית ברצלונה פיבורטית ברורה ועולה על ריאל, עם המשחק היה בברנבאו היתי אומר שריאל פיבורטית, כל קבוצה בבייתה פיבורטית, לכן ריאל מדריד כאנרדוג.
אני מסכים איתך שברצלונה בבית עדיפה על ריאל. אבל לבוא ולהגיד פה 'פייבוריט' ו'אנדרדוג' זה מוטעה לטעמי. המשחק הזה הוא בין 2 קבוצות כ"כ טובות שאף אחד לא יופתע מניצחון של ברצלונה, אף אחד לא יופצע מניצחון של ריאל, ואף אחד לא יופתע מתיקו. ברצלונה מגיעה עדיפה בבית על ריאל, זה אומר שהיא פייבוריטית? לפי דעתי לא.
כן, זה ברור, ואני אפילו מעניק לו יותר חשיבות (לא אישית, כמובן) מלדרבי דלה מדונינה. הייתי מבין אם זה היה משחק על האליפות או גמר אלופות, אבל זה בסה"כ המשחק הראשון של העונה. אני מעריך את ההשקעה של האנשים פה, באמת, אבל לדעתי זה מוגזם.
זה לא עניין של משחק חשוב או לא חשוב.זה עניין של היריבות הארוכה כל כך של שתי הקבוצות האלה,זה הפרפרים בבטן שמתחילים שבוע לפני המשחק,ההתרגשות שהולכת וגדלת מכל שנייה שעוברת וכמובן הרצון האדיר לניצחון שלא ניראה לי שיש כמהו בשום משחק שבעולם.דברים שאוהד מבחוץ כנראה אף פעם לא יבין.
אתה חושב שאם הדרבי שלכם הוא הכי יוקרתי (לאו דוקא בגלל רמת הקבוצות), אז אין דרבי אחר בעולם שגורם לאנשים להרגיש ככה?
לא אמרתי את זה.פשוט לפי התגובות שלך ושל עוד כמה אנשים כאן לא ניראה שאתם מבינים למה אנחנו כל כך מחכים למשחק הזה.
אז לך ואל תקרא. מישהו מכריח אותך? חלאס לידחוף את האף לכל מקום וליזרוע כעס באנשים. בימקום לפרגן אני שומע אנשים כמוך "מוגזם מידי". אתה לא מבין את המשמעות כי אין לך רגש בשיט לא לריאל ולא לברסה, וטוב שכך. שונא אנשים שיש להם רק תלונות. ביי ביי.
זה לא התלונות, הבן אדם פשוט לא מבין את החשיבות של המשחק ברצלונה נגד ריאל וקורא לזה ''סתם משחק עונה'', בשבילו זה סתם משחק, כי אין לו רגש לא לריאל ולא לבארסה כמו שאמרת, והוא לא נירא איזה חובב ליגה ספרדית דגול, המשחק ברצלונה ריאל הוא המשחק הכי יוקרתי וגדול באירופה, את החשיבות שלו אתה לא מבין, וזה מתבטא בתגובות שלך, ובגלל זה אתה קורא לזה קצת מוגזם. בשביל אוהדי ברצלונה וריאל כל סופר קלסיקו זה גמר ליגת האלופות. אתה לא תבין אתזה בחיים, כי אתה לא בא לשם, אתה אוהד מילאן אולי, והדרבי של מילאנו לא מתקרב לדרבי של ברצלונה נגד ריאל.
מעניין יהיה לראות איך בארסה תסתדר בלי מסי, ואיך אחד מהצעירים בוז'אן/ג'יו יעמדו בלחץ. (אם ישחקו כמובן) אני חושב שעדיין בארסה פייבוריטית בהרבה, בגלל שראיתי קבוצות השנה, קבוצות הרבה יותר קטנות מבארסה, מפספסות הזדמנות לנצח את ריאל רק בגלל נאיביות ו"חוסר רוע", תכונות שאפיינו את בארסה של שנה שעברה, אבל אני חושב שבמשחק הזה התכונות האלו לא תבואנה לידי ביטוי, ובארסה אולי תזכיר לנו את זאת של 05/06 דווקא מול ריאל. למרות התגובה שמצביעה על נטייה לנצחון קטלוני, אני חושב שהמשחק יגמר בתיקו. לריאל יש גם מזל וגם אופי. (כן, זה יכול לבוא ביחד)
כל הכבוד על הפרוייקט הנהדר והיפה שעשיתם ! ברצלונה נגד ריאל זה תמיד משהו אחר, משהו מיוחד ומשהו מעניין. אין ספק שהמפגש הזה יניב הרבה שערים ויכולת כדורגל אישית שלא ניתן לראות בהרבה משחקים אחרים. אני אישית בתור אחד שלא אוהד אף קבוצה בליגה הספרדית אשב לי בכיף ואראה את המשחק הנהדר הזה, כל הכבוד חבר'ה !