ריאל מנצחת בקאמפ נואו 1-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/12/07.

1. xavi6 Member

זה נקרא צביעות ידידי. אני שונא את סרחיו ואת אלבס באותה מידה, כי שניהם אותו דבר. "אל תטפסו בקטנות" אין פה מה להיתפס, אתה פשוט מבייש את עצמך.

ההשוואה הזאת בין אלבס לראמוס מחמיאה לאלבס. ראמוס כ"כ יותר חכם ממנו, כ"כ יותר בוגר ממנו, כ"כ יותר חזק, חכם, וטוב ממנו בכל פרמטר. הוא מאוזן, הוא יודע לעשות התקפה והגנה, לעומת אלבס שרק יודע התקפה.
    אתה המשתמש הכי הסוביקטיבי שיש פה בפורום. אתה נהנה לראות אותו מתקיף אבל מיתעלם לראות מהחורים שהוא עושה, אז הוא עדיף על ראמוס בגלל שכיף לראות אותו? לי כיף לראות את קריסטין דייויס, אני מעדיף לראות אותה בצד שמאל בימקום רונלדיניו, אני הרבה יותר נהנה מלהיסתכל על הפנים שלה מאשר לראות את הקוף הזה בצד שמאל, זה עדיין לא אומר שהיא עדיפה עליו. אותו דבר ראמוס-אלבס. אלבס לא יודע לעשות הגנה, ראמוס עושה התקפה יותר טובה ממנו והגנה יותר טובה ממנו.
    אבל העיקר שלא ניתפס לקטנות.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. JR-Riquelme Member

וואי יא אללה מתי אמרתי שהוא עדיף על ראמוס? איך אתה מעוות...
    אמרתי שיותר כיף לי לראות אותו...

והתקפה ראמוס לא עושה יותר טוב ממנו, יש לו ראיית משחק, מסירה שאין לראמוס והוא יותר טכני.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/07
  4. ראול Member

זה התענוג שלי. כשאחרי משחקים גדולים של ריאל, אחרי השפלות של בארסה בביבים של הקאמפ, כל מה שנותר לאוהדיה הוא להיטפל לקטנות, לסימנטיקה, לדמגוגיה זולה ולתנאי מזג האויר.

אוי, איזה תענוגhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. xavi6 Member

פעם למעלה פעם למטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. RubberSoul Member

מי כמונו וכמוהם(וכמוני,או לפחות חלק מהלמעלה) יודעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. ראול Member

המשפט תופס אגב גם לגבי החתימה שלך.

ארתור, לפעמים גם מאחורה.

8. beitar4ever Member

אתה קורא לזה בונקר, אני קורא לזה משחק מסודר. אומנם ריאל לא מיהרה לצאת להתקפות במשחק, אבל ראינו איך הניעה כדור כמו קבוצה גדולה אמיתית, ולדעתי הכול במשחק אתמול היה חשיבה נכונה, זה ברור שריאל תרצה לשחק יותר לאחור כאשר היא מובילה, זה טיבעי בהחלט.

בקשר לאינייסטה אמרתי את זה במחצית אתמול ואני יאמר עוד פעם, אינייסטה היה חלש אתמול , מכיוון שאני אישית מצפה ממנו ליותר ואני יודע שהוא יכול יותר אך לא בעמדה שהציבו רייקארד, כשחקן כנף.
    אינייסטה הוא שחקן אמצע נטו, הוא מחלק את הכדורים לשחקנים ההתקפה, והוא אולי אחד השחקנים הטובים ביותר בעמדה של הקשר המרכזי, וחבל על הניסיונות של רייקארד , אינייסטה לא היה ולא יהיה בחיים שחקן כנף.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/07
  9. Mr.Eko Member

אם לסכם במילה אחת את המשחק: רייקארד.
    פשוט אכזב במשחק הזה,שוסטר כבר ידע איך רייקארד הולך לשחק,סגר בצורה מושלמת על כל עמדה של בארסה. לא יכול להיות שעם קישור כזה רייקארד לא יפיק כלום. ריאל פשוט גרמה לו להעלם... ושלא נדבר על החילופים המוזרים שלו..... נכון שרונלדיניו נראה די אבוד במשחק הזה אבל זאת לא אשמתו הבלעדית.
    אינייסטה היה איכשהו בסדר בחלקים של המשחק עם פעולות יפות אבל ככל שהמשחק עבר כך גם הוא ניהיה פחות דומיננטי. יאיא עם מחצית ראשונה פשוט לא טובה ועם שנייה מצויינת,האיש היחיד שאני יכול לציין בבארסה ממש ממש לטובה. חברה רונלדיניו כבר לא מה שהיה פעם,אין מה לעשות... כמו שאני רואה את זה עכשיו יש כמה שחקנים שעדיפים עליו בעמדה שלו. הגול של ריאל באמת היה יפה מאוד,בישול יפייפה של ואן ניסטלרוי. קסיאס שוב עם הצלות מעולם אחר,פשוט פנומן. פפה עם משחק גדול,כמה שכולם ירדו עליו הוא הביא אותה לכולם בהפוכה. נכון שמסי היה מאוד חסר ונכון שבארסה כנראה הייתה מגיעה ליותר מצבים אילו הוא היה משחק אבל זה לא תירוץ לניהול המשחק הפשוט עלוב של רייקארד,אין מילה אחרת לתאר את זה.
    האווירה הייתה המצויינת,הקצב טוב רק התוצאה....
    נקווה לימים טובים יותר.

10. Jack Wilshere Member

ברצלונה בתקופת רייקארד משחקת את הכדורגל הכי טוב באירופה. קשה להצליח במבחן התוצאה שנה אחרי שנה. מסי חסר אתמול לברצלונה, והשפעתו על הקבוצה ניכרת-גם-ניכרת. החוליה החלשה של ברצלונה, לדעתי, היא עמדת השוער. בכל שאר העמדות ברצלונה היא קבוצה כמעט מושלמת. הליגה עוד ארוכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/07
  11. SkiMan Member

ברצלונה ספגה העונה בליגה שער אחד בו אפשר לתלות את האשמה על ואלדז וזה השער מול דפורטיבו.
    במשחק הזה ברצלונה ניצחה. אז שער אחד באשמת ואלדז, ו-0 נק' שהשוער איבד לברצלונה. ממש החוליה החלשה...

12. RubberSoul Member

בילבאו?

13. xavi6 Member

בקריאה שנייה ריקי צדקה..

ירדן, עוד לא יוצא מהארון.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/07
  14. Andrea21 Member

ראמוס הוא המגן הטוב בעולם היום,לא משנה כמה אתם שונאים אותו או אוהבים אותו.

אני אישית,נורא אוהב אותו,יש לו מזג של מגן איטלקי.

15. Riki Member

נראה לי שהוא התכוון ''באחורה'' בהקשר של השחקנית ולא בהכרח לישבן שלך.
    אבל זה ארתור, אז לך תדע.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx