ריאל מנצחת בקאמפ נואו 1-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/12/07.

1. כחול לנצח! Member

מה ההתלהבות מראמוס תגידו? ראמוס היה מופקד על רונאלדיניו, שלמרות משחק חלש מאוד שלו, עבר את ראמוס כמה פעמים במחצית הראשונה, באחת מהן זה כמעט הביא לגול של אטו. לגבי המשחק, ריאל ניצחה ובצדק, כי היא הצליחה לנטרל את אטו. רונאלדיניו לא פוגע כבר תקופה והגול של ריאל היה ראוי לשער ניצחון, גול מאוד יפה לצערי. מקווה שבגומלין ברצלונה כבר תהיה עם מסי ובלי רוני ואז נראה לשחצנים מאיפה משתין הדג.

2. Raulito Madridista

אני לא רוצה להיות 'אגרסיבי מידיי' לגבי ברצלונה, אבל אולי זה מראה את הסוף של הקטלונים.
    תקופה אדירה הסתיימה בקאמפ-נואו ולאחר למעלה מעונה ללא הפסד, היא מפסידה בקאמפ-נואו, כאשר ההפסד האחרון שלה היה לאתלטיקו מדריד ב-06\2005.
    אולי קבוצות כבר למדו את השיטה הנוכחית של ברצלונה? אולי ניהול המשחק כבר גדול על רונאלדיניו? אולי ברצלונה כבר לא מציגה את הכדורגל הטוב בעולם?
    נראה שמשהו התפספס בברצלונה של השנה והוא עדיין רקוב. ריאל מדריד שיחקה אתמול בקלילות ובביטחון. הקאמפ-נואו הוא מגרש שמלחיץ יריבות, גורם לפחד ומערער את הביטחון העצמי של הטובות ביותר. אתמול ריאל מדריד ניצחה והאמת לא התאמצה יותר מדיי.
    קצת מצחיק לומר שברצלונה חייבת חריש עמוק, כי יש לה את אחד הסגלים הטובים באירופה, ואולי היא נתקלה ביריבה גדולה שגם לה מגיע קרדיט ובפעם הבאה בקאמפ-נואו האוהדים ייהנו מכדורגל טוב ומתצוגה טובה. מצד שני, אתה רואה בקבוצה ליקויים ופער של 7 נקודות הוא לא סוף העולם, אבל זה בהחלט לא מוסיף לאף-אחד.
    השיפוט של המשחק לטעמי היה טוב. אולי הוא היה קצת לטובתינו, אבל באמת שפנדלים או נבדלים או דברים שבאמת מכריעים משחק, לא היו. לא יכול להיות שכל פעם שראמוס או פפה יילכו לכדור באגרסיביות ויינצחו במאבק, ייראו את השחקן של ברצלונה נופל ואת רונאלדיניו עושה תנועה של ייאוש לעבר השופט.
    ארז, אני חושב שעם משחק יותר חכם אפילו בחלק הקדמי היינו מבקיעים את השני לפניכן וסוגרים עניין, היינו מסוכנים יותר במשך כל הדקות. זה היה אחד הערבים השקטים של קסיאס בקאמפ-נואו, הוא בדר"כ עובד הרבה יותר.
    האליפות אבודה? ממש לא. המשתמש bojan, מה הקטע אחרי כל הפסד לבוא ולהגיד שהעונה תמה? עשית את זה גם אחרי המשחק נגד ויאריאל.
    ריאל עוד תאבד נקודות והמאזן שלה בברנבאו לא יהיה מושלם לאורך כל העונה. גם לריאל יש המון ליקויים וראו את זה בהפסדים לאספניול, לסביליה ולוורדר ברמן. ברצלונה פשוט שיחקה בטיפשות.
    נקודה אחרונה. רייקארד הדריך את השחקנים שלו רע מאוד, אבל את ההחלטה לשתף את רונאלדיניו אין לבקר, אף-מאמן לא היה משאיר אותו על הספסל, הוא עדיין שחקן שיכול בכל שנייה להבריק. זה שהכדורים הגיעו רק אליו, לא בטוח שזו הייתה הוראה מרייקארד. האשם המרכזי בהפסד הוא רונאלדיניו. להגנה הוא לא תרם והוא היה הפרינססה על המגרש. גליץ' אחד לא ראיתי ממנו. האם אפשר להשוות את זה להשקעתו של רוביניו או סניידר?
    לא יכול להיות שמכל-כך הרבה כדורים הוא לא ייארגן אף מצב לשער, בנוסף הייתה לו גם החטאה דיי גדולה שאיקר הדף, באחת הפעמים הבודדות שההגנה שלנו פישלה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/07
  3. xavi6 Member

ארתור, איך ביטלתם אותנו לחלוטין אם עדיין הגענו למצבים מסוכנים וכמעט כבשנו גולים? לבטל לחלוטין זה לבטל לחלוטין, או לישלוח את גאגו ולהכריז על בונקר שמיסתמך על מיתפרצות, הדבר שריאל מומחית בו.

בכלל, ריקארד עשה חילופים מפגרים. למה להוציא את דקו? יש שחקן אחד בברסה, שפשוט אסור להוציא, בשום מצב. לא פויול, לא רונלדיניו, רק דקו. את דקו לא מוציאים, הוא אתמול היה יכול לידחוף קדימה מתי שצריך. צ'אבי היה צריך לצאת, מכיוון שאחד שינהל משחק לא היינו צריכים בפיגור 1-0 ובמשחק שהולך מצד לצד. גם מיבחינה הגנתית צ'אבי לא היה יכול לעזור וגם לא מיבחינה התקפית, בוז'אן היה צריך להיכנס בימקום צ'אבי, זמברוטה היה חילוף שהיה פשוט חייב בגלל הפציעה של פויול (שוב, אחרי הברבריות והגועל נפש של ראול) והחילוף השלישי היה צריך להיות אבידאל-סילביניו. אבידאל לא עשה התקפה, וגם כשהוא היה פעם אחת לבד באגף בימקום להיתקדם הוא כמו ילד בפעם הראשונה במצב מסוכן בעט מהר לאמצע הרחבה, קסיאס הוא השוער הטוב בעולם, הוא לא מיתאמץ בדברים כאלה. ציפיתי מאבידל שיהיה חכם וימשיך קדימה או יתן כדור שטוח בטיל, לא כדור חצי גובה ליידים של קסיאס. סילביניו היה מעורר את רונלדיניו ונותן לו אופציה מסירה באגף, והיה מבטל חלק לא קטן מההתקפות של ריאל, שכמובן היו מחפשים פיתרון ליסגור אותו כל פעם. ריקארד מפסיד שוב בשח-מט עם מאמן שדי טוב במשחקים מול קבוצות גדולות. שוסטר לא טמבל, הוא ידע בידיוק מה קורה, והוא ידע בידיוק איך להכין את השחקנים שלו. גם ריאל באה בגישה שאין לה מה להפסיד, ופשוט שיחקה כדורגל וידעה בידיוק איך לשחק. להיתגונן-בום, לצאת למיתקפות. סילביניו היחיד שיכל לשנת טיפה את המשחק בצורה משמעותית והוא לא שיחק. אתה בפיגור 1-0, יש לך מגן שיודע לעשות רק הגנה, ויש לך מגן שיודע לעשות רק התקפה, תכניס את המגן ההתקפי ותנסה ליגנוב גול, גם ככה ריאל לא ממש היתקשתה עם אבידאל, השינוי לא היה כ"כ קריטי מיבחינה הגנתית אם סילביניו היה נכנס בימקום אבידאל. אין לנו מאמן, פשוט מאוד, על המגרש ראינו מה ההבדלים בין קבוצה עם מאמן, ובין קבוצה בלי מאמן.

שוב פעם לגבי ראמוס-שחקן מדהים, ענק, הבגרות שלו מדהימה אותי, לטעמי הוא אחד המגנים הטובים בעולם אם לא הטוב בעולם. הוא יעיל, והוא טכני בצורה מפחידה. עילוי? חכו טיפה, שיוכיח עוד קצת את עצמו, בינתיים הוא בדרך הבטוחה להיות אחד משחקני ההגנה הכי טובים בהיסטוריה. מי שאומר על זה "הגזמה" פשוט לא רואה טוב, ראמוס פשוט שחקן ענק, אבל עם אופי מגעיל לצערינו הרב.

אתה לוזר, לוזר במלוא מובן המילה. אני מקיא עליך. מגיע לך קבוצה שתשחק בליגה ז', לא בגביע אופ"א. כמה לוזריות אלוהים, אתה מבייש את אוהדי ברסה.

תגיד מה אתה מקשקש? בוז'אן זכה בכל פרס כמוהו, והוא יותר הרשים ממנו בגילאים הצעירים, על מה בידוק את מקשקש? מסי היתחרה עם סוס מת כמו ג'ולי, בוז'אן מתחרה עם רונלדיניו, אטו, מסי, הנרי ואחד שמשחק יותר ממנו רק כי הוא יותר גדול ממנו. אם בוז'אן היה מקבל דקות כמו מסי בתחילת דרכו היינו רואים עוד מסיטו קטן, תפסיק לזלזל בילדודס האלה ולחשוב שמסי הוא היחיד, הם עשו הישגים מדהימים לגילאים שלהם, יותר ממסי. ובכלל, מה אתה רוצה מהם? אתמול הם היו גרועים? אני גאה בהם, לא קיבלו פיק בברכים, הם שיחקו טוב, כמו שהיו צריכים.

אמרתי את זה פעם, אני יגיד את זה שוב-צא מהחדר, דפוק לעצמך סטירה, ותחזור. אתה לא מוסיף לעצמך כבוד, מר סוביקטיביות.

לגבי הטענות הדימיוניות שלי לשיפוט-דיי נו, אני מיתנחם בכך שלפחות ארז אמר שיצאנו מקופחים לא מעט. לפחות אחד, צדיק אחד בסדום. מתי שנוח להם ברצלונה מקבלת הנחות מהשופטים, מתי שלא נוח לכם ריאל מקבלת הנחות מהשופטים, ומתי שלא נוח לאף אחד-מקפחים את ריאל וברסה. אתמול, ברסה קופחה יותר מידי פעמים, ואני לא מדבר על הפנדלים (שאגב לדעתי יש סיכוי לא רע שהגיע דווקא פנדל לריאל) אני מדבר על זה שכל מצב של חמישים חמישים הלך לטובת ריאל ושחקן ברסה עוד קיבל נזיפה. דיארה תופס לשחקנים בחולצות והשופט צועק על איניסטה שיקום. פפה וראמוס נותנים כתף לפנים של רונלדיניו והשופט מופתע למה הוא נופל. והכי מפחיד-פויול וטורה לוחצים על היינצה, הוא בועט בכול מה שמסביבו כולל הקהל-פאול עליו.
    קיצר, נקווה שזה יתאזן בהמשך העונה.

4. King Kenny Member

הנרי היה עדיף אם כבר במקום ג'יו אבל לדבר בדיעבד זה קל מאוד.
    אני לא מבין איך אפשר להגיד על בוז'אן שהוא היה חלש אתמול.

דור, בתור אוהד ריאל אני מצפה שתדע איך זה שעל הנייר יש את אחד הסגלים הטובים באירופה.
    כי עם נייר לא הולכים למכולת (הולכים בשביל לקנות נייר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ).

5. JR-Riquelme Member

סבבה, אתה חושב שאתה יודע הכל, בגלל זה אני שונא להתווכח איתך...
    חחחחח באמת אתה משווה לי את בוז'אן למסי זאת הבדיחה הכי גדולה ששמעתי כרגע, בוז'אן יכול להרשים בכל מחלקות הנוער בעולם ולכבוש גם 100 מיליון שערים, בבוגרים מסי היה פי 20 יותר טוב ממנו וזו עובדה. מסי לפני ששיחק בסופר קלאסיקו גם שיחק לא מעט גם לפני זה, קיבל ביטחון עשה משהו וראו שהוא יכול להכריע משחק. אתמול הם לא היו גרועים אבל על מה ולמה להכניס את שתי הפושטרים האלה על חשבון הנרי? ותזכיר לי מה הקשר לעזאזל עם מי הוא התחרה בהרכב? רואים איך הוא עצמו משחק לא איך האחרים.
    בקשר לראמוס, תגיד למה אתה חושב שהוא עילוי? אתה בכלל יודע מה זה עילוי?
    כסחן עם פני סוס שעושה תמיד את אותו עקב בהתקפה ויודע להכניס מרפקים לכולם, להקיא עליו. לראות את דני אלבס לעמתו זו הנאה.

ועוד משהו, תזכיר לי על מה יש לי להיות סובייקטיבי? זה לא שאני אוהד את ברסה או ריאל, אני פשוט נהנה מכדורגל טוב.

6. RubberSoul Member

אף אחד(שוב) בכלל לא מבין אותי.
    בארסה שיחקה אתמול כמו התקופה ההיא(קצת הקצנתי את זה),שהיא הייתה נלחמת על מקום רביעי.
    בקצב הזה,אני לא רואה דברים טובים.

אני לוזר(במבטא של פרס)?
    הרי חצי מהאוהדים של ברצלונה כבר אומרים שהגיע הזמן להתרכז באירופה,שהאליפות הלכה,פתאום אני לוזר?
    והכי מצחיק שאוהדי מדריד אומרים לי את זה.לא רוצה להזכיר לכם מה היה לפני שנה,שהפסדתם בבית ללבאנטה,לרקראטיבו 3-0.עזבו שנה,חצי שנה.5 שערים הכניסו סביליה לרשת שלכם.בבית.עזבו חצי שנה,שבוע.אליקנטה.
    אז פתאום חזרתם משום מקום.כולם זוכרים מה היה בסוף ב2003/04,שניצחתם אותנו בקאמפ נואו.
    עד עכשיו הייתם שקטים.אז אני מאכל שתשובו להפסדים שהזכרתי קודם.ואז הכל יחזור לקדמותו.
    להזכיר לכם,מתוך כל האליפויות הכשרות והלא כשרות שקיבלתם מפראנקו,בין כל הניצחונות הלא כשרים הודות לפראנקו ולשופטים,עדיין ברצלונה יותר טובה מכם,ועם מאזן יותר טוב בקלאסיקו.

אני לא אתפלא אם תגידו שזה מתסכול,וגם אם כן,אני יכול להגיד לכם לחזור אחורה לקלאסיקוס שבארסה ניצחה,ואני לא אתפלא אם תגובות דומות כאלה נגד ברצלונה היו.

אני לא צריך אוהדים אחרים שיגידו לי כמה אני אוהד את בארסה,ולמה אני אוהד אותה.אני לא עוד אחד מהאוהדי הצלחות שאוהדים אותה מ2004-05/בגלל רונאלדיניו.ולא בגלל מספר האליפויות שלה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. Sergio Ramos Member

תראה, זה לא בושה להודות. יכול להיות שהייתה מעוצבן מידי וזועם לאחר ההפסד. ובשל זאת, פלטת דברים מיותרים מעצבים. יכול להיות
    עם כך, תודה בטעות, ושפלטת דברים קצת מוגזמים.

8. Engonga Member

אין מה להתייחס אליו ברצינות הוא פשוט עוד קורבן של שטיפות המוח של החזרזיר.
    ראמוס לעומת ואלבס? אוי ואבוי..

9. JR-Riquelme Member

ראמוס הרבה יותר טוב, אלבס שחקן שהרבה הרבה הרבה הרבה יותר כיף לראות.
    אין ספק

לא צריך אף חזיר שיגיד לי מי יותר טוב, יש לי עיניים. בניגוד לכם, עלק עילוי

ואתם אולי כבר נהייתם מושפעים, שכל מה ששגיא כהן אומר לא קרוב להיות נכון, יש לו הרבה טעויות, בזה שראמוס כסחן הוא צודק במיליון אחוז.

10. Engonga Member

דרך אגב, אלבס נחשב לשחקן לא פחות מלוכלך מראמוס, אבל זה לא משנה. זכותך להעריך את אלבס יותר.

11. JR-Riquelme Member

שיהיה יותר מלולכלך זה לא יגרום לי לאהוב אותו פחות. יש מלוכלכים שאני אוהב ויש כאלה שאני שונא, יש רמאים שאני שונא ויש רמאים שאני אוהב, אני לא יכול להסביר את זה אז אל תיכנסו לקטנות...

12. Spanish Weapon Member

משחק כל כך חלש שלנו, לא להאמין עד כמה השחקנים יכולים להיות אנמים.
    לא קונה תלונות על השיפוט , בארסה הפסידה כי שיחקה גרוע, נקודה.
    מרכז הקישור היה מבזה (צ'אבי,דקו ואינייסטה) , רוני ניסה בכל הכח לתת מעצמו אבל פשוט לא יכל על
    ההגנה המצויינת של פפה וראמוס.

מאבק האליפות סגור,אני מקווה שהמאמן ייקח אחריות על ההפסד ויחזיר את המפתחות, בארסה צריכה
    דם חדש בעמדת המאמן, ההפסד אתמול הוכיח זאת.

13. guyholl Member

האליפות לא סגורה ושום בטיח.יש עוד 19 מחזורים,כל כך הרבה נקודות בקופה ואתם מדברים כאילו אנחנו כמה מחזורים לסיום העונה.קצת אופטימיות לא תזיק חברים.יש עכשיו פגרה של שבועיים(?)כדי להתארגן מחדש מבחינה מנטלית וקבוצתית ואולי בעזרת השם גם למצוא מאמן חדש.אני מאמין שעוד פחות מחצי שנה,בברנבאו, מצבנו יראה הרבה יותר טוב.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה כאן תלונות על בונקר של ריאל מדריד - לא מוצדק. ריאל מדריד שיחקה כמו שקבוצת כדורגל אמיתית, כזו שיש לה תשוקה למשחק, צריכה לשחק.
    אמרתי את זה לא פעם באייסוקר, אבל יש כאלה שלא תופסים. אני אגיד שוב: בונקר מתבצע כאשר קבוצה מסויימת כלל לא חושבת על התקפה. ריאל מדריד אמנם התגוננה עם כל השחקנים בחלק האחורי, אבל בשנייה שהרויחה את הכדור, יצאו לפחות 5 שחקנים בלבן להתקפה.

ברנד שוסטר אכל את פרנק רייקארד מבחינה טקטית. וזו כבר לא משימה קשה בכלל.

15. REAL MADRID Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ראמוס עלה מהאגף הימני והיה שותף לכל ההתקפות (רק לאחר שנפצע הוא החליט להישאר מאחור), היינצה שיחק למעלה גם הוא...