אתה צודק טעות שלי, לא שמתי לב שהיה כתוב בויקפדיה שאושר מעמדה כמדינה מועמדת. מה שאומר שמקדוניה ורומניה עדיין לא באיחוד האירופי.
בואו נקווה דבר אחד, שרונאלדיניו דקו ופויול ישחקו נגדנו כמו ששיחקו נגד צ'לסי. (אתם לא מאמינים איזה מצחיק זה לראות אותי, אוהד ריאל היחיד בין ים של אוהדי ברסה ובינהם גם בוריס וריבאלדו, מגיב בדיוק ההפוך מהאוהדים. הייתי היחיד שקפץ בגול של דרוגבה )
* ההתאחדות הספרדית דחתה את ערעור ריאל מדריד בנוגע לכרטיס הצהוב השני שספג רונאלדנו במשחק האחרון ועקב כך יחמיץ את הסופר קלסיקו. *המגן הברזילאי בן ה18 מרסלו ("רוברטו קרלוס הבא") קרוב לחתימה בריאל מדריד. *המו"מ עם בקהם בקשר להארכת החוזה תקועות נכון לעכשיו.
כמה עידכונים משלי : בלדיני סגנו של מיאטוביץ' בארגנטינה כדי לנסות ולסכם על רכישתם של בלוצ'י מריבר וגאגו מבוקה. בלוצ'י יעלה בסביבות ה10 מיליון יורו, בעוד שגאגו יעלה הרבה יותר, בסביבות ה25. עיסקת מרסלו תסתיים כנראה לקראת סוף העונה, או כך לפחות טוען ה"אס". רייס חזר להתאמן, ומנגד גוטי וגם בקס לא התאמנו. *התבלבלתי, בלוצ'י במקום בלדוצ'י. ורגע, זה שם 2 לבוקה?
מי זה בלוצ'י?למה גאגו כ"כ יקר? עם מרסלו הסיכום הוא כבר עכשיו על העברה בסוף העונה או שבסוף העונה הם ישבו לסכם על ההעברה?