ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Riki Member

ראיתי עכשיו עם אבא תמשחק, קיבלתי מיגרנה. לא הבנתי בשיט מה הוא ניסה לעשות היום, מה שבטוח שאני אחרי אקמול שני ושיחה ארוכה עם ידיד שלי כמה שהאיטלקים משוגעים.

וממש כיף לקרוא חמש עמודים של ''אני מקווה ... ש... יגיע לריאל''. פאקינג ריאליזם רבותי, בשביל דיון ספוקלציות ומדע בדיוני יש לנו את דיון ''אינטר לוקחת אליפות השנה''. פורום אחד למעלה, האיטלקי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

Speed ברוך השב, לאן נעלמת ? אנחנו צריכים פרטנרים לדיון הכוסיות הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. XabiAlonso Member

ריאל מקושרת עם עוד שחקן, הפעם עם בורחה אוביניה, הקשר הצעיר והמוכשר של סלטה ויגו.

לשחקן מקושרות בנוסף, ארסנל, ליברפול, מנצ'סטר יונייטד וולנסיה.

3. Raulito Madridista

אנחנו במצב איום ונורא עכשיו, ואנחנו עומדים מול שני משחקים סופר חשובים. בעוד יומיים אנחנו נגד דינמו בוקרשט בחוץ במחזור השלישי של ליגת האלופות, וביום ראשון מחכה לנו ברצלונה הנפלאה בברנבאו, אני כבר רואה אותנו מושפלים עוד פעם, אם הבלון התפוצץ לנו בפנים ונתן חותמת סופית לכדורגל או האין כדורגל שנראה השנה מריאל, אז בקלאסיקו הפיצוץ אמור להיות עוד יותר גדול.

http://www.marca.com/primeras/06/10/g1015.Xxx

"הרבה יותר גרוע מלפני חמישים ימים(זמן הקדנצייה של קאפלו בריאל), וביום ראשון - בארסה.. כותרת המארקה לא משקרת אחרי המשחק נגד חטאפה.

פאביו קאפלו דיבר אחרי המשחק ואמר:"הקבוצה נראית רע מאוד, חטאפה הייתה ראשונה לכל כדור, עם יותר מוטיבציה ויותר אגרסיבית".

רונאלדו התראיין אחרי המשחק ואמר שהוא רק אמר לשופט את המילה "פנומנו", אחרי שלא שרק לפאול לטובת רוד ואן ניסטלרוי. דבר זה נכתב באתר הרשמי, אבל בקבוצה לא מאמינים שאפשר לערער על הכרטיס, כי השופט לא יכול לדעת(שופט ההתאחדות), מה באמת נאמר על ידי רונאלדו ואם זו העלבה או לא.
    נצטרך להסתדר בסופר קלאסיקו בלעדיו, ואם זה לא מספיק, ראול נפצע קלות נגד חטאפה, זה מסכן אותו למשחק מחרתיים נגד בוקרשט.

אני לא יודע מה אפשר כבר לעשות, אני מציע רק דבר אחד, זעזוע של 360 מעלות בקבוצה מבחינת ההרכב.
    צריך להעמיד הרכב יצירתי מאוד, גם אם ננצח את בוקרשט, בהפרש נחמד(אין סיכוי, היא לא פראיירית כמו קייב והמשחק בחוץ), חרפת חטאפה לא תישכח כל-כך מהר.
    ההרכב שאני מציע, כולל מערך 4-4-2 פשוט וקל. קנבארו חוזר לעמדה שלו בהגנה, הלגרה שהיה טוב או ראול בראבו לידו, רוברטו קרלוס באגף שמאל(עולה להתקפה ולא תקוע במקום), ובאגף ימין סרחיו ראמוס, עד שמיצ'ל סאלגדו יחזור, מחייה בעמדה הזו איום ונורא. מרכז המגרש כמו שהוא, באגפים, רוביניו ורייס, אבל רייס לא יישחק, אז במקומו גוטי, חצי באגף חצי במרכז, ראול וואן ניסטלרוי חלוצים, כאשר קאסנו אולי יחליף את רוד, או רונאלדו שיכול לשחק נגד בוקרשט.

קסיאס; ראמוס, קנבארו, בראבו, קרלוס; אמרסון, דיארה, רוביניו, גוטי, ראול ורונאלדו\ואן ניסטלרוי\קאסנו.

האופצייה השנייה היא מערך של 4-3-3 עם בקהאם במרכז המגרש, ורוביניו(ימין), ראול(שמאל) ורונאלדו בהתקפה.

קסיאס; ראמוס, קנבארו, בראבו, קרלוס; אמרסון, דיארה, בקהאם; רוביניו, ראול ורונאלדו.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי עכשיו בעיתון (מעריב) שמרסלו חתם בריאל..
    מישהו שמע על זה?!

5. XabiAlonso Member

שטויות.
    לא חתם ולא נעליים.
    מה שכן כתוב שבלדיני נמצא כרגע בברזיל ויפתח במגעים לגבי מרסלו.

6. Waters Member

בושה לעיתונות בארץ שממציאים דברים ועוד מדפיסים ומוציאים את זה לאור.

ככה נראית התקשורת בארץ.

7. EL Capitan Member

חחחחחח גם אתה וגם אשד לא הבנתם אותי. ספיד, אתה חדש כאן, אז אם אתה לא יודע אני אוהד בארסה. אמרתי את מה שאמרתי בציניות. עזבו אתכם חוסר ניסיון שמא חוסר ניסיון. כשרון ורעב להצליח בהרבה מקרים מחפה על הכל. ראינו את הנבחרת הצעירה שלנו, שעמדה הרבה יותר במאני טיים מאשר היתה עושה הנבחרת הבוגרת שלנו.

אגב, אתם מטעים. רונאלדו השתמש בכינוי שלו, וקרא לשופט 'פנומנו' בציניות. הוא לא אמר לו "תבדוק את המשמעות של המילה פנומנו" חחחחח

גם קאפלו מודה: "הקבוצה נראתה פשוט זוועה".

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/06
  8. Engel Del Madrid Member

גם קסיאס יודע : "המשחק ייזכר כשמחק מאוד גרוע".

רייס וסלגאדו לא ייסעו לבוקרשט.

רוז'ה פדרר ביקר במדריד ורכש חולצה של קנבי.

9. EL Capitan Member

איזה כיף לדעת ספרדית. קסיאס אמר, שזה היה המשחק הכי גרוע של ריאל שהוא זוכר.

10. Speed Member

אמממ בסדר, השקעה לעתיד שיכולה או יכולה לא להיות הצלחה. הבעיה היא שאם ההשקעה תכשל, ריאל תמשיך להראות כמו מסננת.
    בכל אופן אני הייתי לוקח את הסיכון סתם בגלל שאני תומך בנתינת הזדמנות לצעירים (האמתי גם מקסטילייה, ומהמושאלים יש שניים שלושה שחקנים שהייתי מעדיף לראות על פני רכשים חדשים ו"נוצצים" - אם בארסה מצליחה, למה אנחנו לא), מה יותר מגניב מלגלות את הצ'סק הבא?
    איזה יופי, לקאפלו יש עיניים. מה הדבר הבא?הקבוצה שלנו דלה מבחינה הגנתית?
    למה יש לי תחושה מרה שזאת שמועה ותו לא? (משהו בסגנון של ראול גארסיה בקיץ... ריאל כרגע עם ארגנטינאים על הראש...)
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אם יש בנדם שאני יכול לסמוך על שיצחיק אותי כאשר אני מצוברח, זאת את. GO RIKI!
    אם אני יגיד לך, אני אהיה חייב להרוג אותך.
    חבל ששוב אני צריך לעזוב.
    דווקא ריקארדו קארבליו?אם אנחנו כבר מדברים על קניות לא ריאליות, אני רוצה את קיבו!
    חוץ מזה... שלא יודע, לא ממש התלהבתי מראמוס כמגן. או שפשוט לא ראיתי אותו מספיק?!

אגב, לפי הבנתי הגאגו מחזיק בדרכון אירופאי (אמא איטלקיה או משהו), יש אמת בדבר?

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/06
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן !
    אם יצא לך ליראות ת'משחקים של פורטוגל במונדיאל,ראית שהוא החזיק להם את ההגנה ובמשחק נגד אנגליה ברבע הגמר הוא עצר את ההתקפה האנגלית לבדו.
    גם בצ'לסי הוא אחד השחקים היותר יציבים,דבר שמאוד חסר לריאל.
    קיבו כבר אמר שהוא לא יעזוב את רומא,קארבליו לעומתו אמר שהוא רוצה לעבור לשחק בספרד.

טוב שזה לא היה שקוף שריאל תיראה ככה,ככה זה שבונים קבוצה אפורה בלי להביא מחליף לזידאן.

12. Speed Member

אני רוצה קיבו!
    וברצינות, לא אכפת לי איזה שחקן יגיע, כל עוד הוא יהיה טוב (לי זכור איזה הסכם של פאבלו עם פלאסיו שגרם לאוהדי את' לשאוג לו בוז! - עד כל מיני קארבליוים הייתי מסתפק בפאבלו קטן וספרדי. לפחות בכדי לסגור את החור שנוצר לנו בימין!) וכמה שפחות פרובוקטיבי. (קארבליו אגב, לא רחוק מזה...)
    הוא רצה קאקא! אתה לא יכול להאשים אותו! (אלוהים ישמור...)

13. Riki Member

איזה מחליף תביא כבר לזידאן ? רק קאקא מתרוצץ לו שם בשוק וגם עליו יש וטו. בכל אופן, תתעודדו הרי לפני כמה עמודים כמדומני היללתם את גוטי ולא רק בגלל תספורת הכוסית החדשה שלו. הנה לכם פליימקר תותח, בחיי הוא אפילו מגלח רגליים בשביל גליץ איכותי יותר.

קיבו בלם ענק, מה שטוב בו שהוא יכול לתפקד גם כמגן שמאלי נהדר. אבל זה ריאלי כרגע באותה מידה שביל גיטטס יחליט לקנות את ריאל ולהראות לאברמוביץ למי יש גדול יותר.

קאפלו אפרורי מידי. בריאל בשנים האחרונות לא היתה שיטה, משחק מבולגן ואיום. כיום אנחנו רואים קבוצה נטולת נשמה שמשחקת בלי טיפת יצירתיות. יוחזר לאלתר הכדורגל היפה שלנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
    (בוריס, שקט)

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/06
  14. eman Member

לא נראה לי שקאקה הוא הפלימייקר היחיד בעולם שאנחנו יכולים להביא.הרי מילאן הביאו אותו ב6 מיליון מברזיל ותוך שנה הוא נהיה שחקן מוביל.למה בריאל אי אפשר לחפש את הקאקה הבא?
    ד"א,גם שחקן פחות התקפי כמו פירלו\ססק היה מתאים בול לריאל.בשילוב עם אחד מצמד האפורים אמרסון\דיארה היה אפשר להראות הרבה יותר טוב.

קשה לי להאמין שקאפלו לא יודע מה הוא עושה או שהוא מרוצה אפילו בקצת ממה שהוא רואה בריאל.בכל זאת הוא נחשב אחד המאמנים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם...

המשחק מול חטאפה באמת היה מזוויע,אחד הגרועים שראיתי בשנים האחרונות,אבל אני עדיין לא חושב שצריך להתאייש מקאפלו...בסוף או שהקהל יגרום לו לשנות את המחשבה הבונקריסטית שלו או שהוא יגרום לו לעוף,יותר מדי זמן זה לא יכול להמשך.

15. Riki Member

ברור שזה אידיאלי וורוד ויפה וחמודי כזה לרצות להביא את הכישרון הבא. אבל במצב הנוכחי, שריאל מפורקת, צריך שחקן עם הידע היכולת והנסיון כדי לתרום לנו. אתה רואה שרוביניו כל הפיתוח ושיתופו במשחק כדי שיצבור נסיון, לא מתממש ולא יוצא לפועל. אז על תפקיי כל כך מרכזי וחשוב אי אפשר לפנטז על אופציה כזאת.
    כרגע בוסר זה לא מה שנחוץ לנו.