ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. אלי מתחן Member

יותר נכון הולך לפתיח ואוגוז בעלי דוכן המזכרות בשוק באנטליה.

2. eman Member

בדיוק, זה הכל זיופים\חיקויים\סתם שימוש בשם שלו ובקהאם או הקבוצה לא מקבלים על זה כלום, אלא רק על החולצות המקוריות של אדידאס שכל אחת מהן עולה 400 שקל.

3. XabiAlonso Member

לפי ה- AS, ריאל מדריד מקושרת עם מרסלו, המגן השמאלי המוכשר של פלומיננזה הברזילאית.
    עלותו היא בערך 6 מיליון יורו.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיא לא היחידה,מרסלו מושך הרבה מאוד קבוצות,גם מילאן ורומא ומיספר קבוצות מאנגליה מביעות בו עיניין.
    אני לא מכיר את השחקן,אבל אם כ"כ הרבה קבוצות רוצות אותו אז כניראה שהוא באמת יכול להיתפתח להיות שחקן טוב.
    אני בכול מיקרה הייתי מעדיך ליראות את אבידל נוחת בריאל.

5. Speed Member

מרסלו (זה לא אמור להיות "מרצ'אלו"?) בן ה18, אבידל בן ה27 (בקיץ אם אני לא טועה, הוא כבר יהיה בן 28)...
    אישית הייתי מעדיף שריאל תמצא את ה-כישרון הבא בגרושים (יחסית לכישרון, כן?) מאשר לחזור למישל אולה על הברכיים ולהתחנן שימכור לנו את אבידאל ב"רק" 26-30 מיליון.
    מה גם שלדעתי רוטציות בין קרלוס ו"מרסלו" (זה יכול להיות גם גורדאדו או ריצ'ארדס (שמעתם על הבחור?מגן נפלא לפי הבנתי - לחצו לפרופיל) לא ממש משנה לי...) יתקבלו יותר טוב מאשר אבידאל שחקן הרכב, וקרלוס על תקן הבראבו... כמו שאני מכיר את הבחור, הוא לא ישב בשקט.

http://img133.imageshack.us/img133/952/marceloym3.Xxx
    אגב זה מארסלו.

6. XabiAlonso Member

מרסלו לפי מה שהבנתי הוא ה"רוברטו קרלוס הבא" ככה שנראה שיהיה לריאל די משתלם לקנות אותו, וגם העובדה שהוא רק בן 18 מוסיפה לו הרבה מניות, במקום להחתים את אבידל שכבר נמצא בגיל 28 ויעלה הרבה מיליונים..

7. EL Capitan Member

יש מצב, שזה מרצ'לו ולא מרסלו.

בכל מקרה, מסכים איתך בעניין של אולאס (זה השם, לא אולה). ריאל תצטרך להוציא הרבה יותר כסף על אבידל, ולכן היא צריכה קודם כל לנסות להלחם על מרס\צ'לו (חחחח). וגם אם היא לא תזכה בשירותיו, הגיע הזמן שגם ריאל תעשה קצת עבודת סקאוטינג טובה, ותגלה איזה כשרון צעיר לעמדת המגן השמאלי.

אגב, קאפלו ירצה לחגוג היום 50 ימים בקדנציה השניה שלו כמאמן ריאל. זה אולי הזמן לדיסקוס- מרוצים, לא מרוצים..?

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/06
  8. Speed Member

נראה לי שלא מבטאים את החלק האחרון בשם שלו. זה נשמע גם יותר הגיוני (אולאס?נראה לך שמישהו יקרא לו ככה?) וגם נראה לי ששמעתי מישהו מבטא את השם שלו בעבר כ"אולה"...
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עקרונית, אני מסכים איתך, אבל אתה חייב להבין את הצד של ריאל - טיפה יותר כסף (שבמילא יש להם) והם מביאים כישרון מוכח שיעשה את העבודה שלו כמו שצריך בלי הרבה כאבי ראש. כישרון פוטנציאלי, תמיד יכול להיגלה כפלופ.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים איתכם.
    להביא עכשיו מגן חסר ניסיון להגנה הלא יציבה של ריאל זה לא דבר חכם..
    ודבר נוסף,אבידל לא יעלה כ"כ הרבה כסף,מישאל אולה יכול להגיד מה שבא לו אבל אם אבידל יבקש לעזוב הוא ימכור אותו ובסכום הרבה יותר קטן מ25-30 מיליון יורו.

10. EL Capitan Member

אשד, הלוואי שגם בריאל חושבים כמוך.

11. Melixon 15 Member

12. Speed Member

אז אתה בעד טירון או בעד אבידאל?ההודעות שלך סותרות.
    אני מרוצה, אך ורק בגלל שסוף סוף יש לריאל מאמן שאפשר לסמוך עליו, ולא כל מיני בובות למיניהן. אני אפילו מאמין שהכדורגל המשובח יגיע בנקודה מסוימת (אופטימי מדי?), אני לא מרוצה מכך שעם התקציב של ריאל הוא יכל לעשות הרבה יותר (אמרסון?אמרסון?!), אבל ניחא. שיתקן את עצמו בינואר.

אם יש מישהו שאני ממש לא מרוצה ממנו הוא לא אחר מדון קאלדרון, שעולה לי על העצבים בכל הזדמנות שהוא מקבל, אבל אני מניח שזה נושא אחר, להזדמנות אחרת.

13. Engel Del Madrid Member

ולמה שאבידל יבקש לעזוב? אגב, כבר יש לנו מגן שמאלי כישרוני בטירוף, קוראים לו פליפה. אבל מאז שהוא ניקנה לא ראיתי אותו עושה בכורה וכנראה גם לא אראה.

14. Speed Member

כישרוני בטרוף?ראית אותו פעם משחק?
    והבנדם שיחק כמושאל בשנה שעברה בקסטילייה, לא ענה לקריטריונים של ריאל וחזר מאיפה שהוא בא. (אייקס או משהו נדמה לי)
    כיום הוא "מככב" מהספסל של דפור.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אני מקווה שגם יגיע עוד בלם בנוסף למגן שמאלי (ריקארדו קארבליו !) ואז ראמוס יעבור ימינה,ואז באמת תיהיה לריאל הגנה רצינית.