לריאל לא חסר שחקנים משלימים(אולי חוץ מבלם, וגם שם היא תצטרך להשקיע לא מעט כסף בכדי להביא אחד ראוי), חסר לה שחקנים טובים, ושחקנים טובים עולים כסף. הרבה כסף. בארסה וצ'לסי היו מוצאים תחליפים לכל הסילביניו, גלן ג'ונסון, ג'רמי, ובאלטי למינהם, אבל לא הייתה מסתדרת בלי השחקנים שהביאה בכסף גדול(רונאלדיניו, אטו). הראשון ו2 האחרונים הם מקרים אבודים, אין סיכוי שהקבוצה שלהם תשחרר אותם וצ'אבי ופבראגס כבר דחו את ריאל בקיץ. בכל מקרה, אני לא רואה מצב שבו קאפלו מוותר על אמרסון(אגב, אין לך מה לפקפק ביכולותיו ההתקפיות, פשוט אין לו כאלו)ומביא שחקן אחר שפחות טוב ממנו הגנתית.
לריאל אין סגל מספיק עמוק. לפחות לא מספיק בשביל להעיף את הברבואים והמחיות מהקבוצה. איפה יש קשר אחורי מחליף? קשר ימני? בלם? מגן שמאלי? ואני לא מדבר על אלו שבהרכב הפותח וכמעט לא מתפקדים.
קנבארו לא רכישה צנועה? 6 מיליון יורו עלה הבלם בין הטובים בעולם. סיסיניו? 6 מיליון. דיוגו? שלפי דעתי הפוטנציאל שלו ענק. גם לא עלה הרבה.
היא לא צריכה אחד כזה-קאפלו ידוע כמאמן שלא משתמש ברוטצייה רחבה מדיי(בעונתו הראשונה ביובה היו לו רק 2 קשרים אחוריים כאשר פסוטו גיבה את העמדה הזאת, בריאל יש לו את בקהאם, גוטי והלגרה שיכולים לשחק שם במידת הצורך), ושחקנים כמו דיוגו(שלא הרשים יתר על המידה ולא שיחק כאשר לריאל הייתה קבוצה פחות טובה) לא נחוצים לריאל.
האמת שהשחקן שריאל הכי צריכה עכשיו זה קאקה. אני יודע שזה לא ריאלי ושזה עניין חרוש,אבל קאקה במרכז המגרש כשמאחוריו משחקים אמרסון ודיארה היה משפר את ריאל בצורה משמעותית. בכלל אני לא מבין את ההרכבים שקאפלו עולה איתם.הברירה היחידה שלו לצורת משחק נורמלית זה משחק אגפים.גם ב4-3-3 וגם ב4-4-2 הוא צריך לשחק עם שני שחקני אגף ולדאוג שהמשחק ינוהל דרכם. כרגע מה שרואים בריאל ממש לא ברור.אם יש משחק אגפים הוא משוחק רק דרך צד אחד.למה לא לשחק דרך שני האגפים?אם כבר רייס בצד ימין למה לא רוביניו\קסאנו בצד שמאל? אני מקווה שקאפלו ימצא בקרוב מאוד את ההרכב הכי טוב עכשיו שרונאלדו כשיר וסיסיניו יעדר לתקופה ארוכה
עכשיו מתברר לכולם כמה לא היינו צריכים לאבד את דיוגו. לא מספיק זה. עכשיו אם נרכוש מגן ימני כמו דניאל אלבס למשל (אמן) אז בסוף העונה יהיה לנו עודף של מגנים ימניים - סיסיניו, אלבס (או כל מגן ימני שנרכוש עכשיו), דיוגו, סלגדו וראמוס (אלא אם קאפלו רוצה להמשיך ולתפקד אותו כבלם).
בקשר לרכש, שוב, בריאל עדיין לא מסתכלים לעומק, בגלל שהייתה לא מספיק עבודה במילא. הם ניסו להביא רכש גדול, כדי שהאוהדים יראו כמה שיותר תמורה מיידית אחרי הבחירות. עכשיו, בקשר לריאל, ההגנה זאת לא הבעיה. העניינים יסתדרו, תסמכו על קאפלו. הבעיה היא בהתקפה ובקישור ההתקפי. אמנם עדיין לא דיווחתי על זה כאן, אבל בספרד המדרידיסטאס דורשים אורגניסאדור (פליימייקר), ולכן הייתה את הביקורת לאמרסון, הקשר האחורי המצוין אך עם יכולות התקפיות לקויות. ואכן, רואים שבריאל חסר ברק ויצירתיות בקישור ההתקפי. אל תגידו "זידאן", כי גם הוא לא עשה את זה כבר לפחות בשנתיים האחרונות. גוטי, כן, עוד פעם אני יגיד את זה, גוטי הוא כרגע היחיד, שיכול למלא את התפקיד הזה. בטח אחרי מה שקאפלו אמר עליו, יש לו הזדמנות מצוינת העונה להוכיח את עצמו פעם אחת ולתמיד. ושוב, לדעתי, לא בקהאם וגם לא סיסיניו, גוטי בהרכב, אבל כמובן שלא דבוק על האגף. ומה יהיה עם רונאלדו? קאפלו יצטרך לשבור את הראש. לא קסאנו, לא רוביניו ולא אף אחד אחר. ההתלבטות תהיה אך ורק בין רונלאדו לראול, אלא אם כן דון פאביו יפחד לבחור ביניהם, וינסה לשחק עם שלושתם ביחד (מה שכמובן לא יסתדר ולא ילך טוב), כשגוטי יחכה לצ'אנס מהספסל. ואגב, סיסיניו לא גמר את העונה. הוא צפוי לחזור בחודש מרץ.
קודם כל קים, השנה מבחינת רכש היה לכולנו נחת. ניסו או לא ניסו ''תמורה מיידית'' כמו שאתה אומר, הרכש השנה נבנה בצורה נכונה וריאלית. יש לנו הרבה בעיות, זה נכון. תחסוך ממני את הבולשיט שזידאן לא עשה כלום, זידאן היה ונשאר אחד השחקנים המרכזיים והחשובים בכל מערך שריאל עלתה איתו בשנים האחרונות. וזה לא רק בא לידי ביטוי שזידאן טוב ריאל טובה, הספיקו מהלכים פשוטים שלו, יצירת מצבים לחלוצים כדי להבין עד כמה הוא היה אפקטיבי. אין לנו פליימקר לא מיסטר גוטי יעשה את זה, לא הבלונדה ולא רוביניו. כבר הבנו עונה שעברה שרוביניו לא מתאים לזה, הלחץ השבית אותו. אין גם שום סיבה לשחק עם דיארה ואמרסון ביחד. צריכים בלם נוסף, כולה עד מרץ אתה אומר ? מותק, עד מרץ וכל עוד ראול בראבו בהרכב שום דבר לא בסדר !! ראול בראבו הוא הסיבה למה צריך לעודד נטילת גלולות למניעת הריון בספרד !! אבל, כמו שכולנו יודעים, השנה יש רוח חדשה בריאל. כולנו רוצים תוצאות כאן ועכשיו, אבל אני מאמינה שרק אחרי השנה הנוכחית נוכל לתפוס תאוצה בדמות קבוצה חזקה ובנויה היטב. יש הרבה ליקויים, אבל צריך זמן.
למה לייחס לי דברים, שלא אמרתי? זידאן בשנתיים האחרונות לא עשה כלום בריאל, כן, אני עומד על דברי. ובקשר לסיסיניו, רק תיקנתי את מה שרשום בכותרת. עכשיו, לגוטי, למה לו לתת לו את ההזדמנות? כשרון יש לו, וזה כולם יודעים. מה עדיף? לתת לבקהאם מקום ב11 על חשבונו? או לראות איך ראול, רונאלדו וRVN נתקלים אחד בשני? גוטי יכול להוסיף לריאל את היצירתיות בקישור ההתקפי, יצירתיות שהיא צריכה כל כך. אם הייתי אוהד ריאל, הייתי באותה דעה כמו האפיסיון, שדורש פליימייקר על הדשא. וכן, גם הייתי רוצה לראות את גוטי. אגב, בקשר לכל הקטע של עידן חדש עם קלדרון, אווירה חדשה, אין יותר עידן פלורנטינו פרז וכל זה. אל תאמינו לזה, כי זה פשוט לא נכון. עידן פלורנטינו השאיר הריסות, שגרמו למדרידיסמו להיות מחולק עכשיו למחנות, הוא לא מאוחד. ברגע שבריאל יוכלו להפיל את קלדרון, הם יעשו את זה, בדיוק כמו שנעשה עם ההוא (אתם מאמינים לי, שכבר שכחתי את השם שלו? הוא ניצל את 15 דקות התהילה שלו, אה?). מה שהיה לפני הבחירות- תקף גם עכשיו. חלק לא קטן לא מאמין בקלדרון, לא תומך בו, ואני ירשה לעצמי להגיד אפילו נגדו. ולכו תדעו, אולי בצדק. ואגב, אתם יודעים, יש לכל זה השפעה גם מבחינה מקצועית.
טוב תחסוך ממני את הקונספירציות שלא יבישו אף טלנובלה מקסיקנית. גוטי הוא השחקן הכי לא יציב. החוסר יציבות הזאת ביכולת שלו שמשתנה דרסטית בין טוב מאוד לגרוע, הוא שלא יאפשר לו להיות פליימקר יצירתי וטכני ברמה. תפנים. וזידאן היה ונשאר אחת התרומות הגדולות לריאל בזמן שכל השאר התפרקו. בלאט *2
גוטי כבר לא ילד, ולא סתם קאפלו רוצה לתת לו את ההזדמנות הגדולה הזאת. לריאל אין מה להפסיד, כי אין לה אופציה טובה\בטוחה יותר ממנו כרגע. כמו שאמרתי בעבר, אני ראיתי ממנו ניצוצות בעונה שעברה, וכנראה שגם קאפלו היה צופה בלפחות מס' משחקים של הפרימרה, וגם הוא רוצה לתת לו את ההזדמנות. ותחשבי רגע, למה באמת לא לנסות? אם זה לא יחזיק הרבה זמן מעמד, וגוטי ימשיך ללא עקביות, בריאל לא יבנו עליו. אבל כרגע? היא צריכה לתת לגוטי את ההזדמנות להפתיע אותנו. ואגב, שום קונספירציות ושום עלילה בדויה של טלונבלה. זאת המציאות, ומדברים על זה גם בתקשורת הספרדית.
אוקי ארמאדו !! גוטי יכול להועיל באותה מידה שהוא יכול להזיק. כל עוד לתת לו את הבמה בא על חשבון לחפש שחקן חיזוק מתאיםיותר, אז לא גוסטבו. אז לא אין לנו אומנם ממש אלטרנטיבות, אבל אני רק דואגת לציין את העובדה במידה ולמישהו זה ברח מהדעת, שגוטי לא יהיה בחיים שחקן ענק. אפשרי בהחלט שניכנס לדיון הזה ונהלל אותו לאחר משחק מרהיב אבל אותם ניצוצות באו לנו בהפוכה דיי הרבה עונה שעברה וקיללנו אותו לא פחות. קאפיש אנדרס ?
תרעני לי את הזכרון קצת, ריקי. מתי מישו בדיוק קילל אותו? כי לי זה לא זכור. להפך, הוא היה השחקן המצטיין בריאל, לדעתי, בעונה שעברה (אבל רק בגלל העובדה, שלא היה אף אחד שבאמת ראוי ממש לציון), כמו שכבר אמרתי כאן בעבר. בריאל לא חושבים בכלל על חיזוק של קיצוני ימני או קשר התקפי (הם איחרו את המועד בקשר לחואקין, שהיה יכול עכשיו לפרוח בריאל), ככה שלנסות את גוטי ב11- לא יזיק לריאל, כי אין לה פשוט מה להפסיד כאן. שוב, תני לי אופציה טובה ממנו! אני לא אומר לבנות עליו לעתיד, אבל לפחות עכשיו ריאל צריכה אותו, לדעתי.
גוסטבו תפנים. זה שהוא האופציה הכי טובה שלנו עכשיו לא אומר שהוא מבריק ולר צריך להלל אותו מעל ומעבר... סבבה אנדראה ? והיו לו הרבה פאשלות עונה שעברה, זה שאתה מחליט שלא לא אומר שהוא היה מצטין עונת 2005/06.