ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Riki Member

ראול בראבו הוא אפס, פשוט שחקן אפס. עדיין לא אבדה תקוותי לראות אותו נתקע באנטרטיקה בתוך איגלו ושלא יחזור לעולם.

2. Riki Member

מזל טוב לואן ניסטלרוי על הולדת בנו הבכור... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

:aaa021:

3. אלמוג23 Member

מזל טוב!

דרך אגב , ממה שאני הבנתי הוא שהה לצד אשתו בחדר לידה , יש למישהו
    מושג אם הוא ישחק היום ואם כן הוא יפתח או יהיה על הספסל?

4. eman Member

הוא לא בסגל להיום...מצד שני,רונאלדו כן.

5. Melixon 15 Member

רונאלדו לא בכושר משחק שהוא יכול לפתוח? הכל עדיף על ראול מבחינה מיקצועית..

6. MHFC Member

קראתי עכשיו באתר של ריאל מדריד שרונלדו זומן לסגל של ריאל מדריד ואולי נראה אותו משחק לאחר הרבה זמן שלא ראינו את הברזילאי השמנמן משחק , הסיבה שהוא זומן היא כנראה בגלל החלמתו.
    אומנם מקומו של רונלדו בסגל לא מובטח וזה בגלל שוואן ניסטלרוי חזר למדריד לאחר שצפה אמש בהולדת בתו בהולנד, כך שמקומו של הברזילאי לא מובטח, קאפלו צפוי להתלבט אם לנפות את גארסיה הקשר או את רונלדו.
    אבל אני עדיין לא בטוח שרונלדו יכול לשחק, הוא עבר פציעה לא קלה שבה הוא נעדר המון זמן, מה שבטוח במידה והוא בסגל הוא לא יפתח בהרכב, כנראה נראה את ואן ניסטלרוי עם ראול בחוד, או שאת קאסנו עם ואן ניסטלרוי.

http://www.realmadrid.com/addon/img/16eda16ronaldoaudip.Xxx
    ישחק או לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/06
  7. Waters Member

כל הכבוד.

משחק נפלא של ריאל. חוץ מכמה שטויות פה ושם. לזה אני אתייחס כמובן.

לא יאמן. ראול פשוט חוזר לעצמו בין רגע. פשוט לא הגיוני שבדיוק בערך שעתיים לפני המשחק אני אומר לארתור שראול צריך לתת הכל בשביל להשאר בהרכב והוא אומר לי - הכי חשוב שראול פותח.
    כל הכבוד לואן ניסטלרוי, יופי של משחק, חבל שהוא לא ניצל את כל המצבים שהכינו לו.
    רייס. אין מה להגיד. פשוט הפך להיות המנוע של הקבוצה. רץ מימין לשמאל, הוא מניע את המשחק, מכין כדורים, פשוט נפלא!
    סרחיו ראמוס. לדעתי, ואני לא מגזים - ההחתמה הטובה ביותר שריאל עשתה בשנים האחרונות. היום הוא הראה לנו ניצוצות של בלם עם אופי, לוחמני, יציב ובטוח. למרות שזה היה כנגד קבוצה עם התקפה חלשה מאוד. עדיין.
    קנבארו, לא יודע. אני לא בטוח שרק אני זה שמרגיש שמשהו כאן לא מסתדר טוב. קנבארו, משחק אחרי משחק, עושה טעויות ספציפיות שעלולות בסופו של דבר להביא לספיגות מיותרות - הרחקות טיפשיות, חוסר ערנות ועוד. ממנו ציפיתי להרבה יותר. ואני מקווה מאוד שהוא יישתפר כי ההגנה שלנו נראית רע מאוד גם עם סלגדו וסיסיניו אז עכשיו בלעדיהם... אנחנו קרובים מאוד לאבודים.

גוטי! משחק יפה מאוד. מסירות נהדרות, הנעת כדור יפה מאוד. אולי הוא מצא את מקומו על המגרש? את זה עוד נראה.

סה"כ, אני מאוד מרוצה מהיכולת של ההתקפה ושל הקישור במיוחד, מההגנה הרבה פחות - צריך לעבוד על זה.
    בכל אופן, המבחן האמיתי של ראול ושל ריאל הוא במחזור הקרוב בדרבי הגדול נגד אתלטיקו. איזה נפלא יהיה לראות את ראול סוף סוף כובש ועוד נגד היריבה העירונית.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק , ואני לא יכול להגיב בדיוק עליו.

אבל זה די היה צפוי מול דינמו קייב החלשה שריאל תחגוג , זה בדיוק כמו המשחק מול לבאנטה

9. GUTE Member

גוטי פשוט נהדר!! שיחק נפלא.

השחקן הכי אנדרייטד בריאל וכמובן באירופה.

10. wolf89 Member

אין לי מה להכביר במילים, אבל היה פשוט ת-ע-נ-ו-ג לראות את ראול.
    ראול כמו שזכרתי ורציתי לזכור. ראול גונזאלס בלאנקו!

11. Barcik Member

מצויין. ראול מבטיח את מקומו בהרכב לחודש הקרוב, והעבודה של בארסה ב- 22 תהיה קלה יותר.

12. SkiMan Member

בוא נגזים עוד קצת... אולי הכי אנדרייטד ביקום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Mehmet Member

לפי מה שראיתי מהמשחק הזה, ריאל היתה נפלאה, אבל יש לה עוד המון מה לשפר בהגנה...

14. אלי מתחן Member

במקומך, אני הייתי נזהר במה שאני מבקש. תמיד יש את הסיכוי הקלוש הזה שראול פתאום יסדר לעצמו הכל בראש ויחזור להיות השחקן הכי טוב בעולם כמו לפני 5 שנים.

15. Raul_Madrid Member

צודק 100%

אבל הוא צריך לשחק יותר קדמי ליד רוד ככה הוא יחזור לעצמו

אתמול הוא רץ ממקום למקום לקחת תכדור ולהתמסר זה עבודה של קשרים...(לדעתי לא מתאים לו ככה,יש

שחקנים אחרים שיעשו את זה)

אם רוצים את ראול הטוב בחזרה הוא צריך לשחק כחלוץ שני שיצטרף לרחבה בכל התקפה

(הגיע הזמן שקאפלו יבין שיש לו את רייס, בקהאם, קאסנו, רוביניו (שחקני קו) ודיארה אמרסון לאמצע

זה בדיוק המערך שלו מיובה 442 וככה לדעתי הוא צריך לשחק ולא 451 מגעיל לדעתי...

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/06