ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. eman Member

את מתכוונת דיוגו?
    הוא מושאל לסראגוסה...

2. Riki Member

טעות שלי

3. eman Member

קשה לי לחשוב על בלם\מגן ימני מספיק טוב בשביל למלא את מקומו של סיסיניו...
    במיוחד כשצריך להביא מישהו שלא שיחק\ישחק עד ינואר בליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/06
  4. EL Capitan Member

תראו, עם דאבל פיבוט כזה- ריאל צריכה לדאוג קודם להתקפה ולקישור ההתקפי. וכמו שאני למדתי להכיר את קאפלו, עד להחלמתו של מיצ'ל, ראול בראבו יפתח כמגן ימני, בעוד שראמוס ישאר במרכז המגרש.

5. Raulito Madridista

אין לי יותר מדיי מה להגיד על הפציעה של סיסיניו, כמה שאני אוהב את השחקן הזה, מיסכן, לריאל יש אפשרות לרכוש מגן אחר במקומו או שחקן, אבל אני לא רואה יותר מדיי אופציות טובות, פרט לאלאבס של סביליה, אבל דל-נידו יירצה עבורו סכומים מטורפים, ולהשאיל אותו באמצע העונה הוא לא יסכים. רק שלא נראה את זבינה העגלה בברנבאו, אבל אולי הוא יותר טוב מסאלגדו? אני לא יודע מה כדאי, אולי בקהאם יישחק מגן ימני מדיי פעם? יש לו יכולת חטיפה טובה, הוא מגן כמו שצריך, והוא לוקח מקום של שחקן בקישור, למרות שנראה השנה שהוא יסופסל כאשר לא יהיה טוב או שאין לו מקום מובטח ב11. אין לנו בלם ליד קנבארו במקום ראמוס במידה ויוסט ימינה, והם מתחילים כבר לתרגל שיתוף פעולה.

אני שמח לראות שדיארה מציג יכולת טובה, או הציג יותר נכון במשחק נגד בטיס. יש לנו משחק חשוב מאוד נגד דינמו קייב מחר וחייבים לנצח אותו, 1-0 קטן ייעצבן אותי מאוד אחרי שסטיוואה ניצחה אותה 4-1 בקייב, אבל כל ניצחון ייתקבל בברכה, אבל במידה וזה יהיה הצגת כדורגל או תוצאה לא רעה עם שער של ראול, זה ייתקבל בקול תרועה! חייבים לנצח כמובן אחרי הפתיחה הלא רצוייה נגד ליון, כל משחק בית חייבים לנצח ורצוי ביכולת כמו שצריך, במשחקי חוץ צריך לגנוב את הנקודות, אבל לא לשחק בונקר טוטאלי.

מערך שייתקבל בברכה, לקראת יום שלישי נגד דינמו קייב:

קסיאס;

בקהאם\סאלגדו, ראמוס, קנבארו, קרלוס;

חוסה אנטוניו רייס, דיארה, אמרסון, רוביניו;

ראול\קאסנו, וואן ניסטלרוי

ראול בראבו עשה התקדמות בריאל מדריד, הוא לא אותו עגלה של לפני שנתיים וחצי או שלוש כמו בתקופת קיירוש נניח, אבל הוא משחק בסדר בעמדת המגן השמאלי או בלם. בעמדת המגן הימני, בפעם האחרונה שאני זוכר ששיחק שם, נגד יובנטוס בדלה-אלפי באלופות, 05\2004, הוא היה רע מאוד ובישל לזאלייטה את שער הניצחון נגדינו בהארכה. גם בנבחרת ספרד נגד פורטוגל ביורו 2004 הוא היה זוועתי בעמדה הזו, כי אין לו רגל ימין.

6. EL Capitan Member

זה אלבס, לא אלאבס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

עריכה: דור, לא הבנת אותי. לא אמרתי את הדעה שלי על ראול בראבו מבחינה מקצועית, אלא אמרתי שלפי מה שראיתי מקאפלו בריאל העונה, אני חושב שעד החלמתו של מיצ'ל- ראול בראבו יפתח כמגן ימני. לכן, כדי למנוע סיוטים- תתפללו לחזרה כמה שיותר מהירה של מיצ'ל מהפציעה.

7. אלי מתחן Member

האמת תמיד היה נראה לי שלבקהאם יש את הכישורים להיות מגן ימני סביר.
    הוא יחסית מהיר בלי הכדור, יודע כמובן להרים וגם לא שוכח לשמור וללחוץ כשצריך.
    ואולי ככה נוכל להפטר ממנו בקישור.

8. EL Capitan Member

הוא לא יודע לעשות הגנה. על מה אתם מדברים? והוא יותר איטי ממיצ'ל, שמהירות כיום זה לא החלק החזק שלו. בקיצור, בקס- פוארה דה אספניה. במחשבה שניה, שישאר בריאל, מתאים לי.

9. EL Capitan Member

קרויף: "ריאל מדריד זה מועדון של רעש". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. אלי מתחן Member

קים בקהאם איטי מאוד עם הכדור, בלעדיו הוא לא פראייר.
    והגנה, אני צריך להזכיר לך את העונה הראשונה בריאל ואת התקופה במנצ'סטר, בקהאם עושה עבודה הגנתית.
    אני לא אתחיל לזיין בשכל שיש לו שליטה בכדור, מסירות גאוניות או זריזות אימתנית, אבל יש כמה דברים שאי אפשר לקחת ממנו.

11. EL Capitan Member

בקהאם לא מהיר בכלל, עם כדור או בלי כדור. זה לא בקהאם בימיו היפים יותר, שהיה מסוגל לעיתים רחוקות (כשהוא רצה) לעבור שחקן על האגף רק ע"י מהירות (ומי שזוכר- זוכר. טכניקה ודריבלינג הרי אין לו).

ובקשר להגנה, אתה יודע מה? להזכיר לך מה ג'ורג'י בסט אמר עליו? "הוא לא יודע לנגוח, הוא לא יודע לתקל, אין לו שליטה ברגל שמאל, הוא לא יודע לכדרר. חוץ מזה, הוא בסדר". משו כזה, נכון? (לא זוכר את הסדר, אבל זה לא מה שמשנה כאן) כפי שאתה יכול לראות, במשפט רשום גם "לא יודע לתקל". במנצ'סטר הוא שיחק על האגף, שם לא נדרש כמעט לעשות עבודה הגנתית. הוא שיחק די בחופשיות בצד ימין, כשניהל את המשחק של יונייטד. בריאל תיפקדו אותו באמצע, וראינו את התוצאות באותה עונה. לדעתי, רק מוטיבציה גדולה ולחימה גרמו לכולם להאמין, שבאותה עונה (עונתו הראשונה בקבוצה, ולכן הוא היה מלא מוטיבציה כנראה) הוא עושה עבודה שחורה במרכז המגרש, כשכמובן לחימה מתפרשת אצל אנשים כעבודה הגנתית. אבל אין לו יכולות\איכויות מבחינה הגנתית, זה ידוע.

12. EL Capitan Member

ראול משקר אך ורק את עצמו: "היום אני יותר טוב ממה שהייתי לפני 10 שנים".

והייתי קרוב. לפי האימון היום, ראמוס תופקד כמגן ימני ובראבו באמצע.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שהוא באמת משקר כמו שאתה אומר,שהוא חיי באיזו בועה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    ראול של היום,זה שחקן שמשחק בהרכב של ריאל רק ביגלל שקוראים לו ראול,אם זה היה שחקן אחר הוא כבר מיזמן היה נחתך מהקבוצה.

14. Raulito Madridista

קים, לא מעניין אף אחד ובטח שלא אותי, מה ג'ורג בסט אמר עליו, זה שהוא אמר את זה, כן, גם אני זוכר משפט כזה שהוא אמר על בקהאם, זה אומר שהוא צודק? לא, בכלל לא.

קשר אחורי צריך להיות הרבה יותר נייד במרכז המגרש, מאשר מגן שנשאר במקום שלו אלא אם כן עולה להתקפה. אם היה לנו קשר אחורי ברמה גבוהה לצד בקהאם, אז אולי העונה לא הייתה נראית או נגמרת לפחות, בטעם רע ומר. בקהאם לא הוא אשם בעונה החלשה שהייתה לריאל מדריד או בסיום שלה, מי שאשם הוא אך ורק המאמן קרלוס קיירוש, שהיה מאמן בובה, שלא התעקש על רכש, צמד הבלמים היה הלגרה ופאבון\ראול בראבו, לא עשה רוטציות, שחקנים מעל גיל 30 שיחקו את כל משחקי ליגת האלופות, את כל משחקי הליגה ואת כל משחקי גביע המלך.
    בקהאם כמגן כן יכול לעזור, זו אפשרות לא רעה בכלל לדעתי, ואתה טועה קים, בקהאם יותר מהיר מסאלגדו.
    ההרמות של בקהאם יכולות לעזור לנו מאוד, כאשר הוא עולה כמגן ועושה את ההיקוף משחקן הקישור, כמו שסיסיניו היה עושה עם בקהאם. אם הוא יגביהה את הכדורים במקום 30-40 מטר מהשער, 15-20 מטר מהשער, זה יהיה מסוכן מאוד ואולי חצי גול גם, במקרה ויהיו שחקנים ברחבה.

אני כבר ממזמן הפסקתי להקשיב ולקחת ברצינות את דבריו של ראול לתקשורת. אני החזקתי ממנו מאוד מהציטוטים שלו, האמנתי תמיד בכל מה שאמר אך הוא מבזה את עצמו, הוא יצא טיפש עם המשפט הנוכחי הזה, הוא יודע את האמת, זה בטוח. הוא גם ציין שהוא הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שנתיים שלוש - ב2003 הוא כבש 28 שערים: 19 בליגה ו9 בליגת האלופות, והיה במקום השלישי של שחקן השנה בעולם, מאחורי נדבד וואן ניסטלרוי. ראול של פעם היה הרבה יותר מהיר, חד, אלגנטי, בעל סיומת, זריז, משחק ראש יותר טוב והיה עושה נפלאות עם הכדור. הוא מזכיר את אלון מזרחי עם הציטוטים שלו.

15. EL Capitan Member

דור, בקהאם לא יודע לעשות הגנה, זה ידוע. הבאתי לדוגמא את המשפט המפורסם של ג'ורג' בסט, זה הכל. לא האשמתי את בקהאם בכשלון של שום עונה, ככה שכל הדברים שאמרת היו לשווא.

לא, לא. מיצ'ל יותר מהיר מבקהאם. אאאא.. סליחה, פחות איטי וכבד ממנו. זה דבר שאי אפשר להוכיח אותו, אבל אני בטוח שכולם יסכימו איתי על זה.

ואגב, אם קאפלו לא מוכן להרכיב את סיסיניו כמגן, אז למה שהוא ירכיב בעמדה הזאת את בקהאם, שלא יודע לעשות הגנה, ואף פעם לא תופקד בתפקיד הזה? יותר נכון, השאלה שצריכה להשאל היא למה העלתם את הרעיון השטותי הזה?