ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. Riki Member

רוזנר, זה לא מדד להמשך העונה, נפיק לקחים ונשנה. לא קוברים מאמן כזה מהר.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני יזכיר לך את זה עוד חצי שנה...

3. Riki Member

אני לא יגיד שהוא לא עשה טעויות אתמול, זה היה הפסד שרק הוא אשם בו.
    אבל קאפלו הוא לא בדיוק טירון, יש לו ברזומה הצלחות מפוארות, אני נותנת לו קרדיט.

4. MHFC Member

ציפיתי להרבה יותר מריאל, אבל זה אותו שיחזור של המשחק מהעונה שעברה.

אני אתחיל לגבי ההגנה ,קנאברו שחגג את יום הולדתו אתמול, לא רצה לחגוג אותו כך, כאשר השער הראשון באשמתו ועוד המון טעויות שלא מתאימות לו, מזמן לא ראיתי את קנאברו במשחק רע שכזה, מזל שהיה את קסיאס.סיסיניו, לא היה מספק נוכח כמו שהוא היה צריך להיות, אם הוא רוצה לפתוח בהרכב של ריאל באופן קבוע הוא צריך להראות יכולת טובה, אמש הוא לא עשה זאת.קרלוס במשחק גרוע, ברגע שמגיע אליו כדור בהתקפה, הוא בועט בעיטה לעבר השחקנים בכל הכוח במקום לנסות ולהרים את הכדור לרחבה, ראמוס היה לדעתי המצטיין של ריאל בהגנה.קסיאס במשחק טוב מאוד, הציל את ריאל מספיגת 3-4 שערים נוספים, משחק גדול שלו.

http://www.realmadrid.com/addon/img/c7c4a6288xcasillasp.Xxx

בקהאם היה צריך להישאר במגרש לטעמי, היו לו מסירות מדויקות, לא מובן לי החילוף שלו, גוטי שנכנס במקומו לא עשה כלום, לא תרם למשחק, רייס לעומתו מאז שנכנס הוסיף יותר מהירות להתקפה של ריאל לעומת קאסנו שכל כדור שהגיע אליו הוא תהה מה לעשות.רייס עשה כמה מהלכים יפים, אבל זה סיפק לריאל שער.אמרסון ודיארה לא היו טובים בקו האחורי, אמרסון לא תרם להתקפה כמעט כלום למעט אולי טיפה במחצית השנייה.רציתי לראות משהו טוב מראול, ניצוצות של אותו ראול מלפני 3-4 שנים, אבל ראול איטי, לא חד, כל הקסם שהיה בו נעלם.ואן ניסטלרוי כמעט ולא קיבל כדורים, במחצית השנייה הוא קיבל כדור מול השער, אבל בעט אותו החוצה.

במחזור הבא סביר להניח שראול או קאסנו ירדו לספסל, אולי רוביניו וואן ניסטלרוי יפתחו בהתקפה של ריאל, אני כבר מחכה שרונלדו יחזור מהפציעה שלו, עדיין עדיף אותו על פני קאסנו וראול שאתמול איכזבו המון.

לעומת ריאל לדיון שיחקה פשוט מדהים, אחת הקבוצות הטובות באירופה ללא ספק, מעונה לעונה היא רק משתפרת וכבר שלוש שנים שהיא מודחת בשלב רבע הגמר, אתמול ז'וניניו היה מעולה, לא רק בגל הבעיטות שלו, אלא בגלל הסדר שלו במשחק, המסירות, היה מעולה, כך גם לגבי טיגו שהיה מצוין, לדעתי המצטיין של ליון אמש.

Last edited by a moderator: Sep 14, 2006
  5. אלי מתחן Member

קסאנו היה היחידי בריאל שניסה לעשות משהו במחצית הראשונה, זה שכל פעם הוא היה מוקף ב4 צרפתים לא עזר לו במיוחד. אם יש מישהו שבאמת איכזב אותי זה אמרסון שנראה כמו שחקן בן 50, לא מסוגל לרוץ אפילו מטר.
    ראול ובקהאם צריכים לעוף מההרכב כמה שיותר מהר.

6. Raulito Madridista

קצת חדשות מהיום:

רונאלדו, חלוצה הברזילאי של הקבוצה שנפצע מהמונדיאל ועדיין לא שיחק דקה אחת בשורות ריאל מדריד, ערך היום אימון מלא עם הקבוצה, והוא מחלים מהפציעה שלו. במשחק הקרוב של הקבוצה הוא לא ייקח חלק כמובן, ולא יהיה בסגל. בריאל נותנים לו את כל הזמן שבעולם להחלים מהפציעה.

http://www.realmadrid.com/addon/img/d706e6288ronaldomejiap.Xxx

דיויד בקהאם נפצע אתמול בברכו במשחק נגד ליון וזו הייתה הסיבה לחילוף שלו. בקהאם ייעדר מסגל הקבוצה במשחק נגד סוסיאדד, כמו גם סאלגדו שנפצע עוד נגד לבאנטה.

סוכנו של סיסיניו מרגיע את העיניים בינתיים. פורסמו לאחרונה שמועות שרומא שמה עין על הברזילאי שרוצה לעזוב את ריאל בחלון העברות בינואר , בגלל מעמדו הלא מספק בקבוצה, אך סוכנו הכחיש היום את הידיעה ואומר שסיסיניו רוצה להישאר בריאל עוד כמה שנים והוא לא עוזב את ספרד.

האתר הרשמי מדווח שקאפלו נזף קשות היום בשחקני הקבוצה על תצוגתם העלובה אמש נגד ליון.

כותרת המארקה מהיום, לאחר ההפסד הצורב של ריאל אתמול לליון בצרפת:

http://www.marca.com/primeras/06/09/g0914.Xxx

" עוד הפעם אותו הדבר...."; "לא... בבקשה.... לא!!"

בקשר למשחק אתמול נגד ליון במוקדמות האלופות: את תגובתי המלאה ניתן לראות בפורום כדורגל עולמי אך הפיתרון הוא פשוט, להוציא את ראול, מיצ'ל ובקהאם שהם הפרות הקדושות, במקומם להכניס את סיסיניו, רוביניו ורייס, קאסנו עובר להתקפה. קאפלו חייב להבין את זה, כבר במשחק הבא. אם לא, מבחינתי הוא יכול ללכת. זה לא ייסבל ככה. מעניין לראות את מי מתכנן קאפלו לשבץ במקום בקהאם בהרכב.

לא מסכים איתך בכלל בעניין הזה. j.k14. גוטי נתן דקות לא רעות בכלל, הוא נכנס לאגף שם לא יכול לתרום כלום, אבל ניסה להניע את המשחק של ריאל, חילק מסירות לא רעות, הוא היה צריך לפתוח במקום ראול אולי אם התפקיד של ראול היה השחקן החופשי ולספק כדורים. קאפלו חייב להבין שראול לא טוב בזה, עדיף שיישב על הספסל. גם אני ציפיתי ממנו, התבאסתי שלקחו לו את השער החוקי, ושרקו לנבדל.

ציונים:

קסיאס - 7
    סיסיניו - 5.5
    ראמוס - 4
    קנבארו - 4.5
    קרלוס - 4.5
    אמרסון - 4
    דיארה - 5
    בקהאם - 4.5
    קאסנו - 5
    ראול - 5
    ואן ניסטלרוי - 5.5

מחליפים:

גוטי - 6
    רוביניו - 4.5
    רייס - 5.5

Last edited: Sep 14, 2006
  7. MHFC Member

אולי היה לו פה ושם כמה דברים קנטים שהיו יעילים לריאל, אבל היו לו גם כמה איבודים, אבל לא הייתי נותן לו ציון 6. בקהאם עד החילוף שלו היה מצוין, הכדורים הארוכים שלו היו מדויקים, לא איבד כמעט כדורים, עשה דברים חיונים, כמו שכבר אמרתי, קאפלו לא היה צריך להוציא אותו, המשחק של ריאל היה שבלוני ללא סדר לאחר החילוף שלך בקהאם למרות שגם קודם לכן הוא לא היה מי יודע מה.

8. Zizou10 Member

כתבו בדיוק מעלייך שהסיבה שבקהאם הוחלף הייתה שוהא נפצע, לדעתי הוא היה סביר, אני לא חושב שיש עוד מישהו שראוי לציון במשחק הזה מריאל, אולי קסיאס.

9. EL Capitan Member

זה לא ששום דבר לא השתנה, פשוט אי אפשר לבנות קבוצה חדשה ולנקות הריסות כאלו ביום אחד. אמרתי את זה עוד מלכתחילה, ובגלל זה אמרתי גם שאם ריאל תזכה באליפות- זה לא יהיה בגלל שהיא תהיה יותר טובה מבארסה או ולנסיה, סביליה וכו'. זאת הראשונה של קאפלו, וכמו שאני מנסה להגיד, חזיתי את זה עוד לפני זה. בכל מקרה, קאפלו מומחה בלהשיג את המקסימום, וגם אם ריאל לא תבריק (מול לבאנטה, שגם שם היא לא הבריקה, זה לא ממד, כי היא קבוצה חלשה, ועוד הימרתי עליה גם כיורדת בטוחה לפני תחילת העונה)- היא יכולה להיות עדיין בתמונה לאליפות.

Last edited: Sep 15, 2006
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה פה את הכותרת של הדיון ואני ממש לא מצליח להבין את חוסר הסבלנות.
    חכו,ריאל עוד תישתפר ועתיראה הרבה יותר טוב,אתם כניראה שוחכים לרגע מי עוד פה על הקווים,זה אחד המאמנים היותר ווינרים ומעוטרים שיש.
    יקח לו קצת זמן ליבנות את ריאל אבל כזה יקרה ריאל תידרוס.
    ומה גם שנגד ליון לא היה מה לעשות ליון פשוט קבוצה אדירה,ומשנה לשנה היא ניהיית יותר חזקה.
    ריאל תיראה הרבה יותר טוב,אז זה אני יכול להבטיח.

11. MHFC Member

ביכולת הזאת ממש לא, אבל כמובן במשך הזמן ריאל תשתפר ותשתפר והשחקנים יתחברו, ראינו שקאנברו לא בשיאו, כך גם לגבי סיסיניו ושאר השחקנים שלא היו טובים מול ליון, מה שבטוח אסור לשחק לריאל ככה בליגה.

קצת חדשות לפני המשחק מול ריאל סוסיאדד:

*אני לא יודע אם הביאו את זה כאן אבל ריאל מדריד הצטלמה היום לתמונה קבוצתית לעונת 2006/2007.

http://img226.imageshack.us/img226/3293/e64926288x600fotooficialpxi8.Xxx

*ריאל מדריד ערכה היום אימון מלא, רונלדו שותף באימון ומצבו משתפר ובקרוב מאוד הוא כבר יוכל ללחזור ולשחק, השחקנים עבדו בעיקר על הטעויות שלהם בהפסד לליון 2-0 שלשום שהכעיס מאוד את פאביו קאפלו.

http://img216.imageshack.us/img216/9966/e64926288entrenamientopil2.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 15, 2006
  12. XabiAlonso Member

13. Bensh Member

צריך לציין שהפרס הוא על היכולת הנהדרת שהם הציגו במשחקים האחרונים

14. Waters Member

אני לא מבין איך יש להם את הבושה לשים את זה עוד באתר הרשמי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

15. Riki Member

פלאפונים עלק, משטר צבאי של חצי שנה בסודן הייתי נותנת להם.

Last edited: Sep 16, 2006