לא כל כך קשה להבין מה שכתבתי.. קאפלו לא רואה את רוביניו בתוכניות שלו ולכן יש סיכוי לא רע שהוא יעזוב אותנו....
נגמר מועד ההעברות לפחות עד ינואר, רוביניו לא נמכר למרות התעניינות רצינית מצד מילאן...מה זה אומר, שרוביניו לא בתכניות של קאפלו? או שאתה מעדיף להאמין לשטויות שהאס זורק כל פעם שמשעמם לו? עדיף לא להסיק מסקנות על סמך משחקי קדם עונה\משחק ראשון\שטויות של העיתונות.
בהחלט אפשר לנסות, אבל כאשר יש עוד שחקני התקפה טובים וכאשר יש המון ציפיות מהמועדון לאחר שלוש שנים אפורות, לא כדאי להמר. רונאלדו, ניסטלרוי, קסאנו, רוביניו, רייס. הם אלו שצריך לבנות עליהם לעונה הקרובה מבחינה התקפית יותר מאשר ראול.
כן יש הרבה חלוצים לריאל אבל לדעתי נגיד ראול יכול להיות יותר טוב מרוביניו או רייס.. אבל לא כמו קאסנו או ניסטלרוי או רונאלדו.. רק צריך לתת לו זמן..
לראול נתנו לשחק בעונה החולפת, למרות שהוא נפצע, הוא פשוט יותר מדי מחמיץ, הוא לא מזכיר את ראול שלפני 3-4 שנים, בכדי שיזכיר לנו את התקופה ההיא, ראול צריך להימנע מפציעות קודם כל ולקבל דקות, אבל אם קאפלו סיפסל את דל פיירו על הספסל, אז כך הוא גם יכול לעשות לראול, כאשר יש לך עוד חלוצים כמו ואן ניסטלרוי, רונלדו, קאסנו בקבוצה.
לא נתנו לראול הרבה צ'אנס.. ובסדר נכון יש חלוצים יותר טובים לפניו נכון.. כמובן שהוא יעשה את זה לראול כי יש את ניסטלרוי רונאלדו וקאסנו כמו שאמרנו.. אבל לדעתי פשוט צריך לתת לו הרבה דק'..
לא נתנו לו צ'אנס ?! אני לא חושבת שיש שחקן שקיבל איי פעם כל כך הרבה קרדיט אחרי שלא אחת ולא שניים, אלא שלוש עונות לא סיפק שום תרומה משמעותית לקבוצה, הרי הצלחה של חלוץ נמדדת בעיקר על פי הספק השערים בכל עונה, ובזה ידידי, ראול היה נפל. כל אוהד של ריאל מחזיק ממנו אלוהים, אך עדיין... עם כל הסימפטיה אנחנו אוהדים של ריאל, וטובת הקבוצה בראש ובראשונה ומי שיתן לנו את התוצאות הטובות ביותר הוא זה שיקבל את הבמה. ושלא תבין לא נכון, אני בכלל לא שוכחת את התרומה המוראלית ורוח הלחימה שלו במשחק, הוא בזה מספר אחת. ואני מקווה שהוא יקבל את הדקות ושתינתן לו עוד הזדמנות, אבל במינון הנכון... קאפלו לא יסחב איתו על הגב כשיש סקוררים יותר אפקטיבים על הספסל.
כן זה נכון.. הוא לא כובש מספיק.. אז הוא צנח בהצלחה שלו.. אז זה קצת מצער אותי לזה אני מתכוון אבל מה לעשות.. עכשיו לריאל יש מספיק חלוצים טובים יותר..
קודם כל אני חדש כאן, אוהד ריאל... יש מצב שאני מכיר פה כמה. לגבי ראול, הוא צריך לחזור לעצמו וזה ברור אבל תהיו בטוחים שמשחקים לא מחזירים את השחקן לעצמו. אם קאפלו יצליח להחזיר את ראול זה יהיה אך ורק באימונים, אין מצב שקאפלו "יחזיר" את ראול על חשבון משחקים כאשר בעונה הזאת כל משחק קריטי. קאפלו יעבוד קשה לדעתי על ראול באימונים עד שראול יוכיח שהוא חוזר לעצמו או לפחות ליכולת שצריכה להיות לו יחסית לגילו ורק אז הוא יקבל הזדמנות לפתוח בהרכב במקרה הטוב. אבל בכל מקרה אל תצפו שראול יהיה בהרכב השנה אם הוא יציג יכולת חלשה. עוד דבר אחד שיש לי להגיד זה שאפילו אם נראה לכם מהטלויזיה שראול לא עושה כלום אתם טועים. לראול יש את ההשפעה שלו על השחקנים ורק הנוכחות שלו מכניסה ביטחון.
ברוך הבא לפורום! נושא אחר: היום ריאל ערכה את האימון הראשון לקראת המשחק מול לבאנטה. באימון לא נטלו חלק כמובן נציגי הקבוצה במוקדמות היורו. באימון היום השתתפו 16 שחקנים. האימון התרכז בעיקר בצורה פיזית: בתרגילי כושר וריצות. ממחר עד יום שבת יתקימו עוד שלושה אימונים. ביום ראשון, המשחק כמובן מול לבאנטה. http://www.realmadrid.com/addon/img/5cf4e6288cambiozapatillasp.Xxx